ميشه سرويس 512 برنزي 512 BU و قيمتش هم 42000 هست ( قبلا 26000 بود )نقل قول:
Sent from my iPad using Tapatalk
Printable View
ميشه سرويس 512 برنزي 512 BU و قيمتش هم 42000 هست ( قبلا 26000 بود )نقل قول:
Sent from my iPad using Tapatalk
یعنی قبلا محدودیت داشته که بعد از آپدیت سایت تغییرش ندادننقل قول:
والا من الان حجمی دارم که پشیمونم چرا با نامحدودی که داشتم عوض کردم !نقل قول:
والا قبلا رو نمیدونم..نقل قول:
ولی الان شما اگه سرویس نامحدود از فن اوا بگیری، هیچ محدودیت دانلود و سرعتی نداری !
اینی هم که توی سایت زده، اشتباهه و باید آپ شه؛
شما مصلا سرویس 512 نامحدود برنزی میگیری، که بهت حدود سرعت 50 تا 65 رو میده و در تمام تایم روز و شب با همین سرعت دانلود میکنی
دوستانی که محدود دارن میتونن چک کنن ببینن ازشون حجم بیخودی کم میشه یا نه؟مثلا مودم رو خاموش روشن کنین ،یک فایل 100 مگی رو دانلود کنین بعدش چک کنین ببینین چقدر کم شده!
سلام بر شمانقل قول:
بله درسته، لطفا لینک سایتی که می فرمایید رو برام ارسال کنید.
مطمئنا کم نمیشه. لطفا اگر کم شد حتما خبر بدین.نقل قول:
بفرمایید جناب : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
قسمت سرویسهای نامحدود . ستون حداقل ترافیک ماهیانه .
مرسی، این لینک مربوط به حداقل ترافیکیه که شما می تونید دانلود داشته باشید و حداکثر نیست.با توجه به پهنای باند آزاد مراکز و کامنت های قبلی دوستان، شما می تونید خیلی بیشتر از این اعداد استفاده کنید بدون اینکه محدودیتی براتون اعمال بشه.نقل قول:
قابل توجه مشترکین عزیز شرکت فن آوا در شهر مشهد مقدس:
به استحضار می رساند متاسفانه نمایندگی قبلی شرکت داده پردازی فن آوا با نام شرکت کیانت به دلیل تخلفات متعدد لغو نمایندگی شده اند.
خواهشمند است از این به بعد کلیه موارد مربوط به پشتیبانی و فروش سرویس اینترنت خود را از طریق شماره تلفن های 37673114 و 37665975 پیگیری فرمایید.
آقا فن آوا پیامک داد که اشتراک شما داره تموم میشه برای تمدید قرارداد اقدام کنید! :blink: تعجب کردم شدید. شکم برد رفتم پرتالم دیدم بله... 3.28 گیگ از حجمم و 23 روز از اعتبارم مونده!
چشه؟ قاطی کرده نرم افزارشون؟! :n13: شایدم ویروس گرفته! :دی :n09: الهی اون برنامه محدود کننده سرعت شبانشون ویروس بگیره نیست و نابود بشه و شیر سرعت شبانه تا ته باز بشه راحت بشیم!!! :n08:
توجهمتقاضیان می توانند رزومه و درخواست کتبی خود را حداکثر تا تاریخ ۱۳۹۳/۰۷/۳۰ برای ایمیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارسال نمایند.
شرکت داده پردازی فن آوا نماینده فعال فروش می پذیرد.
داداش شما این nat که گفتی تویه نویز تثیر داره همونیه که موقعه کانفیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه همون که زدن ون نزدنش برای من فرقی نکرد:n13:نقل قول:
Nat به نویز ارتباطی نداره. فکر نمی کنم همچین توضیحی عرض کرده باشم.نقل قول:
نویز فقط به ارتباطات فیزیکی مودم شما تا پورت مخابراتی بستگی داره و یه سری تنظیمات نرم افزاری که توسط پشتیبانی انجام میشه.
الان اگه من کل ارتباطات فیزیکی درست باشه از پشتیبانی هم مشکلی نداشته باشه کار نرم افزاری میشه با کامپیوتر خودم انجام بدم که نویز بهتر شه؟نقل قول:
خیر-امکان پذیر نیست.نقل قول:
نماینده فن اوا
اینترانت یا همون اینترنت ملی با سرعت خوب و نامحدود یا با سرعت خوب و محدود با شبانه رایگان با قیمت مناسب دارید واسه منزل که ارائه بدید ؟؟؟
حاجی دمت گرم.من از همین کیانت میخواستم اینترنت بگیرم معلوم بودچیکارن!!باهاشونم دعوا کردم.:n09:نقل قول:
واقعا فن آوا بنظرم بهترین شرکت حال حاضر هستش،حیف که این منطقه مارو پوشش نمیده:n02:
فقط حاجی واسه دریافت نمایندگیو نماینده فروشو این داستانا کلا چی میخواد؟چجوریاس یه توضیحی بدی دمت گرم.
درستهنقل قول:
اما متاسفانه مثلا صبانت حداقل رو اینطور توضیح میده:
"حداقل ترافیک دریافتی ماهیانه (گیگابایت): : پس از رسیدن به این سقف حجم دریافتی سرعت با محدودیت تعریف شده کاهش می یابد."
و درواقع فقط 10 گیگ ترافیک رو تضمین میکنن. برای کسی که نامحدود میخواد 10 گیگ واقعا کفاف نمیده. مثلا من کمتر برای دانلود نیاز به اینترنت دارم. اما اگر بعد از این به اصطلاح حداقل سرعت بیاد پایین که حتی نشه برای وبگردی استفاده کرد اصلا به صرفه نیست.
سلام
الان کسی نمیدونه فرق سرویس های BU SU GU چیه؟
کسی تا حالا سرویس 128 SU نداشته؟ مسلما su باید سرعتش بهتر از bu باشه پس از سرعت اسمی بیشتره ولی اینکه چقدره مهمه!
gu طلایی تقسیم بر 4نقل قول:
su نقره ای تقسیم بر 6
bu برنزی تقسیم بر 8
بین نقره ای و برنزی بالاتر فقط هزار تومن فاصله س
اونا باید میزدن حداکثرنقل قول:
چون بعد از اون سرعت اونقدری پایین میاد که دیگه قابل استفاده نیس
مطمئنی؟ کسی تا حالا تست نکرده!نقل قول:
اینجوری که بدرد نمیخوره بله دیگه همون BU یک سرویس بالاتر سرعت بهتری داره فقط با اختلاف 1000تومان!
عجیبه ها نباید اینجوری باشه اگر حجم داخل پنلی که میدند کمتر میکردند و قیمت هم برمیگشت به حالت قبل خیلی بهتر میشد!
یعنی کسی که خیلی پر مصرفه بیاد همون 512 bu بخره با قیمت 38 که تغییر کرده ولی اونی که کم مصرف تره همون قیمت قبلیش یعنی 24
اینجوری عدالت هست.
این فن آوا هم هر روز داره سرویس های نسبتا ارزانتر اش رو برمیداره.
الان تو پنلم نگاه کردم دیدم 512 شبانه رایگان با 5 گیگ حجم رو هم برداشته!
سرویس شبانه الان فقط شده یک مگ با 30 گیگ 84 تومان:n24:
همین 512 نامحدود که الان دارم برا ماه بعد 38 تومان
واسه منم برداشتن؟؟؟!!!!
بله لطفا با شماره های دفتر تماس بگیرید.نقل قول:
امیدوارم بتونیم در آینده نزدیک منطقه شما رو هم پوشش بدیم.نقل قول:
متشکرم، سرویس های اینترنت اکثر شرکت ها الان یکسان هست، سرویس اینترنت نیازمند پشتیبانی مناسب، دقیق و سریع هست که ما تلاش می کنیم بهش نزدیک بشیم. متاسفانه شرکت فن آوا به دلیل مدیریت ضعیف نماینده های قبلی عقبه خوبی در مشهد نداره و به همین واسطه نتونسته سهم خودشو از بازار اینترنت مشهد بدست بیاره.
در خصوص نمایندگی فروش به افراد حقیقی و حقوقی نمایندگی ارائه میشه، لطفاً درخواستتونو به ایمیلی که قبلا عرض کردم ارسال گنید تا شرایط بر روی همون ایمیل بهتون اطلاع رسانی بشه.
شرکت فن آوا سیاست مصرف عادلانه رو با محدود کردن سرعت بعد از گذشت مدت زمان خاص بر روی سرویسش اعمال نکرده، به شما اطمینان میدم سرعت شما هیچ وقت بر اثر مصرف ترافیک کاهش پیدا نمی کنه.نقل قول:
شما احتمالا ارتقاء سرویس داشتین، سرویس ها برداشته نشده، می تونید با دفتر تماس بگیرید و سرویستون رو دانگرید کنید.نقل قول:
متاسفانه هنوز با گذشت یک هفته از درخواست سرویس جدید خطم رانژه نشده و با تماس با دفتر فن آوای مشهد گفته شد از طرف فن آوا کارها انجام شده اما مرکز صابری وحید تعلل میکند و در این موارد هم میدانید که من مشترک راهی جز صبر کردن ندارم.فقط امیدوارم کیفیت خطی که خواهم داشت ارزش این صبر کردنها را داشته باشد:n01:
خانم ناصری مسول فروش فن آوا قبلا گفته بودن برنزی
زیر ۱ مگ قراره حذف بشه ولی در عمل حذف نشد و گرون شد
این طرح ویزه پاییزه رو چن مگ میبندین تو مشهد؟
سایت فن آوا
محتوای مخفی: .
پنل
محتوای مخفی: .
با عرض تاسف و پوزش فراوان از شما و مشترکین عزیز باید عرض کنم متاسفانه به دلیل حجم بالای رانژه مراکز مخابراتی بعد از نمایشگاه کامپیوتر، تمامی رانژه ها با تاخیر مواجه شده و عملا شاهد نارضایتی زیاد کاربران از این موضوع هستیم.نقل قول:
6 مگنقل قول:
سرویس ها قرار بود حذف بشه، ولی سیاست مدیران ارشد عوض شد.
اینقدر گرون شده که آدم میمونه چکار کنه.
من خودم سال ها مشترک مخابرات بودم. کار من رو راه می نداخت و سرعتش هم همیشه نورمال بود. اما تو این خونه جدید به دلایلی نتونستم از مخابرات سرویس بگیرم و فن آوا رو پیدا کردم. اولش گفتم سرویس 1 مگ نامحدود حدود 10 تومن گرونتره نسبت به مخابرات اما الان بیش از 25 هزار تومن.
آخه چرا؟
مگه همه پولدارن که اینقدر پول اینترنت بدن؟ شما حساب کن ماهی هم یه بسته اینترنت برای موبایل بگیریم مثلا 10 هزار تومن. اونوقت باید ماهی حدود 70 هزار تومن بدیم برای اینترنت.
منصفانه نیست. ای کاش این مملکت درست می شد.
باهاتون موافقم که قیمت سرویس های نامحدود بالاتر رفته، ولی تو شرایطی که نظارت زیادی روی این سرویس هست متاسفانه از طرف شرکت اجتناب ناپذیر بود.نقل قول:
واسه همین به اکثر کاربران عزیزمون پیشنهاد میدیم از سرویس های حجمی استفاده کنند.
با این حال سعی کردیم با جلوگیری از اعمال بعضی سیاست ها مثل مصرف منصفانه و ... حداقل نارضایتی رو بین کاربران داشته باشیم.
امکانش هس شیر کردن نا محدود را کمتر کنیدنقل قول:
مثلا نا محدود برنزی تقسیم بر ۶
و طلایی تقسیم بر ۲
آقای قلی زاده تو شبکه های اجتماعی داخلی مثل کلوب هم عضوید؟
سایتتون کی راه اندازی میشه؟
تو سایتتون یه قسمت بزارین پاسخ به سوالات و هر سوالی که تایید کردین
با جواب قرار بدین
قرار بود بعضی مراکز رو ۱۲ مگ ببرین
اگه انجام بشه چه تاثیری روی نامحدودها داره؟
شما میگین نظارت زیادی بود چرا مخابرات تهران نا محدودش قیمتش پایینه و مشکلی نداره؟
میدونم شما فقط نماینده مشهد هستین میخواستم نظرتون رو بدونم
فقط خانم ناصری جوابگوی تلفن هس و بعضی مواقع جواب سوالات رو نمی دونن و از آقای کناریشون که بنظرم جناب مقدس هستن میپرسننقل قول:
چندین بار شده در ساعت کاری زنگ زدم ولی کسی گوشی رو بر نداشته
یا بعضی مواقع خانم ناصری خیلی خستن و رو جوابگویی شون تاثیر داره
درباره یه موردی بهشون خیلی صحبت کردم تا آخر انگار آقای مقدس اومدن و از ایشون پرسیدن و قبول کردن
اون خانم دیگه تو نمایشگاه هم اطلاعاتشون بسیار کم بود
اگه حداقل پاسخگویی تلفنی رو یه نفر دیگه هم اضافه کنید بنظرم خوبه
ولی همینکه قبول میکنید و اطلاع رسانی میکنید متشکرم
سلام دوستان
من تهرانم ، محله تهرانپارس
آسیتک داشتم ، حالا فن آوا ثبت نام کردم ... میخواستم بپرسم دوستانی که دارن راضی هستن ؟! سرویس 1 مگ 30 گیگ میگیرم !!! سرعت دانلود خوبه ؟! شبا موقع دانلود رایگان سرعت محدود میشه ؟!
من بازی آنلاین میکنم !!! از لحاظ پینگ خوبه >؟!
مرسی از کمکتون
همینکه یکنفر از طرف شون میاد اینجا مودبانه جواب کاربرارو میده خودش حسنه تو این اوضاع
(تاپیک صبانت خاطرت هست نماینده شهرستان شون میومد فقط انتریک میکرد کاربرای ناراحتو و چرند می بافت؟)
حیف که فناوا هم پورت خالی نداره تو مرکز ما . درسته یکم گرونتره ولی حداقل انسانیت نشون میدن نه مثل صبانت بی شخصیت .
صبانت بنظرم یه علتش فروش بالا وگنده شدنش هس و متاسفانه کاربران تخلیه نمیکنن اکثرا و بعضیا اشتباه بزرگی کردن یه ساله یا چندین ماهه گرفتن و هنوز امیدوارن اصلا کلا مردم امیدواری داریمنقل قول:
درسته حرفت برخودشون خوبه و خدا کنه اگه یه روزی فروششان مثل صبا نت بشه باز هم اینجوری باشن
راستی اوایل محدودیت صبانت یه سر و صدایی از تاپیک بلند شد ولی الان همه چی آروم و انگار قبول کردن
اگه وزیر یه تهدید جدی استیضاح بکنن و مطمئن شه شاید کلا اینترانت کنه
و ۳ جی و ۴ جی هم اینترانتی با سرعت نجومی چون وزیر تازه به همچین مقامی رسیده و دوست نداره بره کنار:n02:
والا تخلیه که خیلیا اعلام کردن و تا امروز هم ادامه داره . حالا چند درصد راست میگن و اصلا این تعداد تخلیه برای صبا مهم هست یانه
اون بحثی دیگره . همون ایام با مدیر بازاریابی شون بحث کردم گفت آماده کردیم خودمونو برای 10 درصد ریزش و طوری نیست!
- من بزحمت یه پورت تو پارس رزرو کردم اما این تخلیه داره کشدار میشه و بازهم باید اعمال پارتی کنم گویا.
اون ارامش و قبول کردن هم دیگه بعد چند دهه جزو صفات ثانویه مردم ما شده . صبح تا شب در معرض انواع شوکها و فشارها دیگه
بیرمق شون کرده متاسفانه .