نقل قول:
توی DVD 1 سیمز3 هست نباید از جایی که ریختیش اپلود می کردی باید از DVD 1 اپلود می کردی
کد:http://rapidshare.com/files/415443025/content_version.txt
Printable View
نقل قول:
توی DVD 1 سیمز3 هست نباید از جایی که ریختیش اپلود می کردی باید از DVD 1 اپلود می کردی
کد:http://rapidshare.com/files/415443025/content_version.txt
خوب ببین مسعود جان توی سیمز عادی شغل ها خیلی عادی هستن یعنی فقط پیشرفت میکنه یه سری چیز نیاز داره و پیشرفت میکنه و درآمد بیشتر میشه
اما این proffisions خودت میبینی که چیکار میکنه(البته کارهایی که اضافه شده قبلی ها عادی هستن) قسمتایی هم ماموریتی شده
سلام
سیمسی که من خریدم، rePack هست (یعنی نصب اوریجینال رو نداره) و بنابراین وقتی میخوام پک آپگرید مثل World Adventures رو نصب کنم، ارور میده که سیمس 3 نصب نیست. راهی هست که بتونم پک World Adventures رو نصب کنم. مثل تغییرات ریجستری؟
چی میگه
میگه باید آپدیت بشه؟
اون ربطی به ارجینال بودن داره
باید ورژن از 1.0.6.15 به 1.0.6.31 ارتقا بدی که اگه توی پست اول توجه کرده باشی روشش هست
برا اینکه بدونی ورژن سیمست چنده برو توی Sims 3 Launcher گوشه سمت چپ پایین
نوشته پتچ رو
فکر نکنم بشهنقل قول:
باید حتما سیمزتون نصب اورجینال داشته باشه.
مشکل رو همونطوری که ایده داده بودم حل کردم. به گفته ی یک سایت خارجی در لپ تاپ های اچ پی باید علاوه بر کلید های یاد شده ، کلید استارت کیبورد را هم فشار دهیم.نقل قول:
---------- Post added at 12:06 AM ---------- Previous post was at 12:04 AM ----------
یه سوال داشتم.
تو بازی وقتی بر روی برخی از مکان ها کلیک می کنیم ، گزینه ای به نام Become partner داره. می خواستم بدونم که این به چه درد می خوره. در درآمد ها شریک می شویم؟ سودش اصلا می صرفه که 40000 تا بدم و شریک بشم؟
دوم اینکه آیا این سود (اگه اصلا سودی در کار هست) اگه سیمم بمیره ، دیگه بهم سودی نمی دن؟ (به نسل های بعدی) یعنی 40000 تا پول بی زبونم می پره؟
بله اون ، در واقع سهام اونجاست که شما میخریدشنقل قول:
بله می ارزه بخرید
+
بعد از مرگتون به بزرگترین فرد در خانوادتون میرسه
دوستان من وقتی پچ رو می خوام نصب کنم ارور میده ومیگه که نیاز به سیمز هست تا نصب بشه
الان هم سیمز 3 نصبه هم یه دونه از پکاش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موندم چه کار کنم
ممنون میشمهر چه زودتر کمکم کنین
شما باید نسخه razor سیمز رو نصب کنید تا مشکل حل بشه. یا باید تبدیلش کنید به ریزور ، لینکش دو سه صفحه قبل هست.
ممنون میشم لینک رو برام بزارین
من الان دیگه ambition رو نصب کردمو تموم شد:26:
ولی داخل جایی که روی زمین (کاشی.موکت.سنگ...) میکشیم اون عکسی که یک فلش روبه بالا سقف هست
همونی که جدید هست
میشه بهم بگین اون به چه درد میخوره؟
کجاش فلش رو به بالا هست؟
همونجا که کاشی قالی و... روی زمین میکشیم یک چیز جدیدی اضافه شده
که عکس یک سقفه پایینش هم یه فلش روبه بالا هست
همونی که جدید و مخصوص ambition هست!!
(ceiling tiles) اینم اسمش
فکر کنم باهاش سقف رو بشه کاشی کرد :46:
اون پچ اولی که میخوام نصب کنم، ارور No suitable patch were found میده.نقل قول:
من فایل اوریجینال TS3.exe رو ندارم. گفتم که سیمسی که گرفتم از پیش کرک شده.
نمیدونید نصب اوریجینال سیمسو که رو مک هم نصب میشه کجا دارند که بخرم؟
سلام رفقا :31:
پک جدید نیومده یا نمیخواد بیاد؟ :31:
خیرنقل قول:
پک جدید توی پاییز میاد
توی شهریور هم یک stuff میاد
یک نسخه ی جدا مثل cast away سیمز 2 هم زمستون
دوستان شرمنده تو پست اول پیدا نکردم
میشه یکی حداقل سیستم مورد نیاز این بازی رو بذاره
یابگه که با مشخصات زیر این بازی روون اجرا میشه یا نه؟
CPU Intel Core 2 Due 2.8 GHz
Ram 4GB
VGA ATI Radeon HD 4570
با تشکر
رو سیستم شما با بهترین کیفیت اجرا میشه.نقل قول:
کسی فایل اوریجینال TS3.exe رو نداره. کرک نشده و همونی که با نصب سیمس ایجاد میشه.
سلام
1-کرک نسخه ی 4.2.32 بازی رو کسی نداره؟
2-من یه مشت وسایل و خونه و لباس و غیره دانلود کردم و به جز فایلهای package (که نمیدونم کجا بزارمشون) بقیش رو گذاشتم تو فولدر downloads تو my documents . حالا از تو launcher بازی اینایی که کپی کردم و میشناسه رو install کردم ولی فقط دفعه ی بعدی که میاد تو بازی ، launcher فقط بعضی هاش رو نصب شده نشون میده . نمیدونم برای اون تعداد دیگه که نصب نیستند چی کار کنم ؟ هر چی هم دوباره نصبشون میکنم دفعه بعدی که میام میبینم ، نصب نیستند
اینجا کرکش هست :نقل قول:
اون وسایل خرابن ، هر کاری کنید نمیاد توی بازیکد:http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_the_sims_3_ambitions.shtml#The%20Sims%203:%20Ambitions%20v4.2.32%20[MULTI19]%20No-DVD/Fixed%20EXE
دوستان میشه یه روش ساده درباره:
زود (سراشپز.رئیس شرکت بیزینس.دانشمند...)شدن مهم بگین
من که هر کاری میکنمو کتاب میخونم (خودم نه سیمسم) بازم مهارت سیمسم داخل کارش بالا نمیره
هنوز که هنوزه سیمسم یه کارگره فقیره رو زمین میخوابه سوپ سرد میخوره و...:2:
یه روش ساده یهم پیشنهاد کنید که سریع بشم رئیس یه جایی :21:
ممنون
اون یکی وسائل رو که نمیگیره مال خود sims 3 store هست خیلیاش !
بهترین روش واسه سریع تر برای سریع تر ارتقا گرفتن انتخاب ویژگی Workaholic هست. این طوری هر وقت سر کار هستی بجای این که استرس بگیری و مودت کم بشه ، زیاد تر میشه!!!!!!!!!!! از سخت کار کردن ناراحت نمیشه و مثل جت ارتقا می گیره!نقل قول:
فایلهای با پسوند package . رو چی کار کنم ؟
خب این workaholic کجاست ؟نقل قول:
منظورتون همون بالاسمت چپ همونجایی که یه گزینه رو برای کار سیمس مثلا (power work.take it easy ...) انتخاب میکنیم
اگر منظورتون همونه برای من همچین چیزی نیومده!!
نه اون یک ویژگی هست که در ساختن سیم این امتیاز رو میتونی انتخاب کنی
باید پوشه ای به نام Mods در اینجا به وجود بیاری:نقل قول:
فایلهای با پسوند package . رو چی کار کنم ؟
G:\Electronic Arts\The Sims 3
بعدش اونجا کپی کنی
(جایی که بازی رو نصب کردی)
سلام بچه ها.
من به تازگی دستگاهم رو عوض کردم،
الان با چه سیستمی می تونم بازی کنم؟
باید چی رو بگیرم؟
و هزاران سوال دیگر...
ممنون.
منظورتو متوجه نشدم. از کونسل به pc اومدی یا چیز دیگه ای منظورته؟نقل قول:
نمی دونم توی صفحه های قبل هست یا نه ولی ممنون میشم اگه بهم بگین چجوری میتونم بازی رو دانلود کنم.:46:
نقل قول:
لینک دانلود حرامه تو فروم :دی تو گوگل سرچ کن پیدا میشه.
قبل از ساختن شخصیت توی قسمت trait که 5 ویژگی سیمزت رو تعیین می کنی ، باید اینو انتخاب کنی.نقل قول:
نقل قول:
صفحه اول رو ببین ، سیستم مورد نیاز رو نوشته. باید بازیو بگیری دیگه! منظورتو نفهمیدم!
بنده کامپیوترم خیلی اوضاع نابودی داشت.نقل قول:
اما الان تمام سیستمش رو عوض کردم.
می خواستم بدونم الان باید چه سیمزی بگیرم و حداقل دستگاهم چی باشه و کدوم نسخه اش بهتره و ... .
ممنون.
خب مشخصات سیستمتو تا بگم میاد یا نه.
سیمز 3 رو باید همراه همه پکاش بگیری تا بازیش بهت کیف بده. :
the sims 3
the sims 3 world adventure
the sims 3 high end loft stuff
the sims 3 ambition
این ها رو بیرون می فروشن دیگه؟نقل قول:
cpu: 2.5 4هسته ای
ram:8 gig
graphic:1 g
کردمنقل قول:
نشد
سیستمت بخوبی ساپورت میکنه. اگه سیمس 3 ای رو پیدا کردی که همه پک هاش همراه خودش باشن بهتره. هم ارزونتره هم مطمئن از این جنبه که پک هاش روش نصب بشه. اگه پیدا نکردی هم بگو تا یه سایت بهت معرفی کنم که خودم از اونجا خریدم و منتظرم بیاد واسم 9000 تومن تموم شد واسم.نقل قول:
سوال.................
این مشکل چیه ؟
کمک کنین ضروریه ....
نه بیرون فکر نکنم باشه ، چون غیر مجازه ، اماکن بهشون گیر میده ، من دی وی دی 900 خریدم ، فکر کنم از همون جایی که linux learner خریده خریده باشم. از همون جا بخری بهتره ، در ضمن خود نسخه اصلی سیمز هم نسخه ریزور بخر ، 4900 در میاد واست . اگه می خوای بگو تا بهت آدرس بدم.
اگه میشه این سایت رو بهم معرفی کنید
ممنون.
پیغام خصوصی بده.
عزیز تو مای داکیومنت کپی کردی؟