دوستان سعی کنن بحث طوری پیش بره که مفید باشه.. من نگاه کردم آمار اسپم بالاست...
فکر اون بنده خدا رو بکنید که اُومده و می خواد اطلاعات جمع کنه..!
.
.
.
سرعت پارس درحال حاضر 30 کیلو بایت در ثانیه..
Printable View
دوستان سعی کنن بحث طوری پیش بره که مفید باشه.. من نگاه کردم آمار اسپم بالاست...
فکر اون بنده خدا رو بکنید که اُومده و می خواد اطلاعات جمع کنه..!
.
.
.
سرعت پارس درحال حاضر 30 کیلو بایت در ثانیه..
آقا ترو خدا بگو اسم کاربریشون چیه من دارم میترکم از کنجکاوی :20:نقل قول:
1. اقا ما غلط کردیم... فکر کنم اقای دکتر گلبرگ این حرفرو شنیدند، رفتند به اشنایان گفتن که بیایند و جواب مارو بدهند... امروزم که از کلاس داشتم برمیگشتم احساس کردم یکی تو کوچه میخواد بهم سوء قصد کنه... :18:
2. چقدر بچه مثبت زیاده... :46:
3. احترام چیزیه که باید کسب بشه و اگر هم بی احترامی صورت میگیره بدلیل فقدان لیاقت شخص در رفع مشکل مورد نظر یا عدم ارائه توضیحات قانع کنند و یا منطقی در راستای برطرف کردن مشکلات مذکوره... البته من معمولا بی احترامی نمیکنم، مگر اینگه تشخیص بدم شخص مورد نظر من طبق اصول منطقی رفتار نمیکنه. حالا یکسری افراد جانبداری میکنند و یکسری استقبال. اگر هم خود اقای دکتر گلبرگ یا از اشنایان یا کارکنانشون از ابراز احساسات بنده شاکی شدن، از حضور جمیعشون پلاس دیگر کاربرای این بخش عذر خواهی میکنم... :11: (احساس دموکراسی بهم دست داد... :21:)...
5. دوست خوبمون که بعد از اندی اومدن تو فروم و دیدن که ظاهرا دعواست و بعد پشیمون شدن که چرا اومدن و گفتن دیگه نمیان، وسعت دید بسیاری بالایی دارند...
6. پرونده این بحث همینجا رسما بسته میشه و من بشخصه در این زمینه جوابگو نخواهم بود و فکر میکنم دوستان صاحب ادب هم فرمایشات بنده رو قبول داشته باشن...
پیشنهاد میکنم کارکنان اندیشه خودشون رو معرفی کنند که هم فضا کارشناسی تر بشه و هم مسائلی رو که پشت تلفن نمیشه بیان کرد، اینجا به راحتی میشه مطرح کرد... همونطور که مستحضر هستید، ما براحتی در مورد مسائلی از قبیل آناتومی گیاهان هم صحبت میکنیم... همچنین چالشی که ایجاد میشه به پیشرفت علمی دوستان و همچنین بهبود سرویس دهی خود شرکت ها منجر میشه...
شما یکم دسکتاپتون خلوت نیست؟؟!!! :46:نقل قول:
تو کار آپگریت هم که هستید... :27:
---------- Post added at 12:27 AM ---------- Previous post was at 12:26 AM ----------
صفحه crm.askiran.com از کار افتاده... :13:
اره یه لیست از کارکنای اندیشه بدیم تک تک به هر کدوم یه ... بعد داد هرکی درو مد میفهمیم که کارمن اندیشست:39:
بیخیال تورو خدا گیریم کارمند اندیشه این پست رو بخونه چه بهتر اما هیچ دلیلی واسه بی احترامی وجود نداره حوصله بحث هم ندارم
موندم اقای birak چه حوصله ای دارید هر سری کلی مطلب مینویسد
همه اینارو گفتم که بگم گوشو چشم شیطان کر و کور سرعت من تو خط 2 خوبه اگه با این گردو خاک شما امشب سرعت کل شهر تو منطقه 7 جمع نشه:31:
موفق باشید
تو ۱۹۲ هر لحظه باید منتظر سوء قصد باشی :21:نقل قول:
من تاحالا اصلا از تورنت استفاده نمیکردم و حالا که دارم یه فایل باهاش دانلود میکنم متوجه شدم سرعت لینک مستقیم در برابر تورنت مثل سرعت خر خسته نوکر دن کیشوت در برابر همین رخش خودمون..
سرعت تورنتم از 130 تکون نمیخوره..
ماشالا..
به عکس کنار ایدیم میخوره به همین راحتی محل سکونتمو لو بدم؟؟؟!!!! :21: 192 بروبکس هستن... :21:
گلسار هستیم، 722 هم هستیم. ولی کجا؟؟!! :21:
سرعت تورنت به زور بوستر بین 80 تا 90=اعمال محدودیت از جانب شرکت بر روی لینک مستقیم=دود از کنده بلند میشه...
اقا بیراک لطف دارن داداش بزرگ ما هستن هر وقت خطایی از ما سر میزنه، راهنمایی میکنن... :10:
---------- Post added at 01:19 AM ---------- Previous post was at 01:16 AM ----------
شد 150... :11:
ساعت 1.20 سرعت طرفای 150 اما همش طولانی صفر میشه میانگین بگیری میشه همون 50 خودمون 3 بار کلا 6 دقیقه صفر شد دی سی کردم دباره زدم کلی مون تا وصل شد الان که مینویسم وصل شد اما شده 40 ویا 50 البته 50 کمتر میرسه دوباره صفر شد
من ۱۰ تا فایل لینک مستقیم میچینم (۱۰ پارته بعد اکسترکت میشه) هر کدوم بین ۱۰-۱۳ . سرعتم رو ۱۰۰-۱۳۰ متغیره
سرعت من امشب بین 130 تا حد اکثر 170 میچرخه .
خط 3
اندیشه سبز خزر
الان سرعت تورنت من 8 کیلوبایت بر ثانیه است...تا حالا واسه من سرعت بالا بود الان واسه شما...من رفتم بخوابم...امشب چیزی واسه دانلود نمیزارم...تا میتونید فرو کنید ...غصه سرعت پایین هم نخورید..2 روز پایینه 2 روز بالا...به قول بیرک عزیز همه چی درست میشه...
گود نایت....
آفرین! کل مطلب همینه ! دلیلی واسه بی احترامی وجود نداره . موضوع هم که مختومه شده ادامه نمیدیم. اما مهم نیست کی کارمند کجاست. اصلا جالب نیست تو این تاپیک در مورد اشخاص بحث کنیم . اینجا که دادگاه نظامی نیست ! اما اگه یه بچه 10 ساله هم بیاد اینجا 2 کلام حرف منطی بزنه یا یه چیز جدید بهمون یاد بده ما مخلصش هم هستیم . مهم نیست کی هست ! مهم اینه که چی میگه !نقل قول:
و چشم ... از این پست به بعد کمتر مینویسم .
البته اگه :40: از ته دل باشه هیچ عیبی نداره .:46: اما منظور من هیچوقت این نبود که الکی قربون صدقه یه شرکت بریم و رو ضعف هاش چشم بپوشیم . فقط همیشه منصف باشیم . هم خوبیها رو ببینیم هم بدیها . فعلا همه این شرکتا توی شهرمون دارن بهمون اسب پیشکش میدن ! شمردن دندون اسبه زیاد جایز نیست ! درسته این خدمات با ایده آل خیلی فاصله داره اما به قول دوستمون که می گفت "انگار از وضعیت سرعت شهرای دیگه بی خبرین " همیشه یه نگاهی هم به تاپیک ADSL شهرای دیگه بندازین .نقل قول:
در هر صورت این هم بگذرد ! زندگی که همش اینترنت نیست تا آدم بخاطرش خونشو اینقده کثیف کنه !
موفق باشین.
---------- Post added at 04:45 AM ---------- Previous post was at 04:43 AM ----------
سرعت بالای 130 تو خط 3 تایید میشه . در ضمن 2-3 بار سرعت نوسان شدید داشت و به 0 رسید .نقل قول:
722 دیشب سرعت متوسط 53، 900MB دانلود تورنت... البته یکی از تورنتام با سرعت پایین دانلود شد. فکر کنم رابطه بین سیدر/پیر ها و سرعت رابطه خطی نیست. از یجایی به بعد که بالا برن سرعت میاد پایین...
---------- Post added at 07:50 AM ---------- Previous post was at 07:47 AM ----------
آخه چه فایده که سرعت لینک مستقیمو اوردن پایین؟ :13: بچه ها دیگه کم کم همه دارن میرن تو کار تورنت. اگه کار کار خودشون باشه تا یه مدت دیگه downstream هارو پایین میارن...
دیشب من رکورد شکوندم تا صبح 60 بار سرعت به صفر رسید بیدار نبودم اما یه برنامه دارم که همه چیزو ریپرت میده
60 با تو 5 ساعت
900 مگ دان شد سرعت بالا بود کلا زمان صفر شدن ها روی هم 2 ساعت میشد اما بعد سرعت 150 اونو جبران میکرد
خط 2
واسه شما هم پیش اومد؟
سرعت اینترنت در دنیا و ما که ۱۴۴ هستیم از ۱۵۲ تا :8: :
کد:http://www.netindex.com/download/allcountries/
قبلا که تورنت میگذاشتم فکر میکردم تورنتم مشکل داره افتاده بودم دیگه تو کار فیلمهای رپیدشیر ولی دیشب ساعت ۳.۳۰ لینکام دانلودشون تموم شد :41: / با توجه به تعریف بچه ها از سرعت تورنت :5: همون تورنت را تا ۷۰ درصد داشتم گذاشتم که شروع بشه سید و پییر پایینی داشت ولی سرعتش ۲۰ بود یه تورنت دیگه که همیشه ۱۰ بود سرعتش تو شبا و گذاشتم شد ۸۰ . :8:
قبلنا سرعت تورنت برا مرکز ۷ اینقدر خوب نبود. دم همه بچه های اندیشه گرم :20:
چرا شب ها نوسان شدید پیش میاد و سرعت بعضی مواقع صفر میشه ؟
کلا 2 هفته ای هست این وضعیت پیش میاد واسم .
اگه یک موقع اینطور بشه توی دانلود در شب و واسه خودش سرعت میاد بعدا ؟ چون وقتی اینطوری میشه من دیسکانکت میشم و دوباره وصل میشم خوب میشه
این که جای ناراحتی نداره مگه ندیدی افقانستان سرعتش از ما کمتر بود:20:، به خاطر این موفقیت بزرگ یک تظاهرات بزرگ در پی سی ورد باید راه بندازیم. فقط عراق و فلسطین اشغالی یکم سرعتش از ما بیشتره:25:. فقط باید یه پونزده سالی صبر کنی تا ایران صنعتی بشه، دیگه حله!:16:نقل قول:
نقل قول:
کلا نوسان داشتن سرعت نت یه چیزه کاملا عادیه.. بهترین کار اینه که شما یه Idm نصب کنین
و شب با خیال راحت بخوابین..!
نقل قول:
من خیلی وقته که عرادت دارم به IDM:31::8:
در مورد 0 شدن سرعت اندیشه تو ساعات شب درست میگین . الان یکی دو هفتست اینطور شده. یعنی در طول شب چندین بار سرعت 0 میشه و معمولا 2-3 دقیقه بیشتر طول نمیکشه بعدش سرعت بالا میره ولی تا الان برای من دیسکانکت نشده یا مثل دوستمون که میگن 2 ساعت تمام سرعت 0 شد ... البته نوسان همیشه وجود داشته و به قول دوستمون طبق استانداردهای ایران کاملا طبیعیه !!!:13: ولی اینکه چندین بار سرعت 0 بشه خیلی هم طبیعی نیست و به احتمال زیاد بخاطر ترافیک بیش از حدی هست که رو سرورا وجود داره . امیدوارم مشکل برطرف بشه. تنها خوبیش اینه که اگه از دانلود منیجر ها استفاده کنین معمولا خودشون مجدد به دانلود ادامه میدن .
@pedram
آره من هم نمیتونم صفحه اکانتیگ رو تا این لحظه ( ساعت 4 عصر ) باز کنم . مشکل داره . با فایرفاکس و اپرا هم تست کردم باز نمیشه. فعلا حساب کتاب اکانت رو میذاریم واسه بعد! فقط امیدوارم مثل صفحه گوگل که اشتباهی !! فیلتر شده بود این صفحه رو هم نبسته باشن . :46:
دوست عزیز واقعا این نحوه برخورد خیلی ناشایسته شما اگه بدونی اصلا فرق مجوز ICP با ISP چی هست همین جوابگوی سطح دانشتونه !!!نقل قول:
حالا بماند که گرفتم همچین مجوزی چقدر دردسر و مکافات داره !!اینو بگم فقط برای گرفتن یه مجوز ISP ناقابل اگر همه کارهات خیلی سریع انجام بشه حداقل یک سال تمام باید بدویی از هزار جا مجوز بگیری برای ICP هم بیشتر !! تازه باید هم مدرک مرتبط داشته باشی هم دانش کار با دستگاههای سیسکو که به جرات می تونم بگم درصد بالایی از مردمی که خیلی از کامپیوتر سر در میارن حتی آشنایی کوچکی هم از یک تنظیم خیلی ابتدایی دستگاههای سیسکو رو ندارن !!! حالا شما می گین بی سواد !!! اصلا همین سرعت بر فرض 128 ی رو که سرعتش 70 یا در بعضی اوقات به 180 میرسه می دونین سرعت قانونیش 15 هست که داره با این سرعت به شما تحویل داده میشه !! پس هیچ وقت اینقدر نا عادلانه قضاوت نکنین :41:
سلام
دیگه این بحث رو ادامه ندین! همش پست های تکراری!:19:
من میخوام یه سوال جدید بپرسم::8:
اندیشه سرویسی چند ماهه هم داره یا نه؟
منظورم اینه که مثلا میشه 6 ماهه بگیریم و ترافیک رو تو 6 ماه استفاده کنیم؟ اگه میشه، تخفیف هم داره؟ چقدر؟:21:
ممنون از لطفتون!
راستی دیشب یکم ( 10% ) اوضاع از چند شب گذشته بهتر شده بود ولی بازم راضی کننده نیست! :13:
نقل قول:
اگر موذمتونو در حالت NAT بذارید پایداری بیشتری خواهید داشت و دیگر کانکشنی وجود نخواهد داشت که disconnect بشه و local area connection مثل کنه منتظر میمونه تا اینترنت دوباره جریان پیدا کنه...
---------- Post added at 07:21 PM ---------- Previous post was at 07:20 PM ----------
نقل قول:
با اجازه 1 ما و 7 روز... :27:
حق با شماست دوست عزیز . و ممنون از اینکه شما هم محبت کردین نظرتون رو در این مورد گفتین . اما هر چی بوده بهتره دیگه ادامه ندیم و از این به بعد فقط به موضوعات مربوط به تاپیک بپردازیم . همه دوستان عزیز قبول دارن که توهین کردن کار %100 اشتباهیه حتی اگه عصبانی باشن و اگه هم مشکلی باشه با این کار هیچی حل نمیشه . اگه بخوایم موضوع رو بیشتر ادامه بدیم فقط باعث ناراحتی بیشتر و ایجاد کدورت بیشتر بین همه دوستان میشه و فضای تاپیک رو آلوده میکنه . ما همه اینجا رفیقیم و امیدوارم این دوستیها همیشه بر اساس احترام باقی بمونه . پس لطفا دیگه در اون مورد پست نزنیم و فقط موضوعات مربوط به تاپیک مطرح بشه . :10:نقل قول:
فقط یه نکته رو بگم و پرونده کلا بسته بشه ... تو چند صفحه پیش در جواب پستهای یکی از دوستان که قضیه بیسوادی رو مطرح کرده بودن گفتم نباید از اپراتورها و منشی ها انتظار داشت بیان اصول شبکه رو تدریس کنن و لزومی نداره همه افراد یه شرکت از نظر علمی خیلی با سواد باشن .. این نکته رو هم اضافه کنم تا سوء تفاهم نشه ..
با سواد بودن یا نبودن یه چیز نسبیه ... دست بالا دست هم بسیااااار هست بخصوص تو زمینه های کامپیوتری چون بسیار بسیار گسترده شده .. مثلا یکی هست که از کامپیوتر فقط نقشه کشی با اتوکد رو کامل تسلط داره و سال به سال کار دیگه ای نمیکنه مثلا اگه بهش بگی بیا پروژه پاور پوینت پایان نامه رو برام درست کن میگه بلد نیستم ! در حالی که شاید الان یه محصل راهنمایی کار کردن با اون برنامه رو کامل یاد گرفته باشه و 3 سوته براتون درستش کنه ! آیا میشه گفت نفر اول بیسواده ؟!! ... اونی که ادعای سواد کنه و به خودش مغرور بشه مطمئن باشین یکی دیگه هم پیدا میشه که اطلاعاتش بیشتره ! هر کسی تو هر زمینه ای که مسئولیت کاری داره و زحمت میکشه کاملا قابل احترامه . حتی اون خانومی که تو شرکت هر روز جارو دستش میگیره و هر روز راه پله های اونجا رو واسه من و شما جارو میکشه خیلی خیلی قابل احترامه چون حتی اون فرد هم تو کارایی شرکت تاثیر داره. چه برسه به کارمندا و اپراتورها و ... که صبح تا شب باید با 10 نفر مثل من و شما سر و کله بزنن و تازه ازشون توقع داریم همیشه به بهترین شکل با مشتریا برخورد کنن . بیشترشون هم افراد تحصیل کرده ای هستند و کاملا قابل احترام. منظور این بود که لزومی نداره جواب سوالات کاملا تخصصی و فنی رو همه افراد یه شرکت بلد باشن و اگه نتونستن به یه مشکل جواب درست بدن فوری بگیم بیسوادن .هیچ کس کامل نیست. هر وقت هم کسی نتونست جواب سوال رو منطقی بده آدم به نفر بعدی که مطلع تر هست مراجعه میکنه . ببخشید باز هم طولانی شد .
پرونده مختومه اعلام میشود . :10:
پسرخاله ها رو عشقست... :31:نقل قول:
علیک سلامنقل قول:
ممنون بابت سوال جدید :46:
بله شما می تونی 3 ماه - 6 ماهه و 1 ساله بگیری ... ترافیک کل دوره رو میتونی در طول مدت دوره استفاده کنی ... یعنی مثلا اگه 3 ماهه ( 5 گیگ در ماه ) بگیری کلا 15 گیگ حجم داری که مثلا می تونی همون ماه اول تمومش کنی یا ماه اول 1 گیگ و 14 گیگ باقیمونده برای 2 ماه بعد . یعنی در این صورت حجم باقیمونده به ماه بعد منتقل مشه مگه اینکه اون چند ماه بگذره اونوقت هر چی باقی مونده باشه به تمدید بعدی منتقل نمیشه . کلا برا کسی که از نظر هزینه مشکلی نداره بهتره بجای 1 ماهه 3 ماهه یا 6 ماهه بگیره . هم کمی ارزانتره هم حجم رو بهتر میشه مدیریت کرد.
میزان تخفیف هم که تا چند وقت پیش اینطور بود ( الان رو دقیق نمیدونم )
3 ماهه : %3 تخفیف
6 ماهه : %7
1 ساله : %15
ان شاا... سرعت هم راضی کننده میشه ! سختی همین 100 سال اوله ! :46:
یه سوال داشتم: این درسته که اگه ما یه نفر رو برای گرفتن اشتراک ADSL معرفی کنیم اندیشه به ما تخفیف میده؟
یه سول دیگه هم داشتم: اگه من توی یه ماه مثلا یه گیگ اضافه آوردم، اون یه گیگ چی میشه؟ (اشتراک ماهانه)
بله ... البته هنوز این مورد رو رسما اعلام نکردن اما خیلی از دوستان با این روش تونستن تخفیف خیلی خوبی بگیرن ... ( از mailer عزیز سوال کنین کامل براتون توضیح میدن چون خودشون از تخفیف استفاده کردن )نقل قول:
روش کار هم اینطوره که وقتی فرد جدید میره درخواست اشتراک میده شما باید با نام کاربری خودتون وارد سایت اندیشه بشین و از طریق اکانت خودتون براش یوزر جدید بسازین بعدش اندیشه همون یوزری که شما تعریف کردین رو فعال کنه ... من خودم خیلیها رو معرفی کردم اما چون اون زمان از قضیه اطلاع نداشتم همش در راه خدا شد !:19: الانم نمیشه تخفیف بگیرم چون همون اول کار که مشتری جدید میاری باید برا درست کردن اکانتش اقدام کنی ... اگه هم می خوای سرت کلا نره می تونی حتی قبل فعال شدن خط adsl براش از طریق اکانت خودت تو سایت اندیشه اکانت ایجاد کنی و بهش بگی همون اسم کاربری رو به شرکت بگه که بعدا براش فعال کنن .. با این کار تا هر زمان که اون فرد اشتراک داره و از اندیشه جدا نشده به شما تخفیف داده میشه . ( یعنی اگه مثلا 6 ماه تمدید کنه شما هم تا 6 ماه آینده تخفیف میگیری ) میزان تخفیف هم برا هر نفر حدود 1500 تومنه که اگه از 2-3 نفر بیشتر بشه همینجوری برا نفرات بعدی تساعدی زیاد میشه 2 تومن الی آخر ...
کلا اگه بخوای چند نفر رو معرفی کنی حتی ممکنه شارژ ماهیانت برات مجانی بشه !
مثلا دوستمون گفتن تا اون موقع 8 نفر رو معرفی کردن و اگه اشتباه نکنم نزدیک 20 تومن در ماه تخفیف داشتن که برا یه سال بالای 200 تومن میشه ... البته هر زمان یکی از اون کاربرا خطش رو از اندیشه جمع کنه تخفیف اون یه نفر برای شما هم حذف میشه ...
اگه دقت کرده باشین تو رسید پرداخت که اندیشه بهتون میده یه گزینه به نام "pts" هست . ( همون points یا امتیازهایی که بابت معرفی افراد یا ... میگیرین ) به ازای تعداد افرادی که معرفی می کنین و امتیازی که میگیرین تخفیف داده میشه .
اگه عضو نظام مهندسی یا اینجور چیزا هم هستین دوستان می گفتن تا %50 تخفیف داده خواهد شد ! می تونین زنگ بزنین دقیق سوال کنین .
در ضمن قسمت اکانتیک سایت اندیشه هم الان درست شده و کار می کنه .
در جواب دوستمون sin@ 75 هم چون مسئله فنی میشه باید بگم که این:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا یه مدت دیگه هم این:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا مقایسه کنید:
اندیشه:
پارس آنلاین:
اینم فرق ISP با ICP
این یکیم بزارم که چیزی کم نمونه:
افسوس، منم خیلی ها رو معرفی کردم. حتی فرمشم خودم گرفتم ولی طرف ما حرفی از تخفیف نزد. در ضمن کدوم قسمت سایت میشه واسه یه نفر دیگه ثبت نام کرد.
اون عکس دومی که جناب biosbb گذاشتن، میشه یه توضیحی در موردش بدین.
با تشکر
من شبا نوسان دارم هر چند ساعت صفر میشه اصلا نداشته باشه تعجب میکنم اما دیشت واقعا جک بود در تمام شب سرعت خیلی بالا بود اما خیلی صفر شد (درست 60 دفعه) امار هر ثانیه شبامو دارم اگه نمیشد فکر کنم 3 گیگ دان میشد نمیدونم زنگ بزنم پشتیبانی چی بگم
الانم اینجوری میشه اما چون دانلود نمیکنم محسوس نیست
یه برنامه family cyber alert نصب کنید ببینید وقتی خوابین چه اتفاقایی می افته اینجوری راحت تر میشه نتیجه گرفت
p0w3rfu7
من خودم سرویسم دو ماهست میشه همرو یه جا مصرف کرد به هیچ وجه هم چه تو یه ماه چه دو ماه ترافیک به قرار داد ماه بعد منتقل نمیشه
اره اگه یکی رو معرفی کنی تخفیف میگیری که تو همین تالار راجبش مفصل صحبت شده یه سرچ کنی پیدا میشه
عضو نظام مهندسی بودن 50% تخفیف !!!!!!!!!!
چه کلاهی سرم رفته پس..
اندیشه تو ایرانه، پارس هم تو ایرانه... 350KM فاصله...
اینم حتما ببینین:
http://www.pndc.ir/photo/index.html
تاز فهمیدیم ICP یعنی چی! :31: :18:
همه کراواتیو مانتو تنگ... فقط ورودی رو داشته باشین. شبیه entrance بانک سوئیسه...
ایشالا اگه خدا خواست ما هم یدونه واقعیشو میگیریم... البته اون موقع دیگه windows 2008 serverنقل قول:
---------- Post added at 08:22 PM ---------- Previous post was at 08:21 PM ----------
20% دوست عزیز...نقل قول:
به اینا نیست سرعتش و رضایت کاربرارو باید دیدنقل قول:
این تصاویری که گذاشتید مقایسه ISP و ICP نبود دوست عزیز ... بلکه قیاس یه PAP با یه شرکت ICP بودنقل قول:
شما برای قیاس اندیشه بعنوان یه ICP باید با یه شرکت ISP باید تصاویری از ر پارس وی ، البرز و ... میذاشتید
پارس وی یه ISP معمولیه که خدمات Adsl رو از PAP پارس انلاین میگیره
اندیشه یه ICP هستش اما با این وجود خدمات ADSL اش رو از PAP عصر انتقال داده ها دریافت میکنه
خیلی ساده ... یعنی به جای اینکه کاربر جدید بره شرکت فرم پر کنه شما باید اول وارد اکانت کاربری خودتون بشی بعد بری به گزینه "ثبت نام" تلفن و مشخصات دوستتون رو وارد کنین و براش اینترنتی درخواست adsl کنین . اگه هم دقت کنین تو همون پنجره "ثبت نام " نوشته :نقل قول:
شما دارای 0 امتیاز بابت معرفی کاربر جدید هستید. بنابراین می توانید از Rial 0 تخفیف ویژه برای ثبت نام جدید استفاده نمایید .
وقتی تلفن کاربر جدید رو وارد کردی تو صفحه بعدی اسم کاربر رو میخواد ( اسمی که رو فیش تلفنش هست ) و شما مشخصات دوستتون رو وارد می کنین الی آخر ... اینجوری اتوماتیک تو سیستم ثبت میشه که این کاربر از طرف شما ثبت نام کرده . موقع فعال کردن اکانت هم همین اکانت رو براش فعال می کنن و شما تخفیف میگیری .
اشتباه من هم این بود که همه کسانی که معرفی کردم "حضوری" رفتن شرکت ثبت نام کردن . اونجا هم ( چون این قضیه آزمایشی هست ) تو فرمای ثبت نام هیچی در مورد این تخفیف نوشته نشده و کسی این رو یادآوری نمیکنه . پس برا تخفیف فقط باید اینترنتی تقاضای ثبت نام کرد .
اما در مورد اون عکسا زیاد جدی نگیرید ! :46: چون برا تک تک عکسایی که دوستمون گذاشتن می تونیم حرف بزنیم و باید دوباره 5 صفحه تاپیک به انحراف کشیده بشه . پس با اینکه جوابش موجوده اما بهتره تاپیک منحرف نشه .
فقط در مورد عکس دومی منظور ایشون این بود که به زودی در آینده نزدیک در دوره های آموزشی مهندسی مایکروسافت شرکت میکنن و ان شاا.. مدرک مایکروسافت رو که به امضای "بیل گیتس" ( مدیر بازنشسته مایکروسافت ) رسیده دریافت میکنن .
شرکت مایکروسافت ( سازنده ویندوز و آفیس و ... ) تو سراسر دنیا از جمله ایران انواع دوره های آموزشی نرم افزار و سخت افزار برگزار میکنه و به کسانی که با موفقیت دوره ها رو طی می کنن مدرک رسمی مایکروسافت میده که مدرک معتبر و با ارزشیه .
البته فکر میکنم "استیو پالمر" که الان مسئولیت مدیریت شرکت رو داره زیر این مدارک رو امضا میکنه نه "بیل گیتس"! ما هم از صمیم قلب برا همه این جور موفقیتها رو آرزو می کنیم . موفقیت علمی دوستان باعث شادی و افتخار ماست .
اما این مدرک رو دیدم یاد یه خاطره افتادم که گفتنش خالی از لطف نیست ! یه دوستی داشتم که صبح تا شب چند تا از همین دوره ها رو 2-3 سال پیش تو تهران میگذروند و مدرک شبکه رو هم موفق شده بود بگیره که کار چندان آسونی هم نیست! یه روز با هم رفتیم یه شرکت خصوصی که یکی از دوستان بسیار با سواد ادارش میکرد و کارش کاملا تخصصی بود.در حالی که یه لیسانس غیر مرتبط با کامپیوتر داشت اما اندازه یه دکترای کامپیوتر بارش بود . دوستم پرسید شما چرا نمیرین این مدرک رو بگیرین ؟! جواب داد من همه اون چیزایی که تو جزوه بهتون گفتن خودم تو کتابا از رو علاقه یاد گرفتم و بلدم . نیازی به گرفتن مدرک کاغذیش ندارم ! بعد یه سوال از دوستم تو همون زمینه کرد و دوستم تو جوابش موند !!! گفت دیدی حالا ؟! این مدرک خیلی عالیه ! اما کاش به جای اینکه فقط به گرفتن مدرکش فکر میکردی فقط به عشق یاد گرفتن دنبال این چیزا میرفتی الان از منم بیشتر میدونستی ! :46: