اره شبانه 1 تا7نقل قول:
18900 هست 512 اکو! (اکثر شهرها)
کد:http://shatel.ir/content/view/107/36/lang,fa_IR/
Printable View
اره شبانه 1 تا7نقل قول:
18900 هست 512 اکو! (اکثر شهرها)
کد:http://shatel.ir/content/view/107/36/lang,fa_IR/
کسی آرت 2 نبود به ما سرعتش رو بگه ؟؟
فكر كنم 28 يا 29 باشه (ولي دقيق نميدونم)
وای ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی :18::18::18::18::18:
این دیگه چیه ؟؟ من آرت 1 هستم ولی چرا با V P N اینقدر سرعتم زیاد شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ !!!!!!!!
ثابتم هست ... حدود 40 شده ....... با تورنت ... نرم افزار u torrent ......
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دیگه دارم خل میشم ... این چیه آخه ؟؟ به شاتل ربط نداره چون تا با V P N وصل شدم اینجوری شد ... آرت 1 :18:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وي___پ_ي N پولي؟؟؟نقل قول:
Watchmen هم داري ميگيري مطمئن باش aXXo نيست. تازه رفته رو پرده. :31:
دقیقآ منم همینو میخواستم بگم :دی
واچمن تازه اومده!! مگه میشه ییهو دیویدی ریپ اکسوش بیاد :دی
این لینکا از کجاست ؟؟ با چی دانلود میکنی ؟؟
نوشتم که با u torrent .... از سایت های معروف تورنت ... ولی جالبه که اگه یه V P N توپ باشه سرعت رو افزایش میده ...
نقل قول:
دوست من , من الان از یه شرکت دیگه میگیرم ولی میخوام عوض کنم و بیام از شاتل استفاده کنم ....
.
99% هم همین 512 اکو رو میگیرم .... فقط میخواستم اگه میتونی سرعت دانلود چه در روز و چه در شب رو بهم بگی ...؟؟؟ مثلاً شما با 512 با چه سرعتی ( البته بطور میانگین ) دانلود میکنی ...؟
.
یه مسئله دیگه اینکه این شرکتی که من میگیرم گزارش ریز کارکردش خیلی ضعیفه .... اینجا از سایت ibs برای ریز کارکرد استفاده میکنه .... میخواستم ببینم برای ریز کارکرد از شاتل از چه روشی استفاده میشه ....؟
آیا دقیقاً سر همون 2.5 گیگ تموم میشه یا زودتر ....؟
سرعت 512 معمولا بین 60 تا 70 ه . ریز نمودارش هم عالیه ! 2.5 گیگ که میشه 2560 مگابایت که که معمولا سره 2565 مگ توموم میشهنقل قول:
دوستان سابقه شرکت شاتل به چند سال میرسه؟
دوست عزیز از چه --- ای استفاده میکنید؟نقل قول:
سرعت دانلودت بستگی به ترافیک مرکزت داره! از دوستانی که توی مرکز شما هستن سوال بفرمایید! از هر شرکتی که میگری اول باید تحقیق کنی ببینی وضعیت دوستانی که توی اون مرکز هستند چطوره !نقل قول:
اگه مرکز مشکل پهنای باند نداشته باشه سرعت حدود64 هست!
گزارشات اتصالات pppoe و گزارش روزانه و گزارش ماهانه داره!
نه زودتر که نه! حدود 2560
خیلی سال.دی:نقل قول:
کد:http://shatel.ir/content/section/1/40/lang,fa_IR/
کد:http://shatel.ir/content/category/1/1/76/lang,fa_IR/
می خوای از شاتل سرویس بگیری دیگه به سابقه اش چیکار داری ؟؟ فقط بدون که عالیه ... :46:نقل قول:
تایید میشه سابقه زیاد مهم نیست!ولی باید تحقیق کرد مرکز شما مشکل پهنای باند نداشته باشه!
سلام به همه
کسی میدونه وقتی درخواست فسخ قرار داد بدی و بخوای که خطط رو از رانژه در بیارن چقدر طول میده این شاتل
پارس که داشتم دقیق 1 هفته طول داد!
شاتلم خیلی بهتر نیست یه دفعه به من 4 روز گفت یه دفعه دیگه هفته!!!نقل قول:
دوستان عزیز
لطفا بحث تورنت رو تو تاپیکش انجام بدین:
تشکرکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=85444
همونطور که دوستان گفتن سرعت دانلود حدود 55-70 و گاهی هم به75 میرسه....ولی میانگین سرعت همون 64 هستش..نقل قول:
چه در صبح و چه در شب...
اینکه در چه زمانی تموم میشه منم دقیق نمیدونم...
و در پایان اینکه ریز کارکرد خیلی عالیه
در سه حالت میتونی ریز کارکرد خودتو ببینی
گزارش بر اساس تعداد و زمان اتصالات
گزارش به صورت روزانه(به همراه یک نمودار هیستوگرام)
و گزارش به صورت ماهانه
نقل قول:
یعنی شما تا الا ن دو بار فسخ قرارداد کردید؟:31:
الان مودمم را وصل کردم چراغ link روشن شد بعدش هم چراغ act شروع به چشمک زدن کرد یعنی وصل شده دیگه ؟ (چقدر سریع :31:)
ولی توی وضعیت شاتلم هنوز در وضعیت رانژه هست ؟:13:
برای اینکه مامورشون را برای وصل مودم بفرستم خودشون زنگ می زنن یا شنبه خودم زنگ بزنم ؟
در ضمن این چراغ act ما بعد از چند دقیقه که چشمک می زنه . قطع می شه و دیگه شروع به چشمک نمی کنه . ماله اینه که ازش استفاده نمی کنم یا ایراد دیگه ای هست ؟:18: الیته من مودم را زیاد روشن نکردم فقط خواستم ببینم وضعیتم چه جوری هست ؟
چراغ باید روشن و ثابت بمونه..نقل قول:
نیازی نیست خودشون باهات تماس میگیرن
چراغ act باید چشمک بزنه یا ثابت باشه ؟نقل قول:
قبلا چراغ link خاموش بود و فقط چراغ ap روشن بود ولی امروز چراغ link روشن شده ؟ چرا؟
مودم 604g
مهدی جون asus که اینجوریه ... چراغ status روشن و ثابت و چراغ act روشن خاموش میشه وقتی که در حال انتقال داده باشی ... آره ماله تورو هنوز نوشته رانژه ... ولی اگه وصل شده زنگ بزن پشتیبانی و فعالش کن ... باید بری توی online.shatel.ir ... مبارکت باشه ... نگفتی آخر سر آرت هوم شدی یا اکو 128 ؟؟؟نقل قول:
بچه ها خاموشی زدین ؟؟ سوت و کور شد ؟؟ .... :5:
سرویسم که خیلی ضایع هست (64:27:)نقل قول:
منظورت از چراغ status چیه ؟ من یک چراغ ap دارم یک چراغ link و یک چراغ act
قبلا فقط چراغ ap به صورت ثابت روشن بود امروز که مودم را روشن کردم چراغ link هم روشن شد و چراغ act هم به مدت دو دقیقه چشمک می زنه ولی بعد از 2 دقیقه دیگه چشمک نمی زنه . اگه دوباره مودم را روشن خاموش کنم دوباره همین اتفاق برای act می یفته و 2 دقیقه چشمک می زنه و بعد دیگه هیچی
حالا من نفهمیدم وصل شده یا نه ؟ اگر وصل شده باشه که باید مداوم چشمک بزنه اگر هم که وصل نشده چرا 2 دقیقه چشمک می زنه :18:
بچه ها رفتن مرخصی(تعطیلات نوروزی):31::27:نقل قول:
در بعضی از مودم ها بجای کلمه لینک از status, sync, wan استفاده می کنند!نقل قول:
لینک هميشه بايد به صورت ثابت و روشن باشد. خاموش بودن اين چراغ و يا چشمک زدن آن به صورت ممتد یعنی این که خط رانژه نشده یا ....
الان مشکل سر چراغ لینک نیست :31:نقل قول:
امروز که مودم را روشن کردم چراغ لینک روشن و ثایت هست . این یعنی وصل شده خط یا نه ؟:13:
چراغ act در حد 2 دقیقه چشمک می زنه و بعد دیگه خاموش می شه . اگه روشن کنم مودم را دوباره هیمن اتفاق می افته . این یعنی چی ؟
:31:نقل قول:
اره اگه لینک ثابت هست رانژه شده!
act یا eth وقتی چشمک میزند که دریافت یا ارسال داده ها داشته باشی پس وقتی دریافت و ارسال داری نباید چشمک بزنه!
Ap هم مربوط به وایرلس هست( Access Point )
ممنون از راهنماییتنقل قول:
پس بالاخره ماهم شاتلی شدیم:31:
تا همه رفتن تعطیلا من سوالاتم را بپرسم:21:
دو سوال دیگه هم داشتم
امروز برای اولین بار وار صفحه کاربریم شدم (هورا :33: ) اولش که یک پیغام اومد که سرویس شما به مرحله اماده نصب نرسید و شما امکان استفاده از سرویس را ندارید . اگه خط من رانژه شده چرا این یغام را می ده ؟:41:
1)در قسمت اخرین فاکتور برای من 36800 بدهی زدن این یعنی چی ؟ من مبلغ فاکتورم 36500 بوده که 10 تومن کارت طلایی بوده و 26500 پرداخت شده:41:
2)این یک ماه رایگان را چه جوری منظور می کنن ؟ من که اثری ازش توی صفحه کاربری ندیدم:29:
3)در قسمت پرداخت انلاین اسم همه بانکها را نوشه و گفته می شه باهاشون پرداخت کرد ولی در کادر پایین ترش فقط 4 تا بانک هست ؟ مثلا من الان سامان دارم چه کارکنم
مبارکه!انشالله که مشکلی نداشته باشی:46:نقل قول:
حتما وقت نکردن ثبت کنن:31:
1-نمی دونم از خودشان بپرس!
2- این هم نمی دونم از خودشان بپرس!:31:
مشکلی نداره با هر بانکی که عضو شتاب باشه میشه از طریق اون 4تا بانک پرداخت کرد! پس از طریق اون 4تا پرداخت کن!
========================================نقل قول:
با سلام میخواستم بدونم قضیه کارت طلایی چیه
اگه داری به ما هم بده
=======================================نقل قول:
این قضیه کارت طلایی چیه
اگه داری برای ما هم بفرست
پس باید بهتون تبریک بگیمنقل قول:
مورد اول رو براتون کامل توضیح میدم چون خودمم مثله شما قبل از اینکه شرکت بهم بگه متوجه رانژه شدن خطم شدم
1. خطتتون اگه رانژه شده و انجا نمیبینید دلیلش اینه که هنوز مخابرات نامه تاییده رانژه را برای شرکت نفرستاده.... شما باید اول زنگ بزنید 23099 بعد به گروه فروش مرتبط با خودتون تماس بگیرید(پندار یا پرنیان) بعدش بهشون بگین که خطم رانژه شده لطفا اکانت منو فعال کنید...ممکنه یه مقداری مقاومت کنند ولی بهشون اصرار کن و بگو که خطم رانژه شده و مسئولیتش پای خودم...
بعد قبول کردن....شما نیم ساعت بعدش اگه بازم کانکت بشی بری تو صفحه کاربریت میبینی که یه تغییراتی کرده....یه سری سوالاتی هست که باید جواب بدین...اگه بلد نبودین چی بنویسین....زنگ بزنید به 23099 بعد به داخلی 620 یا 621 تماس بگیرید و بگین فلانه....و ازشون بخواین که همون پشت تلفن به شما بگن که گزینهها رو چی وارد کنید؟؟
بعدش (اینکارو من بلد نبودم نکردم ولی شما حتما انجام بده):دی یه ایمیل بفرستید برای شاتل و بگین که من خودم سیستم رو نصب کردم پس اون 10هزار تومن را بهم برگردونید:دی
2. یک ماه بعد رو شما در اکانت بعدیتون میتونید مصرف کنید
2. شما باید
بستگی به مرکز مخابرات داره، از یک روز تا 7 روز.نقل قول:
مبارک باشه.نقل قول:
مهدی جون من این کار رو کردم ولی فایده ای نداشت، وقتی دلیلش رو پرسیدم گفتن ما که 10 تومن همینطوری تخفیف دادیم، دیگه نمیشه 10 تومن نصب رو هم نگیریم. ولی این دوستمون هم تست کنه،ضرری نداره.نقل قول:
متاسفانه چون 512 نا محدود میخوام سرویس مغازم رو میخوام تعویض کنم با اراکل که 512 نامحدودش حدود ماهی 60 تومن در میاد. برای همین خیلی پیگیری کردم.نقل قول:
نقل قول:اگه بخوای برای اولین بار از شاتل سرویس بگیری میتونی از همشهری هات یه کارت طلایی بگیری اونموقع شاتل تو هزینه نصب بهت 10000 تومن تخفیف میدهنقل قول:
به اون کسی هم که کارت را به شما داده یه تخفیف جزیی میدن
در ضمن شما با همون فونت کوچیک هم که بنویسی دوستان جوابت را میدن:46:
شما اول بگو کدام شهر هستی ؟نقل قول:
اگر که تهران هستی : من خودم از جناب ashkan-mc گرفتم:10: . خودمم هم دارم :31: