تاپیک جدید ...!!؟؟
من هم موافقم تا یه حالی به این نظرسنجی بدیم
هم یه حالی به این کیسه حموما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زنده باد پرسپولیس
تاپیک جدید ...!!؟؟
من هم موافقم تا یه حالی به این نظرسنجی بدیم
هم یه حالی به این کیسه حموما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زنده باد پرسپولیس
حالا با بقیه هم همانگ کنیم که تاپیک جدید رو زودتر راه بندازیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زنده باد پرسپولیس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه اجازه میدین من این کارو بکنم.
نقل قول:نقل قول:ُسلام دوستاننقل قول:
آقا من دارم تاپیک جدید رو آماده میکنم ..
نظرسنجیشم درست کردم و الان ایجادش میکنم ..
یحیی جان نظرسنجی اینجا درست بشو نیست ..
چون باید ادمینها اینکارو بکنن ، که حالا حالا ها باید منتظرشون باشیم ..
هروقت درست شد ، شاید اومدم تو همین تاپیک .. و از مدیرا هم
خواستیم پستهای اون تاپیک رو به اینجا اضافه کنن ..
یا حق
:40:
پــــرســپــولیـــــس قـهــــــــرمــان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خدمت دوستان ..
تاپیک قبلی هم سنگین شده بود ( نزدیک 500 صفحه ) و هم نظرسنجیش دچار مشکل بود ..
این تاپیک رو برای این فصل پرسپولیس میریم ..
زنده باد پرسپولیس قهرمان
:40::40::40:
یا حق
:11:
سلام دوستــــــــــان
این لینک تاپیک جدید پرسپولیس قهرمـــــــان هست ..
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=242132
یا حق
خب به سلامتی من اولین پست و اولین رای رو دادم.:d
المو جان میخوای آدرس یه تاپیک بهت بدم تو همین پی سی بالای 3200 صفحه هستش ولی هیچ مشکلی نداره.نقل قول:
تاپیک قبلی هم سنگین شده بود ( نزدیک 500 صفحه ) و هم نظرسنجیش دچار مشکل بود ..
اون تاپیک تنها عیبش نظر سنجیش بود
آره بابا .. تاپیک تریبال وار رو دیدم .. :27::31:نقل قول:
مشاعره هم به همین صورت .. :31:
ولی خوب یه جورایی قات میزنه ..
البته دلیل اصلی هم فقط نظرسنجی بود ..
ممنون بردیا جان
یا حق
قهرمانی در سه جام
پرسپولیس، ذوب آهن را 6 تایی کرد
14 سال پیش در چنین روزی، 17 تیر ماه سال 1373 تیم پرسپولیس در هفته پنجم در دور چهارم جام آزادگان در اصفهان با برتری 6 بر یک تیم ذوب آهن را شکست داد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، در آن دیدار که با قضاوت فصیحفرد برگزار شد، علی دایی با 3 گل، پیوس 2 گل و منافی یک گل برای سرخپوشان گلزنی کردند و دهقان زننده تک گل تیم ذوب آهن بود.
در آن بازی تیم پرسپولیس با این ترکیب به مصاف حریف رفته بود: نادر باقری، منافی، عبدالهنژاد، شاهرودی، موسوینیا، پیروانی، عبدی، محرمی، دایی، پیوس (کاپیتان) و کلهر. مربی: حمید درخشان.
=-=
perspolis-club.net
تمرین صبح روز شنبه سرخپوشان برگزار شد
بازيكنان تيم فوتبال پرسپوليس تهران به همراه کادر فنی صبح امروز در آكادمي ملي المپيك به تمرين پرداختند.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، تمرين سرخپوشان از ساعت 40/9 در آكادمي ملي المپيك برگزار شد و
بازيكنان تمرينات بدنسازي را زير نظر پرويز كماسي انجام دادند.
تمرين امروز سرخپوشان ساعت 30/11 به پايان رسيد و بازيكنان از ساعت 30/16 امروز نيز در ورزشگاه كارگران تمرين
نوبت بعدازظهر را برگزار خواهند کرد.
گفتنی است؛ گزارش تصویری تمرین نوبت صبح سرخپوشان در بخش گالری سایت رسمی باشگاه پرسپولیس موجود
می باشد.
=-=
perspolis-club.net
امروز در باشگاه صورت گرفت
جلسه مسئولان باشگاه پرسپولیس و نمایندگان شرکت آلفا برگزار شد
صبح امروز در باشگاه پرسپولیس جلسهای با حضور مسئولان باشگاه و نمایندگان
شرکت آلفا برگزار شد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، پیرو توافق قبلی با نماینده و وکیل شرکت آلفا در ایران که در آن جلسه
طرفین توافق نمودند انجام بازیهای دوستانه به فاصله بین دو نیم فصل فوتبال 88 – 87 و یا به پس از اتمام فصل موکول
گردد، امروز و در باشگاه پرسپولیس جلسهای مجدداً با حضور نمایندگان اعزامی شرکت آلفا از آمریکا تشکیل گردید.
طرفین توافق نمودند یک کار گروهی مرکب از نمایندگان طرفین در دفتر حقوقی باشگاه تشکیل و طی آن در خصوص
زمان قطعی برگزاری مسابقات و فراهم نمودن مقدمات سفر، گفتگو و تصمیم نهایی اتحاذ گردد.
=-=
perspolis-club.net
قهرمانه هر 3 جام میشیم
نيكبخت واحدي: فردا قراردادم را با پرسپوليس ثبت ميکنم
خبرگزاری پرسپولیس : هافبك فصل گذشته تيم فوتبال پرسپوليس گفت: به نظرم فردا قراردادم را با اين تيم ثبت ميكنم.
عليرضا نيكبخت واحدي در گفت و گویی اظهار داشت: خودم هم از اين جريانات خبر ندارم و نميدانم از كجا درست ميشود. فقط ميگويم با هيچكس مشكلي ندارم و همه را دوست دارم.
وي در مورد روند مذاكراتش با پرسپوليس، عنوان كرد: همين روزها تكليفم مشخص ميشود. اكنون مشكلي با پرسپوليس ندارم و روند مذاكراتم مثبت بوده است. به نظرم فردا قراردادم را با آنها ثبت ميكنم.
نيكبخت واحدي در پاسخ به اينكه گفته ميشود در اين چند روز با حضور در دفتر مديرعامل باشگاه استقلال با وي ديداري داشته است، گفت: ديشب از كيش به تهران بازگشتم. در اين مدت تماسي با مسئولان استقلال نداشتم. بازيكني بودم كه مطبوعات هميشه سوژه براي نوشتن از من داشته اند و بارها گفته ام هميشه حاشيه را دوست داشته ام.
اين بازيكن درباره اينكه فتح الله زاده قصد به خدمت گرفتنش را دارد تا وي را ترانسفر كند، اظهار داشت: در جريان اين موضوع نيستم. گزينه اول من پرسپوليس است و تا اين لحظه با تيم ديگري مذاكره نكردم.
هافبك فصل گذشته سرخپوشان درباره اينكه به نقل از او مطرح شده استقلالي نيست و هرگز به اين تيم نميرود، تصريح كرد: چنين مصاحبه اي انجام ندادم. چطور ميتوانم تيمي كه 9 سال در آن بازي كردم را دوست نداشته باشم؛ اما اكنون به پرسپولس فكر ميكنم
---------------------------------------
مرسی ElmO بابت تاپیک ولی کاش 87-88 رو نمینوشتی چون سال دیگه باز باید یه تاپیک دیگه بزنیم
وضعيت نهايي خليلي فردا مشخص ميشود
خبرگزاری پرسپولیس : پزشك تيم ملي فوتبال ايران گفت: وضعيت نهايي مهاجم تيم ملي فردا به طور شفاف مشخص ميشود.
پرهام خانلري در گفت و گویی اظهار داشت: محسن خليلي امروز كنار ساير بازيكنان تمرين كرد؛ اما براي مشخص شدن شرايط نهايي اكنون نميتوانم اظهار نظر كنم.
پزشك تيم ملي درباره شايعه پارگي رباط طيبي مهاجم پرسپوليس، تاكيد كرد: در اين زمينه بايد صبر كرد زيرا فردا پس از انجام معانيه ها و مشورت هاي نهايي ميتوانيم پاسخ نهايي را درباره مصدوميت زانوي خليلي اعلام كنيم.
وي ادامه داد: شرايط جسماني ساير بازيكنان خوب است. آنها تمرينات خوبي را در اسپانيا انجام ميدهند
بازیكن سابق تیم فوتبال لیوورنوی ایتالیا در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی شبكه خبر گفت : هنوز باشگاه من برای فصل آینده مشخص نیست و تا پایان هفته باشگاه آینده خود را مشخص می كنم .
وی شركت در تمرین تیم فوتبال استقلال تهران را تكذیب و خاطرنشان كرد : برای حفظ آمادگی در مجموعه ورزشی انقلاب تمرین می كنم و هیچ وقت با استقلال تمرین نكرده ام.
رضایی اعلام كرد : اگر شرایط مساعد باشد به فوتبال ایتالیا برمی گردم ولی تا اكنون پیشنهاد قابل توجهی را دریافت نكرده ام .
بازیكن سابق تیم فوتبال لیوورنو درباره رفتن به یكی از دو تیم استقلال یا پرسپولیس هم گفت : هر دوی این باشگاه ها با من صحبت كرده اند ولی باشگاه پرسپولیس در این مسئله جدیت بیشتری داشت. فعلاً هیچ عجله ای برای انتخاب باشگاه جدید ندارم ،البته مسئولان باشگاه پرسپولیس به من لطف زیادی دارند و مذاكرات دوستانه و البته حرفه ای را با این باشگاه داشته ام .
رحمان رضایی تاكید كرد : شخصاً اهمیت زیادی برای برخورد حرفه ای و خوب مسئولان باشگاه پرسپولیس برای پیوستن من به این تیم قائل هستم.
وی ادامه داد : روی پیشنهاد پرسپولیس فكرمی كنم و تكلیف من در چند روز آینده مشخص می شود. البته از طرف تیم فوتبال النصر امارات كه آقای بوناچیچ هدایت آن را برعهده دارد هم پیشنهاد دارم و این موضوع را هم بررسی خواهم كرد .
بازیكن سابق تیم ملی فوتبال ایران گفت : دنیای فوتبال دنیای كوچكی است و همه مربیان و بازیكنان از میزان توانایی همدیگر آگاهند.
جلسه 2 ساعته مصطفوي با نيكبخت واحدي
خبرگزاری پرسپولیس : عليرضا نيكبخت واحدي امروز با حضور در دفتر باشگاه پرسپوليس به مدت 2 ساعت در خصوص وضعيت ثبت قرارداد خود با داريوش مصطفوي مذاكره كرد.
مسئولان باشگاه از مثبت بودن مذاكرات خبر داده و اعلام كردند اين بازيكن فردا قرارداد خود را ثبت مي كند.
اين بازيكن در گفت و گو یی نيز از ثبت قرارداد خود در روز آينده خبر داد.
مجيد فرخزادي سخنگوي باشگاه نيز ضمن تاييد خبر فوق گفت: به هيچ عنوان قرار نبود نيكبخت از پرسپوليس برود و اين مورد شايعهاي بعضي از دوستان بود
خبر درسته که میگن نیکبخت آپاندیسشو عمل کرده؟
4 ماه نمیتونه بازی کنه
وضعيت نهايي خليلي فردا مشخص ميشود
خبرگزاری پرسپولیس : پزشك تيم ملي فوتبال ايران گفت: وضعيت نهايي مهاجم تيم ملي فردا به طور شفاف مشخص ميشود.
پرهام خانلري در گفت و گویی اظهار داشت: محسن خليلي امروز كنار ساير بازيكنان تمرين كرد؛ اما براي مشخص شدن شرايط نهايي اكنون نميتوانم اظهار نظر كنم.
پزشك تيم ملي درباره شايعه پارگي رباط طيبي مهاجم پرسپوليس، تاكيد كرد: در اين زمينه بايد صبر كرد زيرا فردا پس از انجام معانيه ها و مشورت هاي نهايي ميتوانيم پاسخ نهايي را درباره مصدوميت زانوي خليلي اعلام كنيم.
وي ادامه داد: شرايط جسماني ساير بازيكنان خوب است. آنها تمرينات خوبي را در اسپانيا انجام ميدهند
1 ماه پیش عمل کرده الان هم صصحیح و سالمهنقل قول:
پرسپوليس 28 تير عازم اسپانيا ميشود
خبرگزاری پرسپولیس : پس از جلسات هيئت مديره و هماهنگيهاي تلفني با افشين قطبي و مدير حقوقياش قرار شد تيم پرسپوليس 28 تير مصادف با 18 جولاي راهي اسپانيا شود.
پرسپوليسيها به مدت 11 روز در اسپانيا اردو ميزنند و 8 مرداد به تهران باز مي گردند.
قرار است در اين سفر 25 بازيكن و 7 همراه پرسپوليس را همراهي كنند.
طبق اعلام مسئولان باشگاه پرسپوليس، هيچ يك از اعضاي هيئت مديره و داريوش مصطفوي در اين سفر تيم را همراهي نخواهند كرد.
پرسپوليسي ها براي صدور رواديد، مدارك لازم را به سفارت اسپانيا تحويل دادهاند.
پيش از اين مصطفوي در برنامهاي تلويزيوني اعلام كرده بود، كاروان پرسپوليس 8 مرداد راهي اسپانيا ميشود.
قطبي در حال حاضر در هلند به سر ميبرد و قرار است در اسپانيا به اردوي تيم ملحق شود.
اولا اگر شما فکر میکنی من عمدا از رو پست شما کپی پیست کردم و خبر تکراری گذاشتم میتونی پستتو ویرایش کنی.نقل قول:
تاپیک با این چیزا سنگین نمیشه!
کدوم خبر رو 20 دفعه گذاشتند؟!
جلسه 2 ساعته مصطفوي با نيكبخت واحدي
خبرگزاری پرسپولیس : عليرضا نيكبخت واحدي امروز با حضور در دفتر باشگاه پرسپوليس به مدت 2 ساعت در خصوص وضعيت ثبت قرارداد خود با داريوش مصطفوي مذاكره كرد.
مسئولان باشگاه از مثبت بودن مذاكرات خبر داده و اعلام كردند اين بازيكن فردا قرارداد خود را ثبت مي كند.
اين بازيكن در گفت و گو یی نيز از ثبت قرارداد خود در روز آينده خبر داد.
مجيد فرخزادي سخنگوي باشگاه نيز ضمن تاييد خبر فوق گفت: به هيچ عنوان قرار نبود نيكبخت از پرسپوليس برود و اين مورد شايعهاي بعضي از دوستان بود.
من کی گفتم شما از روی من کپی کردی گفتم خبر تکراری گذاشتینقل قول:
اولا اگر شما فکر میکنی من عمدا از رو پست شما کپی پیست کردم و خبر تکراری گذاشتم میتونی پستتو ویرایش کنی.
حالا که می بینی شده :27:نقل قول:
تاپیک با این چیزا سنگین نمیشه
حالا من یه چیزی گفتم منظورم 2 .3 بار بودنقل قول:
کدوم خبر رو 20 دفعه گذاشتند؟!
به نظر من توی اون یکی تاپیک پست بدیدنقل قول:
نقل قول:
آره .. مخالف بودم ، اما به دلیلی که آخر همین پست میگم ، موافق شدم !
عشق به پرسپولیس چیزی نیست که ما بخوایم با صفحات بالای تاپیک نشونش بدیم !
این چیزیه که همه میدونن ، کسی که هم که نخواد بدونه ، میگه این که دلیل محبوبیت نیست !
پس این چیزا نیست دوست من .. اون تاپیک هم خیلی زود شلوغ میشه ..
ضمن اینکه توی صفحه ی اولش هم اینو ذکر کردم که این تاپیک دوم هست و تاپیک قبلی
500 صفحه بوده و ..
درست شدن نظرسنجی این تاپیک هم میره به زمانی که یکی از ادمین ها بیان و درستش کنن ..
دیدی که بابک اومد و گفت در اختیارات من نیست ..
از اون گذشته ، وقتی نظرسنجی این تاپیک درست شد ، از مدیر میخوایم تمام پستهای اون
تاپیک رو به این تاپیک اضافه کنه و بعد همینجا ادامه میدیم ..
علت رفع مخالفت من هم همین بود ...
یا حق
شما همینجا پست بدید ..نقل قول:
من از مدیرا درخواست میکنم که یا اون تاپیک رو قفل کنن و یا نظرسنجیشو درست کنن ..
یا حق
به به
بالاخره تاپیکون راه افتاد و من نظرم رو دادم
قهرمان هر سه جام
بابت خبرها هم ممنون
ايشالله كه نظر سنجي درست ميشه
هر سه جام مال خودمونه.
لطفا بي جهت تعداد تاپيكها رو بالا نبرين
متاسفانه چند ماهيه كه بعضي ها بدون توجه به قوانين هر كاري كه ميخوان ميكنن: كه خبر هر تاپيك رو تو همون بايد گذاشت نه واسش تاپيك زد
اين كار همه رو گيج ميكنه بهتره كه همه اخبار و نظرات يه جا باشه
اين نظر شخصي بنده است
ElmO جان ازم ناراحت نشيا
البته الان يه سر به اونجا زدم ولي ...
از ElmO انتظار نداشتم كه بگه از مديرا ميخوام اينجا رو بقفلن
يعني چي اين حرف ؟؟؟؟
اين 2 دستگي كه اصلا ارزشي نداره لطفا ElmO خان ادبياتت رو تغيير بده ك به خاطر يه نظر سنجي آدم اينطور كل كل نميكنه
مصطفوي:پس از صحبت با قطبي، مسالهي نيكبخت حل شد
خبرگزاری پرسپولیس : مديران عامل باشگاه پرسپوليس تهران گفت: مشكل نيكبخت پس از حضور امروز او در باشگاه و صحبتهاي تلفني با افشين قطبي حل شد.
داريوش مصطفوي در گفتوگویی پيرامون وضعيت عليرضانيكبخت واحدي اظهار كرد: نيكبخت عصر امروز (يكشنبه) با حضور در باشگاهمذاكرات نهايي را با ما داشت؛ همچنين پس از صحبتهاي تلفني كه با افشينقطبي داشتيم او نيز از حضور نيكبخت در تيم پرسپوليس اظهار رضايت كرد.وي افزود: قرارداد نيكبخت عصرامروز به مدت دو سال با باشگاه پرسپوليس تمديد شد كه اين قرارداد فردا درساعت 10 صبح در هيات فوتبال استان تهران به ثبت خواهد رسيد تا نيكبخت مثلهميشه يك بازيكن ممتاز و شايسته براي پرسپوليس باشد و حضور قدرتمندي را درتركيب تيم در فصل آتي داشته باشد.
مصطفوي همچنين ادامه داد: هدفما حضور هرچه قويتر در سه جام ليگ قهرمانان آسيا، ليگ برتر و همچنين جامحذفي در فصل آينده است كه ميخواهيم با تيمي كامل و حضوري قدرتمند موجباتشادي و سرافرازي مردم و هوادرانمان را فراهم كنيم.
او در پايان تاكيد كرد: اينراه جز با تلاش كادر مديريتي، فني و تمامي بازيكنان پرسپوليس ميسر نخواهدشد و ما همگي بايد يكدل و با يك هدف براي موفقيت پرسپوليس در اين راه قدمبرداريم تا بتوانيم انتظار كسب نتايج خوب را داشته باشيم
تاپیک ها رو با هم ادغام کردم .
ممنون
یاسین عزیز یه جوری صحبت میکنی انگار ما دشمن همیم .. :46:نقل قول:
من خودم یه پرسپولیسی ام و اصلا قصدم ایجاد دو دستگی نبوده و نیست و نخواهد بود ..
اگر چند صفحه قبل رو بخونی و کلا اگر پیگیر بوده باشی ، حرف ایجاد تاپیک جدید شده بود
سوژه و مطمئنا اگه من نمی زدم ، یکی دیگه میزد .. !
من خودمم همونطور که اول گفتم ، مخالف تغییر تاپیک بودم ، اما از ترس اینکه یهو چهار
پنج تا تاپیک پرسپولیس ایجاد نشه ، اینکار رو کردم و خودمم بعد از اثرش ، از بابک خواستم
ادغام کنه ..
اینا توجیه و دلیل نیست ...
ضمن اینکه اصلا ازت انتظار نداشتم اینجوری صحبت کنی یاسین جان ..
مثلا احترام برای پرسپولیسی بودنم قائل نبودی ، میزدی تو گوشم ؟!
اینجور حرف زدن زشته یاسین جان .. اونم با یه دوست ..
نقل قول:نه مجتبی جان ناراحت نمیشم .. :10:نقل قول:
فقط شما در جریان موضوع نبودید .. آخه علت زدن تاپیک ، گذاشتن خبر نبود که ..
بلکه داشتن یه تاپیک با نظرسنجی سالم + دلایلی که بالا گفتم بود ..
نقل قول:مجتبی جان دیگه از شما انتظار نداشتم اینجوری حرف بزنی .. !نقل قول:
من مگه از چه ادبیاتی استفاده کردم که بخوام تغییرش بدم .. ؟
با کی کل کل کردم ؟؟؟
من فقط علتش رو به یاسین عزیز گفتم .. این که کل کل نیست ..
من از مدیر محترم خواستم تا زمانی که این تاپیک نظرسنجیش درست بشه ،
قفلش کنه تا همون دودستگی ایجاد نشه ..
من که نگفتم اینو قفل کنه واسه همیشه که .. !
من اگه کارم اشتباه بوده ، از همه ی پرسپولیسی های عزیز معذرت میخوام و
اگه با کسی هم بد صحبت کردم ، از اون معذرت میخوام ..
درست نیست واسه چیزای به این کوچیکی ارزش دوستیمونو پایین بیاریم ..
امیدوارم همه مون خیلی زود به اشتباهاتمون پی ببریم .. !
ممنون بابک جان ..نقل قول:
یا حق
اووووو .. حالا چرا دعوا راه انداختین؟؟!!!؟؟؟
اصلا نظر سنجی نخواستیم.
بابک خان لطف کن کلا ببندش راحت شیم از دست این نظر سنجی.
نظر سنجی نمیخواد که :
پرسپولیس همیشه قهرمانه
بابت خبرا ممنون.
بالاخره مصدومیت خلیلی در چه حدیه؟هنوز اعلام نشده؟
آقایون بحثو تموم کنید.مجتبی(المو)که کار بدی نکرده بود جبهه گیری میکنید علیهش.