سه ماهی میشه اینجوریه :نقل قول:
:10:کد:http://www.sabinnet.com/portal/download.html
Printable View
سه ماهی میشه اینجوریه :نقل قول:
:10:کد:http://www.sabinnet.com/portal/download.html
الان بچه هایی که صبانت دارن شبا روی چند دانلود میکنن !؟
خوب ساعت 3شب تازه رایگان شروع میشه ! خب اینو چیکارش میکنین !؟ ؟ ؟
تنظیم میکنیم خود کامپویتر روشن بشه دانلود کنه خاموش بشه اتومات!نقل قول:
سرعتش بستگی به منتظقتون داره.برای من حدودا 60 هست.اگه از 2 تا 7 روشن بذارم حدودا 1 گیگ دانلود میکنه.:40:
داداش گل خیلی راحت صحبت میکنی ...نقل قول:
یک اینکه فرض شما لینکت دایرکت نباشه بعدش فرض کن دایرکت باشه ریزوم نداشته باشه
اصلا مثل خیلی از لینکای سرورهای ایرانی که مستقیم هستن اما حسابی ندارن یک دفعه میگیرن باز شب میبینی نمیگیره !!
فقط در یک حالت خاص میتونی (برای لینک های Direct , Resume ) میتونی استفاده کنی، بقیه دانلودات رو چه کنی !؟
بعدش داداش چرا یکی بالا میگه شب روی 15 به زور باز شما میگی روی 60 !! ما نفمیدیم
شما مگه کجا میشینین !؟
شما در ضمن کلا هزینه اولیه برای راه اندازی چقدر دادی ؟ یعنی کلا برای شارژو، رانژه و نصب و ... ؟؟؟
ممنون
شبانه صبانت دو شبه که قطعه
من 5 سال صبانت داشتم هر چی سوال داری بپرس خودم جواب میدمنقل قول:
در مورد سرعت از همون اول بگم برات
اولا از 3 شبه نه دو شب من خودم خیلی شب ها بیدار بودم و امتحان کردم
دوما اگه قبل از 6.45 قطع کنی تا 7.38 دقیقه هم وصل میشه
سوما اوایل که گرفتم ماکزیمم دانلود شبانه 550 مگ بود (من خونم خیلی به مخابرات نزدیکه و مشکل نویز و... ) را ندارم
بعد که اومدن سرویس 64 را جمع کردن همه مجبوری رفتن 10 گیگ 128 که گرونتر بود را بگیرن سرعت شبانه را کمی بردن بالاتر و شد شبی حدودا 900 مگ
بعد باز 10 گیگ سه ماهه را کردن 9 گیگی سه ماهه و گفتن پولی که رو قبض می یاد هم خودشون ازمون میگیرن که قیمتش شد 39500 تومن و برای اینکه کسی سر و صدا نکنه باز سرعت شبانه را بردن بالاتر (البته هم پول رو قبض می یامد هم اونا ازمون میگرفتن) وشبی من تا 3.3 گیگ دانلود میکردم یعنی سرعت شبانه 2 مگ بود :27:
بعد کم کم قطعی ها شروع شد اوایل ظهر ها همش قطع بود و سرعت شبانه هم اومد پایین رسید به شبی 700 مگ من اون موقع تازه تمدید کرده بودم سه ماهه که اینا گفتن این مشکل زود برطرف میشه و سرعت برمیگرده
سه ماه هم تموم شد و سرعت برنگشت ولی گفتن تا چند هفته بعدش سرعت خوب میشه و من رو همین حساب 3 ماه دیگه هم تمدید کردم ولی سرعت بهتر نشد و در نهایت از صبانت بعد از 6 ماه که سرعت فوق العاده کم شده بود و اکثر شب ها هم قطع بود کوچ کردم
ضمنا در انتها هم خط من را تا 45 روز از رانژه در نیاوردن و منم مجبور شدم از خط دیگه ای 512 مخابرات را بگیرم
این بود داستان من و صبانت
در مورد دانلود شبانه جونم برات بگه هنوز خسته نشید که زیاده
اولا یک تاپیک داره تو همین سایت که کامل توضیح داده برای دانلود شبانه اما اگه بخوای دانلود کنی
حتما باید رپید باز داشته باشی چون حتما باید رزیوم داشته باشه فایلت و اینکه چون ای پی ها ثابت نیست شبانه از مدیا فایر هم نمیتونی دانلود کنی
از سایت هایی هم که فیلم مستقیم میگذارن نمیتونی چون اون موقع همه دارن دانلود میکنن و سرعت ناجور میره پایین و میبینی بجای 50 سرعتت رو 15 است
خیلی شب ها هم قطعه و صبح که بیدار میشی میبینی همش ارورر داده و سیستمت بیخود چند ساعت روشن بوده
مشکل دیگه هم اینه که اینا طوری تنظیم کرده بودن سیستم هاشون را این اواخر که دفعه اول که کانکت میشدی هیچی دانلود نمیکرد و بعد از کانکت دوباره شروع به دانلود میکرد در نتیجه میدی 3-4 و 5-6 هیچی دانلود نشده مگر اینکه سیستم ات را طوری تنظیم کنی که چند دقیقه اول دو سه بار کانکت ودیسکانکت بشه تو هر ساعت
اون زمان هزینه رانژه ده تومن ازم گرفتن 5 تومن هم اسپلیتر و 5 تومن هم هزینه راه اندازی یعنی خوب تو پاچه کردن
در هر صورت من صبانت را به هیچکی توصیه نمیکنم البته الان هم مخابرات قطعی زیاد پیدا کرده گاهی مواقع بعد نیم ساعت با اینکه وصلی هیچی فایل نمیگیره
به نظر مخابرات هم کم کم راه های دزدی را داره خوب یاد میگیره
صبانت یک سیستم چرخشی داره برای اینکه همه را در ان واحد ناراضی نکنه و دزدی گرگی خودش را هم بکنه برای همین تو یک ماه حتما یک چند روزی سرعت شبانه ات می یاد پایین در حالی که نقاط دیگه شهر سرعت خوبهنقل قول:
بعدش داداش چرا یکی بالا میگه شب روی 15 به زور باز شما میگی روی 60 !! ما نفمیدیم
من سه تا دوست داشتم که تو کوسنگی و وکیل اباد و ازاد شهر صبانت داشتن که همواره سرعت یکی کم بود در حالی که سرعت بقیه نرمال
ضمنا پشتیبانی هم همیشه جواب سر بالا میده میگه خطتت نویز داره مودم ات خرابه اشکال از مخابراتتون است از این دروغ ها
مثلا شبانه قطعه ولی همون موقع با روزانه میشه کانکت شد بهشون میگی میگن مشکل از مخابراته :2:
سومین شبی که کانکت نمیشه !!
صبانت تو مشهد تموم شدس...
تمام صحبتهای دوست خوبم masoudrejae رو تایید میکنمنقل قول:
من هم از سال 85 از صبانت دارم و هنوز هم دارم .
فقط در مورد قسمتی که قرمز کردم باید عرض کنم, این طرح 3 ماهه که انجام شده و شاید دوست عزیزمون قبل از این طرح اشتراکشون از صبانت رو تخلیه کرده بودن و هنوز ساعت 3 بوده .
موفق باشیدکد:http://www.sabinnet.com/portal/download.html
شبانه 3 شبه كه قطعه!
هيچكس هم پاسخگو نيست!
لطفا پول ما رو پس بديد
عزیز بالاترین سرعت من 50 تا 70 هست.لینک هارو رو وی پی اس مستقیم میکنم و بعد اونا رو شبا دانلود میکنم.نقل قول:
تایید میکنم.تعداد زیادی از سرور های دانلود سایت های ایرانی شبانه طبعا شلوغ هستن نمونه وطن دانلود.:31:
من ساکن مشهدم.از مرکز مخابراتی کوثر میگرم و خونمون از مرکز دور نیست! :27:
رانژ 15 تومان.البته 5 برای راه اندازی مودم بوده.که اون موقع بلد نبودم! :21:
الانم 3 شبه قطعه و خیلی کلافه ام.از این بدتر شبا اینترنت پولی وصل میشه رایگان وصل نمیشه.:2:
اینم یکی از همون ترفند های صبانتهنقل قول:
.از این بدتر شبا اینترنت پولی وصل میشه رایگان وصل نمیشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلا هم مثلا سرعت شبانه را کم میکردن چون کسی هم خواب بود نمیفهمید ولی اگه همون موقع با روزانه وصل میشدی سرعت ات 120 بود ولی اگه صبح میگفتی بهشون سرعت شبانه کمه میگفتن خط ات نویز داره
در صورتی که اگه نویز بود برای اکانت روزانه هم این مشکل پیش می یامد
من الان مخابرات دارم و ظهر ها قطعه
الانم قطعه و با دیال اپ امدم کسی دیگه هم این مشکل را داره ؟>ا
البته اگه ده بار کانکت بشم یکی اش بالاخره وصل میشه ولی بعد یک دقیقه با اینکه کانکت است دیگه اطلاعات نمیگیره
دست گلت درد نکنه داداش مر30 لطف کردی!نقل قول:
عزیز شما یک لطف کن ببین از 4.2.2.4 پینگ چند میگیری ؟ (توی Command Prompt تایپ کن ping 4.2.2.4 -t)نقل قول:
در ضمن شما صبانت 128 داری دیگه آره؟
خیلی ممنون
نقل قول:
نه عزیز همچین مشکلی ندارم ... شما کی قعطی داشتی !؟ آره منم دیروز 1ساعتی قطعی عصر داشتم کانکت میشد اما سند و ریسیو نداشت!!
خدا وکیلی سرویس مخابرات خوبه ! مخصوصا 512 اش البته هر چیزی باید به قیمتش بسنجی!
اصلا به نظره من ماهی 21هزار تومن برای 512 اش خیلی زوره !!! آخه اینکه از صبا هم گرون تر می آفته !؟
---------- Post added at 05:06 PM ---------- Previous post was at 05:02 PM ----------
آقایون الان وضعیت شاتل چطوره ؟ شبانش روی چند میگیره ؟ ؟ ؟؟
سرویس های مخابرات خیلی خراب شده پینگ بالای ۶۰۰ هست الان یک هفته است صفحه به زور باز می کنه مخصوصا ظهرا
قطع بودن شبانه صبانت برای سومین شب متوالی
یادش بخیر دقیقا 1 سال پیش بود که ای دی اس ال گرفتم .
بعد از کلی تحقیق از شرکت شاتل اینترنت 128 کیلوبایت 3 ماهه 6 گیگ گرفتم . واقعا عالی بود .
6 ماه از شاتل استفاده کردم چون این اواخر سرعت شبانه آن پایین اومده بود رفتم سراغ صبانت . چشمتون روز بد نبینه وافعا اشتباه کردم . یعنی مزخرفترین تجربه اینترنتی که داشتم همین اینترنت صبانت بود .
حالا هم رفتم سراغ اینترنت مخابرات ( طرح صبا ) : بد نیست ولی پشتیبانی مزخرف داره . به هیچ عنوان نمیتونم قسمت کارکرد اینترنت را در سایت مخابرات مشاهده کنم . ( نمیتونم لاگین کنم) وقتی به پشتیبانی زنگ می زنم میگه شما از پ ر و ک 30 استفاده کردین .
کلا از نطر من اگه کسی میخواد اینترنت بگیره حداقل در منطقه ی ما ( مرکز فرشچی ) شاتل خیلی عالیه .
125 بود عزیز:10:نقل قول:
بله 128 صبانت:46:
مرسی عزیز ...نقل قول:
یک سوال وقتی همینجوری پشته سره هم پینگ میگرفت تایم اوت هم داشتی ؟ ؟ ؟
پینگت که واقعا خوبه ... راحت میتونی گارنا بدون لگ یا دیلی بازی کنی!!
فقط عزیز این پینگت ماله کی هستش ؟ منظورم صبح ظهر شبه؟
آخه خیلی پینگ ظهر با شب فرق میکنه ...
لطف میکنی یه تست بزنی
مرسی عزیز
خواهش میکنمنقل قول:
اون موقع که تست گرفتم بین 125 تا 127 متغیر بود و تایم اوت هم نداشت ولی متاسفانه عکس نگرفتم .
اون پینگی که نوشته دقیقآ مال همون زمانی هست که پست رو نوشتم
الآن هم گرفتم, پینگ خیلی رفته بالا, ولی تایم اوت نداشت :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شب چهارمه و بازم قطع
مرگ بر دی ......تور
امشب قطعه یا نه؟
4 شبه كه اينترنت رايگان شبانه صبانت قطعه و درستش هم نميكنن!
نقل قول:
خیلی ببخشید ولی می خواستم بدونم شما عینکی هستید؟
داداش کوچیکتر بنویسی جوابتو میدن
بحث عصبانیتِ نه عینکی بودن. خیلی ظلم دانلود شبانه حتی واسه 1 ساعت قطع بشه چه برسه به چند شب :41:نقل قول:
راستی کی میدونه این چه اروریه؟ هر وقت این ارور داده میشه اینترنتم عملا تعطیل میشه اینم بگم که من فقط یه دونه pc دارم و مودمم وایرلس نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به برو بچ ....
از بچه هایی که GARENA بازی می کنن
اقایون کسایی که ASDL محدود دارن یعنی اینکه حجم ترافیک محدودی دارن ...
میخواستم ببینم مثلا یک دست DotA چقدر حجم کم میکنه (تقریبا یک بازی بین 45 دقیقه یا 1 ساعتی هست) ؟ ؟ ؟
چون میخواستم از سرویسه نا محدود برم به سرویس های خصوصی، میخواستم ببینم با توجه به این دانلود هم دارم حجم کم نیارم ؟ ؟ ؟ ؟ ؟
ممنون
ویندوزتXP SP2 است؟نقل قول:
خداحافظ دانلود شبانه رایگان
کسی زنگ نزده؟:41:نقل قول:
من چندبار زنگ زدم. طرف میگفت سرور شبانه مشکل پیدا کرده. مگه سرور شبانه و روزانه از هم جداست؟نقل قول:
نقل قول:
نبود ؟ ؟ ؟؟ ؟ ؟
نه سرویس پک3 هستش.نقل قول:
سلام
من خیلی وقت بود شبانه دانلود نمی کردم .... دیشب بیدار موندم عجب سرعتی داشت :8: تورنت 200 ثابت دانلود می کرد :18:
من دیروز رفتم شاتل تمدید کردم شب سرعت خوب شد باز امشب سرعت ترکیده بود.:19:
اخه زمانی که sp2 رو سیستمم نصب بود برا منم همش این ارور می یامد و فقط با ری استارت مشکل برطرف میشدنقل قول:
شما چی سرویس داری ؟ از کدوم iSP ??نقل قول:
---------- Post added at 03:27 PM ---------- Previous post was at 03:25 PM ----------
سلام داداش ...نقل قول:
اوضاع شبانه شاتل چطوره /؟
شبا روی چند دان میکنی ؟؟ پینگت چجوره ؟؟؟
ممنون
بچه ها سایت صبانت قسمت ریز کاربران 10 روز هست که خرابه ... مال شما هم خرابه ؟
این پیغام میاد همش :
بچه ها سایت صبانت قسمت ریز کاربران 10 روز هست که خرابه ... مال شما هم خرابه ؟
این پیغام میاد همش : Server Error in '/' Application.
---------- Post added at 05:07 PM ---------- Previous post was at 05:06 PM ----------
بچه ها سایت صبانت قسمت ریز کاربران 10 روز هست که خرابه ... مال شما هم خرابه ؟؟
این پیغام میاد همش :
Server Error in '/' Application
هر 5 ساعت بازی کردن چیزی حدود 25مگ دانلود و 25مگ آپلود داره! (وقتی فن آوا داشتم یه بار حساب کردم چیزی حدود 50-60 مگ مصرف میکرد واسه 5 ساعت!)نقل قول:
سلام به برو بچ ....
از بچه هایی که GARENA بازی می کنن
اقایون کسایی که ASDL محدود دارن یعنی اینکه حجم ترافیک محدودی دارن ...
میخواستم ببینم مثلا یک دست DotA چقدر حجم کم میکنه (تقریبا یک بازی بین 45 دقیقه یا 1 ساعتی هست) ؟ ؟ ؟
چون میخواستم از سرویسه نا محدود برم به سرویس های خصوصی، میخواستم ببینم با توجه به این دانلود هم دارم حجم کم نیارم ؟ ؟ ؟ ؟ ؟
البته اگه هاست بشی بیشتر مصرف میکنه، واسه همین هم اونایی که محدود دارن نباید هاست شن!
من با پارس آنلاین شبی 1گیگ دانلود دارم!
پینگشم خیلی خوب بود!
1هفته ای میشه که بالا پایین داره و بعضی وقتا پینگش بالا میره، ولی معمولا پینگش خیلی خوبه!
سلام دوستان. من که از این صبانت ناامید شدم. میخوام سرویس از یه شرکت دیگه بگیرم. تو محدوده مخابرات 15 خرداد - فارغ التحصیلان- کدوم شرکت سرویس خوبی داره؟ البته شبانه رو بیشتر لازم دارم.
اینترنت مخابرات قطعی اش خیلی زیاد شده کس دیگه ای هم این مشکل را داره
512 قاسم جلس
برای نوشتن همین متن بیش از ده بار کانکت شدم
بعد چند ثانیه سند و رسیو اش دیگه انجام نمیشه
وضعیت شاتل و صبانت رو اونجا نمی دونم، ولی:
فن آوا خوبه، ولی شبانه ش چیز دست و پاگیری نیست و شبی 400-500 مگ بیشتر دانلود نداری!
پارس آنلاین شبی 1گیگ با 128 میتونی دانلود داشته باشی! (تا 1مگ پهناش بازه)
جاهای مختلف مشهد رفیق دارم، سرعت دانلود همشون شبا خوب بوده!
در مورد بقیه ISPیا یه تحقیقی بکن!
---------- Post added at 11:57 PM ---------- Previous post was at 11:54 PM ----------
منم شنیدم که قطعیش زیاد شده!نقل قول:
اینترنت مخابرات قطعی اش خیلی زیاد شده کس دیگه ای هم این مشکل را داره
512 قاسم جلس
برای نوشتن همین متن بیش از ده بار کانکت شدم
بعد چند ثانیه سند و رسیو اش دیگه انجام نمیشه
با خدمات مشتریان تماس بگیر شاید درست شد، درست نشد باید ISPتو عوض کنی!
در کل وضع اینترنتا سمت ما خوبه، بعضی وقتا هم که یکم پینگا بالا میره، بدلیل تابستون و تعداد مشترکین بالا نسبت به تعداد پورته!!!
من از صبانت سرویس 128 اش رو دارمنقل قول: