سلام من پستارو نخوندم چون خيلي زياد بودن شما برنامه براي ارسال پي ام گروهي تو روم دارين؟
برام خيلي محمه
Printable View
سلام من پستارو نخوندم چون خيلي زياد بودن شما برنامه براي ارسال پي ام گروهي تو روم دارين؟
برام خيلي محمه
اره خروجیه htmlنقل قول:
الان اگه بری تو پوشه ای که یاهو رو نصب کردی توش یه پوشه دیگه هستش به اسم پرو فایل...
تو اون پوشه هرچی که چت کردی ذخیره شده....حالا یه برنامه هست که اونا رو بصورت متن قابل خوندن یا html در میاره
من اون دنبال اون برنامه هستم
ممنون
اين جور برنامه ها ديگه جواب نمي دهنقل قول:
برام خيلي محمه
2. اين جور برنامه ها اسپمر محسوب مي شه و خلاف قوانين انجمن اينترنت شبكه هست
ممنون
محسن
مرسي ولي من براي ايميل نميخوام يعني دستي پي ام بدم ديگهنقل قول:
همون برنامه را منظورم بودنقل قول:
قبل جواب مي داد
ولي الان ياهو جلوش را گرفته
یاهو مسنجر ویستا هم اول اجرا نمیشد بعد همین کاری که گفتی انجام دادم درست شد ولی یاهو مسنجر xp رو اینکارو کردم باز نشدنقل قول:
سلام.نقل قول:
من 2 سال بیشتر از این برای این کار استفاده میکنم
Yahoo Message Archive Decoder
همون جور که محسن جون گفت ، وقتی یاهو سیستم کدهای امنیتی رو گذاشت دیگه کار نمیکنن . یعنی خودت بری توی روم بفرستی راحتتری . یه برنامه هم هست واسه ورود راحتتر به روم . اگه خواستی به آی دی پی ام بده.نقل قول:
عیبی ندارهنقل قول:
به هرحال مشکلت حل شد
سلام به همه دوستان میشه آموزش در مورد ای دی به صورت بزرگ و کوچک با برنامه YElite یاد بدن ممنون میشم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
اینو من هم داشتم ولی پاکش کردم.
تا حالا نتونستم با هیچ یک از بوتر ها یا این نرم افزاری که گفتی کار کنم.
اگه دوستان در مورد بوترها مقاله ای داشتن بگن ما هم استفاده کنیم.
ممنون.
سلام
آقا من یک مشکل دارم
زمانی که دارم با کسی چت می کنم فونت و رنگ و سایزی که انتخاب کردم برمی گرده به اون حالت پیش فرض و باید از نوع ( حین چت ) تغییر سایز و فونت و رنگ بدم
آیا راهی هست که این حالت پیش فرض فونت و رنگ و سایز رو تغییر داد ( مثل ورد که میشه هر فونت و سایز و رنگی رو به عنوان دفالت (پیش فرض ) انتخاب کرد و با شروع مجدد ورد از نو نخوای تغییر بدی)
با تشکر
سلام.نقل قول:
کلید های shift + crtl + p رو هم زمان با هم فشار بدید برید قسمت preference و از اونجا کار هایی رو که میخواین اعمال و سیو کنید .
وقت ندارم یه مقاله در این مورد بنویسم اما به چند نکته توجه داشته باش.نقل قول:
فونت فارسی به هیچ عنوان نباید روی سیستمت نصب باشه.
شما برای اینکه آیدیها در بوتر لاگین شوند به چند فایل کمکی احتیاج داری.
فرمت بین آیدی و پسورد صحیح باشه.
سلام به همه دوستان میشه آموزش در مورد ای دی به صورت بزرگ و کوچک با برنامه YElite یاد بدن ممنون میشم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اره ولی یاهو مسنجر ویستا اصلا خوب نیست اصلا هیچی نداره نه کنفرانس نه سند تو ال رم کامپیوترم که یه گیگ اگر چند تا پی ام بدن تو یاهومسنجر ویستا کامپیوتر هنگ میکنهنقل قول:
احتمالآ یاهو مسنجر xp شما مشکل دارهنقل قول:
من همین روش راحت تویه ویستا باهاش کار میکنم
البته ویستای من سریال اصلیه
در واقع تمام نرم افزارهای اکس پی که اصل هستن تویه ویستا با همین روش کار میکنن(به جز چندتا)
موفق باشی
این به خاطر نصب برنامه ان اسپید هست مگر نه یاهو مسنجر 9 وقتی برنامه ان اسپید حذف میکنم اجرا میشهنقل قول:
ایدی من وا نمیشه می خوام برم داخلش منو میندازه بیرون باید چیکار کنم؟
اینجا مثل اینکه کسی نسیت جواب بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اقا یاهو مسنجر برای شما وا میشه؟
من میخوام داخل بشم منو میندازه بیرون چیکار کنم؟
حتی نمیزاره ایدی درست کنم؟
نقل قول:این روش رو امتحان کننقل قول:
سلامنقل قول:
شاید مشکل از یاهو مسنجر هست.
از یه ورژن دیگه استفاده کن یا اونو پاک کن و دوباره نصب کن.
آی دی رو هم میتونی از سایت یاهو درست کنی.
نه از یاهو مسنجر.
با سلام از دوستان کسی هست بنده راراهنمایی کنه با مسنجر ویستا چگونه وارد روم بشم با تشکر
من که الان تویه روم زیاد وارد نمیشمنقل قول:
خیلی شلوغه
درست شدشنقل قول:
مرسی:10:
سلام دوستان من یه مشکل اساسی دارم ؟؟؟؟؟؟؟؟من میخوام یه فایل رو به یه ادرسی email کنم ولی بلد نیستم خواهش میکنم کمکم کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام.اول به قسمت ایمیلت برو بعد از بالای صفحه سمته راست رو گزینه ی compose کلید کن.بعد بعد از اینکه ایمیل طرف رو در قسمت to وارد کردی و موضوع رو هم در بالاش.attach file رو بزن .با این صفحه رو برو میشی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
که در قسمت browse ادرس فایلت رو در کامپیوتر وارد کن.و اگر تعداد فایلات از 5ـا بیشتر بود گزینه ی more رو بزن که نشون دادم.بعد هم که کارت تموم شد هیچی دیگه attach file پایین رو بزن بر میگردی صفحه قبل بعد هم سند رو بزن سند میشه.
دوستان یه یه هفته ای هست که تو یکی از سایت های خارجی به طوره اتفاقی یه سایت رو دیدم که معرفی کرده بود برای اینکه بفهمیم دوستانمون در یاهو چند وقت پیش انلاین بودن و زمانه اونو مشخص کنه دقیق.همون چیزی که بعضی از دوستان طلبه برنامشو میکردن.که نبود سابقا.ولی من یه یه هفته ای هست که اینو پیدا کرده بودم و باهاش کار میکردم ولی خوب همچین زیاد به کارم نیومد چون اولا دیگه زیاد یاهو نمیرم بعدشم این سایت فقط اگر طرف انلاین میشد اون ساعت و زمان رو براش مشخص میکرد و دیگه افلاین ها بلاتکلیف بودن:9:.خوب منم که همه اد لیستم ماشاالله همه لامپا نیم سوز .یه دونش روشن نمیشه :45: و به کارم نیومد اصلا.
حالا این سایتو تو یکی از وب سایت های فارسی دیدم که معرفیش کرده بود.یادم اومد اینو به شماها هم معرفی کنم قبله بقیه که پر بشه زیاد.
سایتش این هستش.کد:www.myspytool.com
و خوب مسلما باید برای کار کردن باهاش توش ثبته نام کنین که خیلی سادس.از گزینه های بالا Register رو بزنین و یه یوز نیم و پسورد براش انتخواب کنین.فقط دقت کنین تو پسورد و یوزنیمتون از spaces استفاده نکنین.بعد هم ایمیل و سواله امنیتیش که خیلی سخته.ریاضیه نامرد!!
بعد هم که ثبته نام با موفقیت انجام شد از صفحه ی سمته چپlogin کنین وارده قسمت اصلی بشین.و .
بعد هم رو گزینه یadd کلید کنین و ایدی های مورده نظرتون رو وارد کنین و اد رو بزنین.تا به لیستتون اضافه شه.و خوب با کلید برو رو هز ایدی میتونین امارشو در یارین.فقط از زمانه ادد باید ده دقیقه صبر کنین.یعنی از ده دقیقه بعد شروع میکنه به امار گیری.
اینم جون میده واسه مچ گیری یو دروغ سنجی.:21:. حواستون جمع باشه.فقط بدیش همینه که انلاین طرف بشه رو نشون میده و امارشو ثبت میکنه و افلاین ها رو ثبت نمیکنه متاسفانه
سلام،من يه برنامه ميخوام که بدون پسورد ياهو کسی را بتونم در بيارم،بدون اينکه فايلی بفرستم يا
طرف آنلاين باشه،البته من اينکارو نميخوام بکنم که کسی را هک بکنم،من آيدی داشتم و پسوردم يادم رفته،
مشخصاتی را هم که قبلاً تو ياهو دادم را يادم نيست،اگه بتونيد کمکم کنيد،ممنون ميشم.
سلام بچه ها خسته نباشید ببخشید من یکی داره خیلی من رو ازیت میکنه می خواهم پاسوردش رو بدونم یا پاسوردش رو عوض کنم من چجوری باید کار کنم
ببخشید دوستان چطوری می تونم پاسورد آیدیم رو عوض کنم
ببخشید کسی بلده با Yahoo Messenger 9 یه پیغام رو Send To All کنه ؟
من هرچی میگردم پیدا نمیکنم .
سلامنقل قول:
برای عوض کردن پاسورد آی دی در ایمیلت برو به Option بعد برو به قسمت Accont Information بعد هم Change password هست اونو بزن بعد میتونی پاسورد آی دی تو عوض کنی
سلامنقل قول:
من که با یاهو مسنجر 9 کار نمیکنم اما با 8 کار میکنم.
شما چند راه برای Send to all کردن پیغام دارید.
1-از اولین آی دی که اد شده روش کلیک کن بعد هم دکمه ی shift رو نگه دار بعد هم روی آخرین آی دی کلیک کن. بعد هم با راست کلیک رو یک آی دی و با انتخاب send an Instant Message میتونی یه پیغام برای همه بفرستی.
2-روی Frinds کلیک راست کن بعد هم Send Instant Message to All in Group رو انتخاب کن بعد هم میتونی یه پیغام برای همه بفرستی.
اين روشي که گفتين در مورد ياهو9 هم صحيحه.نقل قول:
من که با یاهو مسنجر 9 کار نمیکنم اما با 8 کار میکنم.
سلام
یه برنامه برای ارسال emoticon و audibles های جدید می خوام
ممنون
سلام ممنون دوستان چطوری میشه پاسورد دوست خود را بیایس یعنی پاسوردش رو بدونی کسی می دونه کمک کنه خیلی واجب
دوستان من يه آي دي دارم كه ميخوام يا حذفش كنم يا ويرايشش كنم آيا امكانش هست. مثلا اي دي ali123 رو ميخوام عوض كنم مثلا بشه ali456 يا به طور كلي اين آي دي رو حذف كنم حتما لازم است كه يكي از اين دو كار را انجام دهم لطفا اگر امكان دارد راهنمايي كنيد.
حذف بلى، ويرايش خير.
◙
حذف میشه ولی فکر نکنم بشه ویرایش کردنقل قول: