اگه اشتباه نکنم 45.تعرفه تغییری نکرده نسبت به قبل
Printable View
اگه اشتباه نکنم 45.تعرفه تغییری نکرده نسبت به قبل
[جای تاسف داره شرکت داتک از بدترین شرکتهای ایران هست و اینترنت کم سرعت بتون میده بعد که خوشحال هستی؟ شما باید هر چه سریعتر قطع اشتراک نمایید و این شرکت مطروط و رو به انحلال را رها سازید.نقل قول:
شما با این هزینه 4 سال پیش میتونستی یک مگ مخابرات بگیری ولی موندی رو داتک ؟ و 512 رو ترجیح دادی؟نقل قول:
- - - Updated - - -
شما با این هزینه 4 سال پیش میتونستی یک مگ مخابرات بگیری ولی موندی رو داتک ؟ و 512 رو ترجیح دادی؟نقل قول:
شرکت داتک تعرفه هاش رو تغییر داده
سرعت ۱۶ مگ رو با ترافیک بی نهایت اعلام کرده!!!!
خلاص!!:n08:
مشکل اینجاست که تعرفه داخلی و خارجی رو نزده در نتیجه مشخص میشه که داتک هیچ حساب و کتابی نداره و کسی بهش نزدیک نمیشه با این شرایطنقل قول:
اگر شفاف کنه که اینترنت استاندارد ( نه شبکه داخلی ) واقعا نامحدود هست. بازگشت به سوی داتک می کنم:n09:نقل قول:
در صورت درست بودن فکر کنم قدم بعدی sms مشخص است:n31:
قبلا اعلام کرده بود نصف نصفنقل قول:
در ضمن بی نهایت رو هرطور تقسیم کنی باز بی نهایته. :n31:
داتک زد به سیم اخر و 16 مگابیتش رو نامحدود کرد :n04::دوستانی که در حال حاضر داتک دارن بی زحمت بیان از پینگ و کیفیتش بگن ببینید در حال حاضر چجوریه :n19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من ADSL رو با داتک شروع کردم یادش بخیر ولی بعد از این همه سال نمیدونم در حال حاضر کیفیت و پینگش چجوریه ولی حرکتش شدیدا تحسین میشه :n12:
داتک ظرفیتی که اعلام کرده بین المللیه . که تقریبا در هر همه سرعت ها بی رقیبه
من با داتک شروع کردم شرکت بی ازاری بود . قطعی و مشکلات جانبی نداشت. سر قضیه برداشتن شبانه که تقریبا تمام اپراتورها تو اون دوره انجام دادن رفتم اسیاتک
بالای صفحه اش زده " به پاس حمایت از الطاف مشتریان عزیز تمام حجم ارائه شده در ماه اول قابل استفاده به صورت ترافیک بین الملل و داخلی خواهد بود"
این یعنی فقط در ماه اول ترافیک بین الملل و داخلی برابر حساب میشه و از ماه بعد حالا به نسبت یک دوم یا یک سوم یا.... حساب خواهد شد
البته برای سرعتهای کمتر از 16 وگرنه بی نهایت که دیگه یک دوم و یک سوم نداره:n02:
اگه واقعا نامحدود باشه شرکتای دیگه هیچ ارزشی ندارن
ادمین داتک و دیده بانت باهم دعواشون شده ...خنده دار اندر خنده دار ...رقابت به سطح دعوا رسیده
چطور برای سرویس یکماهش بینهایت نوشته؟؟ اما برای سرویس 3ماه حجم معین کرده؟؟؟
هدف خرید سرویس های 16 مگ هست یعنی شما 80 تومن پول بدی هر ماه این کمک می کنه شرکت درامد بیشتری داشته یا اون درامدی که الان کم شده جبران بشه .نقل قول:
این شرکت رو به ورشکستگی رفته گول نخورید نگیرید :V27::V23:نقل قول:
دوست عزیز شما تجربه بدی از این شرکت دارید؟ جواب مثبته لطفا تجربیاتتو به اشتراک بزار...نقل قول:
تجربه من برخورد فیزیکی در هنگام خرید ان هم 10 سال پیش بوده که بگذریم ولی همکارم از این شرکت داره و خیلی ناراضیه قعطی و عدم ثبات سرعت را گله می کنهنقل قول:
از شرکت های کوچک سرویس گرفتن یا تجربه خیلی خوب میتونه باشه یا خیلی بد... نزدیک 5 سال پیش دوستی داشتم با این شرکت هر روز درگیر بود ولی ملاک نمیتونه گذشته باشه چون همه شرکت ها افتضاح بودن...نقل قول:
با این حال از تاپیک فوق خلوت داتک به یکی از نتایج زیر میشه رسید...
یا همه کاربرهاش راضین... یا کلا کسی (حداقل در اینجا) از این شرکت سرویس نمیگیره...به نوعی شبیه عصرتلکام اطلاعات جمع کردن در موردش سخت شده...
وقتی اتصال دارای یک سرعت معین باشه پس در اینصورت گفتن اینکه حجم بینهایت است یک اصلاح محسوب میشه وگرنه سرعت که مشخص است و با چند عمل ضرب میشه به نهایتش رسید هرچند که بی نهایت است. :n02:نقل قول:
سرعت 16 م.بیت.ب.ث در ایران روی سیم های مسی ارائه میشه که کیفیت خوبی نداره، من درباره ی کیفیت تجهیزات مخابراتی صحبت نمی کنم چونکه مطمئن هستم همه می دونند خوب نیست.
این یک اصطلاح است هنگامی که گفته میشه این خدمت اینترنت بینهایت است وگرنه که نهایت داره و قابل محاسبه است.
سرعت دانلود در خدمت 16 م.بیت.ب.ث دارای نوسان از 1.2 م.بایت.ب.ث تا 1.7 است ( با توجه به دلیل های گفته شده در بالا، بعید می دونم کسی بتونه سرعت دانلود 2 م.بایت.ب.ث داشته باشه ) پس من در اینجا از 1.5 استفاده می کنم.
1.5 * 3600 = 5400 مگابایت حجم دانلود شده در یک ساعت
5400 * 24 = 129600 مگابایت در یک روز کامل ( تقریباً 126 گیگابایت، برای آسوده شدن محاسبه )
126 * 30 = 3780 گیگابایت در یک ماه 30 روزه
داتک سرعت 16 را در بازه 3 ماه با حجم 11000 گیگابایت ارائه می ده که اگر این رقم رو بر 3 تقسیم کنید به عدد تقریباً 3666 گیگابایت خواهید رسید که با توجه به نوسان سرعت تقریباً برابر با نتیجه ای است که من در بالا بدست آوردم. و در واقع شما با این سرعت، هر ماه اینترنت نامحدود خواهید داشت.
به هر روی هر سرعت اینترنتی که در هر جای جهان ارائه میشه دارای حجم مشخص قابل دانلود می باشد که قابل محاسبه است ولی چون این حجم ها بسیار زیاد هستند اصطلاحاً بینهایت نامیده می شوند.
این حرکت داتک ستودنی است و امیدوارم ادامه دار باشه و خوب است که از این شرکت حمایت بشه.
زنگ زدم داتک
سرعت ها فیکس رو عدد اسمی بسته میشن...
یک هفته کاری زمان میبره برای وصل شدن...
از ماه های بعد هم کلا چیزی به اسم ترافیک خارجی و داخلی نخواهند داشت! (رو این قضیه خیلی تاکید داشت...)
اینجوری باشه به فرض سرعت 8 مگ با 600 گیگ ترافیک واقعا وسوسه کنندس..
نقل قول:
دوست عزيز نمي دونم مشكلت با اين شركت هاي adsl دقيقا چيه كه در مورد همه اين شركت ها تو همه تاپيك ها اينقدر بدبين هستي
ولي احساس ميكنم مركز مخابراتي شما و خط شما كلا مشكل داره و باعث اين بدبيني شما شده
هفته پيش تو تاپيك سپنتا، شما اون شركت رو هم تاييد نكردي و گفتي قبلا داشتي ولي الان سه روزه اينترنت من از سپنتا وصل شده و واقعا عاليه و اصلا انتظار نداشتم يك شركت كوجك بتونه اينقدر خوب خدمات بده
خلاصه اينكه فقط خواستم بگم هر نقطه توي ايران يا توي تهران، ممكنه كيفيت هر كدوم از اين شركت ها با هم فرق كنه و اين دليل نميشه كه شما اگر از سپنتا و يا داتك راضي نبودي در نقطه ديگه اي از شهر هم كاربر ديگه اي راضي نباشه!
من شخصا اعتقاد دارم شركت هاي كوچيك توي اين وضعيت جديد جاي پيشرفت دارن و با توجه به اينكه اكثرا دو سه روزه وصل ميكنن و رانژه هم ١٢ هزار تومن شده و ارزون تر شده، پس ميشه به صورت مقطعي ريسك كرد و ازشون سرويس گرفت و در صورت رضايت و داشتن كيفيت باهاشون ادامه داد
به سلامتینقل قول:
نه من ازش بد نگفتم ولی مشکل تک کانکشن داشتم طرف هم درست نکرد من هم تمدید نکردم
من 7 سالی سپنتا داشتم و ایرادی که من اونجا مطرح کردم براتون سوتفاهم شده بود اگر برگردی و بخونی کلا ADSL را محکوم کرده بودم یعنی از DSL بد گفتم. من داتک اصلا نداشتم و شما باز بد خوندی
کدوم مخابرات بودی راستی؟ تندگویان؟
بدبینی درسته ما همه تو ایران بدبینیم اینقدر بلا سر این اینترنت برامون درست کردند خود شما تجربه نداشتید؟ قطعی؟ سرعت؟ تک کانکشن؟ پینگ ؟ نویز خط و..؟
شما همین الان به تاپیکهای دیگه برو طرف از همون مرکز مخابراتیش در فاصله یک هفته دو تا شرکت عوض کرده اولی بش 16 مگابیت میده و ست کرده دومی میگه خطتت نمیکشه و نویز داری فقط 8 مگابیت....
اسم این چیه؟ خوش بینی؟ بخون انها رو هم اگر اینجا فعالی
این شرکت اسمشو نشنیده بودم تا حالا. ینی چی نامحدود :n04: خیلی حرف بزرگیه این حرف. این جوری که همه ی شرکتای دیگه باید جمع کنن سیستمشون رو. کسانی که الان داتک دارن. قند شکن ها کار میکنن درست؟ و این که ثبات خط و سرعت چطوره؟
کسی این جا هست که از این شرکت سرویس داشته باشه و تجربه داشته باشه ؟
مطمئنید حرفشونو دقیقا برعکس متوجه نشدید؟نقل قول:
چون طبق بنر سایت خودشون فقط ماه اول از کل ترافیک میشه بعنوان ترافیک خارجی یا داخلی استفاده کرد:
با 16 مگ نامحدود در بهترین شرایط بتوی 5000 گیگ دانلود کنید که شرکتهای دیگه 1000 گیگ در نظر گرفتن شرط می بندم اگر دانلودر نباشی 1000 گیگ رو هم نمیتونی هر ماه بزنی 1000 گیگ یعنی هر روز 5 ساعت با تمام سرعت کار کردن یعنی استریم و دانلود و .... هیچ کس انقدر وقت نمیگذاره مگر کسی که آرشیو جمع کن باشه که دیگه آرشیو جمع کردن هم کار بیخودی هست خود من سال 84 آرشیو dvd منو اصلی جمع میکردم چون تازه اومده بود اان همون فیلمها کیفیت 4k موجود هست و عملا بدرد نمیخورن.نقل قول:
من با شبانه پارس آنلاین تا قبل از این تغییر سرویس ها ماهی 900 گیگ اینا دانلود داشتم. الان فن آوا کاملا مناسبه برای من اما میگن فی لتر شکن ها روش کار نمیکنن درست و مشکل دارن. ولی در عین حال این داتک اگه راست باشه خیلی بهتره. شما هر ساعتی هر چی خواستی دان میکنی. نه این که ملزم باشی ساعت 2 به بعد دان کنی. خلاصه باید دید که آیا این دروغه یا چیه. چون منطقی نیست این حرف اصن. نامحدود ما قرار نبود هیچ وقت داشته باشیم تو ایران!نقل قول:
دمت گرم من هم DVD فقط از scene میگرفتم و ارشیو میکردم که کار بیخودی بود و ول کردم تازه پشیمونم که هارد اکسترنال دو تا براش خریده بودم الان از ایتونز قانونی میخرم که ارشیو کلاد داره همیشه همراهمه چه دانلود و افلاین و چه استریم و انلاین :V17: ایتونز 4K HDR هست و منو و اضافات و همه چی رو مانند نسخه فیزیکی داره بش میگند iTunes Extras :V30:نقل قول:
ایول عجب تعرفه های گذاشته من زنگ زدم منطقه مخابراتی من هم سرویس ارایه میدن از داتک چنین تعرفه های بعید بود امیدوارم این تعرفه هاش ثابت و دائمی باشه
دوست عزیز با دقت میخوندید نوشته بودم "از ماه های بعد هم" چون کلی بحث کردم با اپراتور که قراره از ماه بعد یک سوم این به فرض 600 گیگ بین الملل حساب بشه یا یک دوم؟ ایشون فرموندن کلا چیزی به اسم ترافیک خارجی و داخلی نداریم ! 600 گیگ فرق نداره داخل استفاده کنید یا خارج...! حالا تا چه حد قابل قبوله حرف این خانم به اصطلاح کارشناس فروش با شماره ۸۱۶۸۱ تماس بگیرید سوال کنیدنقل قول:
من چند ساله پیش داتک داشتم راضی بودم اون موقع که همه شرکتا داغون بودن این توشون خیلی خوب بود
فقط چقدر طول میکشه وصل شه یک هفته چی خبره احتمال خیلی زیاد بعد از 6 سال دوباره داتک بگیرم :n02:
هر دفعه هم شرکتشون میرفتم برخوردشون خوب بود پشتیبانیش هم بهتر بود
چند تا نکته جالب !
داتک برای 16 مگ یک ماهه زده بینهایت ! حجم 100 هزار گیگ ! بعد پایینش زده حجم تموم شد سرعت روی 16 مگ باقی می مونه !
ولی تو سرویس 16 مگ 3 ماهه زده 11 هزار گیگ ! حالا اینکه برای نامحدود دنبال عدد اختراع کردن بودن به کنار
داستان اصلی اینجاست هنوز خودشون هم نمیدونن چند چندن... تو صفحه اصلی زدن ماه اول داخل و خارجی ندارن بعد کارشناس فروششون میگه کلا فرقی بین داخل و خارج قائل نمیشن...
اینکه برخلاف تمام شرکتها فقط تا 3 ماه با این حجم سرویس می فروشن... می تونه به این شکل باشه مشتری که جمع شد برن ور دل صبانت و آسیاتک تو خساست...!
نتیجه گیری داتک فقط با عجله یه چیز اعلام کرده از مشتری جذب کردن عقب نمونه... بعدها کلا تغییر رویه داد نباید زیاد تعجب کنیم
دلیل اینکه دارن حجم اختراع می کنند برای سرویس بی نهایت اینه که یسری شرکتا مثل دیده بان نت به مشترکاشون گفتن که این نامحدود داتک غیرقانونیه و بزودی سازمان تنظیم حذفش میکنه.
داتک هم الان سقف گذاشته برا حجم نا از کل مصرفی که بشه کرد هم بیشتره و سرعتم گفته رو ۱۶ میبنده حتی بعد از اتمام حجم که منع قانونی نداره
اصلا همین بستن سرعت رو شانزده بعد از اتمام حجم خودش مشکل قانونی رو حل میکنه به تنهایی:n05:
همش مذخرفه و عوام فریبینقل قول:
اصلا این حجم اونقدرها قابل استفاده نیست !
شما سرعت 16 مگ داری یعنی 2 مگابایت در ثانیه
اگه کیفیت خط خوب باشه ( که نیست - خیلی ها نویز زیادی رو خطشون دارن ) و همیشه ثابت بمونه در طول 1 ماه اگه 24 ساعت شبانه روز سیستم روشن باشه فقط میشه 5 ترابایت دانلود کرد !
این درحالی هست که بقیه شرکت ها حجم 1 و 2 ترا دارن میدن که یه جورایی منطقیه !
فکر نکنم کسی پیدا بشه سیستم رو یک ماه یکسره روشن نگه داره ! :n02:
همش یه سری اعداد نجومی میدن تا ملت ببینن و فکر کنن خبریه
در حالی که خبری نیست ! :n02:
پ ن : عملا این حجم ها برای خیلی ها و شاید اکثرا قابل استفاده نباشه
حتی همون 1 ترا و 2 ترا هم شاید دانلودر ها بتونن استفاده کنن ( 2 ترا حدودا 10 ساعت سیستم باید روشن باشه در روز )
فقط یه سری عدد بزرگ رو میکنن واسه جذب مشتری
البته حجم ها فقط برای دانلود با سیستم نیست !نقل قول:
با این حجم ها میشه IP TV استفاده کرد که چند ساله حسرتشو میخوریم
کسی نگرفته از داتک؟
من خودم قبل از اینکه بیام مخابرات از داتک داشتم. 512 نامحدود. راضی هم بودم. قطعی که اصلاً نداشت. پشتیبانیش هم همیشه در دسترس بود و کارو راه مینداخت.
بعد از اینکه مخابرات سرویس 1 مگ و 2 مگ نامحدود داد منم سوئیچ کردم رو مخابرات تا همین الان.
نمیدونم چرا یه سری جبهه گیری میکنن!!!!!!!!! بد کاری کرده اومده نامحدود زده برای سرعت 16 مگابیت؟ یخورده قدرشناس باشید. هرکی بد کار کرد ( مثل آسیاتک و صبانت ) بکوبیدش ولی کسایی هم که به فکر ملت هستن ازشون تعریف کنید مثل داتک و فن اوا و پیشگامان.
دوستان حتما دلایل خودشونو دارن ولی کلا ما دل خوشی از همچین وعده وعیدائی نداریم و اینجوری موقعهای معمولا یجای کار میلنگه (که شخصا امیدوارم نلنگه تا رقابت بیشتر شه بینشون)نقل قول:
یه مثلی هست که میگه It's too good to be true !
من سایت داتک رو چک کردم دیدم نمایندگی شیراز زده ماتریکس
سایت ماتریکس رو چک کردم دیدم اصلا هیچ تعرفه اینترنت نزاشتن
خلاصه تماس گرفتم گفتن تعرفه ما همون سایت داتک هست
منم شماره دادم چک کنم واسه فردا قراره زنگ بزنه
خودم ۳ سال پیش حدود ۲ سال از ماتریکس سرویس داشتم در کّل خوب بود تو این دوسال شاید کلا دو بار قطعی اونم چند ساعت داشت
حالا اگر خط مشکل نداشته باشه میخوام سرویس ۸ مگ سفارش بدم
شانس منه تا از داتک تخلیه کردم و اومدم پارس آنلاین یهو حجماشو زیاد کرد :n03:
8 سال مشترکش بودم...فقط چون تعرفه های غیرحجمی که اول ارائه کرده حتی از صبانت هم بدتر بود درخواست جمع آوری دادم...
احتمالا خیلی ریزش مشترک (مثل خود من) داشته که همچین حجمایی ارائه کرده..
امیدوارم پارس حجماشو بالا ببره وگرنه با چه رویی برگردم داتک... :n35: