به نظر شما چند می ارزه؟نقل قول:
من 80 قیمت گذاشتم
Printable View
به نظر شما چند می ارزه؟نقل قول:
من 80 قیمت گذاشتم
سلامم سلام
این دوال و پاپ که میگین یعنی چی؟؟
سلام پاپ یعنی جمعیت و به کسی که فقط جمعیتشو میبره بالا و سرباز نمیسازه میگن پاپ بازنقل قول:
دوال هم کسیه که رمز اکانت شما رو داره و 2 نفره با هم دیگه رو اکانت بازی میکنید...تقریبا میشه گفت همون جانشین فقط با اختیارات بیشتر.
بسیاار ممنون
یه سوال دیگه:
سربازای پیاده گولی ها لول بالاتر یا همون سطح تحقیق ندارند دیگه درسته؟
یعنی همون لول یک میمونن؟فقط تعدادشون زیاد میش؟اگه نه چجوری میره لول بالاتر؟
جواااااااااااب لطفاااااااااااااا
سلامنقل قول:
چرا عزیز من غیر از سناتور / رئیس / رئیس قبیله همه سرباز ها دارای سطح میباشند و قابل ارتقاع هستند
فقط شما باید سطح آهنگریتون رو بالا ببرید
راستی دوستان به یه دوال یا گلد ساپورت واسه سرور یک نیازمندم
اگه کسی هست خبر بده
این شماره منه 09377477238
مصطفی
این دار الفنون کارش بالا بردن لول لشکریاس دیگه؟به غیر از پیاده؟
یا کار دیگه هم داره؟
دارلفنون لول سرباز بالا نمیبره . با بالا بردن سطح دارلفنون سربازها و ادوات جنگی جدیدی قابل دسترس و قابل ساخته شدن میشهنقل قول:
بچه ها کسی میونه کجا نقره برای فروش میذارن؟
لازم دارم اساسی
هر کی کمک کنه دعاش میکنم:31:
نقره رو با طلا عوض می کنننقل قول:
یا از فروش اجناس قهرمان بدست میاد
اینو که میدونم عزیزم :31:
امروز برام یه نامه اومد که نقره میفروشیم قیمت هاشم شکست و...!
میخوام بدونم کجاها نقره میفروشن؟کدوم سایتا؟
مثل همین نامه ای که برام اومد...
شرح نامه:
فرستنده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موضوع:
قیمت نقره شکست
فرستاده شده:
امروز 09:45
شکست قیمت نقره در سرور ها !!!
ID yahoo: silver_noghre@yahoo.com
Shomareye tamas : 0939 *** 18 38
داداش اینو جایی نگینقل قول:
بهت می خندن
اکثر این نقره فروشا پنل نقره دارن
این پنل نقره یه برنامه -- نقره تراوین هست
که کسایی که این برنامه رو دارن پول میدن به صاحاب پنل
بعد نقره میاد تو حسابشون
بعد با قیمت مشخص میفروشن به بازیکن ها
خب عزیز دلنقل قول:
اینو که میدونم عزیزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز برام یه نامه اومد که نقره میفروشیم قیمت هاشم شکست و...!
میخوام بدونم کجاها نقره میفروشن؟کدوم سایتا؟
مثل همین نامه ای که برام اومد...
شرح نامه:
فرستنده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موضوع:
قیمت نقره شکست
فرستاده شده:
امروز 09:45
شکست قیمت نقره در سرور ها !!!
ID yahoo: silver_noghre@yahoo.com
Shomareye tamas : 0939 *** 18 38
آی دیشو اد کن
موقعی که اومد تو یاهو باهاش صحبت کن
یا اینکه به شمارش زنگ بزن
ای خدااااا:9:
عزیز من گفتم دیگه کجاها میفروشن؟ :31:
سایت فروش نقره پره تو اینترنتنقل قول:
کافیه بزنی تو گوگل فروش نقره تراوین
خودت میبینی
من چند تا مطمئنشون رو میشناسم
ساختمان ساخته شده پاک نمیشه؟
اگه ساختمان اصلی رو به لول 10 برسونی میتونی ساختمون هایی رو که نمیخوای خراب کنینقل قول:
من نمی دونم این بازی آشغال چی داره این همه ملت رو اسکل خودش کرده؟برین rise of nations رو بریزید و بعد برید گیم رنجر ثبت نام کنید و برنامه شو بگیریدبا رفقا هماهنگ کنید سر یه ساعت بشینید آنلاین بازی کنید صفای بازی هزاران برابر این بازی مسخره استیه نصیحت هم این که بازی که بخوای بالاش پول بدی آشغاله11 ماه وقتتو میگیره آخرش هم هیچی حداقل اون بازی کلش بشه 4 ساعت ( اگه همه شاخ باشن )اگه کسی این کا رو کرد پیام بده من هم هستم
دوست عزیز تراوین یه بازی تحت وب هست و مقایسه اون با یه بازی استراتژیک درست نیست ضمن اینکه دوستداران تراوین چندین برابر بازی rise of nation هستند . تراوین بازی خیلی جذابیه که البته باید حرفه ایی بازی کنی تا لذتش خیلی بیشتر باشهنقل قول:
ضمن اینکه کمی با حرفت موافقم برای پول خرج کردن و همچنین طولانی بودن بازی
کلا پول دادن بالای بازیه تراوین کمی احمقانن ولی یه جاهایی پیش میاد که راهه دیگه ایی نیست و اگه کمی (فقط کمی) پول بدی بالاش توجیه پذیره و البته هر لذتی هم هزینه ایی داره
نکته دوم زمان طولانیه بازیه و کمی بد تمام شدنه بازیه من 3بار تراوینو تا ته رفتم اولیش سرور عادی بود و دو تای دیگه سرور اسپید که 3 ماهه تمومه به دوستان هم توصیه میکنم سرور اسپید رو بازی کنن چون واقعا نمیرزه وقتتو 1 سال حروم یه بازی کنی
اما راجع به پیشنهادت بازی rise of nation
این بازی چنگی به دل نمیزنه هر چند بهترین بازیه استراتژیک همون سالی که اومد شد(فکر کنم 2003) اما به نوعی سردرگمه و گنگه شما بیشتر وقتتو بجای بازی کردن و فکر کردن به ارتقاء ساختمونا و تجهیزات میگذرونی بنظرم نصف بیشتر وقت بازی به همین ارتقاء های پیچیده طولانی و اعصاب خردکن میگذره و چون تعداد این ارتقاء ها خیلی زیاده خیلی نمیفهمی که واقعا چه سودی داره برات و هی باید دکمه ارتقاء شون رو بزنی پشت سر هم
در کل انتخاب خوبی نیست این بازی
اگه دنبال استراژیک تو این سبک هستین من بازی GENERALS (جنرالز) رو پیشنهاد میکنم بازی واقعا زیباست اونجا دیگه خبری از این ارتقاء های مکرر بازی Rise of nation نیست و با چند ارتقاء محدود بازی به جلو میره و اینقدر فرصت داری که رو تک تک سربازا و ادوات جنگی خودت کنترل داشته باشی و برنامه و استراتژیک جنگ رو بریزی در کل بازی بسیار خوبیه در سبک خودش
دوستاننقل قول:
من تا 2 ماه پیش به طور حرفه ای تراوین بازی می کردم
و خیلی وقتمو میگرفت
واقعا هر سرور 1 سال منو از کارو زندگی مینداخت
خلاصه الان یه مدت تراوین 1000x بازی میکنم
اولش فکر میکردم خیلی چرت باشه
ولی به نوبه ی خودش باحاله
وقتتون هم زیاد نمیگیره
1 هفته ای نموم میشه
ولی یه سوال دوست من
من خیلی دوست دارم جنرال آنلاین بازی کنم
و خیلی هم تلاش کردم برای آنلاین بازی کردنش
ولی نشد . فکر کنم تنها با سی دی اورجینال جنرال میشه آنلاین بازی کرد
میشه یه توضیح بدی
دوستان گلم اینجا صفحه تراوینه نه بازی های آنلاین دیگه :31:
دوست من اگه 6 ماه فقط یه بازی رو بری ازش زده میشی ولی همه چیزش دستت میاد. رایس یه خوبی داره اون هم راحت آنلاین میشه بدون دردسر حتی با گیم اسپای . ارتقا ها اونقدر سخت نیست که میگی و سردرگم نمیشی سعی کن منابع بی نهایت بری سرعت عملکردت زیاد میشه بازی حالش بیشتر میشه
من هم جنرال رو اصلا نتونستم برم. بازی که شروع میشه به دقیقه نمی کشه انگار اتم می زنن وسط تاسیساتم.!!!!!؟؟؟؟؟ راه حل داری؟
این هزار برابر سرعت کجا پیدا میشه؟نقل قول:
باید بهتر از معمولی ها باشه .
جنرالز رو میشه انلاین هم بازی کنی بدون cd ارجینال من 3-2 سال پیش چند بار بازی کردم ولی الان یادم نیست چطور بود فقط یادمه جایی باید ثبت نام میکردی و عضو میشدی تو نت یه سرچی بکن مطلب زیاد هست یه تاپیک خوب هم همین فروم داره درباره جنرالز اونجا مطرح کن حتما به جواب میرسینقل قول:
داداش این سرورانقل قول:
معمولا خصوصیه
و همشون هم ورژن 3 هستن
و یه چیز دیگه هم بگم
یه هفته ای تموم میشه
و تعداد افرادش خیلی کم هستن
ولی در مجموع بیشتر از تراوین واقعی حال میده
و الافیش هم کمتره
برای مثال
این سایت هست
trabaz.ir
این تراوین مگه پایان هم داره؟!:31:
چجوری تموم میشه این؟
یه سوال این سرور هر روزش به اندازه 1 ماه پیشرفت داره؟نقل قول:
2 روز آخر ناتار ها حمله می زنن؟
با بدبختی !!! یه سری موجود عجیب الخلقه به اسم ناتار ها میان میریزن نصفت می کنن.نقل قول:
باید یه کله گنده پیدا بشه بره دهکده اونارو چیف کنه توش یه ساختمون مخصوص بسازه تا تموم بشه.
البته به این سادگی که گفتم هم نیست چون همه می خوان اون ساختمون رو بسازن ;)
سلام
الان توی 1000 هستم ( تراباز) به میزان زیاد باگ داره 00:00:00؟ زیاد رخ میده و اعصاب خرد کنه
چیکارش کنم؟
داداش آرهنقل قول:
باگش خیلی زیاده
سرعت سرورش هم پایینه
من که دیگه بازی نمیکنم
نمیدونم باید چیکار کرد
توی گوگل عزیز زدم تراوین 1000 خعلی صفحه آورد یکیش بود از همه به اورجینالش شبیه تر بود .لینکش .tk بودنقل قول:
هنوز شروع نشده فک کنم اون این مشکل رو نداشته باشه.تازه 5000 بود
ولی دیگه مغول و پارس نداره. این پارس هم عجب چیز شاخیه انصافا
هم تو حمله تکه هم تو دفاع
سرور 1000 X رو بی خیال بشین حتی از 11 ماه بازی کردن هم مسخره تره بهترین سرور اسپید منتظر سرور اسپید باشیننقل قول:
داداش شما که بازی نکردی چرا ابراز نا خرسندی می کنی؟
بازی کردم کلا چیزی رو که امتحان کردم نظر میدم مطمئن باش :3:نقل قول:
دمت گرم.
حالا چرا میگی از 11 ماهی ها مسخره تره؟
دوستان توی سرور ایران هر کی طلا میخواد به قیمت مناسب میفروشم.
قیمت بدهنقل قول:
البته الان سرور نه خراب شده و خرید نمیشه
بچه ها سلام
هر کدوم اگه اکانتی تو سرور اسپید ایران داره و دیگه نمی خواد بازی کنه بگه من براش بازی می کنم!
2.تو سرور 3 هم هر کی اکانت داره و قصد حذف داره بگه من اکانتشو میخوام!
@رخصت
بچه ها sliver_noghre رو تو یاهو اد کنید و ازش نقره بخرید.
من با 5 تومن 25.000 نقره خریدم که میشه 125 طلا که تو طلاهای خود تراوین باید 12.500 بدی که تازه 100 طلا گیرت میاد
اگه میشناسید که ازین ارزونتر میفروشه منو خبر کنید
دوستان 366 عدد سکه طلای تراوین برای سرور ایران موجود دارم که میتونم به اکانت دوستی که لازم داره انتقال بدم در ضمن ی اکانت 6 ماهه TMBot هم دارم که اواخر 12 سال 2012 به اتمام میرسه که از خود سایت tmbot.net خریدم (مستقیم) هم طلاها و هم 366 عدد طلا رو به قیمت 35 هزار تومن میفروشم که ی حساب سر انگشتی کنید واقعا به صرفه ست.کسی از دوستان خواست برام پخ بذاره.
بچه ها برنامه چکش زن چیه؟
میفروشن 2 تومن
توی پی-تی هم مفتی گذاشته بودن واسه دانلود