من خودم سوسه نصب کردم.سوسه ظاهرا برای لپ تاپ یا نوت بوک ها بهتره.نقل قول:
Printable View
من خودم سوسه نصب کردم.سوسه ظاهرا برای لپ تاپ یا نوت بوک ها بهتره.نقل قول:
سلام
و خسته نباشید خدمت همه مدیران این بخش
من چند تا سوال داشتم که جایی بهتر از اینجا پیدا نکردم
من حدود 8 ساله که از ویندوز استفاده میکنم و الان میخواستم که با لینوکس کار کنم و بعد از نصب به چند تا مشکل خوردم
1:ایا در اوبونتو نیز مانند ویندوز 7 یا xp لازم هست که هر یک دو هفته یک بار ویندوز رو عوض کرد(چون تو ویندوز بعد از نصب و پاک کردن چند بازی و برنامه سیستم خیلی کند میشه و افراد مجبور میشن که ویندوز رو عوض کنند )
2:ایا نسخه ای از linux هست که همه package رو داشته باشه و لازم نباشه واسه نصب یک برنامه کلی package قبلش دانلود و نصب کرد تا یک برنامه مثل vlc بخواد نصب و اجرا بشه(منظورم نسخه ای از برنامه می باشد که دانلود شده و میخواهیم از ترمینال نصب کنیم و هی تقاضا نصب package های دیگر را می کند مانند Rhythmbox که در هنگام نصب افلاین از ترمینال تقاضا نصب یا بروز کردن کلی برنامه دیگه رو داد مثل intltools و کلی package دیگه رو داد)
3: با فرض اینکه همه برنامه رو انلاین و از software center نصب کردیم و قید نصب افلاین با اون همه ایراد رو دانلود package اضافه رو زدیم ایا برنامه ای وجود دارد که بشود از کل سیستم نسخه پشتیبانی گرفت تا بعدها بتوان ان را ریستور کرد تا سیستم مثل روز اول بشود و لازم نباشد تعداد زیادی برنامه را دوباره نصب کرد(با توجه به سرعت اینترنت و هزینه زیاد ترافیک واقعا سخت و طاقت فرسا می باشد که بخوای تعداد زیادی برنامه به صورت انلاین نصب کنی در نصب افلاین هم مشکلات زیادی وجود دارد)
4:ایا وجود درایور های ntfs در کنار درایور های اوبونتو مشکلی برای درایور ntfs به وجود نمی اورد یا سیستم به مشکلی با این درایو ها بر نمی خورد
با تشکر فراوان
از چه نظر؟؟؟نقل قول:
amir.blue2@
1 . اگر قصد استفاده از ubuntu داشته باشید من بهتون تضمین میدم هر چند سال هم نیاز ندارید که دوباره نصبش کنید .
2 . یک نسخه بود از نظر ظاهر شبیه ubuntu یادم نیست الان :دی
3 . یک نرم افزار هست به اسم APTonCD که از تمام بسته های نصب شده شما پشتیبان میگیره و میتونید در آینده نصبش کنید و نیازی به دانلود مجدد نیست .
4 . خیر
با سلام خدمت دوستان
من mint رو نصب کرده بودم و ویندوز7 هم داشتم. میخواستم اوبونتو رو بریزم و مینت رو پاک کنم. خود مینت هنگام نصب, اوبونتو رو پاک میکنه. اما اوبونتو این کاررو نکرد. میخواستم ببینم چطوری میشه مینت رو پاک کرد و فقط ویندوز با اوبونتو باشه؟
ممنون
با سلامنقل قول:
چیزی که من متوجه شدم دراین مورد این بود که:برای تنظیمات شارژ و باطری خیلی بهتر از بقیه هست و همچنین سخت افزارهای مختلف(کارت شبکه و وایرلس)رو بهتر پشتیبانی میکنه.
سلام
دوستان اوبونتوی من موقع بالا اومدن هنگ می کنه
البته با Recovery Mode و Minimal Graphics بالا میاد
فکر می کنم به خاطر اینه که Apt-get upgrade کردم
چکار باید بکنم؟
................
مثل ویندوز که پک نرم افزار میگیریم و استفاده میکنیم ...
لینوکس هم همین امکان رو داره ...
یک سی دی باشه که داخلش پر از نرم افزار باشه و هر موقع به هر کدام نیاز داشتیم نصب کنیم ...
................
پلیر موزیک چی پیشنهاد میدید ( که اکثر فرمت ها رو پشتیبانی کن ه)
Banshee
Amarok
VLC
@tajrobenik
دوست عزیز شما بهتره سراغه توزیعی بری که همه چی رو داره... مثل مینت...
توزیعی مثل اپن سوزه هم یک دی وی دی کامل نرم افزار همراشه ولی فقط نرم افزار آزاده ( یعنی فلش و جاوا و کدک ها رو نداره)
اگه بگردید از این توزیع ها هست، اگه هم پیدا نکردید بگید من میگردم یه چند تایی معرفی میکنم...
موزیک پلیر هم فکر میکنم بهترینشون vlc باشه که همه پی پخش میکنه(موزیک+ویدئو)...
از نام آوران دیگه(دی!) میشه به rythmebox و banshee (در گنوم) و amarok (در kde ) اشاره کرد که برای کار کردن با اینا باید کدک ها رو نصب کنید.
نصب کردن کدک ها هم اصلا کار سختی نیست... مثلا برای ubuntu تو گوگل سرچ کنید:
install codecs in ubuntu
بعد هم که تو هر صفحه ای برید یکی دو خط هست که باید تو ترمینال بزنید و تمام! همه چی دانلود و نصب میشه...
@arman haj
دوست عزیز شما از درایور مخصوص amd استفاده میکنید؟ منظورم اینه که از سایتش دانلود کردین؟ اگه آره احتمالا با آپدیتی که کردین هسته هم آپدیت شده و الان دوباره اونو نصب کنید(از حالت minimal استفاده کنید برای نصب بهتره)..احتمالا مشکل همینه خودم هم amd دارم یه بار همین جوری شده بعدا فهمیدم که مشکلم این بود..
@amir.blue2
1) اصلا اینجوری نیست... شما چون تازه واردی بهت پیشنهاد میکنم اول تو virtualbox تو ویندوزت بکی دوبار لینوکس بریز که دستت بیاد چجوریه، بعدش رو سیستمت بریز و ویندوز رو هم پاک نکن، بعد از یه مدت اگه خوشت اومد ویندوز رو پاک میکنی و لینوکسی 100% میشی!
شاید اولا به دلیل کنجکاوی بزنی چند بار لینوکس رو نابود کنی! ولی خب بعد از یه مدت عالی میشه و لینوکست میشه همونی که میخوای و حال میکنی!
2)این یکی از خواص لینوکسه! اگه از نظر اینترنت مشکلی ندارین عالیه که بتونید هر نرم افزاری رو که میخواین از مخازن دانلود و نصب کنید. بهتون پیشنهاد میکنم هر نرم افزاری که میخواین نصب کنین رو فقط و فقط از مخازن توزیعتون نصب کنید، چون مطمئن هستید که درست کار میکنه. اون پکیج هایی هم که میگید اسمشون وابستگی ها هستند و لازمه ی اجرای برنامه ی مورد نظرتون. نصب کردن وابستگی ها هم واجبه و هم خوب. خوبه واسه این که اگه دوتا نرم افزار به یه چیز وابسته باشن کافیه به بار دانلود و نصب بشه تا هردوتا اونو بشناسن(البته اگه از مخازن نصب شن)...
اگه هم حوصله این کارا رو ندارین از توزیع های همه چی دار(مثل مینت) استفاده کنید.
3)میلاد جان درست میگن بهترین راه حل همون APTonCD هست...
4)اصلا مشکلی نیست... تا حالا هم نشنیدم کسی این سوال رو پرسه(دی!)
@ali_am76
شما بگو بوت لودرت ماله کدوم سیستم عاملته؟ ماله مینت یا ویندوز با اوبونتو؟
اگه نمیدونی بوت لودر چیه بگو اولین صفحه ی انتخاب سیستم عامل، همراه کدوم سیستم عامل نصب شده؟
اگه بازم نمیدونی بگو کدوم رو آخر نصب کردی؟
پاک کردن مینت کاری نداره فقط همین سوال رو جواب بدی احتمالا میشه راهنمایی کرد....
نقل قول:
آیا واسه مینت هم باید کدکت نصب بشه ؟!
کدک های موزیک روی مینت نصب هست یا نه ...
کدوم نسخه رو دانلود کنم ... ( چی همه سرور داره: ایول) ... دی وی دی یا سی دی << ...
امکان نصب روی فلش 4 گیگ رو هم داره یا نه؟
-------
امکان دانلود آفلاین کدک برای اوبوتو نیست ...
مثلا مثل فایرفاکس که یک فایل واسه دانلود میزاره و توی اوبوتو اجرا میکنیم ...
دانلود برنامه ای برای اجرای موزیک ....
مينت همه رو داره؛ حتي vlc
بهتره دي وي دي رو دانلود كنيد؛
روي فلش هم نصب ميشه؛
در ضمن ميتونيد آريوس رو هم امتحان كنيد؛ توزيع خوبيه و توسط يه ايراني ساخته شده؛ اسمش arios هست
بچه ها من چند وقت پیش رفتم ubuntu 11.04 لودش خیلی کند بود ( از لودینگ تا ورود ) برا شما مشکلی نداره ؟
از Gnome Shell استفاده میکنید یا شل مخصوص اوبونتو؟نقل قول:
...............
سی دی ... ای وجود نداره که داخلش نرم افزار های لینوکس باشه ... و آرشیو بندی باشه تا بشه به طور آفلاین از اون ها استفاده کرد ...
میتونید دی وی دی های حاوی تمام نرم افزار های موجود در مخازن توزیع های معروف رو از فروشگاه های اینترنتی بخرید.... اسم نمیبرم! این ها رو میشه آفلاین راحت نصب کرد.
بگردید راحت پیدا میشن...
...نقل قول:
دانلود چی ؟!
این همه توزیع تو اینترنت واسه دانلود هست ... اما مجموعه نرم افزارش نیست !!!!!!؟
مجموعه نرم افزاراش رو باید بخری.نقل قول:
سرچ کن گوگل فروشگاههای لینوکس هستن که داخل ایرانن و اینا رو میفروشن.
من توصیه نمیکنم بخری. اگر خریدی هم امیدوار نباش همش رو بتونی نصب کنی و بدون مشکل استفاده کنی. مسئله dependency ها مشکل ساز میشه برات. یه مشکل توزیع های لینوکس اینه که یه نرم افزار جدید که میخوای نصب کنی library های مورد نیازش همراش نیست. و در موارد زیادی لازم میشه که اونها رو جداگانه نصب کنی. البته این خودش یک مزیت هم هست. مزیتش اینه که حجم بسته های نرم افزاری کاهش پیدا میکنه.نقل قول:
به همین دلیل فکر میکنم با وجود داشتن مجموعه نرم افزاری باز هم به دانلود نیاز پیدا خواهی کرد!
علاوه بر صحبتهای a.toraby ، مشکل دیگه اینه که نرم افزارها و Package ها دائما در حال Update شدن هستن. بنابراین پکیجی که کلی پولش رو دادی خیلی زود قدیمی میشه.
از گنوم استفاده میکنم .
اون یکی مشکل رو اطلاع ندارید چرا رخ میده ؟
.......
چرا ! مجموعه هاش هم تو نت بگردی پیدا میشه ، ولی مشکلاتی که داره رو دوستان گفتن ، مگه چقدر نرم افزار میخواید نصب کنید !؟ فکر کنم تو هر حیطه کاری 1 مورد از بهترین کفایت کنه !؟ بعد میتونید با APTonCD ازش پشتیبان بگیرید و ...
............
این همه توزیع هست که هر چند وقت ی آپدیت می شن ...
خوب در مورد این سی دی و مجموعه نرم افزار هم میتونه همین طور باشه ...
و نرم افزار های داخل سی دی رو شرکت جمع آوری کننده آپدیت کن ه ....
من که تازه دارم توزیع های مخلف لینوکس رو امتحان میکنم :::: حدود بیست توزیع مختلف رو با لینک مستقیم و سرور قدرت مند دانلود میکنم !!!!
خوب این همه سرور توزیع های لینوکس هست !
نمی شه یک سرور باشه که که نرم افزار های مختلف ... رو جمع آوری کرده باشه و داشته باشه !
اما این موردی که میگین مگه چند نرم افزار می خوام استفاده کنم ...
فرض کنید واسه چند سیستم میخوام که هر کدوم چند تا نرم افزار میخوان ...
خودم میتونم سی دی پک نرم افزار رو دانلود کنم ( جهت آپدیت ) اما این سیستم هایی که میخوام لینوکس روشون نصب کنم نه !
دوستان من چند وقت پیش یه اوبونتوی 10.04 کنار ویندوز 7 نصب کردم . حالا میخوام پاکش کنم و متاسفانه یادم نیست چجوری نصب کردم ولی یادمه یه گزینه داشت که کنار ویندوز نصب بشه ، منم اونو زدم . اینم یه عکس از صفحه بالا اومدن سیستم و انتخاب بین اوبونتو و ویندوز :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه گزینه توی add remove ویندوز 7 بود که زدم اوبونتو آنیستال شد ولی بازم موقع بالا اومدن سیستم این صفحه ی بالا رو نشون میده و اوبونتو هم پاک نشده و سر جاشه . لطفا کمک کنید پاکش کنم . چون نزدیک 40 گیگ از درایو آخرم رو به اوبونتو اختصاص داده و من الان به اون 40 گیگ نیاز دارم .
1.من اوبونتوی 10.10 رو نصب کردم اما فرمتهای مختلف تصویری و صوتی رو پخش نمیکنه و حتی وقتی pluginهاش رو هم خودش از اینترنت میگیره بازهم قادر به پخش فایلهای صوتی و تصویری نیستم برای حل این مشکل باید چه کارکنم؟
2. open suse 11.2 نصب کرده بودم با محیط کا دی ای اما درایوهام که با فمت ان تی اف اس بودن رو شناسایی نمیکرد بابت اون کسی بهم اطلاعاتی میده؟
برای پاک کردن اوبونتو هم من درایو هاش رو فرمت میکردم و با فیکس ام بی آر ویندوز لودر رو درست میکردم.
نقل قول:
اگر زدین در کنار ویندوز نصب شه، احتمالا به عنوان یه برنامه میشناستش ویندوز
پس به کنترلپنل و قسمت uninstall programs برید و مثل یه برنامه ی معمولی پاکش کنید :46:
---------- Post added at 08:42 PM ---------- Previous post was at 08:39 PM ----------
نقل قول:
1- برنامه ی VLC رو نصب کنین، بیشتر plug-in ها رو نصب میکنه ، دستور نصب :
کد:
sudo apt-get update sudo apt-get install vlc vlc-plugin-pulse mozilla-plugin-vlc
2- میشه یه عکس از محیط فایل منیجرتون بدین؟
کسی نظری نداشت !؟نقل قول:
شما میتونید تمام نرم افزار هایی که میخواید رو رو سیستم خودتون دانلود کنید. بعد با APTonCD از اونها یه image بگیرید(خودش با فرمت iso درست میکنه) اونا رو روی CD,DVD رایت کنید. بعد اینا رو توی دستگاه ها بزارید و هرکدوم که نیاز هست رو نصب کنید.... فکر نمیکنم مشکلی وجود داشته باشه...نقل قول:
روش هایی زیادی برای این کار هست. من معمولا این کار رو میکنم(البته اگه DVD ویندوز دارید):نقل قول:
اول یه CD اوبونتو بزارید سیستم رو باهاش بوت کنید. بعد از توی اوبونتو درایو لینوکس رو پاک کنید. برای این کار لازم نیست وارد نصب شین. از توی منوها گزینهی GParted رو اجرا کنید. از همون جا فضای خالی ایجاد شده رو به یه درایو دیگهی ویندوز منتقل کنید یا درایو جدید بسازید. بعدش ریستارت کنید و سیستم رو با DVD ویندوز بوت کنید. تو صفحه ای که باید روی Install Now کلیک کنید روی گزینهی Repair your computer کلیک کنید. بعدش یه Next بزنید و صفحهی بعدی رو (اگه داره) cancel کنید. حالا گزینهی آخر(Command Prompt) رو بیارید و اینا رو توش بزنید:
البته پیشنهاد میکنم اولین بار فقط دستور اول رو اجرا کنید و خارج شید اگه ویندوز اومد که هیچ اگه نیومد برید دوباره هر دو دستور رو بزنید....کد:bootrec /fixmbr
bootrec /rebuildbcd
از نظر من ضعف بزرگی هست که ... مجموعه نرم افزار نداره و تو نت واسه دانلود نذاشتن ...
منظورتون چیه؟ مجموعه نرمافزاری مثل King یا Lord میخواین؟!:31:نقل قول:
تو نت واسه دانلود نذاشتن؟! پس میشه بگید ما چطوری از نرم افزارا استفاده میکنیم؟:20:
2- میشه یه عکس از محیط فایل منیجرتون بدین؟[/QUOTE]
چه جوری اینکارو بکنم؟
من در مورد اوبونتو واقعا مبتدی هستم.
........نقل قول:
تو اینترنت یا حداقل تو سایت های ایرانی ... واسه دانلود ... یک سرچی بزنید میبینید کلی سایت هست که داره نرم افزار ها ی ویندوز رو میزاره تو سایتش ...
اما در مورد لینوکس که همچین چیزی من ندیدم !
شایدم باشه ...
اگرم نیست «: دلیل نمیشه کلا : مزایای داشتن مجموعه نرم افزار رو ببرید زیر سوال !
مجموعه نرم افزار که هست !؟ میخوای پ.خ کنم برا خرید !؟ برا دانلود هم 18 تا DVD نسخه 10.04 لینک داشتم ولی نمیدنم کجاست ، پیدا کردم براتون میزارم ...
خوبی لینوکس این هست که وقتی شما میخواید برنامه ای رو از نت بگیرید ، مطمئنید نسخه شما معتبره ولی تو ویندوز یک برنامه تو کلی سایت هست تو خیلی هاشون کد های مخرب تزریق شده ، حتما باید امضا دیجیتال و هش ها کنترل بشه و ...
البته شما میتونید سورس ها رو دانلود کنید و تو سیستم خودتون داشته باشید و برا توزیع خودتون Compile کنید . همینطور بسته های آماده نصب ( deb ) هم زیاد هستن باید بگردید پیدا کنید .
یکی از مواردی که من رو هم اذیت میکنه همین نرم افزار هست که باید به جنبه های خوبش توجه کرد .
راه حل ساده تر نداره . میترسم اشتباه کنم درایو c ام رو از دست بدم . این Gparted دقیقا کجاس ؟نقل قول:
روش هایی زیادی برای این کار هست. من معمولا این کار رو میکنم(البته اگه DVD ویندوز دارید):
اول یه CD اوبونتو بزارید سیستم رو باهاش بوت کنید. بعد از توی اوبونتو درایو لینوکس رو پاک کنید. برای این کار لازم نیست وارد نصب شین. از توی منوها گزینهی GParted رو اجرا کنید. از همون جا فضای خالی ایجاد شده رو به یه درایو دیگهی ویندوز منتقل کنید یا درایو جدید بسازید. بعدش ریستارت کنید و سیستم رو با DVD ویندوز بوت کنید. تو صفحه ای که باید روی Install Now کلیک کنید روی گزینهی Repair your computer کلیک کنید. بعدش یه Next بزنید و صفحهی بعدی رو (اگه داره) cancel کنید. حالا گزینهی آخر(Command Prompt) رو بیارید و اینا رو توش بزنید:
کد:
bootrec /fixmbr bootrec /rebuildbcd
البته پیشنهاد میکنم اولین بار فقط دستور اول رو اجرا کنید و خارج شید اگه ویندوز اومد که هیچ اگه نیومد برید دوباره هر دو دستور رو بزنید....
منظور شما اینه که cd یا dvd لایو اوبونتو رو بذارم ، سیستم رو باهاش بالا بیارم بعد برم درایو اوبونتوی نصب شده رو delete کنم ؟ یعنی uninstal نداره ؟
حالا تا اینجای کار مشکلی نیست ، من از rebuildbcd و fixmbr میترسم . ممکنه کار نکنه ؟
سلام
من هر پارتیشن از هاردمو که تو 11.04 باز میکنم یه شورتکات ازش تو سایدبار میاره .
میشه یه کاری کرد که اینارو نیاره ؟
اگه میشه چجوری ؟
دکمهی PrintScreen رو که هرجا بزنید واستون عکس میگیره...
سلام.نقل قول:
این طبیعی هست. چون شما هر وقت پارتیشن Ntfs رو باز میکنی، اون پارتیشن توی لینوکس Mount میشه و بعد اون بغل نمایش داده میشه.
نقل قول:
اگه خودتون به صورت دستی از ترمینال مونت کنین، دیگه اونجا چیزی نمیاد
مثلا یه پوشه بسازین به نام D
mkdir /home/sin2xcosx/D
حالا پارتیشن D رو مونت میکنیم، مثلا sda7 هستش :
sudo mount /dev/sda7 /home/sin2xcosx/D
برای دیدن پارتیشن ها ، از ابزار fdisk میتونین استفاده کنین
sudo fdisk /dev/sda
بعد p رو بزنین نمایش میده
فکر میکنم تو compiz میتونید تنظیماتش رو دست بزنید.... درست یادم نیست کجا بود....نقل قول:
مگه ویندوز uninstall داره که ubuntu داشته باشه؟ اصلا مگه نرمافزار نصب کردید که بخواید با یه uninstall پاک شه؟ سیستمعامل نصب کردید ناسلامتی.... البته اگه از توی ویندوز و با wubi نصب میکردید میشد uninstall کرد...نقل قول:
دقیقا منظورم اینه که درایور رو پاک کنید..... من تا حالا باهاش به مشکل برنخوردم(به جز یه مورد روی لپتاپ vaio که اونم یه مشکل دیگه داشت :دی )... rebuildbcd و fixmbr هم مطمئن هستن....
البته همون جایی که باید Commad Prompt رو اجرا کنید یه گزینه واسه Start-Up Repair داره، اگه اول از اون استفاده کنید بهتره، اگه درست نکرد اون دوتا رو بزنید...
سلام به همه دوستان
من دو نوع ابانتا دارم که یکیش اصل هم هست
میخوام با بوت بیارمش اما نمیدونم تو گزینه های اول که هست هنگام بوت کدوم رو بزنم؟؟؟
یکی رو که نوشته بود start safe mode زدم اما تو لودش گیر میکنه نمیاد
سیستمم هم قویه مشکلی نداره
ممنون
موقع روشن شدن سیستم یک اسکرین نمایش داده میشه که گفته چی رو باید بزنی عموما :
Esc میبره تو انتخاب دستگاه برای بوت شدن
Del میبره توی تنظیمات ٬ که میتونی از اونجا انتخاب کنی کدوم دستگاه اول بوت بشه ٬ میزاری رو CD-ROM یا DVD یا ...
ممکن هم هست تنظیماتت به نحوی باشه اول سعی بشه با CD-Rom بالا بیاد بعد ... و در آخر با هارد که اگر اینطور باشه CD یا Dvd رو بزاری تو دستگاه اتوماتیک با اون بوت میشه ...
اون F8 رو قبل از لودینگ WIN میزنند که وارد Safe mode ویندوز بشن .