ممنون از پاسختون اما اسیاتک شماره ی منو ساپورت نمیکنه (4408)نقل قول:
Printable View
ممنون از پاسختون اما اسیاتک شماره ی منو ساپورت نمیکنه (4408)نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرتون راجع به این سرویس چیه؟
به نظر من سرویس نا محدودشون خوبه!نقل قول:
8 روز گذشته ولي خبري نشده !!!!!!!!
3 روز پيش هم زنگ زدم لايزر گفتن مداركت رو فرستاديم مخابرات محلتون خبري بشه تماس ميگيريم .
با اين اوضاع هوا هم كه امروز فردا مخابرات گند ما تعطيله حالا نميدونم چه جوري پيگيري كنم ؟؟؟؟؟؟
فن آوا اينترنتش چجوريه؟؟؟ البته دوستم تو تهانپارس داره راضي هستش. در مركز فرد اسدي كسي داره ؟؟؟؟
دوستان كسي در مورد اين سرويس دهنده اينترنت بي سيم اطلاعي داره؟
کد:http://petiak.com/prices_en.html
فک کنم این 10 تا 12 روز منظور 10 تا 12 روز کاریه یعنی منهای پنج شنبه و جمعه و تعطیلات دیروز و امروز!نقل قول:
دوست عزیز اگه میخوای وایرلس بگیری داتک هم بهتر و هم با صرفه تره و هم قیمتش مناسب تره:نقل قول:
کد:http://www.datak-telecom.net/ipw
سلام
من adsl با سرعت 512 و محدودیت حجمی 2 گیگ از پیشگامان کویر گرفتم 30 هزار تومن ماهانه!
میخواستم بدونم قیمتش همینه یا کمتره؟؟
بعد سرعت دانلودم با نرم افزار IDM حدود 70 kb/s هستش,یعنی سرعت دانلود 512 همینه یا بیشتره؟؟؟؟
ممنون میشم اگه بهم جواب بدین
سرعت دانلودت تقریبا 6 kb/s بیش تره!نقل قول:
قیمتش هم یکم گرونه! نسبت به شرکتهای دیگه!
دوستان یه وضعیت جالب
adsl گرفتم از صبانت بعد روز اول وصل کردم ساعت 8 شب فرداش ریز مصرف گرفتم همون موقع 300 مگابایت حجم کم کرده بود فرداش هم به همین صورت در روزهای بعد 300 مگ دیگه و همینجوری به بعد !
عکس را ببینید |
اونایی که فلش زدم یعنی استفاده نشده و بی دلیل کم شده ! |
یعنی من نه میتونستم و نه دانلود کردم سیستمم هیچگونه نرم افزارای برای آپدیت نداره و همینطور هم بدون ویروس است ! |
نظر شما چیه به نظرتون مشکل میتونه از کجا آب بخوره :23: ؟! |
دوست عزیز وبگردی هم حجم میندازه!
میدونستی؟
بله میدونستم اما وبگردی هر روز 3 تا 4 ساعت حجمی معادل 300 مگایت قرار میده ؟! |نقل قول:
بستگی به سایتا داره شاید سایتهایی که میری پر فلش و عکس بوده؟نقل قول:
شایدم مشکل از آی اس پی است!
چندتا سایت پر عکس میرم اما برای این حجم خیلی زیاده ! |نقل قول:
فکر کردم برم شرکتش بگم یه چک بکنند که اگه بتونند اطلاعات آماری بهم بدن. |
راستي ميشه يكي دقيق بگه كه چه جوري وايرلسش رو غير فعال كنم بدون اينكه مودمش غير فعال شه؟؟؟
نقل قول:
ممنون دوست عزیز
البته گرون بودنش به خاطر اینه که من تو یه شهر محرومم و شهروند درجه 3 یا 4 حساب میشم,که هم از امکانات محرومیم و به خاطر یه ذره امکانات چند بربر پول و هزینه کنیم و هم باید حسابی گردو خاک بخوریم و حواسمون باشه این گردو خاک نرسه به تهران و خدایی نکرده خاطر این آقایون مملکت مکدر بشه:41:
سلام امکانی وجود دارد که کامپیوتر خود به خود روشن بشه و فایلهای idm رو خودش دانلود کنه و بعد خاموش بشه.
من آموزشش رو تو انجمن دیدم ولی نمی تونم پیدایش کنم
چطور میشه کاری کرد که وقتی اتصال adsl رو قطع می کنم و بلافاصله وصل می کنم ip نسبت به دفعه قبل تغییر کرده باشه و همون نباشه؟
شما هر بار که مودم را خاتموش و روشن می کنید یک ip جدید به شما میدهد .
یکی از راه های دور زدن رپیدشیر که باید 15 دقیقه صبر کنید این است .
نقل قول:
منم همین مشکل رو با صبا نت دارم این از دزدیشون هست و برا همینم من میخوام از صبا بکنم برم آسیا تک حد اقل هم سرعت خوبه هم اینکه دزد نیست
سلام.نقل قول:
اقا آخه آی پی که آی اس پی هم میدن Dynamic (همش در حال تغییر) است و Static (ثابت) نیست!
من الان چند بار مودممو خاموش و روشن کردم و کانکشنمو هم عوض کردم ولی ip همونی بود که قبل بود.نقل قول:
نوع مودم یا isp مربوطه هم در اون تاثیر داره؟
درسته ولی من میخوام همون لحظه بعد از دوباره متصل شدن عوض بشه.نقل قول:
سلام.
اقا آخه آی پی که آی اس پی هم میدن Dynamic (همش در حال تغییر) است و Static (ثابت) نیست!
در ضمن ip dynamic کل ip عوض میشه یا فقط 6 کاراکتر اخرش؟
نقل قول:اين مشكل دقيقا براي منم به وجود اومد...تو روز اول يهويي 350 مگم رفت در حالي كه هر طوري كه حساب كردم ديدم من 130 مگ هم استفاده نكردم! اون از شبانش كه به زور به 20 مي رسه و روزانشم براي دل خوشكني فقط يه چند ثانيه ابتدايي سرعت بر ري 100 مي چرخه و بعد مي ياد روي 20 تا 16 مي چرخه! كه اونم برا اينه كه اگر خواصتي همون اولش دانلود رو كنسل كني سريع يه حجم زياد رو از دست بدي! در كل از ماه بعد ديگه پولم رو تو جيب صبا نمي ريزم.هنوز چهار روز نشده من 800 مگ رو از دست دادم! در صورتي كه شايد 300 يا 400 مگش رو استفاده كرده باشم!
آقا در مورد فاصله منزل تا مركز مخابراتي ؟؟؟ اين فاصله از چقدر بيشتر باشه روي سرعت ADSL تاثير ميذاره ؟؟؟؟؟
10 روز هم گذشت انگار نه انگار ما درخواست ADSL داديم .
من شنیدم تا 6 کیلومتر تاثیر کمی داره!نقل قول:
كسي جواب من رو نميده :13:نقل قول:
تا اونجایی که من شنیدم دوستان میگن فن آوا نگیری بهتره شما شرایطت رو بگو من بهت یه شرکت خوب پیشنهاد میدم!نقل قول:
اساتید سلام
آیا در این وانفسای عدم پورت آزاد ، شرکتی را میشناسید که برای منطقه نیاوران و جمشیدیه اینترنت پر سرعت (بدون قرار گرفتن در نوبت انتظار ) ارائه دهد
یا حق
سلام
دوستان وقتی من به منو کاربریم میرم ببینم چقدر دانلود کردم میبینم روی یه عدد خاصی گیر کرده هرچی دانلود میکنم مقدار دانلودم اضافه نمیشه و سرعتم خیلی زیاد شده....تست کردم سرعتم 2mb بود :18: البته سرعتی که از isp گرفتم 512 بود به نظر شما چرا اینجوری شده ؟
اینم عکس
سلام
دوستان وقتی من به منو کاربریم میرم ببینم چقدر دانلود کردم میبینم روی یه عدد خاصی گیر کرده هرچی دانلود میکنم مقدار دانلودم اضافه نمیشه و سرعتم خیلی زیاد شده....تست کردم سرعتم 2mb بود:18: البته سرعتی که از isp گرفتم 512 بود به نظر شما چرا اینجوری شده ؟
اینم عکس
سلام.نقل قول:
شما 4 رقم اول تلفنتونو + شرکتهایی که زنگ زدید + سرعت و سرویسی که میخواید + هزینه که می تونی بدی بگو تا یه شرکت خوب بهت معرفی کنیم.
سلام.نقل قول:
لطفا عکس رو جای دیگه آپ کنید!
نقل قول:
سلام
دوستان وقتی من به منو کاربریم میرم ببینم چقدر دانلود کردم میبینم روی یه عدد خاصی گیر کرده هرچی دانلود میکنم مقدار دانلودم اضافه نمیشه و سرعتم خیلی زیاد شده....تست کردم سرعتم 2mb بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته سرعتی که از isp گرفتم 512 بود به نظر شما چرا اینجوری شده ؟
اینم عکس
سلام.
لطفا عکس رو جای دیگه آپ کنید!
این عکس سرعت من که زیاد شده
اینم عکس از منوی کاربری من که از isp 512 گرفتم !
جل الخالق این سرعت دانلود برای Adsl 16 مگ بر ثانیه است.
ISP تون چیه؟
پیشگامان ولی الان 2 هفته هست اینجوری شده منم که شب و روز دارم دانلود میکنم ولی هنوز نفهمیدم واسه چی انجوری شده:21:
اگه سایتشو بدی ممنون میشم!نقل قول:
من الان از دوستم كه شركت بتا نت هست دارم ميگيرم يكي از دوستام كه ازش استفاده ميكنه راضي هستش ميگه سرعت دانلود 512 روي 60 ثابت هست تو تهرانپارس من فرد اسدي هستم الان ميگه منطقه شما خلوته سرعتش اونجا خوبه بعد 256 نامحدود رو به من ميده 30 هزار تومان دوستم 512 نامحدود رو ميگيره 40 هزار تومان البته تو سايت قيمت هاي بالاتري زده ها ولي اينجوري ميده به ما. من آسياتك داشتم تو فرد اسدي 3 سال مشكل قطعي نداشتم ولي خوب اذيت هاي خودش رو داشت. من نميخوام گرونتر از 30 هزار بدم وگرنه سپنتا ميگيرم. نسبت به آسياتك بهتره اين.نقل قول:
یه دوست عزیزی لطف کنه یه شرکت بگه که برای پیش شماره 2222 پورت خالی داشته باشه .
من که دیونه شدم!!!!
شما چه شرکتهیی رو زنگ زدید؟نقل قول: