نقل قول:
از اون گیلد اومده بیرون من هم همین طور ... گیلد خیلی مسخره ایه نمیدونم چطوری اول هست ؟؟؟
Printable View
نقل قول:
از اون گیلد اومده بیرون من هم همین طور ... گیلد خیلی مسخره ایه نمیدونم چطوری اول هست ؟؟؟
آقا ميدونيد ضدحال يعني چي؟يعني اينكه من Pag يه اسپل خفن دارم كه 4 پوينت ميخواد ولي من 3 پوينت دارم.
من لول 28 هستم ميشه بگيد تو مپ 2 كجا لول آپ كنم كه سريع لول آپ شه؟مپ 2 هم نشد هرجا.ميخوام سريع لول آپ كنم.
سلام
من هر کاری میکنم این بازی نصب نمی شه
تا آخر مراحل نصب میره ولی بعد ویندوز (7) پیغام می ده که این ستاب باید بسته شه و می بنده
باید چکار کنم
درسته ما نووبیم ولی خالی بند که نیستیم .نقل قول:
مگه ندیدی وقت grb چه خبره یک میلیون آدم دارن .نقل قول:
----------
Sub-Zero70 عزیز شما توی پی ام در مورد هانتر پرسیده بودی من همینجا جواب می دم که اگه اشتباه گفتم دوستان اصلاح کنن یه وقت بدتر منحرف نشی .
پوینت هایی که به صورت لول به لول اضافه می کنی اونقدری مهم نیست ... مهم اینه که وقتی به نزدیک پایان بازی رسیدی چه هدفی داری باید بر اساس اون پوینت ها رو جور کنی . توی فرووم قشنگ توضیح داده اگه بخونی . هانتر معمولا یه بیلد هیبریدی نیاز داره و یه عالمه پوینت می خواد .
hm مثلا به سختی می تونه 900 پوینت جور کنه( معمولا کمتر هم ) در نتیجه نمی تونی pvp کنی نمی تونی بری سراغ باس ... در نتیجه می گن hm هانتر آینده ای نداره اگه تا لول 60 هم بری فوول لجنداری هم استفاده کنی باز پونت کم داری ...
اما وقتی هانتر دوست داری باید hm هانتر رو بازی کنی هم یاد می گیری هم um رو آن لاک می کنی . با hm آرچر توی لول +55 فکر کنم بشه solo کرد dd1 و جنگل رو و از فارم لپیس پول در بیاری . hm های پایین تر از لولت رو هم می تونی بکشی ولی چون dex ت پایینه مشکلاتت زیاده .
پس باید um هانتر بسازی >> خیلی پر هزینه است ... با hm هانتر هم پول چندانی نمی تونی در بیاری که خرج um کنی .
وار / فایتر چون plvl می تونن بفروشن ... منبع درآمدی خوبیه :دی orc/pri هم بد نیست جون همیشه توی فارمها بهشون نیاز دارن = خوب پول در میارن
برای پوینت دادن لول به لول هم فوول لوک مشهور ترینه ولی من اونایی که می شناسم um هستن این بیلد رو می رن و همیشه در موردش به نیکی یاد می کنن :دی نمی دونم hm بدرد بخوره . 4 srt و 2 dex و 1 luc به نظر بد نمیاد .
پست اول رو بخون.نقل قول:
آقا ميدونيد ضدحال يعني چي؟يعني اينكه من Pag يه اسپل خفن دارم كه 4 پوينت ميخواد ولي من 3 پوينت دارم.
من لول 28 هستم ميشه بگيد تو مپ 2 كجا لول آپ كنم كه سريع لول آپ شه؟مپ 2 هم نشد هرجا.ميخوام سريع لول آپ كنم
رویه یک سیستمه دیگه و ویندوز دیگه تست کن . اگه نصب نشد معلوم میشه ناقص دانلود شده و باید فایل اصلی رو دوباره دانلود کنی .نقل قول:
من هر کاری میکنم این بازی نصب نمی شه
تا آخر مراحل نصب میره ولی بعد ویندوز (7) پیغام می ده که این ستاب باید بسته شه و می بنده
باید چکار کنم
راهنما به پست اول اضافه شد.بخونید و اگه ایرادی داره یا نکته و آموزش جدیدی به ذهنتون میرسه بگید اضافه کنم.
هادی فونت خیلی ریزه ! من خودم نمی تونم بخونم lolنقل قول:
اگه شد فونت رو درشت تر کن یا Tahoma کن مثل پست های معمولی.
پست 4 که مال خودت هست عکس های سنگینی داره اگه می تونی کم کن که صفحه اول سریعتر لود شه یا بزار تو صفحه بعدی.
عکس هایی که گذاشته بودم گذاشتی ؟ عکس ها اصلا لود نمیشن.
اون سایت imgplace فکر کنم مشکل داره عکسها رو نمیاره. یه سایت آپلود عکس معرفی کنید.
خوب بود دست شما درد نکنه .....
فقط یک نکته مهم که خیلی Fury بزرگ کرده بودی :31:
راستی این قسمت مطلب زیاد مهمی نیست که درشت کردی . فکر کنم بهتر باشه ریزترش کنی:
دارم می گردم دنبال سایت درست حسابی.نقل قول:
این توضیح رو هم بدم که تمام کلاسها هم مرد و هم زن دارن و قیافشون هم قابل تغییره.
توضیح آخر اینکه حتما mode Normal رو هنگام ساختن کاراکتر انتخاب کنید.چون هم جادوهای بیشتری داره و هم اسکیل پوینت بیشتری میده و بازی تو این مود جذابتر هست.
یک باگ خیلی خفن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! از همینش معلومه بازیش چرته . شما برین 4Story بازی کنین اگه باگ در این حد خفن داشت من تاپیک 4Story می بندم .
باگ شایا :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جدیدا صخره ها جدا از زمینن :27:
تازه یه باگ دیگه هم هست از نخ رد نمیشه ولی از درخت و فلز رد میشه :27:
خیلی باگ داره ولی به طور کلی 4Story قشنگ تره چون چیزای غیر اسلامی هم توش نداره
مثل اینکه زیاد شدین زمانی که ما اومدیم فقط منو مجتبی بودم gaia Dark
الان اکثرا کجایید بیام اونجا ؟ بیخیال یه hm 6 دارم پاکش میکنم به شرطی که duo کنید یا plvl
---------- Post added at 02:36 PM ---------- Previous post was at 02:33 PM ----------
فقط خدایی دارک نباشید اصلا خوشم نمیاد خب مگه الف ها و هیومنا چی کم دارن تا این دارکا حالم بهم خورد :دی
من خودم هر جا رفتم یا الف یا هیومن . اینجا که ارک نداره دو سه تا ریس مضخرف
نقل قول:
شما هر طرف که دوست دارید بازی کنید این بازی هم فاری داره هم لایت ....
من هم تو لایت هستم مثل چند نفر دیگه تو سرور gaia
من حجتم قبلا بازی میکردم
میخوام بدونم بیشتر ایرانیا کدوم طرفن و کدوم سرور
gaia یا etain ? لایت یا fury
اینجا حدود 2 سال هست ما داریم این بازی رو می کنیم و تمام باگ های گرافیکی رو هم میشناسیم نیازی به توضیح و SS نیست.نقل قول:
یک باگ خیلی خفن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! از همینش معلومه بازیش چرته
خواهشا یه دفعه دیگه نپر وسط یه تاپیک با 4500 تا پست و 2 سال سابقه و بگو بازیش چرته .
BTW من 4Story رو بازی کردم . گرافیک افتضاح . گیم پلی افتضاح . موب لول 1 بازی رو 3 بار مردم تا تونستم بالاخره بکشم !!!
بعد چند ساعت خواهر مادر سازدنش رو فحش دادم اومدم بیرون. ( این رو تو تاپیک 4story نمی گم که بقیه ببینن lol )
-------------------------------------------------------------
هادی این سایت رو چک کن :
وقتی اپلود کردی بعدش که عکس رو Full Screen کن بعد کلیک راست properties بعد اون آدرس رو برای لینک تو پست استفاده کن.کد:http://www.myimagespace.com/
لعنتیا تمام سایتای host عکس رو ف.ی.ل.ت.ر کردن.من نمیدونم برای چی اینا رو فیلتر میکنن.
آره قدیما فقط معروف هاش رو فیلشر می کردن الان مشکوک هم بشن که یه سایت هاست عکس هست فیلشر میشه!نقل قول:
یه مدت دیگه باید اینترنت رو بدونه عکس تجربه کنیم ! lol
من از این سایت استفاده کردم سایت خوبیه و استفادش هم راحته.شما هم میتونید استفاده کنید.
کد:http://www.imagehost.ro/index.php
---------- Post added at 03:17 PM ---------- Previous post was at 03:16 PM ----------
عسکها به پست اول اضافه شد.
بابا شما ها کجا بازی میکنید چه side یکی جواب بده دیگه اه
راستی محمد الان گایا چطوره؟نکنه اونجا رو هم لایتها گرفتن؟اونجا که دارکها بیشتر و قوی تر بودن؟
---------- Post added at 03:23 PM ---------- Previous post was at 03:22 PM ----------
گایا و دارکنقل قول:
---------- Post added at 03:24 PM ---------- Previous post was at 03:23 PM ----------
کاظم الان کاراکتر اصلیت تو گایا چیه و لول چند هستی؟ 60UM شدی اونجا؟
محمد تو چی؟
من تازه دیروز از 20-30 اومدم بیرون و لول 32 orc هستم .نقل قول:
خدا رو شکر hm پاگان من گایا و دارک هست .
الان کیا آنن بهش ویسپ بدم
البته اصلا از بازیش خوشم نمیاد . برای add کردن باید تو zone تو باشه لول
UM هستی دیگه؟نقل قول:
کاظم چی؟
نه من هنوز تو این سرور UM آزاد نکردم.!نقل قول:
آقایون اگه کسی خواست بفهمه بقیه on هستن تو Trade Chat پیغام بدین .
مثلا : anybody from P30world here ؟
راستی هادی دستت درد نکنه پست اول خیلی بهتر شد.
لول الان فهمیدم چقدر نوب بودم یکم آموزشو خوندم :دی
در کل نمیدونم شاید اومدم الان یه سر میزنم orc hm هستم
هادی لینک اول خراب شده . اونجایی که مربوط به لینک سایت بازی هست ، دو تا خط رفتن تو هم دیگه.
محمد چی شد یه دفعه رفتید گایا با کاظم؟
etain که سرور اول شده و داشت خوب پیش میرفت.
Albis_HM
ویسپ بدید
لول 16
من چقدر پرو هستم هم wow هم شایا البته شایا که پارتی نداریم کسیم نمیاد plvl ماشالله با یه نوب بازی 2-3 میلیون از دست دادم چند ماه پیش لول
کسی نیستش هر چقدر گفتم anybody fromp30w کسی جواب نداد
بیخیال میریم wow خودمون
تو که گفتی دانلودش نکردم ! چرا خالی می بندی؟ عزیز شما بلد نیستی به من چه . Mob لول 1 رو اگه 2 تا اسپل بزنی پخش زمین میشه .نقل قول:
موقع عضو شدن تو این سایت نوشته اگه سنتون 13+ هست عضو بشین.من نمیدونم چرا بعضی افراد زیر 13 سال تو پی سی عضو هستن.این بازیهای آنلاین هم 18+ هستش پس بهتره بچه ها که هنوز به سن قانونی نرسیدن بازی نکنن تو پی سی ورلد هم نیان که باعث این جور بحث ها و دعواهای الکی و منحرف شدن تاپیک بشه.
---------- Post added at 04:41 PM ---------- Previous post was at 04:40 PM ----------
دیگه نمیخوام این بحث های الکی و مهدکودکی رو ادامه بدید.لطفا تمومش کنید.
اونا رو گفتم بحث شيرين شه!!
___
بروبچ تو فروم شايا پرسيدم بهم گفتن يا Pag يا War يا Orc.
برا Pag بعضيا گفتن 4Int و 3Rec بعضي ها هم گفتن 5Int و 2Rec
دعوا تموم شد.مثل دوستي من و تو.ديگه فقط يه آشنايي داريم.
__
آقا اين KH يه نفرم نمياد آخه.من چه جوري لول آپ كنم؟
باید صبر کنی دیگه. KH تازه اولین جایی هست که ملت بازی کردن رو تجربه میکنن . چطوری پارتی بگیرن و چطوری کار گروهی بکنن.نقل قول:
آقا اين KH يه نفرم نمياد آخه.من چه جوري لول آپ كنم؟
و جون خیلی ها تازه کارن اینجوری میشه که PP درست حسابی جور نمیشه.
شاید در ساعت یه پارتی بتونین گیر بیارین ! ولی غصه نخورین معمولا اینجوریه که بعشی روز ها 1 لول هم بالا نمیری بعضی روز ها هم 4 یا 5 لول راحت می گیری.
راستی واقعا چند سالتون هست ؟! ما زمانی که تو گیلد 1 Etain بودیم فقط 1 یا 2 نفر زیره 22 یا 23 بودن . گیلد های خوب بچه ها رو راه نمیدن ! یکسره +18 حرف می زنن و رفتار می کنن و خفن باید ظرفیت داشته باشید.
انگلیسی هم بلد نباشید که بهتره بازی آنلاین به این سبک رو بیخیال شید.
هنوز دارم بخاطره این جمله می خندم !نقل قول:
راستي دفتر رياضيمو بده ميخوامش.
واقعا همینه عربا و ترکا بچه های خیلی خوبین ... ترک ها که به شدت هوای همو دارن ... آدم حسودیش می شه ..نقل قول:
تا اونجایی که تو بازی دیدم عرب ها و ترک ها هم فرهنگشون از ما بالاتره lol
الان طرف لایت گایا عروسی می شه جمعیت اهل هلند خیلی زیاده ....
خوب شما ایرانی هستی دیگه.نقل قول:
یکی از اعضای گیلد قبلی ما که lvl60 um داشت رو بخاطر بد و بیراه گفتن perma ban کردن و کلا از بازی انداختنش بیرون . البته چون AP Buyer نبود این کار رو کردن اگه AP بخری چند روز Ban میشی. ولی خوب یکی باید SS بگیره و Ticketبفرسته تا بن بشید.
Hikan حرف الکی نزن. اکانت منو Sub-Zero70 -- کرده . اول بدون چی داری میگی . Sub-Zero70 اکانتم برا خودت من 2 تا دیگه اکانت دارم .
من سالم برگشتم!!در ضمن من ه ك ت نكردم.
از دعوا بگذريم:بچه ها امكان داون گريد شدن هست؟مثلا 0 درصد هست EXP من و بميرم آيا لول داون ميشم؟
آقا من اصلا هیچ کدوم بازیا نمیرم :31:
برگشتم به گذشته دارم knight online میزنم . بد نیست حال میده .
به هر حال Sub-Zero70 اگه پسوردشو داری بده . ما که حوصله نداریم ولی خوب من دیگه P30 کم میام چون ای اکانتم 20 پسته نیست.
---------- Post added at 10:48 PM ---------- Previous post was at 10:46 PM ----------
اگه کسی می خواد بیاد بازیش حال میده. میخوام یه تاپیک بزنم دربارش لطفا گند نزنین بهش :46: