اگه داشته باشه که خیلی خوبه. سرعت 512 با 3 گیگ حجمو میده 15تومن. شب هم سرعت از حد قانونی پایین تر نیاد عالیه.نقل قول:
الان دوستانی که از همیارنت سرویس دارن شبی چقدر دانلود میکنن؟
Printable View
اگه داشته باشه که خیلی خوبه. سرعت 512 با 3 گیگ حجمو میده 15تومن. شب هم سرعت از حد قانونی پایین تر نیاد عالیه.نقل قول:
الان دوستانی که از همیارنت سرویس دارن شبی چقدر دانلود میکنن؟
سرعت ها چند روزه خراب شده پینگ هم بالا رفته اینو ببینید سرعت پایینه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی سرعتتون پایینه.دی:نقل قول:
چه سرویسی دارین؟! اسپید تست قاط زده؟!
بسلامتی از دست شاتل نکبت و همایون ... خلاص شدی؟ اره؟
ارم نت پنلش خراب شده بود حالا درستش کردن ترافیکی که مصرف شده بود برگشته .من حدود 500 مگ مصرف کرده بود برگشته به حالت قبل:31:
این همه که از همیار تعریف کردید میشه شمارش هم بذارید
نقل قول:آدرس: شيراز، چهار راه زرگري، ابتداي بلوار مطهري، ساختمان آپادانا، طبقه 4 واحد 7کد:http://hamyar.net
تلفن: 6269543
شركت همیار نت ( سهامی خاص ) كه 60% سهام آن متعلق به سازمان(شهرداری شیراز) می باشد به عنوان اولین سرویس دهنده اینترنت خصوصی در استان فارس شروع به فعالیت نموده و اكنون باداشتن هفت شعبه در شهرستانهای فسا ، گراش ، ارسنجان ، پاسارگاد ، مرودشت ، آباده و خرامه گسترده ترین شبكه اینترنت در فارس را داراست و خدمات این شركت ارائه سرویس wimax- wireless نصب و راه اندازی sipserver نصب دروبینهای امنیتی و انتقال تصاویر و كلیه امور مرتبط به ارتباطات و خدمات كامپیوتری و تنهادارنده مجوز wimax در سطح استان میباشد .
کد:http://www.hamyarifars.org/sh3.asp
من ارم نتم.دیشب قطعی نداشتم.نقل قول:
من ارم نت داشتم دیشب قطعی داشتم
پنلش هم قاطیه یه سیصد مگابایتی مصرف داشتم این دو روزه که برگشته سر جاش
ضمنا اینترنتی هم نمیشه فعلا حجم اضافه یا سرویس خرید
سلام
کسی نمیدونه چرا ارم نت سرعن اینترنت شبانه اش را کم کرده . اگه این وضع باشه باید برم سراغ یه شر کت دیگه ....... احتمالش هست درست بشه ؟
مثله اینکه چیز پی انا رو تعطیلش کردن.اگه اینجوری باشه من دیگه دی اس المو تمدید نمیکنم چون دیگه واقعا ارزشی نداره. با برنامه utra هم فایده نداره.یهو وسط کار هنگ میکنه.واقعا بدون چیز پی ان اینترنت هیچ معنی نداره:41:
مثله اینکه چیز پی انا رو تعطیلش کردن.اگه اینجوری باشه من دیگه دی اس المو تمدید نمیکنم چون دیگه واقعا ارزشی نداره. با برنامه utra هم فایده نداره.یهو وسط کار هنگ میکنه.واقعا بدون چیز پی ان اینترنت هیچ معنی نداره:41:
بله چیز پی ان رو هم کاره جدیده مخابرات هست که قطع کرده . ولی احتمالش که درست بشه هست در چندروز آییند
اگه بخوان ببندن خب برای همیشه میبندن .
الان با این وضعیت اینترنت هیچ حالی نمیده.یه گوگل ایمیج زدم 4 تا عکس ببینم.از 500 600 تا عکس ممکن 4 5 تاشو بیشتر نشون نداد.اگه درستش نکنن من دی اس المو تمدید نمیکنم.
ارم نت از اون طرف سرعت شبانه رو کم میکنه از این طرف سرعت روزانه رو زیاد میکنه؟ من امروز 3_4 تا فایل که هر کدوم 2_3 مگ بودن دانلود کردم، با سرعت 400_450 دانلود میکنه.
پینگ هم حدود 300 هست.
سرعت روزانه به چه دردی میخوره اخه، اگه راست میگن یه فکری به حال شب بکنن :13:
شما سرعتتون چند هست 1 مگ ؟ شبا با چند دانلود می کنید ؟نقل قول:
نه 128. شب سرعت دانلود روی 45 هست. سرویسا با هم فرقی ندارن. سرعت همش یکیه.نقل قول:
آقا ارم نت فکر کنم اون ترافیک که برگردونده بود دوباره کم کرد
حدود 250 مک بدون اینکه دانلودی داشته باشم از کم کرده
سیستم نمایش ترافیکش خیلی مزخرف شده اصلا نمیشه مدیریت کنی ترافیکت و زیر نظر داشته باشی اینجوری اگرم خودشون کم کنند ما متوجه نمیشیم چون یه عدد کلی که فقط ازش کم میشه همین:2:
حالا خوبه شماها دانلود نداشتین 250 مگ کم کرده من شاتل دارم سیستمم خاموش بود.تو این خاموشی 450 مگ کم کرده ،زنگ زدم پشتیبانی میگه تنظیمات مودم رو چک کنید چوت اینجا مشکلی نیست ،من گفتم تو هم بهتره استعفات رو بنویسی چون اینجا هم مشکلی نیست
منم اومدم همینو بگم که شما زحمتشو کشیدید. ارم نت الکی 100 مگ کم کرد. نمیدونم مال اون روز هست یا همینوجوری الکی کم کردن. چون من روزی بیشتر از 50_60 مگ استفاده نمیکنم. مخصوصا اون روز که شبکه مشکل داشت کمتر استفاده کردم تا اونجایی که یادمه :19:
مثله این که اینا هم از شاتل یه چیزایی یاد گرفتند عجب کلکی بهمون زد ما را بگو فکر کردیم قاط زده که ترافیکا برگشته به دو روز پیش نگو نیتش چی بوده:27:نقل قول:
دوستان توی مرکز سلمان (بولوار باغ حوض )وضعیت پارس آنلاین چه طوره ؟؟؟
من که اصلا آمار ترافیکمو ندارم که بدونم کم کردن یا زیاد کردن.الان هم نمایش ترافیک مصرفیش خیلی مزخرف شده.ولی احتمال زیاد از منم 200 مگ 300 مگی کم کردن.چون خیلی ترافیکم کم شده:41:نقل قول:
برای من که کم نکردن اون 500 مگی که اضاف شده بوده تازه بعضی مواقع هم ترافیکی که مصرف میکنم کم حساب میکنه
تو این هیر و بیر هر که دستش میاد دزدی میکنه ...
بخاطر اینکه سرویس اینترنت صاحب نداره هر کی هر چی دلش بخواد و دستش برسه انجام میده....فقط توصیه میکنم هیچ وقت سرویس یکساله نگیرید...آخه موقعی که من تازه ADSL گرفتم همشاصرار میکرد از طرح یکساله با کلی تخفیف استفاده کنم...منم (بخاطر اصرارش)گفتم فعلا بعد از3 ماه تا ببینیم بعد چی میشه...خلاصه الان میبینم بهترین کار رو کردم...یا قطع میشه یا پورت را از مخابرات میبندند....هر بارم پشتیبانی زنگ میزنی میگه مودم را از ابتدا مسیر چک کن....(حرفاشون تکراری)
اگه دانلود زیاد ندارین سراغ ارزونترین تعرفه ها بروید...اما واقعا با این سرویس دهی مزخرف و دزدخونه های که راه انداختند+ گرونترین تعرفه اینترنت جهان (با نوع سرویس) هم متعلق به ایران هست.....ببخشید همش تقصیر خودمون هست که حمایتشون میکنیم(با تمدید سرویس)
من کلا ب هیچ مرکزی اعتماد ندارم....همشون یک کرباسند....فکر کنم همون دیالاپ بهتر باشه حداقلدیگه نگران ترافیک نیستی بخصوص که VPN هم از کار افتاده من دیگه تمدید نمیکنم....
اگر همگی این اینترنت را تحریم کنیم (سرویس ADSL) تا رئیس و روئسا بفهمند که اگه مردم حمایت نکنند ضرر میکنند مطمئن باشید همه سرویسها تو آینده بهتر میشن...ولی وقتی میبینن با اینکه سرویسها بد و گرونه اما بازم حمایت میشن خوب مطمئن تا بتونن میچاپن....این کاملا طبیعیه...(الان فقط دانشگاه هست بخصوص مرکز دانشگاه بالای تپه) سرعتش فوق العاده هست که مورد استفاده همونجا هست نه عموم....
پس
همگی(بخصوص سرویس هایی که بسیار بد و دروغگو اند)اگر دیدیدن به این وضعیت ادامه داره تمدید نکنید....بخدا دودش تو چشم همه میره....
اینجور که معلومه سرنوشت اینترنت حسابی سیاه هست. تازه اگه بجاش اینترانت نیاد.نقل قول:
اما دوست عزیز پیشنهاد شما در عمل غیر ممکن هست، خیلی ها زندگیشون روی اینترنت میچرخه و خیلی ها اینترنت بخش مهمی از زندگیشون شده. تحریم به این سادگیا نیست:41:. این دزدا هم چون اینو میدونن اینجوری بازی در میارن.
وی پی ان رو خدا آزاد کرد:8:
نه منظورم اونهایی که نیاز مبرم ندارن....وگرنه اونهایی که نیاز داند که هیچ بهر حال بهترین راه تحریم شرکتهای دزد هستنقل قول:
در ضمن VPN مثل اینکه داره جواب میده:27::27::27:
مال من کانکت میشه چیز پی ان.ولی پیج باز نمیکنه:41:نقل قول:
آره ، سرعتش خیلی پایینه :13:نقل قول:
:19::19::19::19:نقل قول:
اسیا تک توی این مرکز خوب جواب میده...حتی شبانه با سرعت 200 تا هم داشتم ....نقل قول:
(سرویس 512)
یکماهی میشه من مشکل برخوردم و اطلاع جدید میگه همه سرویسها افتضاحند اما یکی از نمایندگی اسیاتک در مرکز سلمان خیلی خوب جواب میداد واسه من:40:
من 6شبانه روزه اینترنتم قطعه و جواب درست هم نمیدن. آسیا تک ( باورتون میشه 6روزه قطعه هیچ کاری هم نمیکنن ). هربار زنگ میزنم یه چیزی میگن . یک هفته هست با دیال آپ وصل میشم. جونم بالا میاد تا یک صفحه باز بشه.
آسیا تک و ارم نت هم به ته خط رسیدن.
چه شرکتی رو پیشنهاد میدین.
منم تقریبا 6هفته پیش همین مشکلو داشتم، هرچی هم زنگ میزدم میگفتن مشکل از خودتون هست، از سر خط چک کن، مودمو امتحان کن و هر چرند دیگه ای که به ذهنشون میرسید میگفتن.نقل قول:
شما کدوم مرکز مخابراتی هستی؟
من مرکز مخابراتی آزادگان هستم.نقل قول:
مشکل شما چطوری حل شد؟
ارم نت 10 روز به خاطر چند روز اختلال اضاف کرد!
شما کدوم مرکزی؟نقل قول:
واسه من که فقط 1(یک) روز اضافه کرده!
بچه ها دانلود سرعت شبا رو چنده .احتمالش هست درست بشه ؟
تایید می شود :20: ظاهرا اون مشکل اعصاب خردکن erorr 678 ,691 هم حل شده و راحت تر کانکت میشه. ( البته اگر چند ماه دیگه با زیادتر شدن مشترک ها دوباره تکرار نشه :41: )نقل قول:
بچه ها من آخر سر نفهمیدم که اسم این شرکت دقیقا چیه ؟
بعضی ها می گن ADSL مخابرات , بعضی دیگه می گن آسیاتک . خودش میگه ارم نت. توی دفترشون که می ری نوشته شرکت فن آوری اطلاعات فارس . توی فاکتور مودمی که ازشون خریدم نوشته رایانه مصباح !!!
خلاصه معلوم نیست اینها دقیقا کی هستن ؟! :wac:
مال من از 15 روز پیش قطعه و دقیقا مثل شما با دایلاپ دارم کارمو راه میندازم....همش میگفت مشکل از مخابراته!!!!!!!!!!
دروغ.....دروغ......دروغ.....
نمیدونم چرا اینقدر دروغ میگن(فکر کردم فقط مال من مشکل داره) بدبختانه دروغ شده یک چیز باب و هر کسی تو هر رده ای براحتی دروغ میگه.....یادم به یه حرف بزرگ میوفته که هر سه تاش سرمون امده
وصیت نامه کوروش بزرگ:
خدایا مملکتم ایران را از 3 چیز محفوظ بدار: دروغ-تجاوز دشمنان-قحطی....
احتمالا مسئولانی این صفحه را چک میکنند... بهشون پیشنهاد میکنم اگر میخوان کاربراشون حفظ بشه حداقل باهاشون رو راست باشند...فکر نکنم توقع زیادی باشه......