سلام
کسی میدونه سرعت دانلود 1مگ پیشگامان چقدره
Printable View
سلام
کسی میدونه سرعت دانلود 1مگ پیشگامان چقدره
1مگ با 128 هیچ فرقی نداره سرعت دانلود فقط به منطقه بستگی داره .نقل قول:
ما پیشگامانیا که داریم شرکتو عوض می کنیم توصیه می کنم شما هم طرفه این شرکت بی درو پیکر نیاید :19:
پیشگامان کلا قطع شد ! الان دارم از دیال اپ استفاده میکنم !
دوستان واسه مرکز طاهرزاده شرکتی هست که شبانه افت سرعت نداشته باشه و سرعت شبانه اش خوب باشه !؟
عزیز بخاطره این پرسیدم که الان پیشگامان دارم
اول 128 داشتم الان 1مگ باور کنید هیچ تغییری نکرده سرعت اینا تمام سرویساشون رویه عدد بسته شده من نمیدونم چرا پول های متفاوتی می گیرن .همه ی سرویساشون با هم یکیه
توی این منطقه بچه ها از پارس آنلاین راضی هستننقل قول:
==
و بازگشت همه به سوی ultra ست!
سلام دوستان
کسی از شرکت فن آوا سرویس های خلیج فارس را گرفته؟اگه کسی داره ممنون مشم اطلاعاتی درباره کیفیتش بهم بده.
بعد 3 سال که مشتری شاتل بودم دیگه تصمیم گرفتم شرکت را عوض کنم.چون دیگه این اواخر دارن بد جور اذیت میکنند.پشتیبانی ضعیف-دزدی در حجم ها-شبانه در حد دیال آپ و ....
بهترین پینگ را الان کدام شرکت داخل اصفهان داره.(البته الان با پینگ شاتل هم مشکلی ندارم ping 4.2.2.4 حدود 290-300 هست)اما به دلایلی که بالا گفتم میخوام شرکت را عوض کنم.
انتظارات من پینگ مناسب (حداقل در حد همین شاتل باشه) سرعت دانلود هم حداقل 25 کیلو بایت ترافیک هم ترجیحا نامحدود.
خودم غیر از سرویس PG2-a خلیج فارس فن اوا چیزی با این مشخصات پیدا نکردم.البته هنوز نمیدونم سرعت دانلود و پینگش به چه صورتی هست.
لطفا اگه کسی از فن آوا سرویس خیلج فارس داره سرعت دانلود را بگه و لطف کنه از 2 تا ip زیر پینگ بگیره.ممنون
4.2.2.4
91.99.100.91
من 2 ساله خليج فارس فن آوا دارم و واقعا راضي هستم . بهترين سرويسي كه تو اصفهان ميشه گرفت همين هستنقل قول:
اينم تست سرويس PG2 كه الان گرفتم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام . من قبلا این سوال رو پرسیدم اما جواب نگرفتم والا اگر بخوام تاپیک رو هم بگردم ترافیکم تموم میشه . من فعلا شاتل دارم اما می خوام کوچ کنم به یه شرکت دیگه .
تو منطقه مخابراتی شهید ردانی پور خیابان 22 بهمن کدوم شرکت بهتره ؟؟؟؟ مخصوصا شبانش ؟؟؟؟
منم مثل شما در محدوده مرکز مخابراتی ردانی پور هستم،سرویس اکو512 شاتل،5 شب است که سرعت از 1 بامداد تا 8 صبح در حد دیال آپ است،پشتیبانی شاتل هم همش جواب اشتراک 1 به 8 و این توجیهات الکی را می دهند،کلاً طبق بررسیهای من شبانه اکثر شرکتها دچار مشکل شده است و البته خیلی روشن است که کم کم اینترنت ملی را تجربه خواهیم کرد وآن به این معناست که کم کم دانلود شبانه و ارتباط بین الملل را باید در خواب دید!،فقط این را بگویم به هر کجا که روی آسمان همین رنگ است!:46:نقل قول:
دستت درد نکنه بابت جواب.نقل قول:
میشه لطف کنی بگی معمولا سرعت دانلود حدود چند کیلو بایت هست؟!!زیاد اهل دانلود نیستم اما میخوام بدونم متوسط سرعت چه اندازه هست و جواب گوی کار من هست یا نه.
و اینکه اگه لطف کنی از این آی پی برام پینگ بگیری خیلی خیلی ممنون میشم 91.99.100.91
راستی سرویس PG2 را راحت به کاربر های خانگی میدن؟البته کارت دانشجویی موجود هست.
سلام
بچه های شبکیه الان اوضاعشون چطوره؟
من 2 روز دیگه اون سرویس رویاییم تموم میشه.نمیدونم تمدید بکنم یا نه!
میترسم خراب شده باشه مجبور بشم 3 ماه تحمل کنم.
خواهش ميكنم ...نقل قول:
سرعت تو ساعات اداري معمولا 40 و بعد از ساعت 4 ظهر مياد روي 60 تا 70
پينگ اين آي پي هم 32 داد
بله ميدن من كه بدون هيچي گرفتم همين PG2 را ...
مرسی.نقل قول:
خیلی خوبه.
فقط مطمئنی پینگ اون ip را 32 داد؟؟!!!
شما باید عدد جلو time را ببینی ها گفتم شاید اشتباهی عدد جلو bytes را دیدین و گفتین.
اگه این مورد بالا را هم یک بار دیگه چک کنید من هم فن آوایی میشم.
امروز زنگ زدم شاتل فسخ قرار داد میگه باید حضوری بیای درخواست بدی.بعد 1 تا 2 هفته هم طول میکشه.:13:
گفتم خط من را 2 روزه رانژه کردین حالا برای جمع اوری میگین 2 هفته طول میکشه.عجب آدم هایی هستن این ها.
ولی من رفتم توی سایتش شماره تلفنمون رو که زدیم نوشت مرکز شما هنوز پشتیبانی نمیشه !نقل قول:
چرا !؟
بله time ميشه 32 .نقل قول:
wowنقل قول:
خیلی خیلی عالی هست.امیدوارم برای من هم به همین صورت باشه.
آخه مگه میشه تایم رو 32 باشهنقل قول:
میشه عکس بگذارید؟
اینترنت من تو خونه رو 400 تا 500
توی شرکت هم که 2 مگ هست بین 100 تا 200 هستش
عجیبه
خب پینگ زیاد ربطی به سرعت نداره.بیشتر ربطش به کیفیت سرویس و کیفیت خط داره.یعنی ممکنه پینگ خط 2 مگ از یک خط 128 بیشتر باشه.نقل قول:
و اینکه شما چه ip ای را پینگ گرفتید که400-500 بوده؟!!!!
این ip هم که من دادم به این دوستمان (91.99.100.91) که تست بگیرن سرور داخل ایران هست و من خودم با شاتل پینگم حدود 75-80 هست.پس 32 هم زیاد دور از دهن نیست.
تا اونجایی که من میدونم معمولا پینگ 4.2.2.4 میگیرند
یه چک بکنید ببینید چند میده
اگه نداد 8.8.8.8 رو بگیرید
91.99.100.91 رو هم گرفتم روی 47 هستش
دقیقا نمیدونم ولی فکر کنم 4.2.2.4 ملاک باشه
بله درست میفرمایید.ملاک 4.2.2.4 هست که معمولا پینگش بین 200 تا 400 هست برای کاربرد ها.نقل قول:
برای من پینگ پایین اون سرور اهمیتش فعلا بیشتر از 4.2.2.4 هست.برای همین نتیجه پینگ با اون ip را میخواستم.که خیلی رضایت بخش بود.
سلام.
من شاتل دارم ميخوام شركت رو عوض كنم چون پينگ تايم زير 300 نمياد.
از دوستان كدومتون معمولا پينگ تايم زير 300 داريد ؟البته با سايت speedtest گرفته باشيد. مثلا با سرور لندن يا يه كشور اروپايي؟
بگيد چه شركتي و چه سرعتي؟
ممنون
اينم عكس از پينگ :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
کسی میدونه این قضیه نوشته های خارجی تو سایت پیشگامان چیه ؟
کد:http://pnj.ir/modules/newbb/viewforum.php?forum=2
الان اوضاع شبانه پارس و صبا چطوره؟
می ارزه از شبکیه بیام بیرون؟
اینجور که فرزان میگه افتضاح شده!
سلام دوست عزیزنقل قول:
من تا هفته گذشته 1 مگ شبکیه داشتم
سرعت دانلودش خیلی عالی بود دقیقا 250 ثابت بود هم روز و هم شبانه
فقط شبکیه اومده سرویس 1 ماهه رو کنسل کرده
یجورایی ریسک شده میترسم 3 ماهه بگیریم سرعتو کم کنن
من اگه بگیرم 256 میگیرم
نه دوباره همینو تمدید کردمنقل قول:
خوبه خیالت راحت!
چرا این پیشگامان همچین میکنه؟
تا میایم تصمیم بگیریم ازش بیایم بیرون بریم پارس، سرعت خوب میده!
دوستان پارس حالش چطوره؟
شبکیه دیگه 1-10 یه مگ نمیده؟!
نه نمیده ولی 3 گیگ شبا دانلود میکنم از 1 تا 8نقل قول:
شبکیه دیگه 1-10 یه مگ نمیده؟!
ببخشید می خواستم بپرسم شما که از شبکیه سرویس می گیرید،تا حالا سرعت شبانه شما محدود شده است؟ مثل شاتل که سرعت را در حد دیال آپ کرده است؟فکر کنم دانلود شبانه شبکیه از 2 نیمه شب باشه.نقل قول:
کلاً از سرویس شبانه اون راضی بودین با چه پهنای باندی 512 یا 1 مگابیت؟و چه مرکز مخابراتی؟ممنون:20:
فرزان از 2 تا 8 هست.من حدود 2.6 میگیرم.نقل قول:
کسی از رنگین کمان سرویس می گیره ایا اونم مشکل قطعی لینک و سرعن افتضاح داره
اگه خدا بخواد می خوام همراه بشم با بقیه دوستان در ترک پیشگامان ( باید قید 7 تومن بزنم )
فعلا مقصد صبانت تا ببینیم چی میشه
به نظرتون این سرویسای نامحدود CRA به درد بخور هست ؟ کسی گرفته ؟
ها بالاخره یه جا مال من بهتر تو شد:31:نقل قول:
من از 1 شروع میشه تا 8 اون 3 گیگ هم زیاد لینکش خوب نبود کلا 2 تا کانکشن داشت
محدود هم نشدم این مسخره بازی ها مال شاتله
دوستان كسي اينجا پرنيان نت داره پينگ ياهو تو پرنيان نت چنده
آقا منم سوالم این هستشنقل قول:
این سرویس های cra چه فرقی دارند ؟
چطوریه اینا نامحدودند ولی این قدر قیمتشون پایینه
کسی میتونه یه توضیحی واسه من بده دقیقا
ممنون
سلام.
پينگ شبكيه چطوره؟ كسي داره؟ كيفيتش چطوره؟
مال من پینگش از 4.2.2.4 حدود 168ms هست.نقل قول:
این سرویس های cra اگه خبراش بهتون رسیده باشه همون قیمت های جدیدی هستن که سازمان تنظیم مقررات رادیویی به شرکت ها ابلاغ کردهنقل قول:
تا اونجا که من خودم برداشت کردم همین نامحدود هم محدود هست ( طبق fair use policy) و ضریب اشتراک سرعت بین 1 تا 10 نفره یعنی درصورتی که هر 10نفر استفاده کنن 512 کیلوبیت میشه 51.2کیلوبیت و اگه تقسیم به 8 کنیم میشه 6.4کیلوبایت (دانلود )
واسه همین قیمتاش پایینه .
می خوام ببینم از بچه ها کسی این نامحدود گرفته ؟