دوستان چند روزی هست که کنفرانس یاهو مسنجر دیگه کار نمی کنه!
همچنین این دشواری که توی ویندوز اکس پی وقتی زبان رو دگرگون می کنیم یاهو منسجر قفل می کنه هنوز حل نشده؟ راهی نداره؟
Printable View
دوستان چند روزی هست که کنفرانس یاهو مسنجر دیگه کار نمی کنه!
همچنین این دشواری که توی ویندوز اکس پی وقتی زبان رو دگرگون می کنیم یاهو منسجر قفل می کنه هنوز حل نشده؟ راهی نداره؟
دوست خوبم سلامنقل قول:
من هم قبلا از دایال آپ استفاده میکردم و مودم ویس آور بود و از قابلیت ویس کال به راحتی استفاده میکردم بدون هیچ مشکلی
اما الان از adsl استفاده میکنم وژن 11 مسنجر و اوست 6.128 روی پی سی
نمیدونم مشکل از کجاست که ویس کال من کار نمیکنه اصلا های لایت نیسه
حتی توی تست هارد ور داخل پرفورمنس مسنجر هم جواب میده و اون نوار روشن میشه اما نه توی کنفرانس نه توی پی ام نه توی روم هیچ خبری از ویس کال نیست؟ البته منالان روی پی سی وب کم ندارم!
همین شرایط رو با یه نوبت وبک هم دارم اونجا همه چی درسته و وب کم و ویس کال های لایت هست
اما توی پی سی من نه؟ ممکنه علتش نبود وب کم باشه؟ ولی فکر نکنم چون الان با ورژن 8 هم امتحان کردم نشد
کنفرانس مشکلی نداره.. شما مطمئنی اینترنت شما و اون ISP ای که ازش سرویس میگیره محدودیت در این زمینه اعمال نکرده ؟نقل قول:
در مورد ویندوز XP و تغییر زبان هم باید بگم که من حدس میزنم از ورژن 9 و یا 10 دارید استفاده میکنید که این مشکل رو دارید
این مشکل روی ورژن 9 و 10 به دفعات دیده شده و خود سایت یاهو هم نتونسته مشکل رو تو سیستم عامل XP برطرف کنه
بهتره از ورژن 8 فول استفاده کنید که کاملا با ویندوز XP سازگاره
ببخشيد من اهل كرمانشاهم يه چند وقتيه هرچي سعي ميكنم كه برم با ياهو on بشم !
نميتونم !
با چند كافي نت ديگه هم همين كار و امتحان كردم ولي نميره ولي دوستان توي شهرهاي ديگه ميرن به راحتي !
ميتونن برن 1
به نظر شما مشكل چيه ؟
کسی از دوستان سورس بدست اوردن ادد لیست یاهو رو داره ؟
نقل قول:
با آی دی شما از جاهای دیگه راحت کانکت میشن ؟
سلام دوستان
من گاهي اوقات از ف ي ل ت ر شكن استفاده ميكنم و براي همين تنظيمات پ ر و ك س ي اينترنت اكسپلورر رو براي اون عوض ميكنم. ظاهرا ياهو مسنجر هم تنظيمات پروكسيش رو خودبخود از اينترنت اكسپلورر ميگيره و اين باعث ميشه وقتي كه تنظيمات پ ر و ك س ي اكسپلورر روي ف ي ل ت ر شكن هست ولي ف ي ل ت ر شكن غيرفعاله، ياهو مسنجر نتونه لوگين بكنه. حالا سئوال من اينه كه آيا ميشه يه كاري كرد ياهومسنجر تنظيمات اينترنت اكسپلورر رو استفاده نكنه؟
سلام من این برنامه ای میخواستم که میشد دوتا آیدی رو باهم باز کرد
برای یاهوو مسنجر 11
با سلامنقل قول:
برنامه ی multi yahoo login رو امتحان کردید؟
موفق باشید.
نقل قول:
نخیر این ها به هم مربوط هستند
اگر دقت کرده باشید هنگام آپدیت کردن اینترنت اکسپلورر 8 به 9 اگر یاهو مسنجر باز باشه پیغام میده که یاهو رو ببندید چون با این نرم افزار مرتبط هست و تا زمانی که یاهو رو نبندی نرم افزار نصب نمیشه
نقل قول:
لطف میکنید لینک دانلود رو هم معرفی نمایید.
يه سرچ كني ريخنه تو نت :31:نقل قول:
دوستان چطور میشه فهمید تو یاهو مسنجر کسی در حال چت کردنه یا نه؟
با اینکه دیر شد ولی بهترین روش اینه فک کنم!نقل قول:
کم حجم و مفید
با یه تغییر کوچولو تو رجیستری میتونید n تا یاهو مسنجر همزمان باز کنید
کد:http://s2.picofile.com/file/7180120321/yahoo_Multi_Messenger_AMIR.zip.html
با سلامنقل قول:
این امکان نیست.
موفق باشید.
فقط مي توني ببيني كه روشن هست يا نه كه خودشو مخفي كردهنقل قول:
با سلام
من میخواهم تو یاهو فقط برای یک گروه خاصی که سختم مخفی باشم و برای بقیه حالت عادی باشم میشه کمک کنید
با سلامنقل قول:
اون گروهی که میخواید واسشون مخفی باشید رو انتخاب کنید
سپس روشون کلیک راست کنید و گزینه ی Stealth Setting رو باز کنید و گزینه ی appear permanently offline to رو انتخاب کنید.
اینطوری چراغ شما برای اونا خاموش میشه.
موفق باشید.
برای من که نشدنقل قول:
سلام دوستان من یک کاربری تا زه ورارید هستم.هم چنان با یاهو مسنجر ویرژن 11 کار میکنم.سوآل من این است که من می خوام به دوستم ازطریق voice call یا video call زنگ بزنم اما روی علامت دوربین یا میگروفون موس را میبرم نویشته میشه که شما قادیر به زنگ زدن نیستید.آیا مشکیل از تنظمات مسنجری من است یا دوستم ایجازه نمیده که من زنگ بزنم.در ضیمن این اطفاق برعکس هم است.دوستم از من شکایت دارد که من به تو زنگ زده نمیتونم.لطفا کمک کیند .مشکیل از کجاست؟؟؟
دوستان اگر لطف کند این مشکیل را از طریق امیل بفریسته که خلی آقای میکونه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وه همینطور در فس بوک khodadadmolaeefacebook .com
با سلامنقل قول:
خوش آمدید به انجمن ها.
مشکلی که شما دارید چند علت داره.
یکی اینکه اگه داخل ایران هستید به دلیل فیلــترینگی هست که پورت های مکالمه رو بستن.
شما میتونید از داخل کنفرانس به طرف ویس بدید.
دلیل دیگه میتونه این باشه که طرفتون از طریق وب مسنجر یا گوشی موبایل اومده و قادر نیست مکالمه ی صوتی و تصویری داشته باشه.
دلیل دیگه ناهماهنگی ورژن های یاهو شما و طرف مقابل هست.
دلیل دیگه عدم داشتن صدا و تنظیمات درست میکروفون در کامپیوتر شما یا طرف مقابل هست.
موفق باشید.
سلام
من هرچی تو مسنجر به هرکی پی ام میدم واسش نمیره علت چی میتونه باشه .
با ویز پی انم امتحان کردم اما نشد.
یه سوال دیگه تو محیط مسنجر هیچ کدوم از عکسهای شکلکها نمایش داده نمیشه
نقل قول:
اگر خوشبین باشیم و سیستمتون ویروسی نشده باشه. با یه بار حذف و نصب مشکلتون حل میشه. امتحان کنید ببینید با وب مسنجر هم نمی تونید پیغام بدین ؟؟؟
چطور دفترچه تلفن آنلاین داشته باشیم؟نا محدود وه در هر کشوری دونیا؟
کسی متونه به من کمک کنه؟؟please
نمیدونم عکسهای داخل محیط مسنجر هم لود نمیشننقل قول:
اگر خوشبین باشیم و سیستمتون ویروسی نشده باشه. با یه بار حذف و نصب مشکلتون حل میشه. امتحان کنید ببینید با وب مسنجر هم نمی تونید پیغام بدین ؟؟؟
قبلا خذف و نصب کرده بودم اما اونم جواب نداد.
نقل قول:
یه امکان هم هست که فایروالتون یاهو رو بلاک کرده باشه. پیغام می گیرین ؟؟؟ آنلاین و آفلاین شدن دوستاتون رو نشون میده دیگه ؟ حذف کنید یه ورژن دیگه امتحان کنید. ورژن 10 رو اگه دارید 11 اگه 11 دارید 10 رو نصب کنید
ورژن های مختلف رو هم استفاده کردم اما تغییری نکردهنقل قول:
یه امکان هم هست که فایروالتون یاهو رو بلاک کرده باشه. پیغام می گیرین ؟؟؟ آنلاین و آفلاین شدن دوستاتون رو نشون میده دیگه ؟ حذف کنید یه ورژن دیگه امتحان کنید. ورژن 10 رو اگه دارید 11 اگه 11 دارید 10 رو نصب کنید
فایروالو هم همه جوره امتحان کردم بازم تغییری نکرد.
عکسهای داخل مسنجر چرا لود نمیشه؟
خیلی عجیبه خدایی :دی شاید از این ویروسای مسنجری گرفتین. آخه بعضیاشون هست یهو می بینی پیغام می فرستن یا اد لیستت رو خراب می کنه... . من که دیگه عقلم جایی قد نمیده :دی :10:نقل قول:
دوستان برنامه ای چیزی هست که بشه صحبت های دوستات تو yahoo messanger فهمید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من یکی از دوستام مکالمه های من با دوستام تو مسنجر رو میدونه...
-- کرده؟؟؟چیکار باید بکنم؟؟
با سلامنقل قول:
صحبت هایی که به صورت ویس انجام میدید یا صبحت های نوشتاریتون رو؟
موفق باشید.
سلام
من 1 لپ تاب جدید گرفتم مسنجر دانلود کردم اما نمی تونم وارد چت روم بشم. ( ایران هم نیستم ) اصلا اون قسمت Asia نمیاره واسم می خواستم ببینم باید چی کار کنم
ممنون
اگه یک عکس بزارید بهتر میتونیم کمکتون کنیم !!! :46:نقل قول:
تو مسنجر لاگین میکنم این پیغام رو میده .....
Your Account Been loked (81003003
وارد ایمیل هم نمیشه !
با سلامنقل قول:
اکانتتون به دلایلی مسدود شده موقتا.
سعی کنید 24 ساعت دیگه اقدام کنید که باز کنید اکانتتون رو
موفق باشید.
لاک شده !نقل قول:
چند روز انگولکِ ـش نکن شاید آنلاک بشه .
کارای مشکوک باهاش انجام ندادی ؟ به صورت مکرر در یک روز با وی پی ان و بدون اون به ایمیل ـت لاگین نکردی ؟
شاید کسی خواسته آیدی شما رو هـک کُنه و چندین بار پسورد رو غلط وارد کرده و این باعث شده آیدی قفل بشه .
احتمال آخر اینکه آیا از آیدی ـت در برنامه های بوتر و برای بوت کردن مردم استفاه نکردی ؟ !
در هر حال ، همون چیزی که گفتم باید چند روز صبر کُنی تا ببینی چی میشه . اگر بعد از چند روز آنلاک نشد احتمالاً هرگز آنلاک نخواهد شد .
مرسی از دوستان ..... امیدوارم که باز بشه .... این روزا یا فیسبوکم اینطوری میشه یا یاهو که امروز شد .... فکر کنم بد دارم اتک میخورم :31: در هر صورت امیدوارم باز بشه مرسی
سلام ... توی کانتک دیتیلز چجوری میشه جای اسممون ، کارکتر استفاده کرد !؟
شما اگه بری اینجا مشکلت حل میشه. Mail.yahoo.comنقل قول:
یعنی چی کارکتر ؟؟؟ میشه بیشتر توضیح بدین ؟؟؟ اسم هم با کارکتره دیگه.نقل قول:
یعنی از فونت wingdings استفاده کنیم ، از اون اشکال قرار بدیم چندتا !نقل قول: