اون دوتا عروسکو باز کردی؟ اونا ربطی به این 30 تا ندارن.
من یکی شو وقتی تا نصفه های pro رفتم باز کرد.
این زامبیهای شبیه قورباغه یعنی چی؟
Printable View
اون دوتا عروسکو باز کردی؟ اونا ربطی به این 30 تا ندارن.
من یکی شو وقتی تا نصفه های pro رفتم باز کرد.
این زامبیهای شبیه قورباغه یعنی چی؟
نه بابا من با فيگورا چي كار دارم اگه به قسمت بالاي عكس دقت ميكردي متوجه منظورم ميشدي :27:نقل قول:
زامبي هاي قورباغه هم اونايي رو ميگم كه پوست ندارن حالت بدنشون مثل قورباغه هست :31:
دوستان ميدونستيد
زامبي هايي كه به طرف شما نارنجك پرت ميكنند ميشه نارنجكشونو تو هوا زد :18:
و ميدونستيد وقتي با مگنوم شليك ميكنيد از نوك اسلحه دود غليضي خارج ميشه اين درحاليه كه وقتي با كلت شليك ميكنيد دودش كمتره (طراحي سلاح در حد بندس ليگا )
و ميدونستيد بالاترين ريت هر كپچر s هست نه A
و...........
کسی در مورد Resident Evil 5 GOLD چیزی میدونه ؟
همش با جیل میری جلو و خیلی وقت هم هست که رلیز شده گویا .
من تو گیم اسپات دیدم .
عكس بزار sonixax جان ببينيم چه خبره :18:نقل قول:
نقل قول:کد:http://www.gamespot.com/xbox360/action/residentevil5goldedition/index.html
sonixax جان عكساشو ديدم واسه x box هست در ضمن چه جوري با جيل فقط ميري جلو اين كه تو همه ي عكساش دو نفر بودند :31:نقل قول:
همراهت جیله دیگه ، فقط جیل شخص دیگه ای نیست .نقل قول:
آقا سلام :blush:
بازی رو بدون اشکال بازی می کنم ولی فقط وقتی دموهای بازی رو می خواد پخش کنه فقط صدا و زیر نویس ها رو پخش می کنه. تصویر نداره
چرا؟ مشکل چیه؟ مشکل سیستمم ندارم. با ویندوز 7 و دایرکت ایکس 10 هم بازی می کنم. مشکل از دایرکت ایکسه؟
یا بازی به Patch نیاز داره؟
می شه راهنمایی کنید؟
خوب ممکنه سیستمت نمیکشه!!نقل قول:
مشخصات کامل سیستمت رو بده...
:5:نقل قول:
با اجازه جناب Mehdy.z شما میگی که بازی رو با هیچ مشکلی اجرا میکنی
پس هنگام نمایش فیلم تصویر نیست به احتمال زیاد نسخه بازی مشکل داره
تنها راه نصب بازی در روی یک ویندوز دیگست یا یک سیستم دیگه تا علت معلوم بشه
با اجازه دوستان گلمنقل قول:
اگه از اين جعبه مثلا ارجينال ايراني ها خريدي بايد بگم صفحه رو سياه كردند گيمر چيزاي اضافي نبينه فقط صدا رو بشنو كافيه
با تشكر از دوستان وزارت فرهنگ و ارشاد :31:
اگرم بازي ايراني نبود كه دوستان راهنمايي كردند :8:
:5:نقل قول:
شما بهتره بازیهایی رو که مشکل دارن از فروشگاه همین سایت
بخری ارزش داره در ضمن سعی کن هیچ وقت بازی با پکیج که مورد
تائید ارشاد رو نخری فقط پول بیرون ریختنه آخه من نمیدونم توی
کشوری که قانون کپی رایت رعایت نمیشه دیگه این کارا برای چیه
واقعا که :2:
شرمنده دوستان من متوجه نشده بودم که منظور دوستمون فقط دموهاشه:20:
این قسمت حرفهای pcali جان به شدت تاکید میشه:
خود من یه بار صابونشون به تنم خورده:31::31:نقل قول:
هیچ وقت بازی با پکیج که مورد
تائید ارشاد رو نخری فقط پول بیرون ریختنه
دوستان درسته جايه اين اينجا نيست ولي نتونستم مقاومت كنم......
اين داستان رو به خدا دارم راست ميگم........
خيلي وقت پيش بود......
رفتم بازي black رو خريدم...
ديدم روش نوشته خونين شهر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گفتم اشكالي نداره همه ي بازي ها رو روش اينجوري مينويسن!!!
آقا رفتم بازي رو گزاشتم.......
ديدم به جايه دمو هاي بازي فيلمايه جنگ عراق رو داره نشون ميده.....
و شهيد جهان آرا داره حرف ميزنه!!!!!!!!!!!!!!!
:2::2::2::2:
از اول تا آخره بازي همين جوري بود؟!!!!!!
اي بابا بيايد خدا رو شكر كنيم همين سه چهارتا شركت هستند حداقل كپي دستمون بدن اگه اينا هم نبودند من كه دووم نمياوردم تريب فرار از مرز برميداشتم چون گيم ارزششو داره :27:نقل قول:
اونوقت ارشاد توقع داره گيمرها لطفعلي خان زندو از اين دري وريا بازي كنند واقعا كه ....
نقل قول:
دوستان بهتره دیگه ادامه ندید چون سو سک میشید ببخشید خودمو گفتم
بالاخره توی هر شهری دو تا آدم با انصاف پیدا میشن که بازی رو سالم و بدون
هیچ کم کاستی بدن دستمون یکیش همین رفیق من یکی هم سایت فروشگاه
همین جا پس به طرف این شرکتهای دره پیت نرید بازیهاشون باشه مال خودشون
دیگه همه ما میدونیم که داره چی میگذره امان از وقتی که کلا انتشار بازیها بیفته
دست ارشاد اونوقت باید یک قل دو قل بازی کنیم پس دیگه تموش کنید تایپیک منحرف نشه.
به امید روزی که همه ما بتونیم بازی اورجینال بخریم.
منم از کمک همه ی دوستان ممنونم.
خدمت تون بگم که مشکل سخت افزاری ندارم و بازی رو با نهایت گرافیک بازی می کنم.
من بازی رو با دایرکت ایکس 9 بازی کردم. سرعت بازی 50% کاهش پیدا کرد. ولی دموها رو نشون می داد.
بعد رفتم سراغ همئن دایرکت ایکس 10. با سرعت بالا و روون بازی کردم. خوشبختانه دموها رو هم نشون داد.
در مورد ارشاد هم باید بگم بدی هاش رو شما گفتید. بریدن و دست بردن به بازی.
یه خوبی هم داره و اون اینه که اونا بازی ها رو بازی می کنن و بازی های بی مشکل و بدون باگ رو عرضه می کنن.
باز هم از کمک و راهنمایی هاتون ممنونم :blush:
نه بابا از این خبر ها نیست ، بازی رانندگی در تهران رو اگر خریده باشی میفهمی که پر از ایراده .نقل قول:
بعدش وقتی کنترل بازی هم میوفته دست ارشاد نتیجش میشه اینکه Crayz Frog هم ممنوعه اعلام میشه :18:
اصلا چه معنی میده روی فیلم ، بازی ، موسیقی و امثالهم یکی دیگه تصمیم بگیره که چی باید تولید بشه چی نشه ؟
حتی توی صحرای عربستان هم از این مسخره بازی ها خبری نیست :41:
دقیقا با نظراتت موافقم عزیز جون. واقعا ناراحت کننده ست که عده ای بخوان جای دیگران فکر کنن و تصمیم بگیرن. حالا چه برسه به اون نادان های متعصبی که خیال می کنن از دیگران بهتر می فهمن و می خوان.نقل قول:
دوستان ببخشید من یه جورایی بحث تاپیک رو منحرف کردم:31:
خودم هم ازتون خواهش میکنم تا یه وقت مشکلی پیش نیومده تمومش کنید:20:
قربان شما مهدی:46:
براي اينكه تاپيك برگرده (دوستان ميدونستيد) ميزارم
دوستان ميدونستيد
اگه در حالت پروفشنال بازي كنيد از خشابو اين جور چيزا خبري نيست بعد كشتن زامبي ها فقط پول دريافت ميكنيد
ميدونستيد اگه بازييو با حالت هارد تموم كنيد لانچر بي نهايت باز ميشه
و ميدونستيد تو اويل 4 ميشد جواهرهارو با هم تركيب كرد ولي تو اين نميشه چرا؟
وميدونستيد اون غول بزرگه اسمشم ندوسا بود اوني كه با مسلسل جيپ جنگيه بايد بزنيدش داداش بزرگه ي همون غولست كه تو اويل 4 تو يه ميدون بايد ميكشتيمش فرقش اينه كه اين داداش بزرگه سنش بالاست ريش داره ولي اون قبليه جوون بود و جوياي نام :31:
آره ، جدن هم همينطور هست. اون يكي جوونتر بود. فرزتر هم بود. اما اين يكي خپل بود. هي به سرش تير ميزدي ، تا ميمومد بزنت پشيمون ميشد و يادش ميرفت :31:
برای اینکه سازنده ها خواستند این طوری باشه....نقل قول:
و ميدونستيد تو اويل 4 ميشد جواهرهارو با هم تركيب كرد ولي تو اين نميشه چرا؟
البته اگه بازیو زیر 5 ساعت تموم کنی این اتفاق میفته ...نقل قول:
لايكن جان پس گيمر چي اون بنده خدا حق نداره چيزيو كه دلش ميخاد رو بازي كنه :10:نقل قول:
الان خیلی وقته که میل بازیباز در اولویت 5 یا 6 قرار داره...یا اصلا معیاری نیست در دست سارندگان:46:نقل قول:
لايكن جان پس گيمر چي اون بنده خدا حق نداره چيزيو كه دلش ميخاد رو بازي كنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا من دوباره می خوام بازی رو بریزم یادم رفته اون جریان arc و .. چجوری بود کسی لینکی داره ؟
دوستان چطور ميشه منو بازي رو از ژاپني به انگليسي تبديل كرد؟؟
وقتي بازيو از لانچر شروع ميكني قسمتي كه بايد دايركس رو انتخاب كني همون جا قسمت language ميتوني زبان بازي رو تغير بدي به همين سادگي به همبن خوشمزگي :31:نقل قول:
سلام. اون یارو که صورتش پوشیده است و اره برقی داره رو چطوری میشه از شرش خلاص شد. چندصدتا گلوله تو سرش خالی کردم، ولی باز هم از پا نیفتاد.
نقل قول:
شما از چه اسلحه ای استفاده میکنی بهتره از شاتگان اونهم آپگرید شده روش
استفاده کنی جواب میده در ضمن سعی کن فرض باشی یعنی اینکه بعد از چند تا
تیر خالی کردن روش از دستش فرار کنی :27: تا در آخر بعد از چند بار تکرار این کار
کلکش کنده بشه.
با یکی دو تا از پا در نمیاد هر چی گلوله ترجیحا shootgun داری باید توی بدنش(البته بالا تنه و سرش)خالی کنی تا بمیره اگه اول بازی هستی چون هیچ کدوم از اسلحه هات آپگرید نیستند زیاد باید بهش شلیک کنی تا بمیره(البته از عوامل محیط هم می تونی استفاده کنی مثل همین بشکه های سوختی که اطرافت هست):46:نقل قول:
(شرمنده بازم مشکل همزمانی پست:31:)
قبل از بازي يك سري 5 تايي مين بخر بعد وارد بازي كه شدي توي مسيرش مين بگذار بعد فرار كن اونم دنبالت كه مياد منفجر مي شه بهش با 3-4 مين كلكش كنده است.:27:نقل قول:
با تشکر از دوستان... اوایل بازی هستم. چون اولین باره که این یارو رو دیدم. پس اسلحه ها رو بعدا میشه آپگرید کرد. فقط یه سؤال دیگه. تعداد آیتمهای قابل حمل همیشه ثابته یا میشه بعدا افزایششون داد؟ چون واقعا باهاش مشکل دارم.
نهایتا همون 9 تا خونه هست که پر میشهنقل قول:
داروها رو بده دست همکارت خودش به موقع استفاده میکنه
دوستان من تازه بازی رو دانلود کردم، شما چطوری سیو می کنید؟ هرکار کردم نمیشه چون از games for windows live استفاده می کنه...
بازی بصورت خودکار سیو میکنه. فقط باید ابتدا یک پروفایل برای خودتون بسازیدنقل قول:
دوستان من تازه بازی رو دانلود کردم، شما چطوری سیو می کنید؟ هرکار کردم نمیشه چون از games for windows live استفاده می کنه...
شما بايد يه پروفايل تو خود xlive بسازي بعد با پروفايلت سيو كني :10:نقل قول:
مرسی بکس، مشکلم این بود که پروفایل آفلاین نمی تونستم بسازم.