سلام.ممنون که جواب دادید ولی نشد!!!!!نقل قول:
اگه کسی راهی بلده بگه!
Printable View
سلام.ممنون که جواب دادید ولی نشد!!!!!نقل قول:
اگه کسی راهی بلده بگه!
اگه شما فونت فارسی نصب باشه و اون تنظیماتکه در پست قبل گفته بودن رو انجام داده باشی موردی پیش نمیاد.البته قسمت فایروالش اضافی بودا !!!نقل قول:
فایروالت روشن باشه
کد:http://www.---------.com/WebPage/Download.aspx?SoftwareId=198&Title=%D9%85%D8%AC%D9%85%D9%88%D8%B9%D9%87-54-%D9%81%D9%88%D9%86%D8%AA-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%AC-%D9%88%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%88%D8%B2
نقل قول:من پاسخ پرسشت رو دادم؛ اما اکنون می بینم نیست!!! :18::18::18::18::18:نقل قول:
روی فایل اجرایی برنامه راست کلیک کن و سپس روی Troubleshoot Compability کلیک کن. اکنون گزینه Try Recomended Settings رو گزینش کن. خود سیستم عامل مناسب ترین تطبیق سازی رو بهت پیشنهاد می ده که معمولا ویندوز XP سرویس پک 2 هست. اکنون برای آزمایش Start Program کلیک کن و ببین درست اجرا می شه یا نه. اگه درست شد که کلا Finish کن.
راه دوم هم از همونجایی که عکسش رو گذاشتی...
شاد و پیروز باشین :10:
سلام
من این ویندوز رو نصب کردم
قبلا برای اکتیو کردنش یه کدهایی بود که توی پروداکت ایدی وارد میکردم و مشکل حل میشد. حالا اون کد ها دیگه کار نمیکنه و اگه هم کار کنه فایده نداره:41:
قبلا توی همین فروم برنامه هایی واسه کرک و رفع مشکل بود ولی حالا هرچی جست و جو زدم فایده نداشت:41:
ممنون میشم یکی یه کمکی بکنه:20:
آقاي مدير سوال منو تاييد كنيد لطفا
خيلي مهمه
---------- Post added at 02:39 PM ---------- Previous post was at 02:37 PM ----------
ممنون از جوابتون
سلام به همگی
آقا من از کجا باید بفهمم ویندوزم اکتیو هست..؟؟
تو properties از My computer نوشته Windows is activated ولی من میترسم چرت و پرت باشه...
زیرش هم یه شماره سریال نوشته و کنارش هم یه علامت آبی رنگ هست که نوشته geniue
حالا ویندوز من اکتیو هست یا نه..؟؟
شما از ویندوز و سریال اصل استفاده میکنید یا از کرک ؟نقل قول:
اگه سریالتون اصله که خوب اصله دیه اونم میگه که ویندوز فعال ساز شده و Genuine (اصل) هستش...
اگرم که از کرک استفاده میکنید یعنی کرکه به خوبی ویندوزتون رو کرک کرده... فقط اگه از کرک استفاده میکنید مواظب باشید توی Windows Upfate آپدیت هایی که توی اسمشون کلمه Genuine دارن رو نصب نکنید...
اگه ویندوزتون اصل باشه با رفتن به microsoft.com/genuine با اینترنت اکسپلورر میتونید اطمینان حاصل کنید... پس از چک کردن کامپیوترتون توسط سیستم دقیق Microsoft Windows Genuine Advantage صفحه ای مثل عکس زیر رو ببینید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:8:
من از سریال نامبر استفاده کردم...نقل قول:
همه این کارها رو کردم و اون عکس رو هم دیدم...
دیگه سیستم هر دوساعت یه بار ریست نمیشه دیگه... درسته...؟؟:31:
آقا من الان یه کرک دانلود کردم که مهلت 30 روزه ویندوزم رو تبدیل کرده به مهلت 49516 روز...!!
آی حال میکنم...!!!:31: فعلا 139 سال فرصت دارم ویندوز رو اکتیو کنم...!!:8:
اپدیت نکنید مشکلی پیش نمیاد.نقل قول:
یا اگه پدیت میکنید اپدیت های مشخص شده که جینیون رو چک نمیکنند انجام بدین.
---------- Post added at 04:03 PM ---------- Previous post was at 04:00 PM ----------
این کرک رو امتحان کنید.نقل قول:
http://www.mediafire.com/?4zth2rm3zwu
سلام
system rating من نوشته is not available باید چکار کنم ؟
بهترین کرک رو هم برای ویندوز 7 اگه میشه لطف کنید
ببخشید؟! :blink:نقل قول:
من پریروز 7 ریختم
مودمم TPLINK TD-8811 هستش
میخوام که برم تو نتورک شدیدا کند میشه ویندوز و چراغ USB مودم به صورت ممتو چشمک میزنه،وقتی کلیک میکنم که صفحه کامکت بیاد حدود 2-3 دقیقه طول میکشه تا بیاد
خواستم راهنماییم کنین
مرسی
مرسی رفیقنقل قول:
من پاسخ پرسشت رو دادم؛ اما اکنون می بینم نیست!!! :18::18::18::18::18:
روی فایل اجرایی برنامه راست کلیک کن و سپس روی Troubleshoot Compability کلیک کن. اکنون گزینه Try Recomended Settings رو گزینش کن. خود سیستم عامل مناسب ترین تطبیق سازی رو بهت پیشنهاد می ده که معمولا ویندوز XP سرویس پک 2 هست. اکنون برای آزمایش Start Program کلیک کن و ببین درست اجرا می شه یا نه. اگه درست شد که کلا Finish کن.
راه دوم هم از همونجایی که عکسش رو گذاشتی...
شاد و پیروز باشین
ولی این فایل اجرایی نیست فایل Setupـش هست. کارایی که گفتیو هم کردم ولی نشد :(
چه کنم؟
http://www.mediafire.com/?4zth2rm3zwuنقل قول:
تو این ویندوز چطور میتونم برم تو حالت safe mod ؟
ببخشید اگه سوالم ابتداییه.
F8 بزنید موقعی که سیستم داره بالا میاد. البته کیورد ها فرق داره باید امتحان کنید.نقل قول:
دوستانی که ویندوز سون 64 بیتی دارن تاحالا با اجرای بازیهای پرتابل مشکلی نداشتن. من هر بازی پرتابلی که میخوام اجرا کنم کرش میکنه. چیکارش کنم؟
مثل بازیه
کد:http://dl2.-------------.com/user2/shahab/Car.Boosting.%5BMihanDownload.Com%5D.rar
پوریا جان چرا از Lan مودمت بهره نمی گیری؟! :دینقل قول:
یعنی روی هیچ تطبیق سازی کارگر نبود؟ حتی ویندوز 98 ؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
می گم خوب این مشکل از چی هست من هم یکی از کامپیوتر دوستانم این مشکل رو داره از سیستم عامل نیست از مودم و پرت یو اس بی هم نیست از چی هت
من از مادربورد شک دارم
همه رو تست کردم نشد. خیلی دنبال این نرم افزار گشتم آخرشم اینطوری شدنقل قول:
یعنی روی هیچ تطبیق سازی کارگر نبود؟ حتی ویندوز 98 ؟؟؟
در هر صورت ممنونم ازت رفیق که کمک کردی :x
دوستان بزرگوار هركدام كه راه حل مشكل من روميدونيد لطف كنيد سريع بهم جواب بدين. چون نميتونم ويندوزم رو عوض كنم و كلي برنامه روش دارم.
مشكل من اينجاست كه ميانبرهاي برنامه ها با پسوند lnk كه روي دسكتاپ قرار دارند ديگه باز نمي شوند و پنجره open with باز مي شود در حاليكه ميانبر لينك مستقيم به برنامه مربوطه است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه
در ویندوز 7 چجوری میتونم کاربر limted بسازم
که محدود بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخه در xp راحت میشه ساخت
سلام خواهشا یه نفر راهنمایی کنه من ویندوز سون تو درایو I نصب کردم ولی وقتی نصب شد درایو I تبدیل شد به C .
الان درایو I تبدیل شده به C که طبیعی هست مشکل من اینه که
درایو C من کلا" حذف شد.
ولی تو قسمتی که میخوام ویندوز رو دوباره نصب کنم هستش.
خواهشا کمک کنید . اطلاعات کلیدی تو اون درایو دارم.
کسی نبود به داد ما برسه
بعضی موقع همچین چیزی پیش میاد...نقل قول:
یه نرم افزار برسی هارددیسک مثل پاراگون یا نرم افزار های O&O نصب کنید و ببینید اون پارتیشنی که گم شده کجاست...
به احتمال زیاد چون label نداره دیده نمیشه..
یعنی اگه براش lable بذارم درست میشه ؟نقل قول:
چطوری باید براش لیبل بذارم؟
نقل قول:اون کرکی که معرفی کردین کار نکردنقل قول:
من میخوام یه جوری ویندوز اکتیو بشه ولی نشد. لوگوی DELL اومد ولی اون لوگوی genuine که بعد از اکتیو میاد نیومده. تازه اون قسمت windows activation هم حذف شده
من با اربیت واسه کامپیوتر شخصی تونستم اکتیوش کنم ولی واسه لپ تاب کار نمیکنه:41:
یه چیز دیگه یا اگه باشه سریال معتبر دارین من اکتیو کنم؟
سلام ، من از ویندوز 7 -7600 استفاده میکنم و موقع نصب یه جوایی کرکش کردم، حالا کرک از کار افتاده و در قسمت prpertise کامپیوتر پیام میده که باید زودتر اکتیوش کنم. جالب اینه که هر وقت notpad را باز می کنم پیام this computer is not running geniune را میده!!! میشه راهنمایی و کمکم کنید...(دیگه گیج شدم)
شما در Run عبارت diskmgmt.msc رو وارد کنید و مجددا lable ها رو به حالت اول برگردونید !نقل قول:
شما از این ابزار استفاده کنید. (پس از اجرای برنامه بر روی Remove Wat کلیک کنید تا برنامه کارش رو انجام بده، در پایان یکبار سیستم رو Restart کنید!)نقل قول:
کد:http://www.mediafire.com/?jyg2fhdtuni
کسی راه حلش رو بلد نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
ویندوز7ودرایورهای مربوطه را نصب کردم.وقتی فایل فیلمی با هر کدام از پلیرها باز میکنم رنگ دستکتاپ کمی عوض میشود
و پیغام زیر را میدهد.مشکل از کجاست؟
the color sheme has been dhange to windows 7 basic.
ممنون
با سلام ویندوز من 64 اما نمیدونم چشه 3gbرم دارم نوشته usable2.00gb
من این مشکل دوستمون رو نداشتمنقل قول:
ولی یکی برای رفع مشکلم این برنامه رو معرفی کرد که وضع بدتر شد ولی بهتر نشد:41:
باسلام خدمت دوستان عزیز و ارجمند
من دی وی دی نصب ویندوز سون را خریدم و وقتی install now و سپس costume را زدم و شروع به نصب کرد پس از گذراندن 57 درصد ارور داد اگر خواستید متن ارور را هم پیدا میکنم و برتئن می نویسم
ایا به نظر شما مشکل از دی وی دی نصب است ؟
نیکی و پرسش؟! :دی خوب متن پیام خطاش رو هم می نوشتی دیگه...نقل قول:
سیم لنش کوتاهه :دینقل قول:
شدیدا رو اعصابه
---------- Post added at 10:07 PM ---------- Previous post was at 10:06 PM ----------
نقل قول:
مادربردم GIGABYE EP43-S3L هستش
فک نمیکنم مشکل از این باشه
ممنون میشم راهنمایی کنین
خوب اون کامیپوتری که گفتم هم مادربوردش گیگابایت است ولی نمی دونم مدل چی بودنقل قول:
نه خوب شاید خوب نمی تونه خوب باهاش کار کنه
ممکنه از درایور مودم هم باشه
چون قبل از اون مشکلی نداره با دایل آپ خوبه
فکر کنم باید از سازندش بپورسیم
ولی واقعا چیز عجیبی است
اگه کسی چیزی می دونه بگه
لطفا هرکی میتونه راهنمایی کنه
:11: