اوه یادم رفت بگم،پچ نصب کردم نشد.پچ چهار رو نصب کردم.
من حدس میزنم به این دلیل باشه که تازه گیم فور ویندوزمو آپدیت کردم،راهی نیست دوباره به حالت قبلی برگرده؟
Printable View
اوه یادم رفت بگم،پچ نصب کردم نشد.پچ چهار رو نصب کردم.
من حدس میزنم به این دلیل باشه که تازه گیم فور ویندوزمو آپدیت کردم،راهی نیست دوباره به حالت قبلی برگرده؟
مطمن باش یه جارو اشتباه کردی...چون با نصب پچ سوم دیگه شما عملا از سوشیال کلوب بی نیاز خواهی شد و دیه موقع اجرای بازی بهت نمیگه که باید لاگین کنی....نقل قول:
آره ولی مشکل اصلا سوشیال کلاب نیست!! اون مراحل رو میگزرونم و وارد بازی میشم و استارت رو که میزنم میگه باید در گیم فور ویندوز لاگین کنم.همونجا هم گزینش میاد.قدیما که بازی میکردم اونجا میشد اکانت آفلاین ساخت الان نمیشه.
شما پچ 3 یا 4 و کرکشون رو نصب کردید یا نه؟!!!!!نقل قول:
اگه نصب کردید کلا سوشیال کلوب گیم فور ویندوز و لوگین شدن و بسیاری از مشکلات از بین میره!!
----------
راستی اون کرک 4 کار کرد مهدی خان؟
بله نصب کردم .پچ چهار رو با کرکش نصب کردم.سوشیال کلاب رو حذف کرد اما گیم فور ویندوز هنوز هست.نقل قول:
سلام من یه مشکلی دارم اونم اینه که وقتی بازی می کنم بازی بدون هیچ مشکلی اجرا میشه فقط یه کو چولو شاید خیلی کم افت فریم داره.
و مشکل دیگم اینه که بازی بعد یک ساعت بازی رادیو کار نمی کنه و عملیات از رو نقشه حذف میشه اگر هم تو عملیات باشی مثلا اگه عملیات بگه برو اون یارو رو بکش که تو ماشینه اگه بری درو باز کنی یارو رو بکشی بیروندر باز نمیشه و وقتی دکمه ی esc رو میزنی که از بازی خارج شی خودش هم از بازی بدون اینکه دکمه ی دیگه ای بزنی می پره بیرون.باید چی کار کرد؟
یکی دیگه از مشکلاتم نقطه نقطه شدن سایه هاست.
cpu:intel core i 7 720
gpu:nvidia gt230m
ram:4gig ddr3 1066
سلام
من GTA IV رو ریختم این ارور رو میده !!!
باید چی کار کنم ؟؟کد:http://www.free2upload.com/images/16344423585296937687.png
باید کرک رو کپی کنید...نقل قول:
نه کرک شما و نه کرک او ن یکی دوستمون هیچ کدوم جواب نداد...نمیدونم چرا؟!نقل قول:
راستی اون کرک 4 کار کرد مهدی خان؟
به هرحال برگشتم سر همون پچ 3 اینگاری این پچ بهترین پچ برای من بوده
سلام
دوستان من این بازی رو نصب کردم.
ولی بازی خیلی گیر داره و بعد از مدتی دوربین الکی بالا پایین میره.
فکر میکنم به خاطر کرا کش باشه.
ویندوزم 7 نسخه 64 بیتی هستش.
vga=4890
cpu=athlon x4 630
ram 2*2gb
نه عزیزم.بالا و پایین رفتن دوربین مربوط میشه به کرک بازی.کرک razor1911 نصب کن درست میشه.:8:نقل قول:
سلام.آقا لطفا به من یک پچ مناسب برای روون تر شدن بازی معرفی کنید حجمشم هر چی باشه مشکلی نیست.فقط اضافه کنم ورژن gta iv من 1.0.0.0 هست.مرسی
3 تا پچ بازی رو دانلود و نصب کنید و از کرک رازور استفاده کنید..... برای اجرای بازی حتما از فایل LaunchGTAIV.exe استفاده کنیدنقل قول:
سلام
در باره ی همه چی گفتی الا انکه یکی WIN VISTA داشته باشه چه کنه مننون میشم یرام میل کنی !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای پچ 1.4 هم از همون کرک razor که تو دی وی دی هست استفاده کنم ؟
نه کرک مرربوط به پچ 4 رو باید چداگونه دانلود کنی
یکی دو صفحه قبل بوده...
من نمی تونم هیچ پچی نصب کنم
ارور میده میگن ، بازی درست نصب نشده ، ویندوز عوض کردم نشد شصت بار نصب کردم ، نشد
راه حل قطعی برای افزایش fps نیست ؟ احساس می کنم بازی بهم نمیچسبه :دی
Statistics
Average FPS: 32.50
Duration: 37.08 sec
CPU Usage: 47%
System memory usage: 71%
Video memory usage: 99%
Graphics Settings
Video Mode: 1920 x 1080 (60 Hz)
Texture Quality: High
Render Quality: Highest
View Distance: 32
Detail Distance: 100
Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Service Pack 3
Video Adapter: NVIDIA GeForce GTX 280
Video Driver version: 196.21
Audio Adapter: SoundMAX HD Audio
Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz
File ID: Benchmark.cli
سلام
چجوری میشه ماشین جدید وارد بازی کرد ؟
اقا دوربین بالا پایین میپره چیکار کنم
ویندوزم سونه 64
گرافیک ati 4570
cpu 2.8
رم 4
کلا سیستم بالاست
مشکل فک کنم از کرک باشه
یکی جواب مارو بدههههههههههههههههه:19::19::19: :19::19::19::19:نقل قول:
سلام دوستان .
من هم مثل خیلی کسان دیگه تو GTA IVمشکل پیدا کردم.
مشکل من اینه که من تمام بازی را نصب میکنم کرک ها را همه در فایل های مخصوص کپی میکنم سیستم مورد نیاز + نرم افزار های Game For Windows Live و dotNetFx35setup.exe و نرم افزار مربوط به کارت گرافیک را دارم و نصب کردم اما با اینکه به خدا حدودا 2تا 3 ساعت برای نصبش زحمت کشیدم در هنگامی که روی ایکون بازی کلیک میکنم این ارور را میده:
تازه برای اینکه مطمئن بشید خرابی از دیسک ها و بازی نیست دو جور بازی خریدم که با هم تفاوت دارند و هردو هم همین ارور را میدهند.
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
سلام
من در اون قسمتی که با موتور میری دنبال پگورینو بعد میپری هلکوپترو بگیری گیر کردم .
وقتی زیر هلکوپترو میگیری مینویسه space رو تند تند بزن ولی هر چقدر هم سریع میزنم بازم اتفاقی نمیفته و میفته پایین. مشکل چیه؟
لطفا کمک کنید.
اگر هم یادتون نمیاد باید چکار کنیم save 70 درصد بازی رو همراه با نحوه ذخیره کردنشو بهم بگید.ممنون.
تو رو خدا یکی کمک کنه من هنوزم نمی تونم سیو کنم!یعنی برای این مشکل کوچیک هیچ راهی نیست؟!
یکی جواب ما را بده این جا صاحب نداره؟؟؟؟؟
سلام
من در اون قسمتی که با موتور میری دنبال پگورینو بعد میپری هلکوپترو بگیری گیر کردم .
وقتی زیر هلکوپترو میگیری مینویسه space رو تند تند بزن ولی هر چقدر هم سریع میزنم بازم اتفاقی نمیفته و میفته پایین. مشکل چیه؟
لطفا کمک کنید.
اگر هم یادتون نمیاد باید چکار کنیم save 70 درصد بازی رو همراه با نحوه ذخیره کردنشو بهم بگید.ممنون.
منم همین مشکلو داشتم بهم گفتن کرک عوض کن کردم اما نشد به همین دلیل من هیچوقت نتونستم بازی رو تموم کنم و مرحله آخر بازی گیر کردم.
سلامنقل قول:
در مورد سیو چی؟سیو 70 یا 80 درصد بازی؟
ممنونم.
...........................
سیو رو تست نکردم نمیدونم
اگه کسی سیو 70-80 درصد بازیو داره بزاره.
چرا صاحب داره ولی رفته گل بچینه.جواب مارو هم نمیدن!!!!!!نقل قول:
کسی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از کرک رازور استفاده کنید احتمالا مشکل حل بشهنقل قول:
تنها راهش همونه که تند تند اسپیس بزنید.....نقل قول:
در مورد سیو هم بنده قسمت معامله رو انتخاب کردم اینبار...و سیوم 60 درصده.میخوای اونو بهت بدم....شما انتقام رو انتخاب کردین و بنابراین تا حدودی باهم فرق داره سیو هامون
یشه یه لینک از این کرک بدی جیگر:10:نقل قول:
ببخشید چجوری واسه تاکسی سوت می زنه که وایسه ؟
---------- Post added at 01:55 PM ---------- Previous post was at 01:51 PM ----------
آقا جون شما همین کرک 1.0.0.4 و پچ 1.0.0.4 که تو این تاپیک معرفی شده رو نصب کن اولنقل قول:
دوم اگه از xp داری سرویس پک 3 ویستا داری سرویس پک 1 رو نصب کن
ام کلا من پیشنهادم 7 هست برا بازی کردن
سوم آخرین درایور کارت گرافیکت رو از سایت سازنده گرافیک بگیر
چهارم مشکل شما حل شد! برو حالشو ببر !:10:
این برای ÷چ 4 هستش....نقل قول:
از دکمه E استفاده کننقل قول:
تاریخ سیستم تون تنظیم نیست !نقل قول:
احتمالا 2004 تا 2007 هست !
بذار 2010 اجرا کن
سلامنقل قول:
بله لطفا برام بزارید.
این سیو مربوط میشه به پایان مراحل اصلی بازی با پایان معامله دقیقا 60درصد بازی انجام شدهنقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/230879408/5e35be6c/SGTA412.html
ممنون.نقل قول:
راستی کجا باید سیوو کپی گنم.؟