پارسال که شد 320 تومننقل قول:
ولی کمترین قیمتش همون موقعس
Printable View
پارسال که شد 320 تومننقل قول:
ولی کمترین قیمتش همون موقعس
آره حتما !! چون اگه یادتون باشه یکی از نمونه هایی که تعجب همه رو برانگیخت بازیه Black روی PS2 بود که جزو آخرین بازی های این کنسول بود.نقل قول:
دستت درد نکنه یعنی من فرق Composite با HDMI رو نمیدونم !!؟؟ :31:نقل قول:
بله کاملا درسته و همچنین اینکه HDMI قابلیت Update شدن داره و اضافه شدن قابلیت روی بخش تصاویر و صدا.
در ضمن شما حرف من رو درست متوجه نشدی ها !! من گفتم که مدل دریافت سیگنال هر port فرق میکنه !!
رزولیشن در کابل های DVI و HDMI یکی هست ولی کیفیت(Contrast,Brigtness) تصویر نه . اینو خودم تست کردم و میگم.
البته بسته به نوع TV یا Monitor این موضوع از نظر مقدار فرق میکنه.
100% !! انتقال هر چیزی به صورت تفکیک میتونه ضریب نا هماهنگی و خطا رو بالا ببره !!
شما در کابل های HDMI از انواع سیم میتونی استفاده کنی ! مس,نقره,طلا(فاصله های طولانی) و به همین خاطر کیفیت تصویر مختلف هست.
کسی نبود کمکم کنه؟نقل قول:
سلام دوستان می خوام adsl بگیرم وصل کنم به ps3 به نظرتون 128 بگیرم کارمو را می دازه مثلا واسه ماشین یا فوتبال؟؟؟
سلام.نقل قول:
سلام دوستان می خوام adsl بگیرم وصل کنم به ps3 به نظرتون 128 بگیرم کارمو را می دازه مثلا واسه ماشین یا فوتبال؟؟؟
مهم ۱۲۸ بودن نیست مهم سرعت دانلود شماست که حدودا نباید زیر ۳۰ باشه.
من يكي از بازيهام به اندازه 1 ميليمتر خيلي جزئي و سطحي يه خش داره آيا مشكل ايجاد ميشه؟؟؟؟؟راستي من به اين نتيجه رسيدم كه بلوري هم مثل بقيه ديسكها حساسه و خيلي راحت ممكنه خش دار بشه----
نه دوست عزیز مشکلی نداره. بله بلو ری هم خط میافته ولی نه به راحتیه dvdنقل قول:
من يكي از بازيهام به اندازه 1 ميليمتر خيلي جزئي و سطحي يه خش داره آيا مشكل ايجاد ميشه؟؟؟؟؟راستي من به اين نتيجه رسيدم كه بلوري هم مثل بقيه ديسكها حساسه و خيلي راحت ممكنه خش دار بشه----
خيالم راحت شد---گفتم شايد تو مراحل ممكنه هنگ كنه بازي!!!
سلام به تمام دوستان عزیز
حقیقتش من چند سالی هست که دیگه بازی نمی کنم و حدود 6 سال از داشتن ps1 من میگذره.
حالا قصد خرید یه کنسول رو داشتم ولی نمیدونم چی بخرم:
بودجه من 200 تومن هست.
موندم با این بودجه آیا چیزی هست که من بتونم بخرم !!!!
اگه دوستان نظری یا پیشنهادی دارند پگن.
ممنون
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
و اما چندتا سوال در رابطه با ps3 :
1. قیمت روز ps3 چنده ؟
2. بازی هاش دونه ی چند هست ؟؟
3. پورت اتصالیش HDMI/DVI هست ؟؟؟
4. چه امکانتی داره ؟؟؟
5. بازی های PSP با PS3 چقدر تفاوت دارن ؟؟؟
---------------------------------------------------
ممنون .............
جواب1:سیصدو هفتاد تومن 120گیگ و 250گیگ هم بالی 415 تومنه،ولی قیمتای هر فروشگاه خاص خودشه!!!نقل قول:
جواب2: بازی ها وقتی تازه وارد بازار میشن کمینه قیمتشون70 تا150 است،ولی به تدریج وقتی تقاضا بیاد پایین تا30 هم قیمتشون افت می کنه،
جواب 3: برای گرفتن وضوح hd از کنسول باید با کابل hdmi به تلویزیون hd وصل کنی،ولی مبدل های هست که
hdmiرو به dvi تبدیل می کنه،ولی من توصیه نمی کنم،چون صدا رو منتقل نمی کنه و باید کاپل اپتیکال هم برا صدا جور کنی،در کل اگه نمایشگر با پورت hdmi نداری سراغ خرید این کنسول نرو
جواب4:پلی 3 امکانات خیلی زیادی داره،شما می تونید فیلمایی بلوری رو باهاش پخش کنید ،اگه گوشی آینو رو دارید باهاش ریموت پلی کنید،یعنی اگه تو هارد دستگاهتون مدیایی دارید اونو به اشتراک بگذارید،رایگان برید آنلاین بازی کنید،250گیگ فیلم و موسیقی بریزید توش!!! و بازی های انحصاریشو بازی کنید
البته یه وسیله جانبی داره که به کنسول وصل میشه و می تونید برنامه های تلویزیونی رو به راحتی تو هارد پلی 3 ذخیره کنید و حتی ویرایش کنید و از طریق وای فای اونو در یک شبکه محلی به اشتراک بگذارید
جواب5: از لحاظ گرافیکی پی اس تری خیلی از پی اس پی سرتره،ولی بیشتر بازیا برا هر دوشون میاد
یک نکته::: بازی های زیر رو از همه اول بگیر بازی کن
god of war3||metal gear solid4||uncharetd2||fifa2010wc
در آینده نیز می تونی بازی های مثل killzone3 و littlebigplanet2 رو بازی کنی
در ضمن این کنسول تنها کنسول با قابلیت 3d است،
تنها ضعف این کنسول هم اینه که کنترولر اون خیلی ارگونومیک نیست
نقل قول:
دوست عزیز ببخشید جسارت نباشه ولی اگه میشه در مورد اون قسمتی که رنگی کردم یکم بیشتر توضیح میدید؟
سلام دوستان . یه سوال: ایا میشه پلی 3 را به کامپیوتر وصل کرد ؟ یا به مانیتور؟ ممنون
سونی اعلام کرده که برخلاف بقیه کنسول ها با یه آپدیت از فناوری سه بعدی که بعدها قراره بازیها به اون سمت برن پشتیبانی کنهنقل قول:
وقتی شما تصویر رو می بینید تصویر در راستای دو محورxوy است،ولی سونی اولین نمایشگر سه بعدی رو مدت ها پیش ساخت و تونس محورz که همان عمق تصویر بود رو به تصاویر ببخشه ،البته اخیرا این نمایشگرها عمومی تر شده،ولی سونی پی اس تری این قابلیت رو داره که تصاویر سه بعدی از بازی های سه بعدی به نمایشگرهای سه بعدی بفرسته،البته برای دیدن این تصاویر در حال حاضر نیازمند عینک هستید ولی lg اعلام کرده نمایشگرهایی ساخته که بدون نیاز به عینک می تونید تصاویر سه بعدی رو مشاهده کنید.نقل قول:
ولی نینتندو نیز گفته کنسول دستی خودشو که صفحه سه بعدی داره به بازار عرضه می کنه که نمایشگرش بدون نیاز به عینک می تونه سه بعد رو نشون بده
کنسول ایکس باکس چون خروجی تصویریش hdmi ورژن قدیمیه نمی تونه تصاویر رو در سه بعد ارسال کنه،پس ابدا نمی تونه از این قابلیت بسیارجذاب استفاده کنه
اول بايد بگي مانيتورت چيه؟؟؟نقل قول:
سلام. ۲۲۶۱ انتخاب خوبیه اگه میخواهین مانیتور بخرید.نقل قول:
سلام دوستان . یه سوال: ایا میشه پلی 3 را به کامپیوتر وصل کرد ؟ یا به مانیتور؟ ممنون
ممنون دوست عزیز.نقل قول:
اطلاعات شما در مورد 3D به نظر کامل میرسه اما در مورد اجرا و سازگاری بازیهای 3D بر روی کنسول ها اطلاعات شما خیلی کامل نیست.
در هر صورت بریم سره اصل مطلب!:31:
اما قبلش اینو بگم که توضیحاتی که میدم بدونه هیچ گونه منظوریست و تنها برای اطلاع رسانیه و قصد جنجال و بحث های نامربوط را ندارم ولی در عوض همونطور که بارها و بارها قبلا گفتم عاشق بحث های منطقی و به دور از جنجال و همچنین سازنده هستم!:31:
ببینید نمیخوام خیلی توضیح بدم چون تا به حال چندین بار این موضوع را در این بخش توضیح دادم ولی به طوره کلی در چند بخش با منبع ثابت خواهم کرد که بازیهای 3D بر روی کنسول X360 هم قابل اجراست.
1:نه اشتباه نکنید این عکسه من نیستا!!:31:
ایشون اقای Aaron Greenberg یکی از مدیران مایکروسافت هستن که قبلا طی خبری اعلام کردن که کنسول X360 برای اجرایبازیهای سه بعدی کاملا اماده است.
منبع :
2: در همایش E3 امسال کمپانی EA اعلام کرد که بازیه Crysis 2 در هر سه پلتفرم PC & X360 & PS3 به صورت سه بعدی قابل اجراست .کد:http://www.next-gen.biz/news/xbox-360-%E2%80%9Cfully-3d-capable%E2%80%9D-microsoft
منبع :
3: اسمی از کمپانی LG به میون اوردین که یاده یه چیزی افتادم!:31:کد:http://attackofthefanboy.com/videos/crysis-2-3d-xbox-360-pc-ps3/
و اون این که قبلا اخباری مبنی بر همکاریه مایکروسافت و سامسونگ برای گسترش بازیهای سه بعدی بود ولی چندی پیش اعلام شد که ...
ادامه نمیدم چون مربوط به این بخش نیست ولی عنوان خبر و منبع اون را میزام
Xbox 360 3D gaming a reality with LG partnership
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع :
کد:http://www.engadget.com/2010/05/11/xbox-360-3d-gaming-a-reality-with-lg-partnership/
خیلی ممنون شهاب جان ، فقط یک چیز کوچولو رو هم بنده اضافه کنم :
دوست عزیز اولین نمایشگر سه بعدی رو شرکت سامسونگ تولید کرده و اولین صفحه نمایش کاملا سه بعدی مال شرکت پاناسونیک هست و در کل تکنولوژی مال موسسه تکنولوژی تکزاس هست یعنی تکنولوژیش آمریکایی هست ، سونی تقریبا جرو آخرین شرکت هایی هست که این کار رو کرده ، تاریخچه فیلم ها و تصاویر سه بعدی به این شکلی که شما توضیح میدید هم بر میگرده به سال 1844 و در سال 1922 اولین فیلم سه بعدی جهان نمایش داده شده ، در سال 1946 اولین فیلم کامل سه بعدی تولید شده . یعنی خیلی قدیمی تر از چیزی هست که شما تصور میکنید . و سر انجام بعد از سالها این تکنولوژی همه گیر شده و حتی در کنسول های بازی هم مورد استفاده قرار گرفته .نقل قول:
،ولی سونی اولین نمایشگر سه بعدی رو مدت ها پیش ساخت و تونس محورz که همان عمق تصویر بود رو به تصاویر ببخشه ،البته اخیرا این نمایشگرها عمومی تر شده،ولی سونی پی اس تری این قابلیت رو داره که تصاویر سه بعدی از بازی های سه بعدی به نمایشگرهای سه بعدی بفرسته
تکنولوژی جدید سه بعدی که باز هم محصول سونی نیست و قراره فیلیپس در سال 2011 عرضه کنه هم این اجازه رو به ما میده که بدون نیاز به داشتن عینک های مخصوص بتونیم تصاویر سه بعدی رو ببینیم .
این هم لیست فیلم های سه بعدی تا به امروز :
بیشتر بخوانید :کد:http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_3-D_films
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/3D_television
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/3D_display
میثم جان باز منم به توضیحاتت اضافه کنم که دانلود هم مهم نیست :31: بلکه ping شما مهم هست که نسبت به Modem و ISPنقل قول:
میتونه این موضوع بالا پایین باشه که البته باز 90% به خوده ISP بر میگرده.
یکی از شعار های BlueRay Disc ها این بود که با هر خط و خشی دیسک قابل استفاده است.نقل قول:
دوستان کامل توضیح دادننقل قول:
میلاد جان همین الانش هم فیلیپس این خلاقیت خودش رو در Nintendo DC 3D پیاده کرده .نقل قول:
میثم جان با عرض تسلیت این Monitor به حالت Discontinue در اومده و هم W2261V و هم W2261VP جزو گارانتی مادیران حساب نمیشن.نقل قول:
اگه خواستین بخرین حتما حواستون رو جمع کنید که Panel سوخته یا Pixel سوخته بهتون نندازن.
میگم دوستان heavy rain قیمتش چطوریاس؟
مرسی
خوب دوست من، شرکت سامسونگ با یک اختراع جدید در نمایشگرهای خود تونست تصاویر دوبعدی رو به سه بعدی تبدیل کنه و به صورت realtime ولی متاسفانه هنگامی که مانور تبلیغاتی رو آغاز کنه یه سوتی داد که این فناوری انحصاریه!! غافل از این که سونی در خفا فناوری پیشرفته تری برای تبدیل تصاویر دو بعدی به سه بعدی داره و طبق رسم شرکت های پاناسونیک و ال جی نیز نمونه هایی از این تکتولوژی رو معرفی کردند،نقل قول:
که کاملترینش ماله سونی بود،سونی در این قسمت تونست از رقبا پیشی بگیره،ولی مدتی بعد شرکت هایی مثل lg اعلام کردند تکنولوژی رو دارن توسعه می دن که می تونه با شناسایی چشم مخاطب عمق مناسب رو ایجاد کنه پس میشه بدون نیاز به عینک از این تصاویر سه بعدی بهره برد،
تا اینجا فهمیدیم که تصاویر وروی به نمایشگرهای سه بعدی
الف: دوبعدی هستند----->که توسط فناوری های نمایشگرها به تصاویر سه بعدی تبدیل میشند
ب:سه بعدی هستند
مزایا و معایب پورت تصاویر دو بعدی به سه بعدی
تصاویر عمقشان مصنوعی است و چون سازندگان آنرا ایجاد نکرده اند، و حاصل کار ماشین است پس نمی توانند حس لازم و کیفیت لازم را به ارمغان بیاورند،
نیازمند ورودیhdmi هستند،پس تنها منابع hdmi را کانورت می کنند
پس شما با وصل کردن x360 می توانید تمامی بازی ها را سه بعدی بازی کنید!!!ولی این سع بعدی مجازی است
تنها کنسول بازی خانگی که می تواند بازی های سه بعدی حقیقی (که تا به حال به بازار نیامده اند) را به صورت حقیقی به تلویزیون سه بعدی بفرستند ، سونی ps3 است.
سعید من یکم گلابی شدم!!:31:نقل قول:
طبق اخرین خبری که من داشتم صفحه نمایشگر 3DS رو SHARP ساخته!
حالا اگه اشتباه گفتم یه جوری بگو که سیگاری نشم!!:31:
دوست عزیز شما که دوباره برگشتین سره خونه اول!:31:نقل قول:
من با سه بخش توضیح همراه با منبع به شما ثابت کردم که کنسول X360 قابلیت اجرای بازیهای سه بعدی را داره!
حالا ازین سه تا اگه شما موارده اوا و سوم را به نظره خودتون قبول ندارین ولی دیگه مورد دوم را که یک کمپانی منشتر کننده بازی یعنی EA اعلام کرده که بازی Crysis 2 در X360 به صورت سه بعدی هم قابل اجراست را که دیگه باید قبول داشته باشید!؟
دیگه اونا که نگفتن TV شما برای اجرای بازی به صورت سه بعدی در X360 باید حتما از series 7000 3D LED TV سامسونگ با پردازشگر Hyper Real 3D Engine باشه!! درسته ؟
راجب همه چی دارید بحث می کنید الا پلی سه قبلش راجب کابل بود حالا شد تلوزیون آقا اصلا صفحه نمایش سه بعدی رو من ساختم :20:
پلی سه من طی چند روز اخیر سه بار هنگ کرده نگران سلامتیشم ، برای سلامتیش دعا کنید ...
رو این حساب 3d هم خز شد رفت:13:نقل قول:
من با سه بخش توضیح همراه با منبع به شما ثابت کردم که کنسول X360 قابلیت اجرای بازیهای سه بعدی را داره!
دیگه اینم نگن چی بگن...:31:نقل قول:
ایشون اقای Aaron Greenberg یکی از مدیران مایکروسافت هستن که قبلا طی خبری اعلام کردن که کنسول X360 برای اجرایبازیهای سه بعدی کاملا اماده است.
oiooooooooooooooooo
>>>>خلاصه ای از آن چه در صفحه پیشین گفتم:
تا اینجا فهمیدیم که تصاویر وروی به نمایشگرهای سه بعدی
الف: دوبعدی هستند----->که توسط فناوری های نمایشگرها به تصاویر سه بعدی تبدیل میشند
ب:سه بعدی هستند
مزایا و معایب پورت تصاویر دو بعدی به سه بعدی
تصاویر عمقشان مصنوعی است و چون سازندگان آنرا ایجاد نکرده اند، و حاصل کار ماشین است پس نمی توانند حس لازم و کیفیت ایده آل را به ارمغان بیاورند،
نیازمند ورودیhdmi هستند،پس تنها منابع hdmi را کانورت می کنند
پس شما با وصل کردن x360 می توانید تمامی بازی ها را سه بعدی بازی کنید!!!ولی این سع بعدی مجازی است
تنها کنسول بازی خانگی که می تواند بازی های سه بعدی حقیقی (که تا به حال به بازار نیامده اند) را به صورت حقیقی به تلویزیون سه بعدی بفرستند ، سونی ps3 است.
--------------------------------------------------------------------------------------------
>>>>>>>>>>>>>>>>بدون شرح!!!
آقا شهاب هیچ کدام از منابعی که شما معرفی کردید منابع موثقی محسوب نمی شوند،اگر این مطلب صحت داشت سایت مایکروسافت و سایت ایکس360 یک ماه تیتل صفحه اولش می کرد!!!
اینم لیست سایت ها و مجلات و منابع معتبر:
مطلبی هم که از سایتکد:http://www.gamerankings.com/sites/index.html
گذاشتید، یک تبلیغات از سوی lg است که فناوری پورت تصاویر دوبعدی رو به سه بعدی رو می خواد با کنسول 360 نشان بده و چون این کنسول توانایی بالقوه ارائه خروجی سه بعدی رو نداره دارندگان این کنسول را راضی کنه.کد:http://www.engadget.com
در ضمن تصمیم دارم لیست تمامی منابع قابل اطمینان برای اخبار در حوزه گیمینگ رو بذارم ، تا به هر سایتی که می خواد با شایعه پراکنی و اخبار کذب مخاطبانشو افزایش بده اتکا نکنی
یعنی کیفیت بازی های3بعدی رویps3وxbox360یکیه چون تااون جایی که من درجریانمps3داری hdmi1.3وxbox360دارای1.2
خیلی دلم میخواد هر چه زود تر ببینمش ، قبل از این قاب های عکس دیجیتالیشو دیده بودم ، ولی هر وقت با عینک یا بی عینک به این تصاویر نگاه میکنم تا یک هفته سر درد دارم :41:نقل قول:
خوب بحث کم کم داره جذاب میشه یعنی همون چیزی که من عاشقشم!!:31:
اما قبل از ادامه بحث صحبتی دارم با کسانی که فکر می کنن این بحثها هیچ سودی نداره و ...
به قول سعید پرداختن به اینگونه از بحث ها خیلی بهتر از مطرح کردن و جواب دادن به سوالهای کلیشه ای هست! مثل : کدام بازی رو بخرم یا دیسک بازی خش افتاده حالا چیکارکنم و یا تصاویر با فلان کابل بهتره و ...
ببینید دوست عزیز بهتره که از بحث TV ها خارج بشیم چون مربوط به این بخش نیست و صحبت اصلیه ما سره اجرای بازی به صورت سه بعدی در کنسولهاست!نقل قول:
شما گفتید که منابعی که من قرار دادم معتبر نیست و اینها همه شایعه هست!
شایعه چیست::31:
شایعه خبریست که از ذهنیت یک سری افراد خاص که هیچ نقشی در اجرای موضوع خبر ندارن و تنها حدسیات خودشون هست نشات میگیره.
اما در خبری که گفته شده بود اقای Greenberg اعلام کرده که ....
چون ایشون یکی از عوامل اجرایی مایکروسافت هست و این خبر در خیلی از سایتها (با یک سرچ ساده متوجه میشید!) منتشر شده پس شایعه نمیتونه باشه!
اما مورد دوم : ایا شما همایش E3 2010 رو یک شایعه حساب مکنید!!!؟
مورد 3 : ایا در متن خبری که مربوط به LG بود حرفی از تبدیل تصاویر دو بعدی به سه بعدی اورده شده بود!!؟ (اگه خواستین متن خبر رو به طور کامل به فارسی براتون بنویسم!)
در پایان متن این خبر هم Microsoft US اعلام کرده :
اما من یه سری منبع برای حرفام اوردم که حالا به نظره شما معتبرنیست ولی شما چی؟ ایا شما برای صحبت هاتون یک منبع معرفی کردید!؟نقل قول:
3D games are available today on Xbox 360 and will continue to evolve. Today, you can buy a 3DTV and wear glasses to play games like Avatar and "Batman: Arkham Asylum." The promotional partnership with LG announced in South Korea today is specific to the South Korean market, but is further evidence that as 3D adoption grows, Xbox 360 will support 3D games and entertainment.
این هم منابع معتبر که برای خبرها خواسته بودین :
1: صحبت اقای Greenberg :
کد:http://xbox360.ign.com/articles/106/1060771p1.html
2:اجرای Crysis 2 به صورت سه بعدی در X360کد:http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=231405
به این دلیل این لینک هارو از اول نذاشتم چون فولتر بودن!کد:http://www.videogamer.com/news/crysis_2_in_3d_on_ps3_360_and_pc.html
آكبندحدودا 50 تومن-----نقل قول:
---------- Post added at 12:33 AM ---------- Previous post was at 12:30 AM ----------
برو اينجا ليست بيشتر بازيها هستش=http://www.store.persian-game.com/
دوست عزیز دراینکه سخت افزار 360 از PS3 قوی تره که هیچ بحثی نیست ، در نتیجه در رندر تصاویر سه بعدی 360 در مقابل Ps3 کم نمیاره .نقل قول:
در مورد مساله سه بعدی مجازی و واقعی هم بنده حرف شما رو تائید نمیکنم ، تصاویر سه بعدی در حقیقت چند لایه تصویر دو بعدی هستند که با یک فیلتر رنگ و پوزیشن متفاوت بر روی یک صفحه نمایش همزمان نشان داده میشه و در نتیجه وقتی شما عینک های مخصوص رو میزنید به خاط خطای دید و نوع پروسس مغزی انسان میتونید اونها رو سه بعدی ببینید ، فراموش نکنید که اول و آخر صفحه نمایش جلوی شما تصاویر رو بر حسب محور X و Y میتونه برای شما پخش کنه چون خود صفحه از نظر فیزیکی فقط طول و عرض داره نه عمق .
تصاویر واقعی سه بعدی تصاویرس هستند که بر اثر شکست نور و برخورد نور های مختلف قابل رویت از زوایای مختلف روی هوا بوجود میاند و شما میتونید پشت تصویر رو هم ببینید که فعلا و شاید تا 30 سال آینده در دسترس همه قرار نخواهد گرفت .
دوست عزیز دراینکه سخت افزار 360 از PS3 قوی تره که هیچ بحثی نیست ، در نتیجه در رندر تصاویر سه بعدی 360 در مقابل Ps3 کم نمیاره .
دوست عزیزsonixaxتااون جایی که من میدونم سخت افزارps3خیلی بالاترازxbox360حتی hdmiکهps3ورزن1.3داره وxbox360ورزن1.2
اصلا وقتی PS3 دیرتر از 360 تولید شده پس مشخص میشه که سونی وقت بیشتری روی این کنسول خرج کرده و هیچ وقت نمیاد کنسولی ضعیف تر از 360 بزنه.
قدرت کنسول رو هم باید رو بازی ها مشاهده کرد که برتری بازی های انحصاری PS3 هم نشان از برتری قدرت سخت افزاری این کنسول داره .
هر وقت مایکروسافت چن تا بازی مثه MGS4 یا kZ2 یا GOW3 و ...ساخت اونوقت بیاین باهم سر قدرت کنسول ها بحث کنیم.:46:
دمت گرم منم باهات موافقم360بازی های باحالی داره ولی گرافیک هیچ یک ازبازی هاش به پای3نمی رسه
دوستان من نمیدونم چرا نمیتونیم جفت کنسول ها رو دوست داشته باشیم؟ اره من بعد از اینکه kz2 رو بازی کردم دیگه هیچ بازی های FPS دیگه ای رو قبول ندارم. ولی خوب رو xbox360 هم رو دسته gears of war ندیدم. قبول کنید هر کنسول در بازی های انحصاری خودش عالی هست.
بحث ول کنین میگم این Life With Playstation چیکار میکنه؟من رفتم توش یه کره ی زمین نشون میده با یه مشت پیوند شیمیایی!!
اقا تو اصلا تا حالا ps3و xbox360 رو پیش هم بازی کردی این حرفو میزنی؟:13:نقل قول:
این حرفا چیه می زنید دیگه همه می دونن قوی ترین سخت افزار کنسول رو در دنیا آتاری 2600 داره !!!!!!!! تاز hdmi این قرطی بازیا هم نداشت با کابل RF وصل می کردی به تلوزیون کیفیک 2160p می داد ... ول کنید اینقدر مقایسه دو کنسول رو با هم !
من هیچ وقت نرفتم مشخصاتشون رو ببینم که بخوام بگم کدوم قوی تره ولی اگه دقت کنید 360 های لانچ خروجی hdmi ندارن ، یعنی بیس این کنسول قرار نبوده از hdmi پشتیبانی کنه بعد دیدن چقدر ضایعس hdmi به سری های بعدش اضافه کردن ، یکی می گفت کیفیت hd هم که می ده به صورت نرم افزاریه ! یعنی بازی اساسا به صورت hd ساخته نشده بلکه وقتی با hdmi به تی وی وصل می کنید به صورت نرم افزاری به شما رزلوشن hd می ده انگار که یه فیلم رو مانیتور فول اسکرین کنید ! ... یکی می گفت به من چه ! بس کنید بحث های مقایسه ای رو که به هیچ سرانجامی هیچ وقت نمی رسه ...
نقل قولی به نوشته های:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5270696&postcount=4475
||||| ویژگی شایعه در این که به سرعت در هر سایتی ردپایی می ذاره،راجع دروغ 13 چیزی شنیدید، گاهی حتی رو تلکس خبرگذاری های مهم هم می ره ولی بعدا تکذیب میشه!!!کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5270749&postcount=4477
در ضمن این آقا مدیره ، انگار از ویژگی های تکنیکال قضیه خبری نداره و این که hdmi ورژن 1.2 نمی تونه تصاویر سه بعدی رو به صورت پالس به نمایشگر سه بعدی بفرسته
در ضمن بازی های سه بعدی حداقل40 گیگ حجم دارند پس باید روی پنج دیسک برای360عرضه شوند!!!
اگه منبع می خواین چشم، آخه من سرم زیادی شلوغه ولی تو سازماندهندهام اینو نوشتم تا به زودی تمامی منابع خودم رو در این فروم بذارم
در ضمن هیچ بازی سه بعدی به صورت رسمی به بازار نیومده پس اون آقایون کدوم گیمو سه بعدی می زدن؟؟؟
در ضمن sonixax عزیز لطفا نگویید از لحاظ سخت افزاری پلی 3 از ایکس360 ضعیف تر است، پلی3 از لحاظ پردازشی 2 برابر حداقل از 360 در روی کاغذ قوی تر است،
ولی نمی دونم اطلاع دارید یا نه ولی دموی مافیا2 رو psn و live گذاشته شد،کارشناسان با مقایسه این دو دمو اعلام کردند نسخه ایکس 360 حداقل 10 برابر از پلی3 بهتر بود،چرا؟
>>>>>>>>>>>>>>>>> سوال مهم:چرا با وجود سخت افزار قوی تر پلی3 ، در برخی بازی ها از 360 خیلی ضعیف تر است؟
جواب این سوال این است،
پلی استیشن3 از api های متن باز opengl استفاده میشه که خیلی گسترده است و خیلی زیاد نمیشه باهاش مانور داد و زیادی پیچیده است و تا به حال تنها 3 استودیو اعلام کرند که تنها می تونند به راندمان 80 درصد از این شتابدهنده گرافیکی بر روی پردازنده سل برسند که نتیجه می گیریم، تنها پلی 3 بازی های آداپته
Uncharted2
Heavy rain
Gow3
را دارد!!!! که پرهزینه ترین بازی های تاریخ هستند—چون مایکروسافت اجازه استفاده از api ساخت خودش رو به نام direct x رو به سونی نداد،و سازندگان بازی که خیلی هاشون حوصله درگیرشدن با opengl رو ندارن و چون از مدت ها پیش روی ویندوز با directx بازی ها رو توسعه دادن و چون مایکروسافت از لحاظ نرم افزار خیلی قدرتمنده پس سازندگان به راحتی بازی هاشون رو هماهنگ با direct x می کنند و چون x360 از directx استفاده می کنند ، نتیجه می گیریم:
در بازی های مالتی پلاتفرم:pc>x360>ps3
من خودم فن سونی هستم،ولی قبول دارم x360 رو بازی های مالتی پلاتفرم از پس اس تری بهتره،ولی دارندگان 360 هیچ وقت نمی تونند بازی های افسانه ای انحصاری ps3 رو بازی کنند مگر هنگامی که این کنسول را نیز بخرند و یا..... ! ،
نکته: هیچ کدام از بازی های مالتی پلاتفرم و انحصاری 360 گرافیکشان به hw یا uc2 یا gow نمی رسه!!!
پس نتیجه می گیریم توسعه دادن روی سکوی ps3 کمی طاقت فرسا و بسیار پرهزینه است،ولی در این صورت از x360 بسیار قوی تر است
----------------------------------------------------------------------نقدی بر کنترلرها
در زمان حال کنترلرهای x360 از پلی 3 ارگونومیک تر است و کنسول wii نیز بنیانگذار سبک جدیدی در کنترل بازی ها است،ولی در آینده کینکت و move با هم به رقابت می پردازند،سونی گذشته را به بلوغ کامل رسانیده و تا مرز سوخته شدن پخته!!ولی مایکروسافت از آینده کینکت را آورده ، ولی این فناوری تا مرز بلوغ فاصله زیادی دارد،
-------------------------------------------------------------------
شما می توانید در آینده (یک سال بعد)روبروی تلویزیون براویای سه بعدی 54 اینچی سه بعدی بنشینید و جلیقه ساخته شده از طرف یکی از شرکت ها که هنگام گلوله خوردن در بازی از همان زاویه فشار و درد حقیقی را در آن ناحیه از بدن به ارمغان می آورد را بپوشید و با اسلحه که برای move ساخته شده ،بازی کیل زون3 را انجام بدهید، این تجربه ناب که عین واقعیت شرایط نبرد را شبیه سازی کنید ،شعار سونی بود.
--------------------------------------------------------------------
خارجی ها چیزی به نام دروغ 13 ندارن ولی اگه منظور شما دروغ اول اوریل هست که من توصیه میکنم تاریخ خبرهارو یه نگاهی بندازید.نقل قول:
باز هم تکرار میکنم ایا همایش E3 2010 هم یک دروغ بوده!!؟
جالبه که شما یکی از ارشد ترین مدیران XBOX و مایکروسافت را بی اطلاع از ویژگی های تکنیکال قضیه تلقی مکنید!نقل قول:
در ضمن این آقا مدیره ، انگار از ویژگی های تکنیکال قضیه خبری نداره
دوست عزیز هر صحبتی باید با مدرک و دلیل باشه !!نقل قول:
و این که
در ضمن بازی های سه بعدی حداقل40 گیگ حجم دارند پس باید روی پنج دیسک برای360عرضه شوند!!!
شما میگید هر بازی سه بعدی باید 40 گیگ فضا داشته باشه ! روی چجه حسابی این حرف رو میزنید!؟
پس ا 3DS هم هر بازیش حالا ما نمیگیم 40 گیگ ولی حتما 20 گیگ فضا داره نه!!؟
دوست عزیز میشه به من بگید چطوری به این نتیج رسیدید؟نقل قول:
hdmi ورژن 1.2 نمی تونه تصاویر سه بعدی رو به صورت پالس به نمایشگر سه بعدی بفرسته
این نقل قول را از سایت Cnet کش رفتم!:31:
نقل قول:
As a huge 360 fan, hopefully I can answer the question without sounding like a PS3 fanboy... The PS3 has HDMI 1.3a while the 360 has HDMI 1.2, essentially the pertinent difference being that 1.3 is capable of 8.16Gb data transfer while 1.2 is only capable of 3.96Gb. Theoretically this means that the PS3 could pipe two 1080p images through to the TV (seefor more info on HDMI). In reality, the PS3 GPU (RSX) is not really powerful enough to do this and already struggles with 1080p because of a relatively small amount of RAM (256MB). Plus the throughput of the BluRay drive is barely higher than a single 1080p stream, so movies streamed from BluRay won't be dual-eye 1080p on this generation (though games and HD movies downloaded to the hard drive wouldn't have that limitation). Most likely the only 3D we'll be seeing this generation is a dual 1080i image, which still looks great but is possible on HDMI 1.2 so the 360 can also do this.کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Hdmi
Interestingly, only HDMI 1.4 really includes 3D. Everything prior to 1.4 is a sort of compromise. The next generation TVs and consoles that support 1.4 will probably be when all this is really embraced on a wider scale.
چرا دوست عزیز دو بازی Batman : AA و Avatar چندی پیش به صورت سه بعدی عرضه شدن .نقل قول:
در ضمن هیچ بازی سه بعدی به صورت رسمی به بازار نیومده پس اون آقایون کدوم گیمو سه بعدی می زدن؟؟؟
من بحثی درباره قدرت دو کنسول ندارم ولی اینو بگم که دلیل اصلیه این که بازیهای PS3 گرافیک بهتری از بازیهای انحصاری X360 دارن اینه که بازیهای PS3 از موتور گرافیکی انحصاری و سازگار با سخت افزار این کنسول استفاده میکنن ولی در X360 به ندرت پیش میاد که همچین اتفاقی بیفته!کد:http://www.gamepro.com/article/news/214428/batman-arkham-asylum-3d-game-of-the-year-edition-incoming/
برای مثال نیمچه مقاله ای که لیکشو میزارم مطالعه کنید :
در ضمن اگه به گرافیک باشه که خب چیپ گرافیکی X360 به مراتب فدرتمند تر از PS3 هست و ... (اگه خواستین مشخصات هر دو چیپ گرافیکی را میزارم)کد:http://www.vgarabia.com/2010/04/16/multiplatform-engines-didnt-do-the-xbox360-justice/
البته من بحثم سره گرافیک بازیهای دو کنسول نیست!