سلام !
من ورد2007 دارم و یه سری فایل که روشون پسورد گذاشتم و یادم نیست، راهی داره که بشه پسورد اونا رو بازیابی کرد ؟
ممنون
Printable View
سلام !
من ورد2007 دارم و یه سری فایل که روشون پسورد گذاشتم و یادم نیست، راهی داره که بشه پسورد اونا رو بازیابی کرد ؟
ممنون
سلامنقل قول:
برنامه زیر را دانلود کن پیدا میکنه:
پيدا كردن و بازيابي پسورد فايل هاي آفيس با Office Password Recovery Magic v6.1.1.59
لینک زیر:
کد:http://www.p30world.com/archives/001981.php
سلام
تو ورد 2003 هم تو ویندوز7و xp وقتی یه متن رو پیست میکنم ترتیب کلمات بهم می ریزه چیکارش کنم؟
---------- Post added at 08:03 PM ---------- Previous post was at 08:03 PM ----------
سلام
تو ورد 2003 هم تو ویندوز7و xp وقتی یه متن رو پیست میکنم ترتیب کلمات بهم می ریزه چیکارش کنم؟
سلامنقل قول:
کافيه تمام متن رو انتخاب کنيد و کنترل و شيفت راست رو بزنيد تا مشکل حل بشه
قبل از سوال کردن جستجو کنيد
من با استفاده از save as pdf نسخه 2007 آفيس که تبديل ميکنم مشکلي وجود ندارهنقل قول:
دوست داريد فايلتون رو بذاريد تا تبديلش کنم
منم همین کارو می کنم و اینطوری می شه!
در هر حال ممنون
شما یه عکس از تنظیمات Regional , Language و office language بذار تا بیشتر بشه راجع بهش تصمیم گرفت. اما قبل از اینا تنظیمات زبان آفیس از منوی استارت رو روی Persian تنظیم کننقل قول:
سلام بچه ها
من از ورد 2003 استفاده میکنم که با هر بار باز کردن ورد به صورت پیش فرض از همون ابتدا زبان فارسی بود ولی متاسفانه حالا که ویندوزم رو عوض کردم ورد رو که اجرا میکنم زبانش لاتین شده و هر کاری میکنم که مثل سابق بشه امکانش وجود نداره اگه کسی میدونه باید چه تنظیماتی انجام بدم لطفا راهنماییم کنه.
سلامنقل قول:
این گزینه رو برو tools / options / complex scripts بعد از گزینه های پایین کشویی اولی روی system دومی روarabic بزار.
سلام
بعضی مواقع در تایپها، نیاز به استفاده از بار در بالای حرف انگلیسی داریم، معمولا اینا رو با پریم میذارم ولی آیا ورد امکان این رو داره که با یک خط بالای حرف بنویسیم؟ مثلا B با یه خط بالاش که B بار خونده میشه؟
ممنون
توی ورد 2003 چه جوری میشه با ورد آرت اعداد رو فارسی نوشت
من هرکاری میکنم اعداد فارسی تبدیل میشن به انگلیسی
با اینکه از تو complex scripts هم contex روزدم
دوست عزیز مراحل زیر رو توی ورد 2007 دنبال کنیدنقل قول:
insert>Equation>insert new equation>accent
توی این اکسنت شمامیتونی همه جور بار و ... رو روی حروف بذاری:20:
شما بايد از فونتهاي فارسي استفاده كنينقل قول:
نقل قول:دوست عزيزنقل قول:
اين مورد هيچ ربطي به تنظيمات Regional ... نداره
من خودم سالهاست كه اون قسمت رو روي English تنظيم كردم ولي با اعداد فارسي در ورد مشكلي ندارم
سلامنقل قول:
در نسخه 2007 شما پس از باز كردن ورد ، بعد از زدن CTRL+D از كادر باز شده و از قسمت Complex Script يه فونت فارسي انتخاب كن و دكمه Default رو بزن
و بعد هم از كادر پاراگراف گزينه right to left را انتخاب كن و دكمه Default رو بزن
با اينكار بايد مشكلت حل بشه
با سلام
توی ورد 2007 چطور میشه فاصله خطوط رو به سانتیمتر وارد کرد؟
همچنین اندازه صفحه و حاشیه ها رو آیا میشه به سانتیمتر وارد کرد؟ و چطوری؟
ممنون میشم پاسخ بدید
سلام دوست عزيزنقل قول:
ورودتون رو به انجمن تبريک ميگم
براي فاصله خطوط واحد مشخصي تعريف نميشه ولي براي حاشيه ها و ... ميشه با استفاده از پست زير تنظيمات رو انجامش داد
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1947882&postcount=1350
سلام
در مورد اعراب گذاری «سکون» و «ا» کوچک پایین و بالای خط راهنمایی کنید.
البته قبلش در تاپیک جستجو کردم! و با کلید Shift تمام کلیدهای کیبورد رو زدم اما نیافتم.
در Character Map هم علامت سکون رو پیدا کردم اما نتونستم به متن اضافه کنم و خبری هم از «ا» کوچک پایین و بالای خط نبود!
ممنون از توجه شما
با سلام به بچه های فروم پی سی ورلد
من میخواهم از گزینه tab که باید رد منوی format باشد برای فهرست گذاری استفاده کنم. اما در ورد 2007 نمیدونم این گزینه رو از کجا پیدا کنم. میتونید راهنمایی کنید؟
با سپاس
سلام
وقتی دارم با ورد 2010 کار می کنم تمام کلماتم برعکس نوشته می شه مثلا وقتی می نویسم کار در منزل می نویسه منزل در کار چکار کنم خواهشا یکی جواب بده خیلی کارم گیره
و یک چیز مهم دیگه: اندازه حاشیه های کتاب و همینطور Gutter رو برای کتابی در قطع رقعی و با تعداد 80 صفحه چقدر بگذارم؟
فوری. راهنمایی کنید لطفا
دیگه این فکر کنم آخرین سواله
چطور می تونم سرصفحه رو فقط از چند صفحه بخصوص حذف کنم. مثلن از 6 صفحه ی اول. طوری که 6 صفحه ی اول در شمارش جزء تعداد صفحه ها حساب بشن اما شماره و هدر نداشته باشن و بقیه صفحه ها سرصفحه داشته باشن و مثلن از صفحه ی 7 شروع بشن.
دعاتون می کنم بخدا
سلام دوست مننقل قول:
شما در همين تاپيک عبارت tray layout رو جستجو کنيد
بعد از يافتن پست حاوي لينک دانلود نرم افزار نامبرده شده و نصب اون نرم افزار روي سيستم خودتون ميتونيد به همه اون چيزي که ميخوايد دسترسي پيدا کنيد
سلام دوست عزيزنقل قول:
شما براي رسيدن به کادر tab از دکمه اون در کادر paragraph ميتونيد استفاده کنيد
سلام دوست عزيزنقل قول:
شما بايد اتبدا با زدن کنترل و شيفت راست جهت نوشتاري رو از راست به چپ بکني و بعد تايپ رو انجام بدي
از اندازه هاي استاندارد براي اينکار من خبري ندارمنقل قول:
ولي بد نيست خودتون به چند تايي کتاب صفحه بندي شده در اين زمينه در بازار و از ناشرهاي معروف نگاهي بندازيد و تنظيمات رو انجام بديد
چرا آخرين سوال !!!؟نقل قول:
براي اين مورد هم کافيه که از روش اشاره شده در اين پست استفاده کنيد
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3741929&postcount=21
من همینن کار رو که شما گفتید کردم اما هم چنان همین طور می نویسه و حتی وقتی اسپیس رو می زنم به جای اون که بیاد سمت چپ می ره سمت راست...:41:نقل قول:
سلام دوست عزيز
شما بايد اتبدا با زدن کنترل و شيفت راست جهت نوشتاري رو از راست به چپ بکني و بعد تايپ رو انجام بدي
بعد از زدن کنترل و شيفت راست خوبه که يه بار CTRL+R رو هم بزنينقل قول:
ببين درست ميشه
نه اوضاع ورد من خیلی خراب تر از این حرفاست بازم نشد:41:نقل قول:
راستی من با ورد 2010 کار می کنم...ممکنه توی این ورد تفاوت داشته باشه/؟؟؟
خيلي عجيب هستنقل قول:
شما يهعکس از هنگامي که داريد تايپ ميکنيد و در حالتي که سربرگ Home فعال هست بذاريد
بله متوجه شدم
اینم عکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون ازتون، فقط اینکه insert new equation برای من غیر فعاله! چجوری فعالش کنم؟نقل قول:
سلامنقل قول:
ممنون بابت معرفی tray layout اما لینک هایی که از 4shared هستند، از کار افتادند!!
ولی خوشبختانه از جای دیگه ای دانلود کردم.
لینک دانلود:
در ضمن من قبلاً صفحه کلیدم رو با نرم افزار "Keyboard Layout Manager 32 bit" اصلاح کردم و به نظر استفاده از نرم افزار tray layout نتونه به من در اِعراب گذاری سکون و ا کوچک کمک کنه!کد:http://tinyurl.com/P30-tray-layout
سلام
در ورد 2010 یک صفحه با سایز غیر استاندارد ایجاد میکنم و در بکگراند صفحه یک پترن یا عکس قرار میدم . در ورد کاملا همه چیز صحیح هستش ولی وقتی فایل را با فرمت پی دی اف ذخیره میکنم . بکگراند در پی دی اف کوچیک میشه و میاد وسط صفحه
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
شما در اون عکسي که گذاشتي پايين و سمت چپ رو که نگا کني يه دکمه اي هست که روش نوشته شده Englishنقل قول:
روش کليک کن و عکسش رو بذار
از این که پیگیری می کنید مشکلم رو ممنونم
اینم عکس..
سلام
یک فایل ورد داریم که آخر همه خطوط Enter زدن
آیا میشه بدون اینکه Enter همه خطوط رو دستی پاک کنیم، با اسکریپت خاصی خطوطی رو که با آخر صفحه رسیدن و اینتر دارن ،اینترشونو برداشت؟
این عکس رو ببینید :
متشکرم :10:
سلام wordist عزیز
فرمودید چرا آخرین سوال منم اطاعت کردم.
برای حذف بعضی از سر صفحه ها به گزینه format page number رفتم. هر بلایی که میشد هم سرش آوردم اما مشکلم حل نشد. یعنی یا همه سر صفحه ها رو دیلیت میکنه یا هیچ کدام رو. اشکال کجاست؟ آیا راه دیگری سراغ دارید؟
سلامنقل قول:
از قوانين انجمن جستجو بو بعد سوال هست
و هيچگونه محدوديتي هم در تعداد سوالها ندارين
سعي کنيد چيزهايي که ميخواهيد رو با جستجو بهش برسيد و اگه نشد بعد بپرسيد
در هر صورت دو پست زير رو نگاه کنيد و اگه مشکلتون حل نشد بگيد تا توضيح بدم
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4021269&postcount=3667
موفق باشيدکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4413361&postcount=4078