منظور از سری 7000 یعنی مثلا HP Pavilion DV6 7000 یا نه DV7نقل قول:
ببخشید آخه من تا به حال سراغ HP نرفتم، اینه که خیلی بارم نیست...
قیمت اونا در همین حدود هست یا خیلی تفاوت داره؟
Printable View
منظور از سری 7000 یعنی مثلا HP Pavilion DV6 7000 یا نه DV7نقل قول:
ببخشید آخه من تا به حال سراغ HP نرفتم، اینه که خیلی بارم نیست...
قیمت اونا در همین حدود هست یا خیلی تفاوت داره؟
نه dv - 7000 که تولید امسال یعنی 2012 هست که سری بعد از dv - 6000 محسوب می شه که تولید 2011 هست ....
البته هر دو اینا هم هم dv6 داره و هم dv7 و dv4 و ....
نه ببینین من در یک پست دیگه هم عرض کردم اگر شما قبلا از اچ پی نوت بوک خرید کرده باشین متوجه تغییر در نحوه قیمت گذاری می شین ...
به این صورت که دیگه اچ پی مثل سابق اون سخاوت فوق العاده رو تو فروش نداره و نوت بوک ها با کانفیگ ها و قیمت های مختلفی ارائه می شه ...
به این منظور که مثلا اگر مدل های اولیه سری 6000 که شامل 6000-6050-6070-6080-6090 بود تماما با چیپ گرافیک بسیار قوی 6770M کانفیگ شده بود در سری 6100 که تقریبا 5-4 ماه بعد از این سری به بیرون اومد شما دیگه نمی تونستین تو همه مدل چیپ 6770M رو پیدا کنین و خیلی از مدل های بسیار قوی گرافیک 6490M داشتن ...
جالب این که به محض این که سراغ مدلی می رفتین که گرافیک 6770M داشت قیمت خیلی بالاتر می رفت و دیگه مثل سری اول نبود که همه مدل ها 6770M داشتن ...
همین الانه هم همین طوره ...
برین به سایت های فروش آنلاین و ببینین مدل هایی که گرافیک 6770M داره چقدر اختلاف قیمت داره با اونایی که 7690 یا 6490 هست ...
خواهین دید که اختلاف جدی داره ....
این یعنی ایم که شرکت سیاست کانفیگ بالا و سخاوتمندانه در برابر قیمت مناسب رو به خیلی دلایل تغییر داره که یکی ش می تونه عدم سود مناسب تو بخش نوت بوک باشه ....
قیمت سری 7000 هم چیزی در حدود 300 دلار با سری قبل اختلاف داره ....
این لینک رو هم ببینین که چقدر این سری فوق العاده و شیک هست ....
به خصوص از پشت و بغل ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان به نظر شما مشکل اصلی برند HP چیه؟ مخصوصا تو مدل های شبیه 6c45
:19::19::19::19::19:نقل قول:
سلام دوستان
من یه hp Pavilion dv6 واسه آشناها گرفتم. برای ویندوز اریجینالش Recovery Disc تهیه کردم. می خواستم ببینم برای پارتیشن بندی چطوری باید عمل کنم تا یک یا دو تا پارتیشن دیگه هم داشته باشم ؟! اگه آموزشی مقاله ای چیزی سراغ دارید که خوب گفته باشه لطفا معرفی کنید ...
بعد یه چیز دیگه. این لپتاپه نمی دونم چرا کلید های fn ـش کار نمیکنه ! یعنی مال درایورهاس !؟ مگه رو این ویندوز همه درایورها نصب نیستن !؟
باید درایو رو Shrink کنید. آموزش :نقل قول:
یعضی از کلید ها مثل تنظیم نور و روشنایی صفحه نیازی به گرفتن کلید fn ندارن.
کلید Fn + B رو بزن ببین Beats غیر فعال می شه ...
خوبه همه چی گفته شده ...نقل قول:
اچ پی هیچ مشکلی تو هیچ زمینه ای نداره اگه داشت مظمئن باش من می گفتم ...
چون آدمی نیستم که چیزی در سطح پایین از هر لحاظ که فکر کنی بخرم اونم ظاهری فنی که دیگه بماند ...
پس تو خرید Dv6 شک نک چون من می گم که همه نوت بوک هایی که داشتم اچ پی بوده هم مدل های 2009 2011 و 2011 ....
حالا باز بپرش ...
اوا خاک عالم راس میگی ها ! :31: بدون fn کار کرد. پس این fn به چه دردی می خوره !؟نقل قول:
وقتی میزنم اتفاق خاصی نمیافته ! از کجا باید بفهمم Beats غیر فعال میشه !؟نقل قول:
+
راستی می تونم یه سوال درباره Shrink بپرسم !؟ ببینید آموزشی که گذاشتید خیلی عالیه. ولی سوالی که واسم پیش اومد اینه که درایو c رو shrink کنم مشکلی واسه ویندوز پیش نمیاد !؟
یه سوال دیگه ام اینکه درایور c الان 637 گیگی خالی داره. من اگه بخواد دو تا درایو دیگه درست کنم باید اول یکی رو از درایور ویندوز Shrink کنم بعد اون جدیده رو دوباره Shrink کنم تا دوتا درایو جدید داشته باشم ؟!
آقا یه سوال دیگه، تو رو خدا ! :31: درایو مربوط به ریکاوری مگه نباید پنهان باشه ؟! پس چرا معلومه اینجا ؟!
برو تو Control Panel ببیم فعال هست با غیر فعال شده ...
اگر هم Fn + B رو بزنی روی علامت Beats روی صفحه بک خط قرمز کشیده می شه که نشون میده کلید Fn درست کار می کنه ...
ضمنا ببین hp quick launch هم نصب باشه ....
در مورد بقیه سوال ها نمی تونم ج بدم چون بدجور امتحان دارم ....
اصلا هیچی که به Beats ربط داشته باشه من توی این لپتاپ ندیدم ! fn+b هم که می زنم هیچ اتفاقی نمافته. اصلا علامت Beats من ندیدم !نقل قول:
hp quick launch هم تو سیستم ندیدم !
چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18::18:
مگه ویندوز اورجینال نیست و همونی که از اول روی نوت بوک خود اچ پی نصب کرده بود ؟؟
تمام این برنامه ها باید نصب باشه ...
در غیر این صورت ببین چه بلایی سرش اومده که هیچ کدوم نیست ...
آخه اگر کسی هم بلد نباشه و نوت بوک رو داغون هم کنه بازم نمی تونه همه چیو پاک کنه چطور ممکن که نه Beats نصبه نه Quick Launch ...
زیر دست کی بوده نوت بوک ؟؟؟
برو تو درایو C فولدر Swsetup که باید حتما باشه رو پیدا کن و تو قسمت Driver تمام این برنامه ها رو نصب کن ...
درایور IDT که مربوط به صدا هست رو هم نصب کن تا Beats Audio تو Control Panel که به رنگ b قرمز هست فعال بشه ...
اگر اینا نبود دیگه پست نزار ....
چرا ویندوز اورجینال هست. برنامه ها همشون نصبه به جز همین quick launch و beats ...نقل قول:
quick launch و idt رو هم نصب کردم ولی این beats آخرش درست نشد که نشد !
مدل دقیق لپتاپ هم اینه Pavilion dv6-6c41se
دوست عزیز لپتاپ شما که اصلا بیتس نداره.مگه اسپیکرهاش altec نیست؟!!آرم beats شما می بینید روی لپتاپ؟
رو خود لپتاپ نه ولی روی جعبه ـش آرم بیتز بود !نقل قول:
خب جعبه رو شاید الکی روش زدن.به هر حال بالای lcd سمت چپ باید باشه.سمت چپ تاچ پد هم بیشتر سریها بر چسبش هست.ولی من مشخصاتش رو که تو نت سرچ کردن اسپیکرش altec ه.نه بیتس.یعنی اگه Altec باشه مسلما بیتس نیست دیگه
سلام دوستان
6180 در حدود 6 ماهه که خریدم 2 بار مشکل صفحه آبی داشته (BSOD) میخواستم ببینم کسی ای مشکل رو داشته؟
این مشکل واسه HP عادیه؟
چیز مهمی نیست.منم اوایل که از tor browser استفاده می کردم چند بار شد.یعنی مشکل برنامه بود.کلا صفحه آبی معمولا زمانی پیش میاد که رم کم بیاره.ولی اگه یه برنامه هم مشکل داشته باشه می تونه دلیل اون باشه.فقط با یه نسخه tor مشکل داشت.به جز اون دیگه ندیدم صفحه آبی رو.من 6070 دارم البته
سلام دوستان
من قصد دارم حدودا یه هفته دیگه یه لپ تاپ بگیرم
کاربردم هم نرم افزارهای مهندسی مکانیک مثل catia , ansys , matlab و... هست
بر همین اساس اولویتم روی رم و سی پی یوی بالاست
امروز که رفته بودم پایتخت مدل 4530 خیلی چشمم رو گرفت
چه از نظر ظاهر چه از نظر نسبت قیمت به کانفینگ
اما الان که اومدم تو سایت تحقیق کنم دیدم بعضی ها از صدای فن اون خیلی شکایت داشتند....
از اونجایی که این مورد برای من شدیدا مهمه و اگر صحت داشته باشه مطمئنا از از خرید 4530 منصرف میشم.
میخواستم از دوستانی که این مدل رو دارند درخواست کنم که تجربیاتشون در این زمینه رو بگند
آیا فن 4530 صدا داره؟ و آیا نرم افزارهای پیشنهادی این مشکل رو کاملا برطرف میکنه یا خیر؟
با تشکر فراوان از کمکتون :20:
سلام
اولا صدای فن این لپ تاپ انچنان هم زیاد نیست.شنیده میشه ولی نه اینکه فکر کنی هلیکوپتر داره پرواز میکنه!
دوما شما دوست داری لپ تاپت داغ و بی صدا باشه یا خنک و کمی صدای فن؟!
به نظر بنده پارامتر خیلی مهمی نیست ولی باز انتخاب با شماست
نقل قول:اول باید بابت پاسختون تشکر کنم...نقل قول:
نظر شما کاملا محترمه اما به نظر و سلیقه من صدای فن پارامتر مهمی برای یه لپ تاپ میتونه باشه
همونطوری که توضیح دادم ترجیح میدم لپ تاپی داشته باشم که در عین قدرت بی صدا هم باشه
راستی اگه دوستان یه نگاهی به لینک زیر بندازند وسط های صفحه نسخه بهینه شده برنامه مخصوص 4530 ارائه شده:
میتوندد تست کنند و نتیجه رو به اطلاع بقیه هم برسونند
سلام دوستان.
6c55 گرفتم کارت 7690 روشه. بی صدا. همه چیز عالیه فقط نمیدونم 340 گیگ واسه درایو c جدا میکنه و نمیذاره پارتیشن بندیش کنم.پیشنهادی ندارین؟
سلام . من 1 لپ تاپ hp6090 دارم - اول ویندوز 7 به کارت گرافیکش نمره 6.9 میدا اما الان نمره کارت گرافیکم شده 4.1 هر کاری هم میکنم بیشتر نمیشه . چی کار کنم . تو رو خدا یکی کمکم کنه !!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی کارت گرافیکم خراب شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان
لپ تاپ من با اینکه تازه خریدمش و خیلی قدیمی نیست...ولی متاسفانه یه اشتباه بزرگی که انجام دادم و بهش دقت نکردم موقع خرید USB2 بودن اون هستش...
آیا تبدیل...یا راه و چاره ای داره که بشه از نعمت USB3 هم استفاده کرد یا خیر؟؟؟؟
خیلی ممنونم ازتون...
پ.ن:
مدل لپ تاپم HP Pavilion G Series
یه سوال دیگه:
لپ تاپ من الان روش 6 گیگ رم هستش...
تا چند گیگ میتونم ارتقا بدم...؟؟؟
واینکه چقدر تاثیر داره تو سرعت و کارایی لپ تاپم؟
اساتید بهتر میتونن راهنمایی کنن...نقل قول:
ولی من احساس میکنم چون لپ تاپ شما 2 تا کارت گرافیک داره(یکی برای کارای سبک و روزمره با مصرف انرژی پایین تر-و یکی قدرتمند تر برای کارای تخصصی تر با مصرف انرژی بالاتر) ... سوویچ شده رو اون یکی کارت گرافیک ضعیف تره که نمره ی لپ تاپت اینقدر اومده پایین...
چک کن ببین کدوم کارت گرافیک اکتیو هستش در حال حاضر...
باز هم اساتید محترم راهنمایی کنن قطعا بهتره...این نظره بنده بود...
گرافیک من الان روی amd هست نمراش شده 4.1 اما وقتی روی اینتل که ضعیف تره سووچ میکنم نمرش میشه 5.7 . قبلا به گرافیک amd نمره 6.9 رو میداد !!!!!!!!!
حالا نمیدونم مشکل از کجاست !!!!
سلام دوستان///من یه hp 6c50 گرفتم.....وقتی دی وی دی میندازم،احساس میکنم صداش خیلی زیاده،مخوصا وقتی رو کولپد باشه...این عادییه یا !؟
مسئله دوم این که من نرم افزار PerformanceTest رو اجرا میکنم،فقط گرافیکمو intell نشون میده....چجوری میشه سویچش کرد؟!
مرسی
سلام.
من هم 6c55 دارم dvd میذارم احساس میکنم میلرزه. کارت گرافیک رو اگه لازم بشه عوض میکنه.ولی رو دسکتاپ که سویچ کنی میتونی اپلیکیشنی که میخوای با ati اجرا بشه رو بهش بدی.
مشکل من با هاردشه (Hitachi)که پارتیشن بندی نمیشه.کسی با هارد لپ تاپش مشکل نداشته؟
کیفیتش چطوره؟خوب هست یا نه؟
مطمئنی هاردش هیناچیه؟مال سری 6 که توشیباست.ربطی به برند هارد نداره که پارتیشن بندی نمی شه.معمولا هاردهای لپتاپها dynamic هستندباید اول بیسیکش کنی بعد پارتیشن بندی کنی.من با یه برنامه کم حجم بیسیک کردم.اسمش فکر کنم aomei بود.البته هاردم فرمت شد بعدش!پارتیش بندی هم نکردم.فقط درایو c رو دو تیکه کردم از خود ویندوز و دو درایو کردم.درضمن ممکنه واسه پارتیشن بندی به ور÷ن ویندوز گیر بده.فکر کنم نسخه home یه سری محدودیتها داره.partition magic هم که با سون مشکل داره انکار.اونموقع که هر ور÷نی رو نصب کردم اجرا نشد
dvd rom هم مشکلی نداره.بالاخره dvd-rom لپتاپ ضعبفترهو مثل desktop نیست.سرعتش هم بیشتر به خود dvd بر می گرده بیشتر. .سعی کنید dvd+R بگیرید.چون هم با دوام تره و هم سرعت چرخشش تقریبا ثابته و کم و زیاد نمی شه
كسي از سري hp dv6 6170 , 6180,6190 عكس داره لينكشو بزاره در لرستان هستم ااينجا نديدم توسايتا گشتم عكس درست حسابي نديدم اگه كسي لينكشو داشت بزاره ممنون ؟
?!man ye dv6-6170 daram,mikham bedunam arzyabie dustan rajeb sh chie
خب خودت داری ارزیابی کن دیگه!یکی که نداره نظر بقیه رو می پرسه.به نظر خودت مشکلی داره؟!!من که 6070 دارم راضیم و مشکلی ندارم و نداشتم باهاش.خیلی هم دوسش دارم!!:دی
سلام دوستان....
من از دیروز از 10 تا سایت مختلف، درایور کارت شبکه(چیپست) برای 4530اس رو دانلود کردم ولی هیچکدوم کار نداده!! یعنی موقع نصب درایور یه چیز دیگه از اب در اومدن و کار خاصی نکردن...
برام بسیار حیاتیه...اگر امکانش هست، دوستان راهنمایی کنن که چه فایلی رو باید نصب کنم که کارت شبکه(وایرلس نه!!خود همون پورت اترنت) راه بیوفته؟
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن.... من از سایت اچپی2000 و ... درایور های مربوطه رو گرفتم، ولی هیچ کدوم جواب ندادن!
سلام.... برا ایسر برنامهی مربوطه رو دارم! ولی برا اچپی نمیدونم چی میتونه تشخیص بده سخت افزار هام رو...
سلام، منم 4530 دارم. تمام درایورهام نصبند. اما طبق تحربه بعضی درایورها به product number دقیق لپ تاپ بستگی دارندنقل قول:
شما به سایت اچ پی مراجعه کن در قسمت Customer support باید product number رو (که پشت کارتن و لپ تاپ درج شده) وارد کنی. بعد از اون از لیست پیشنهادی دنبال گزینه Realtek Ethernet Controller Drivers بگرد.
ضمنا اگه اشتباه نکنم خود سایت اچ پی میتونه درایورها رو تشخیص بده
سوالی بود در خدمتم....
دوستانی که dv6 6cXX خواهشا به من بگن که مشکل گرم کردن گرافیک هنوز پابرجاست یا نه؟
چون من می خوام dv6 بخرم ولی تنها چیزی که اذیتم می کنه مشکل گرماش هستش.یعنی اگه مطمئن بشم که مشکل گرماش حل شده 1 درصدم تو خریدم شک نمی کنم.
سلام
دوستانی که dv6 6cXX دارن میتونین بگین کیفیت صفحه نمایشش چجوریه؟ زاویه دید؟ نسبت به بقیه برندها چجوریه؟
مشکل گرم شدن تو سری dv5 خدا بیامرز بود.dv6 نشنیدم مشکل گرم شدن بیش از حد داشته باشه.البته بدنه فلزی ها ی کم گرمای خودشونو بیشتر نشون میدن که بهتر هم هستنقل قول: