شما تهرانید؟ کسی دیگه هست که با 128 سرعت دانلودش 110 هست؟؟ یکی 2 مگ داره سرعتش به زور به 80-90 میرسه یکی هم با 128 اینجوری. این دیگه چه سیاستیه آشغالیهنقل قول:
Printable View
شما تهرانید؟ کسی دیگه هست که با 128 سرعت دانلودش 110 هست؟؟ یکی 2 مگ داره سرعتش به زور به 80-90 میرسه یکی هم با 128 اینجوری. این دیگه چه سیاستیه آشغالیهنقل قول:
من ديشب 750 مگ دانلود كردم البته شايد تعجب كنيد 84 اهنگ رو گذاشتم باهم دانلود بشن كه در كل سرعت شد 70 ولي يه فايل 50 مگ از همون سرور گذاشتم سرعت بيشتر 18 نميشد جريان چيه؟ راه چاره كجاست؟:10:
شما هرشب حجمتو دقیق قبل ساعت 20 چک کن بعد یه بارم ساعت 21 یعد دانلود رایگان چک کننقل قول:
ببین نتیجه چی میشه
اهواز شرکت های بهتری نداره؟نقل قول:
هست ولي پورت خالي ندارننقل قول:
نه من تهران نیستم یکی از شهر های فارس هستم
لعنت به اين اسياتك ساعت 1.25 سرعت 8 adsl يك مگ بايد سرعت 8 باشه :19:
اين حروم خورا يك ماه سرعت روزانه 90 و شبا 8 تو پاچمون ميكنن اين ايرانسل حداقل سرعت روزو شبش مساويه ولي اينا چي 90 كجا 8 كجا حيف كه 60 تومن (سه ماه) ريختم تو جيبشون وگرنه همين فردا ميرفتم خط رو از رانژه در مياوردم
من الان 5 سال اشتراک این شرکت رو دارم سال به سال داره بدتر می شه 2 سال اول هر سرعتی می گرفتی همون رو می دادن الان من 2 مگ دارم 18 کیلو دانلود شبانش صبح هم بیشتر از 120 نمی شه زنگ می زنم می گن برو از مایکروسافت دانلود کن سرعتت رو چک کنیم بعد که می فهمن چه گندی زدن می گن ایراد از ما نیست می خواید کارشناس بفرستیم که یکمی بیشتر بچاپیم خلاصه فایده نداره اگر تو مرکز دیگه شرکتهای بهتری هست عوض کنید منم اسم توی پیشگامان نوشتم گفتن پورت خالی نداریم ولی احتمالا به زودی خالی می شهنقل قول:
من شاتل دارم میخوام برم اسیاتک پیشنهاد میشه؟ لطفا دوستان کمک نظر بدن؟
اصفهان
سلام ،
من الان شاتل دارم ، می خوام بیام آسیاتک ، فقط یه مشکلی هست ، اونم اینه که واسه شبانه باید یوزر و پسورد رو عوض کنم (شاتل اتوماتیک خودش میره تو حالت رایگان)
من هم مودم wireless دارم ، و کانکشنش رو برداشتم ، راهی هست که مودم کانکشن رو عوض کنه ؟
چون دیگه ممکنه 12 به بعد خواب باشم :-؟؟
من هیچوقت مشکل جدیه سرعت نداشتم
تقریبا شبی5 گیگ دارم دانلود میکنم. سرویس 2 مگ دارم
فقط از زمانیکه از ساعت 8 تا 9 رایگان شده، دائما قطعی دارم ولی بعد از 9 دوباره درست میشه. کسی این مشکل داره؟
---------- Post added at 12:28 PM ---------- Previous post was at 12:26 PM ----------
آسیاتک خیلی وقته که خودش به صورت اتوماتیک میره حالت دانلود رایگان.نقل قول:
هیچ زمانی هم نیاز به تغییر یوزر و پسور نداشته
---------- Post added at 12:33 PM ---------- Previous post was at 12:28 PM ----------
به نظر من مربوط به ظرفیت مرکز کخابراتی شما میشه. مرکز شما توانایی در ارائه سرویس مطلوب ندارهنقل قول:
منم الان نزدیک به 5 سال میشه مشترک آسیاتک هستم، ولی دقیقا سال به سال کیفت سرویسش بهتر شده :31: من سرعت 2 مگ دارم، روز و شب هیچ فرقی در سرعت دانلود برای من نمیکنه. تقریبا سرعت دانلودم بین 230 - 260 متغیره
سلام امروز رفتم اسياتك تو سرشون خراب كردم 500 مگ ازشون شارژ گرفتم:21:
گفتن تا دوشنبه اگه سرعت شبانه درست نشد 45 تومن از پولتو ميديم تو بخير و ما به سلامت:39:
اینم 3 بعد از ظهر من - سرویس 2 مگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماشاالله چشم نخوره مباركت باشه:31:نقل قول:
جدی؟ چه باحالنقل قول:
یه توضیح میدین
دیشب ساعت 2 شب حجممو چک کردم 499 مگ مونده بود
دانلود اتوماتیک ساعت 7:58 دقیقه تموم میشه
حالا که از دیشب تا حالا هیچ کاری نکردم رفتم حجممو چک کردم شده 455 مگ یعنی 44 مگ که مصرف یه روزم هست پر شد رفت هوا
اسیاتک دزدی حجم داره شدیــــــــــــــــــد
سرویسم 2 مگ با 5 گیگ حجم هست الان که 20 روز از سرویسم گذشته 4.5 گیگ از حجمم مصرف شده که کاملا بی سابقه هست واسه من
دوستان شما ام حجمتونو هر روز و هر شب چک کنین مطمئنم می تونین مچشونو بگیرین
شیراز هنوز فرق داره یوزر و پسنقل قول:
بهشون گفتم سر قضيه 20 تا 21 رايگان 500 مگ از دست دادم (البته دروغ گفتم 300 مگ كم شد) اونا هم 500 مگ شارژ دادنم گفتم ا مگ سرويس گرفتم 2 گيگ ماهانه به جايي نميرسه دلمون به شبانه خوشه كه رايگانه اونم سرعت به 12 بزور ميرسه يا همين الان درستش كنين يا پولمو پس بديد گفتن تا دوشنبه صبر كن ببينيم چي ميشه گفتم اگه درست نشد چي پولو پس ميديد گفتن پولي كه گرفتيم به اندازش سرويس بهتون داديم گفتم اولا 1 مگ سرعت ندادين 256 دادين دوما من دو هفته از سه ماهمو مصرف كردم پول دو هفته رو حساب كنيد بقيشو برگردونيد قبول نميكردن منم از ساعت 9 صبح تا 11.30 همونجا بودم تا قبول كردن پول يك ماه كم كنن بقيشو بر گردونن :5:نقل قول:
:41:من دیشب تا صیح با 5 دانبود میکردم:41:
به خدا من دیال آپ داشتم شبا میزاشتم چیزی واسه دانلود با 6و7 دانلود میکردم این چه وضعیه :41:
فردا زنگ میزنم حسابی میشورمشون میزارم کنا مسخره هارو:41:
تو اهواز يك مگ 2 گيگ شبانش رايگانه ؟نقل قول:
والا من از وقتی گرفتم سرعت دانلودم همین بوده.
512 اسیاتک
الان چند شب دانلود نکردم سرعتش هم نمیدونم (ساعت 2 به بعد منظورم)
اره مگه تعرفه ها تو شهرا فرق داره من شارژ اضافيو اشتراك رو انلاين ميخرم هم ارزونتره هم نميخواد اين همه راه بري تا شركت اينم ادرسشنقل قول:
کد:http://expire.asiatech.ir
نقل قول:
فکر کنم همه جا حجم زیر 5 گیگ نیم بها شبانه:2:
مطمئنید دوگیگ با سرعت یه مگ شبانه اش رایگان؟؟؟؟:18:نقل قول:
اره مگه تعرفه ها تو شهرا فرق داره من شارژ اضافيو اشتراك رو انلاين ميخرم هم ارزونتره هم نميخواد اين همه راه بري تا شركت اينم ادرسش
اره اينا تعرفه جديده البته تو سايت ادرسشو كه گفتم 1 تا 7 رايگاننقل قول:
نقل قول:
:41:خوش به حالتون تو تهران شبانه 2تا8 بعدشم واسه شبانه اگه حجم کمتر از 5گیگ باشه شبانه نیم بها حساب میشه:41::19:
---------- Post added at 06:18 PM ---------- Previous post was at 06:14 PM ----------
مگه ميشه سايتا فرق داشته باشن:18:نقل قول:
شما رو با بهانه ی جدید شرکت برای کمی سرعت آشنا میکنم
سرویس دریافتی من 1024
سرعت دانلود 14 یه چیزی تو مایه های جی پی آر اس همران اول!
بهانه ی شرکت:پهنای باند منطقه ی مخابراتی شما تمام شده به همین دلیل سرعتتون پایینه:blink:
دوستان دیگه غیر قابل تحمل شده این وضعیت
نقل قول:
:41::41:اینم عکسش ببینید خودتون:41:
کسی میدونه این سرویس اينترنت اختصاصي 153600 كيلوبيت (150M) (7.5E+08 ريال + آبونمان) چی هست؟ تازه اضافه شده
خب ذقیقا همین هست مطمئن باش مال این دوستمون دوشتبه احتمالا درست می شه من هم یک بار زنگ زذم کلی داد و بیداد کرذم شبانم رو درست شد فرقی با صبح نداشت اما برای چند روزنقل قول:
من پرسیذم گفتن سرعت پیشگامان بهتره زنگ زدم بهشون گفتن پورت خالی نداریم گذاشتنم تو انتظار حالا اگر به آسیاتک بگی صد تا برات نصب می کنن وقتی پول می گیره باید هر سرعتی می گه بده وگرنه می شه دزدی
آسیا تک داره شورش رو در میاره هر شب داره سرویسش بدتر میشه .
مشخصا به خاطر اینکه بسیار بیشتر از پهنای باند اولیش سرویس ارائه داده اینطور سرعت دانلود پائینه .
برای مقابله با این دزد دو تا راه داریم :
1 - یا دیگه ازش سرویس نگیریم
2 - نامه اعتراضی تهیه کنیم و به مراجع رسیدگی کننده به وضعیت اینترتت ازسال کنیم
نظر شخصی من مورد دومه . نمیدونم چند تا یوزر شرکت آسیا تک توی این فروم هست ولی اگه بتونیم با همدیگه یه نامه اعتراضی تهیه کنیم در صورتیکه نتیجه هم نده باز هم تلاش خودمون رو کردیم و برای این دزد هم تبلیغ منفی اساسی میشه و مجبور میشن سرویسش رو ارتقا بدن .
فایده نداره دوست عزیز همین الان که این پیام رو برای شما قرار می دم زنگ زدم با محبت تمام خیلی راحت می گن ما مشکل کندی سرعت نداریم ضریب قانونی 1 به 7 برای شرکت خصوصی آسیاتک فکر کنتم 1 به 70 کردتشنقل قول:
الان در خواست جمع آوری دادم گفتند درست می کنیم اگر درست نشد جمع می کنیم شما به نظرم همین کار رو بکنید
سلام
داييم سرويسشو (اسياتك 2 مگ) تو سايت تمديد كرد همه چيز درست پيش رفت پول هم از كارت اعتباريش كم شد سرويس هم تمديد شد ولي تو پنل سايت مينويسه شما 27 /5 تمديد كرديد و تا 27 /6 سرويس داريد در صورتي كه هنوز 27 / 5 نشده ولي همه چي درسته ولي تاريخ اشتباه نوشته شده به شركتم زنگ ميزنيم ميگه خطاي نرم افزاري براي شما پيش اومده كاريش نميشه كرد
اين قضيه اش چيه؟!!!!!
سلام.برای من امشب کانکت میشه ولی اصلا کوفت هم نه میفرسته نه دانلود میکنه
آقا واسه منم افتضاح شده سرعت شبانه ! 1 مگ 5 گیگ دارم. چرا اینجوری شد یهو؟ آسیاتک ترکیده!
ما رو باش دلمون خوش بود بعد از این همه شرکت عوض کردن دیگه یه شرکت درست و حسابی سرویس گرفتیم اینم که خراب شد!
مال من خیلی باحال دیروز انصراف دادم گفتن شما کاربر 5 سالمونید برای ما خیلی بد هست شما رو از دست بدیم امشب درست می شه کلا یک تغییر اساسی کرد سرعت کمتر شد دیگه نیم ساعت تحمل نمی کرد و قطع می شد
چرا اینجوری شده؟کانکت میشه ولی send و recive نداره؟حالمون از هرچی اینترنته به هم خورد
منم شش سالی هست یوزر اینام ولی فکر کنم دیگه دارم سیاه ترین دوره ش رو تجربه میکنم، واقعاً صبر ایوب میخواد استفاده از سرویس آسیاتک با این کیفیت افتضاح سرویس یک مگ در حد 128 هستش بعضی وقتا هم دایال آپ دیشب دو ساعت کانکت میشد ولی سند و رسیو وجود نداشت شبانه هم 600 مگ بیشتر نشد دانلود کنم.نقل قول:
مال من خیلی باحال دیروز انصراف دادم گفتن شما کاربر 5 سالمونید برای ما خیلی بد هست شما رو از دست بدیم امشب درست می شه کلا یک تغییر اساسی کرد سرعت کمتر شد دیگه نیم ساعت تحمل نمی کرد و قطع می شد
عزیز اینم دزدیه جدید آسیاتک هستش .....الان چندین سریه که شارژ منو از تاریخی که شارژم تموم میشه حساب میکنه نه از تاریخی که شارژ کردم مثلآ اگه بیستم شارژم تموم شده و من بنا به دلایلی مثل سفر و امثال آن نتونستم بیستم شارژ کنم و به جاش مثلآ سی ام شارژ کردم شارژ من از همون بیستم حساب میشه و یه ده روزی اینجا میره تو پاچه ی ما ...حالا حساب کن هر سری وسه کلی کاربر اینکارو کنن چه سودی که میکنننقل قول: