آره الان با دیال آپم
البته منظورم از lan setting این بود که در Internet Options-->Connections--->Lan setting گزینه ی Automatically Detect رو انتخاب کنم!؟ آره؟
ضمنا مودم من Zyxel P-660RU-T هست! چطوره!؟
Printable View
آره الان با دیال آپم
البته منظورم از lan setting این بود که در Internet Options-->Connections--->Lan setting گزینه ی Automatically Detect رو انتخاب کنم!؟ آره؟
ضمنا مودم من Zyxel P-660RU-T هست! چطوره!؟
سلام بچه ها من مشکل پیدا کردم با مودمم وقتی میخوام تنظیمش کنم نمیره تو صفحه تنظیماتش ریستشم کردم نشده چه کارکنم؟
و چطوری میشه مودم رو ابدیت کرد؟>
سلام 2باره:
1- نه نیازی نیست. تیک هیچ کدوم رو نزن. هرچی خودت رو بیشتر وارد جزئیات کنی و تنظیمات رو دستی انجام بدی ، بیشتر گیر میافتی!نقل قول:
2- من الآن راهنمای مودم شما رو دیدم:
[HTML]ftp://ftp.zyxel.com/P-660RU-T3_v3/quick_start_guide/P-660RU-T3%20v3_1.pdf[/HTML]
اینطور که گفته شما فقط کافیه username و password رو داشته باشی. اگه از گزینه Quick Start اسفاده کنی خودش DNS و مابقی پارامترها رو تنظیم میکنه.
3- یه وقت driver مربوط به usb رو که تو cd مودم هست نصب نکنی . حتما از LAN استفاده کن
4- وقتی سیستم مودم رو شناخت برو به:
ُstart-->Connect to --> Show all connection
و روی Local Area Connection راست کلیلک کن و properties رو انتخاب کن. بعد تو پنجره This connection uses following items روی Internet Protocol کلیک کن و کلید properties رو بزن.
دو گزینه "Obtain an Ip Address Automatically و Obtain DNS Automatically رو انتخاب کن.
تو تب alternate configuration هم گزینه اول یعنی automatic private ip adress رو انتخاب کن.
خلاصه اینکه همه چیز رو به عهده مودم بذار تا خودش انتخاب کنه.
1- منظورتون اینه که وقتی 192.168.1.1 رو میزنید ، پنچره username و password نمیآد تا اونها رو وارد کنید؟ یا username و pass رو قبول نمیکنه؟نقل قول:
2- حتما با Internet Explorer برید.
3- مدل مودمتون چیه؟
4- واسه آپدیت کردن firmware مودم حتما خیلی خیلی دقت کنید . کوچکترین اشتباهی ممکنه مودمتون رو بفرسته اون دنیا. اشتباهاتی مثل: قطع شدن برق حین آپدیت ، گرفتن فایل آپدیت اشتباه که با مدل دستگاه نخونه.
برای آپدیت باید :
1- برید تو سایت سازنده و جدید ترین فایل firmware مربوط به مدل مودم تون رو داننلود کنید. بازهم تاکید میکنم که دقیقا مدل دستگاهتون با فایل موردنظر یکی باشه ، حرف به حرف و عدد به عدد!!
2- برید تو تنظیمات مودم ، یه پنجره هست مخصوص آپگرید کردن firmware . تو اونجا یه گزینه Brows هست که ازتون محل فایل دانلود شده در سیستم رو میخواد. با دادن آدرس فایل و دنبال کردن مابقی مراحل مودم خودش ریست شده و firmware ش آپدیت میشه.
مدل دستگاهتون رو که بگید بهتر میتونم راهنمائیتون کنم.
یا حق . . .
سلام به بزرگان .
منم همین مشکل رو پیدا کردم که وارد تنظیمات مودم نمیشد ، باید باهاش بازی کنی تا درست بشه .
دلیل اینکه این مشکل به وجود اومده :
قبلا وارد تنظیمات مودم شدی و با عوض کردن IP لن مودم ، یعنی عوض کردن 192.168.0.1 کاری کردی که . . .
حالا راه حل:
مودم رو باید ریست کنی ، البته من ویندوز هم عوض کردم که البته لازم نبود ،
ریست کردن مودم ، همونطور که میدونی ، 5 ثانیه کلید ریست رو نگه میداریم تا مودم روشن و خاموش بشه ، موقع ریست مودم ، فقط کابل برق بهش وصل باشه .
بعد از اون با نوشتن IP اولیه که همون 192.168.0.1 ( تو مودم های متفاوت، فرق میکنه) داخل browser وارد تنظیمات میشی و ادامه کار ها
*مشکل : اگه ریست کردی و باز هم وارد مودم نشد ، احتمالا access limit داده کارت شبکه
**راه حل : میری تو تنظیمات TCP/IP و یه IP تو همون رنج برای کارت شبکت ست میکنی (مثلا برای 192.168.0.1 ، میزنیم 192.168.0.2 و برای 192.168.1.1 میزنیم 192.168.1.2 ) تا به مودم وصل بشی ، به صورت شبکه ای ، و ادامه کارها
ماشالا a6li3 خیلی کار درسته و سوالات رو جواب میدی ، از همین جا میگم خسته نباشی ، ولی در کل اگه سوالی بود بهم نامه بدید ، چون نمیتونم همه ی پست ها رو بخونم .
موفق باشید
modele asus am 602
آقا نادر یه سوال ؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حالا نتیجه اون چند کلمه ای که من گفتم و شونصد خطی که rooholla_86 عزیز زحمتشو کشیدن ، چی شد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچ کدوم جواب نداد؟
مخلصیم ، بالاخره باید جلوی شما اساتید درسامونو پس بدیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، ببینیم چیزی بارمون شده یا نه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ماشالا a6li3 خیلی کار درسته و سوالات رو جواب میدی ، از همین جا میگم خسته نباشی ،
[quote=a6l3i;4256194]آقا نادر یه سوال ؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا نتیجه اون چند کلمه ای که من گفتم و شونصد خطی که rooholla_86 عزیز زحمتشو کشیدن ، چی شد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچ کدوم جواب نداد؟
مرسی جواب داد ممنونم ازتون اما جواب سوالمو نمیدونستم تا اینکه بردم نداگسترو برام درستش کردی:31:بیخودیهم یه پولی دادیم:27: اما از راهنمایی شما ممنونم:11:
سلام مشکل من خيلي جالبه .من کانکت مي شم و پشتيباني هم کانکت بودن من را تاييد مي کنه اما نه سند دارم نه رسيو و هيچ سايتي را هم بالا نمي تونم بيارم.اما وقتي توي اينترنت اکسپلور مي زنمگوگل باز مي شه!کد:http://74.125.67.100/
پشتيباني مي گه اشکال از سيستم عامل هستش . نظر دوستان چيه؟
ضمنا سيستم عاملم ويستا 64 بيت هستش. و قبلا بدون مشکل کار مي کرد برنامه اي را هم اينستال يا آنيستال نکردم.يکدفعه اين مشکال هم براي کامپيوترم و هم براي لپ تاپم اتفاق افتاده! مودمم هم tplink adsl+wireless هستش.
با دروود
اگر ميسر است بفرماييد كه چگونه با مودم Asus am 602 مي توان به اينترنت متصل شد؟
آي اس پي مي گويد 15 تومان دستمزد براي نصب و راه اندازي مي گيرد،اما من نمي خواهم اين پول را بدهم،آيا مي توانم خودم اين كار ها را انجام دهم؟
با سپاس
راهنمای نصب مودمت را از اینجا بگیر...نقل قول:
vpi vci را هم زنگ بزن از شرکت بپرس....کد:http://www.shatel.ir/content/view/110/36/lang,fa_IR/index.html
دروود بر شم
اما اين 15 تومان براي چيست؟مي گفت اگر قطعه قديمي تر نصب كنيم 10 تومن،جديدتر 15 تومان!!!!يعني چه؟
همچنين ديگر به جز نصب و راه اندازي مودم،به چه چيزهايي نياز است؟چند اسپيلينتر سل؟چگ.نه بايد اسپلينترسل ها را نصب كرد؟
با سپاس:11:
نقل قول:
15 تومان هزینه نصب و راه اندازی هست...
شعر گفته...:31::27:
اسپلیتر را باید قبل از تلفن هایی که به خط وصل هستن بگذاری...
قبل از مودم هم برای بعضی از مودم ها لازمه گذاشت.
دروود
خوب منظورش از اين قطعه جديد و يا قدييمي چي بوده؟؟؟!!!
چنده هزينش؟آيا مخابرات هم براي راه اندازي پولي دريافت مي كند يا همه اش مربوط يه اي اس پي هست؟
اين كه فرموديد چي هست؟vci
آيا مودم هاي Asus با افزار هاي اين شركت سازگاري دارند؟
سپاسي فراوان
نمی دونم.نقل قول:
بله فکر کنم 5 تومان مخابرات بگیره...
vpi vci مربوط به تنظیمات مودم هست که برای اکثر isp ها vpi=0 vci=35 هست...
کدوم شرکت؟! شاتل اره..نقل قول:
Asus با اکثر شرکتهای یا بهتر بگم همه isp موجود سازگاری داره...
سلام
ایها الناس اکانت pppoe با آی پی استاتیک تنظیم خاصی داره؟ من هر کاری میکنم نمیتونم وارد بشم در صورتی که یوزر و پسورد درسته البته اولین باره که میخوام با آی پی استاتیک کاتکت بشم.
ممنون
دروود
امشب پرسيدم از شركت گفتند كه مخابرات 15 تومان مي گيرد!!!!آيا چنين است؟؟؟و ما نيز براي كانفيگ مودم چيزي دريافت نمي كنيم،راستي گفتند شما مي توانيد در پايان ماه اگر از سرويس خشنود بوديد هزينه را بپردازيد در غير اينصورت مي توانيد نپردازيد!!!
64 با 2 گيگ 15 تومان
(شركت هميار)
دوستان فردا مخابرات هم واگذار می شه طبق اخبار
می خواستم بدونم با این شرایط (خصوصی سازی) وضع مخابرات بهتر می شه یا بدتر
نه دروغ میگن!مخابرات خیلی ازشون بگیره 5 تومان میگیره...نقل قول:
هزینه سرویس ماه بعد؟! یا همین ماه؟!:31::27:
شبانه رایگان هم داره دیگه؟!
64 نبود که توی لیست قیمتهاش!
کسی اینجا نیست که آی پی استاتیک داشته باشه؟
نقل قول:سلام.نقل قول:
اول اینکه ماک مودم؟!!!
(بعضی ها میتونن تشخیص بدند و بعضی ها نه!)
در ثانی!
بله
به احتمال بالای 80 درصد، اگه ندی، کار نکنه.
بعد از اینکه pppoE رو انتخاب میکنی، فکر کنم باید ببره به صفحه ی یوزرنیم و پسورد.
در ونجا یه گزینه ای باید باشه به نام Use Static IP Address .... (اگه همن نباشه، در تنظیمات مربوط به WAN حما هست.)(بازم بستگی به نوع مودم داره. اگه مودم فقط USB باشه، فکر کنم باید شرکت بگه چیکار کنی)
اون گزینه رو انتخاب کن و آِ پی رو بده بهش.....
همه چیزو ذخیره که و مودم رو ریستارت کن.
اگه مشکل حل نشد، با پشتیبانی سرویس دهنده تماس بگیری
اگه بازم حل نشد، دفترچه راهنمای مودم که نمرده؟! :31: از اون کمک بگیر.... دنبال کلمه Static IP بگرد...
موفق باشی :11:
جواب من چی شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
صفحه 444
دروود بر شمانقل قول:
پس شما مي پند اريد كه باقيمانده پول را خودشان بر مي دارن دو با مخابارت دست به يكي كرده اند؟
همين ماه:دي
نمي دونم:11:
آيا از مخابارت بپرسم مي توانم بفهمم كه به راستي چند بايد براي راه اندازي بدهم؟؟؟:27::11:
ارهنقل قول:
شما چه بپرسی چه نپرسی جواب درست نمی دن و همون15 تومان را میگیرن!
همیار هم قیمتاش بالاست 64 با 2 گیگ بدون شبانه 15 تومان
شاتل 128 میده با 3گیگ باشبانه 1 تا7 13900 و جدیدا 512 میبندن برای 128 ای ها...و هزینه نصب هم با کارت تخفیف 5 تومان میشه..
من الان خودم پول 128 میدم ولی 512 بستن برام ....
نقل قول:سلام.نقل قول:
بدون شک روی خط شما نویز افتاده.....
اینجا توضیح داده شده...
موفق باشید :11:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3180891&postcount=1456
سلام به همه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من چندروزه اصلا نمی تونم به اینترنت کانکت شم :31:
تصاویری از مشکلات من : :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
فک می کنم مشکل اصلی این باشه ! نمی دونم دقیقا :31:
+
و یه توضیح اینکه هیچ سایتی نمی تونم برم و وارد 192.168.1.1 هم نمی تونم بشم :31:
تو این چندروز کل کامپیوترم از رجیستری گرفته تا internet option دستکاری کردم بعدش اینجوری شد :31:
مارک مودم asus am 602 و از شاتل سرویس می گیرم .
لطفا هر احتمالی که به ذهنتون می رسه رو بگید .
پیشاپیش ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.نقل قول:
شما هم IP و هم DNS رو اشتباه دادید.
برای امتحان، روی در همون پنجره Local Area گزینه Properties رو باز کنید.
در اون کادر وسطی به آخرین گزینه (Internet Protocol) برید. و رویاون دوبل کلیک کنید.
هم قسمت بالا و هم قسمت پایین رو روی Automatic قرار بدید. (یعنی گزینه ها خاموش شوند.)
مودم رو خاموش و روشن کنید.
اگه مشکل حل شد، همینجا بگید تا ادامه مطلب رو هم بگم..... :31:
موفق باشید :11:
دروودنقل قول:
مخبرات كه گفتن ما نمي دانيم و شما بايد از شركت ها جوياي اين هزينه ها شويد،اما هم اكنون با هزينه هاي متفاوتي براي راه اندازي نخستين،كه همه شان هم مي فرمايند تنها هزينه ژانره كردن خط است روبرو هستم!!
از آنجا كه به شوند مشكلاتي من به جز از هميار از شركت ديگري نم يتوانم سرويس دريافت كنم،بايد با اينها كنار بيايم!!
در ضمن،شركت مي گويد ما تضميني به شما سرويسهاي اختصاصي(Dedicate)مي دهيم..،حال اگر برايتان ميسر است بفرماييد من با اين هزينه ژانره كردن چه كنم؟آيا مي توانم خودم از مخابرات پ1يگير ژانره شدن باشم و خودم اين هزينه را به آنها پرداخت نمايم؟
راستي از كجاي مي تون دريافت كه خط تلفن شما PCM نيست؟اگر سرعت پيوند دايل آپ،كمتر از 32 باشد پس سي ام هست؟
با سپاسي فراوان
:11:
هردوتاشو اتوماتیک کردم ولی بازم اینجوریه :نقل قول:
ادامه بدید لطفا :31:
مرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب مجبورم دیگه بگم چکار کنید :31:نقل قول:
ویندوز رو تعویض کنید.... همه چی به خوبی و خوشی حل میشه.....
البته در همین تاپیک مفصلا در مورد دلایل این کار بحث شده قدیم ندیما.....
موفق باشید :11:
خوب باید پرداخت کنی دیگه!نقل قول:
نه!
شما شمارتون را بدین شرکت اونها از مخابرات استعلام میگیرن برای pcm
اره اگه همیشه حدود 28 باشه ممکنه pcm باشه!
مگه چه مشکلی داری که جز همیار نمی تونی از شرکتی دیگه بگیری؟!
شما باید تیک Internet Protocol(TCP/IP)a را برداری...نقل قول:
Control Panel>>Network Connections>>Local Area Connection>>properties
دروودنقل قول:
من كه نمي توانم زير بار بروم!!!يا كمش مي كنم و يا به زور هم كه شده پرداخت نمي كنم:دي:31: مگه هركي هركيه؟از يه شركت ديگه پرسيدم گفت يه مقداري ما ميگيريم كه بديم مخابرات زودتر كارمونو راه بندازه!!!:27:
از آنجا كه من در يكي از شهرهاي نزديك شيراز دانشجو هستم،و در اينجا نرخ ها خيلي باا هستند! براي نمونه يكيشون 64 با 1.5 گيگ ترافيك،ميده 18 تومان!!!
و اين شركت هميار به تازگي در اينجا سيوريس هاي به مراتب ارزانتر از ديگر شركت ها ميده!!
البته خط تلفون ما اينجوري نيست خوشبختانه،تنها مي خواستم مطمئن شوم:31:
از راهنمايي هاي شما سپاسگزارم،حالا بايد بروم دنبال مودم بگردم....
:11:
پس جواب ما چی شد؟نقل قول:
سه روز پیش ، تو پست 4439 !!!!!نقل قول:
[HTML]http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4252054&postcount=4439[/HTML]
سلامنقل قول:
ممنون از جوابت.
مودم من ایسوس 602 هست و کانکشن رو دستی میسازم نه توی روتر یعنی Bridg البته امتحان نکردم که وقتی توی روتر بردبند تعریف بشه کانکت میشه یا نه ولی با 604 که تعریف شده توی روتر مشگلی نداره حالا امتحان میکنم ببینم وقتی توی روتر تعریف بشه کانکت میکنه یا نه ولی حتما یه راهی داره برای کانکت کردن دستی.
ممنون عزیز خیلی لطف کردینقل قول:
با دروود
شوربختانه از هر شركتي كه جويا شدم مودم AM 602را نداشتند!
در غير اينصورت،شما چه مودمي را پيشنهاد مي كنيد؟
تاشنبه هم اگر ميتوني صبر كن من براي يكي از دوستام پرسيدم گفت اوايل هفته آيندهنقل قول:
يك سال طول ميكشه تا خصوصي سازي روي مخابرات تاثير بگذاره ولي به احتمال خيلي زياد بهتر ميشهنقل قول:
چون بايد سوداور بشه