با سلام. میخواستم بدونم که اگه گوشیمو (5800) هک کنم بعدا براش مشکلی پیش نمیاد؟ وبعدا اگه بخوام دوباره به حالت اولیه بر میگرده یا نه؟ اگه میشه یه گوشه چشمی هم به ما داشته باشید ممنون میشم.
Printable View
با سلام. میخواستم بدونم که اگه گوشیمو (5800) هک کنم بعدا براش مشکلی پیش نمیاد؟ وبعدا اگه بخوام دوباره به حالت اولیه بر میگرده یا نه؟ اگه میشه یه گوشه چشمی هم به ما داشته باشید ممنون میشم.
میخوام بعضی از فایلها رو حذف کنم ولی اجازه اینکارو نیمده
یه برنامه قرانی نصب کردم
ASGATech Quran v3.04 S60v5 SymbianOS9x Unsigned FULL-FoXPDA
مشکل پیدا کرده نمیتونم حذفش کنم یا دوباره نصبش کنم.....هرکاری میکنم پاک نمیشه....چه کار کنم؟؟؟
سلام
آقا یون نمیشه کاری کرد این هوم اسکرین وقتی میچرخونی بچرخه (البته تا قبل فریم ور جدید)
سلام فکر می کنم(البته فقط فکر می کنم) که اون رمزی که ازتون می خواد رمز memory card هستش... اگه قبلا برای رمتون رمز گذاشته بودید اون رمز رو بدید به گوشی ببینید قبول می کنه یا نه(اصلا به مموری کارت دسترسی دارید (به فایل منیجیر خود گوشی)؟نقل قول:
موفق باشید...
5800 بخرم یا نه؟
آره بخر
من دارم راضیم
سلام
یه سر به این سایت بزنید
داره واسه فیرور 5800 امضا جمع میکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون نیازمند یاری سبزتا هستیم:31:
این گوشی wifi داره؟
امضای من:
10916 Signatures Total
سلام
من این گوشی رو تازه خریدم..یه سوال دارم
فرق نمیکنه تم رو تو گوشی بریزیم یا مموری؟چطور ستش کنیم؟؟
ببخشید یکی توضیح میده که این چیه ؟
Kinetic Scrolling
نقل قول:
اینم امضای من :
10930 Signatures Total
بله دارهنقل قول:
مطمئن باش که اگه نخری ضرر میکنی . من دارم و ازش خیلی راضیم . فقط اگه خریدیش حتما آپدیتش کن . :12:نقل قول:
از توو خود گوشی نمیشه آپدیت کرد ؟
من با اینترنت همراه اول و ایرانسل و حتی با یه wireless امتحان کردم همش میگه no update available
ضمنا ورژن گوشیم 21 هست .
surprize!!!! v40.0.005
همین الان چک کردم
پروداکت کد 0574326
just say tanx
به چه دردی میخوره؟ولی امضا کردم...نقل قول:
10943 Signatures Total
نقل قول:
دیگه امضا لازم نیست:20: فیرو ور اوومده که:19:
بچه ها زود آپ کنید و ما رو هم بی خبر نذارین
:18:من هم الان چك كردم نوكيا هديه كريسمسشو به بچه ها داد برين خوش باشين همين الان داره دانلود ميكنه :21::27::18::18::11: بزارين گوشي بالا بياد بعد ميگم اهتمالا كه بايد خوب باشه ولي يك چيزي اين الان داره 132.8مگابايت دانلود ميكنه مگر كه 128نيست:18:تا الان كه 80مگ دانلود شد خيلي خوشحالم الان انگار كه دارن بحم دنيا رو ميدن:46:ورژن جديد اگر كه مثل ان 97 باشه كه چي ميشه . خوب رسيد به 100 مگ چه سرعتي 5دقيقه هم نشد . حالا خبرشو بعد بحتون ميدم فعلا برم كه چيزي به هم نريزه .راستي من اون دفه كه اپ كردمش گوشي ريست نشد همه چيز همون جوري مثل قبل بود .
در نحايت به همه امدن اپديت جديدو تبريك ميگم:11:
روی گوشیم تو همون صفحه اصلی همیشه آخرین ایمیلی که برام اومده رو عنوانش رو نشون میده...چطوری میشه کاری کرد که دیگه عنوان ایمیل جدیدترین رو نشونم نده...؟؟؟
در مورد فریمور جدید که به تازگی ارائه شده...
نقل قول:
دوستان یه سوال...منظور از قرمز و آبی چیه؟؟
گوشی من 5800 و رنگش هم مشکیه...
لینک اپدیت کدومه؟؟
نقل قول:
product code رو بگید لطفا
امكاناتی كه با ارتقا به ورژن 40 به گوشی اضافه ميشه :
new homescreen
kineting scrolling
ovi store installed
ovi contacts installed 1.20.9
share online updated to 4.3.09.34
up to 20 contacts on the screen avaible
music player works on homescreen like on 5530
اون همه خوشهاليم باراي اپديت جديد همش پريد .!:37::45::37::29::blink::weird::eh::jealous::excl amati:worried::sad::28::23::42::44::2::18::37::37: :37::37::37:
گوشيم اپديت نميشه تا 132.7ميره از132.8بعد ارور ميده :19:
بگين من چيكار كنم خيلي سري ! با نوكيا اپديتر من ميكنم جون هر كسي كه دوست داريد كمكككككككككككككككككككك گوشيمو خامش روشن كردم هالا همش هنگ داره ميكنه ريست هم كردم ميدونستم نبايد بكنم ولي راه نبود هرچي ميزنم هي ارور ميده از اون وقت 3 بار دانلود كردش بازم نشد هي ارور اون دفه هم كه اپ كردم به31 همين مشكل بود ولي اونو دو بار زدم درست شد كممممممممممممممممك!:18::45::45:: 45::45::45:
این کدی هست که پشت گوشیم زیر باطری نوشته شده:نقل قول:
0574327
یکی بهم لینکهای دانلود رو دقیقا میده؟
ممنون میشم
رنگ گوشیم مشکی و نوار دورش طوسی(نقره ای ) هست....
اگه میخواي آخرين ايميل در Home Screen نشون داده نشه ميتونی بری به :نقل قول:
Settings--> Personal --> Home Screen --> E-mail Notification
و visibility رو خاموش كنی.
هنوز سرور درست و حسابی واسه دانلود پیدا نکردمنقل قول:
اگه سرعت بالا داری میتونی nsu رو دان ونصب کنی و گوشی رو با اون آپ کنی
لینک های آپدیت قرمز
کد:http://trailer.persiangig.com/Update5800.txt
تورو خدا كمك كنين جون هركي دوست دارين يك نگاهي به پست هاي قبلي من بيندازيد كمممممممممممممممممك
ببينين راستي اينجوري كه من متوجه شدم توي نوكيا اپديتر وقتي كه داره دانلود ميكنه اون پاين نوشته كه ارتبات با rm356 قعطه يعني ميتونه كه از اون باشه
با چيز ديگه اي ميتونم بريزم روي گوشي به گوشي سدمه نميزنه يك چيزي مثل جف تا هالا باهش البته كار نكردم ولي ميشه يادم بديد ممنون ميشم 500مگا بايت دانلود كردم تا الان فقط بااين نوكيا اپ كن!:19:
لینک های آپدیت 5800 مشکی
توی فایل تکست همه لینکهای دانلود موجوده،فقط یک لینک هست که بدلیل وجود 3 ایکس ف.یلتر شده اون رو با ف.یلتر شکن دانلود کنید حجمش حدود 80 کیلو بایتهکد:http://trailer.persiangig.com/5800%20black.txt
تمام لینک ها مستقیم هستند
اگر هم در دانلودکردن مشکلی دارید این را از اول ادرس بردارید
کد:http://www.btusers.com.ar/nan/nokia/go.php?url
سلام.من با نوکیا آپدیتر کار نکردم ولی میتونی با جف یا فونیکس کار کنینقل قول:
آموزش فونیکس
آموزش جفکد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=281575
آموزش رو دقیق بخون و طبق اون عمل کن،معمولا اول فونیکس و بعد جف رو پیشنهاد میدن.خودت هر کدوم که برات راحت تره رو انتخاب کنکد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=291752
سلام
نحوه تنظیم جی میل توو این گوشی رو کسی بلده تا منو راهنمایی کنه ... صواب داره جوونا : دی
لینک بقیه از جمله پروداکت کد شما داخل این هستنقل قول:
کلیه لینک ها کار کاربری به اسم طلوعی عضو سایت موبایلستان است(از لحاظ کپی رایت گفتم)کد:http://trailer.persiangig.com/5800.zip
اقا اين لينكت كه كار نمي كنه ف ل ت چي كار كنيم ما همشونو من باز دانلود كردم همون يكي كه 88 كيلو بايته رو ارو ميده در زمن مخ من هم ارور داد بابا پرداكت من 0574327هست ببين همونو خودت ميتوني دان كني بزاري واسم:11:كمك بزرگي ميكني هجمي هم ندار دوستم جون من بزار من به سختي اوردمش ولي ميگه كه چيزي يافت نشد:18:به خدا خسته شدم تا حالا 600مگ از عصر دانلود مردم بابا ايدياس الم ميپر خوب:46:
من كه نتونستم بفهمم كه كار با جف چه جوريه :41:سخته يك كم ولي ميدونم كه از اين نرم افزار خود نوكيا بهتره :20: خوب ولي من ميخام با همين نوكيا اپديت كنم نميشه كلافم كرد يادمه يكي گفت كه فايلاي فلشي كه دانلود ميكني بريز توي اينجا
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Nokia\Nokia Service Layer\A\nsl_service_module_00001\vpls\من هم ميخوام همين كارو بكنم لطفا كممممممممك هم اكنون نياز مند ياري شما هستيم!کد:www.dsut.online.nokia.com.oti.caresuite\Products\rm-356
نميدونم ديگه چي كار كنم خصته شدم مثل كه امشبرو بايد تو خماريش بمونم:19:
دوستان اگر با مسير بالا موافق هستن من راهنماي كنن
از دوست خوبمم كه لينك و دادن ميخام كه همون فايل 88كيلو بايتي هم برامون بزارن :46:
ولي جالبه ها در عرض يك روز 200 پست :31::18:به اينجا اذافه شد!!!!!!!!!!!!!
باز هم كمممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم مممممممممممممك:11:
دوستان عزیز بهترین و مطمئن ترین راه برای آپدیت گوشیتون استفاده از فونیکس هست
من هم اکثرا با NSU مشکل دارم و در آخر کار ارور میده اما با فونیکس به راحتی میتونید در عرض چند دقیقه آپدیت جدید رو رو گوشی بریزید
من هم در حالا دانلود هستم!
امیدوارم مشکل برفکی شدنتون(!!!!) هم با این آپدیت رفع بشه!!
صبر کنین ببینم!
این ورژن هک نمیشه یعنی HelloX و اینا فعلا پر باید همه برنامه ها رو ساین کنیم!
اما خوب ارزشش رو داره
سلام
چرا این گوشی با وایرلس آبدیت نمیشه
تنظیمات داره
این هم فایل مورد نظرتنقل قول:
من به زور میتونم بیام توی اکانتم:41:کد:http://trailer.persiangig.com/RM356_40.0.005_023__U01.uda.fpsx
اقا اين ورژن هك نميشه خود سايت رسمي هلو ايكس چي چي يك گفته كه اين پچ نميشه يعني تبق امار هاي كه از كاربرانش گرفته گفته خوب ميتونيد بيخيال اپ بشين يا اينكه اينهمه تعقير رو توي گوشيتون ببينيد هدود 20 تعقير كرده مهم تريناش دوربين صدا موزيك پلير در اول كار:31:هوم اسكرين شبه 5530 و ان 97 تركيبي از اين دوتا و قابليت هاي ovi
من كه عكساشو ديدم كلي تعقير كرده بودخيلي خوب شده انشا الاه خدمم هم بتونم اپ كنم
چند سوال:
1. قیمت هندز فری اصلی گوشی چنده؟ از کجا میشه اصل و غیراصل رو تشخیص داد؟
2. کیف اصلی گوشی چطور قیمتش چنده و نحوه تشخیص اصل را از غیراصل بگین لطفا
مممنون
من گوشیم آخرین ورژنه و آپدیت شده ورژن 31.0.101 اما بازم برفکی میشه.نکته جالب اینه که وقتی گوشیم تو هوا سرد می برم و بیرون می رم اینطور میشه.کسی هیچ پیشنهادی نداره؟نقل قول: