جدا نظرم اینه!ورژن 30 هیچ چی اضافه نداره،فقط KastorUI روش نمیاد که نکته ی منفی محسوب میشه از نظر من!:5:نقل قول:
Printable View
جدا نظرم اینه!ورژن 30 هیچ چی اضافه نداره،فقط KastorUI روش نمیاد که نکته ی منفی محسوب میشه از نظر من!:5:نقل قول:
ببخشید میشه توضیح بدید اینی که گفتید چیه؟!!(KastorUI )نقل قول:
ورژن 30 به نظر من یکی از موفق ترین فریمورهای نوکیا برای این گوشی هست.
برعکس ورژن 31
علتش رو هم میشه بفرمایید!!!نقل قول:
ورژن 31 همون ورژن 30 هست به اضافه اینکه قابلیت هک رو برداشتن ......
.
ولی بازم دوستان تونس این ورژن رو هم هک کنن ... ولی کلاً 31 هیچ چیزی برتر نسبت به 30 نداشت ...
اضافه کردن افکتهای گوشیهای FP2 به گوشیهای FP1 :نقل قول:
:11:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=284694
اما بهتر نگه داشتن شارژ رو من در31 دارم کاملا حس میکنم نسبت به 30 ........نقل قول:
همیشه بعد از آپدیت آدم این حس را داره!!
البته شوخیه.
سلام3 تا سوال داشتم:1- میخواستم بدونم اگر باتری گوشی به طور کامل خالی بشه چند دقیقه ای شارژ میشه؟2- من تازه 2 روز گوشیمو خریدم بعدش گوشیمو با روش quick ---- ، هکش کردم. اما بعد از هک نمی دونم چرا بعضی مواقع توی بعضی برنامه ها یا بازی و یا حتی موقع گرفتن و فیلم و عکس گوشی Restart میشه. خیلی پیش اومده نمی دونم به خاطر هک کردن گوشی یا چیز دیگه. اصلاً کلاً گوشی رو هک کنیم احتمال چنین اشکالی هست؟3- وقتی دوربین رو باز می کنم موقع عکس یا فیلم انگار چند تا نقطه سفید روی صفحه دیده میشه مثل این میمونه که روی لنز دوربین خاک یا چیز دیگه ای باشه. لنزش رو تمیز کردم بازم نشد. میشه راهنمایی کنین منو خیلی ناراحتم.
چرا توی برنامه هایی مثل X-plore سی پی یوی گوشی رو 206 مگاهرتز میشناسه؟
اون سرعت يكي از هسته هاي گوشي هست...سرعت كلي 332 هست...نقل قول:
شاد باشيد:40:
چند هسته ای؟نقل قول:
راستی fw31 برای اضافه کردن افکتKastorUI داره یا نهباید منتظر آبدیتهای جدید تر باشیم!!!؟؟
برای این افکتها داشم میرفتم برای دانگرید به 21 که با انلود 90 مگی رو برو شدم و بیخیال شدم
کاشکی این 31داشته باشه!!!
راستی برای آبگرید کردن شما فلش با یونیکس رو پیشنهاد میکنید یا آبگرید با سایت نو کیا؟؟؟؟؟
چند هسته ای؟نقل قول:
راستی fw31 برای اضافه کردن افکتKastorUI داره یا نه باید منتظر آبدیتهای جدید تر باشیم!!!؟؟
برای این افکتها داشم میرفتم برای دانگرید به 21 که با دانلود 90 مگی رو برو شدم و بی خیال شدم
کاشکی این 31داشته باشه!!!
راستی
یونیکس fw31 رو ساپورت میکنه؟ برای آبگرید کردن شما فلش با یونیکس رو پیشنهاد می کنید یا آبگرید با سایت نو کیا؟؟؟؟؟
2 هسته ای....نقل قول:
چند هسته ای؟
نقل قول:
اگه درست متوجه شده باشم هسته ها با هم مساوی نیستن ؟چرا؟اگه اطلاعات زیاد تری بزارید ممنون میشم
دو هسته هر دوتاشون 332 هستن.X-Plore و برنامه های مشابه سرعت CPU رو درست گزارش نمیکنن.مثلا برای 5700 مینویسه 192 که اصلا درست نیست.برای فهمیدن مشخصات گوشی بهتره عوض خود گوشی توی سایت هایی مثل gsmarena نگاه کنی.
چرا موقع عکسبرداری روی صفحه چند تا لکه سفید هست؟ لنز رو تمیز کردم ولی بازم نشد؟
اون که تمیز کردی شیشه روی لنز هست ...
روی فیلم برداری نیست درسته ؟ من رو حالت عکس یک لکه کوچک سیاه میاد که البته معلوم هم نیست اما بعضی اوقات روی بک گراند سفید و روشن ، مشخصه ...
مشکل از خود لنز هست ... وقتی دریچه مکانیکی باز میشه ، زیرش خود لنزه ... احتمالا اون تو چیزی رفته !
یعنی میگید که زیر لنز خاکی آشغالی چیزی رفته؟!! حالا چیکارش کنم؟
سلام
ببخشید گوشی من هک شده هست اگه بخوام آپدیتش کنم مشکلی که پیش نمی یاد ؟
شما به چه روشی گوشیتون رو هک کردین ....؟ Hellox ..؟؟؟؟
.
بیشتر مواقع با آپدیت کردن گوشی تمام اطلاعات گوشی از جمله هک کردن گوشی از بین میره و دوباره باید هک کنید ....
.
الان گوشیتون چه ورژنی هست ....؟ و یه چه ورژنی میخواهید آپدیت کنید ....؟؟؟
با آژديت همه چيز از بين ميره.
اگه مي خوايد به ورژن 31 آپديت كنيد بعدش مجبوريد با HelloX هك كنيد كه installserver قابل استفاده نيست.
ولي اگه به ورژن 30 آپديت كنيد مي تونيد از روشHellocarbide كه خيلي بهتر از helloox هست و installserver هم داره استفاده كنيد.
بچه ها کسی اینجا 31 آپ کرده یا نه؟اگه کسی 31 داره میتونین بهم بگین تو منوی Themes گزینه ی Effects داره یا نه؟
واسم زیاد مهم نیست . خوب دوباره هک میکنم فقط مشکل ایجاد نکنه ارور نده . !
نکنه منظورتون اینه که دیگه نمی تونم هک کنم گوشیمو؟ بعده آپدیت ؟
الان گوشی من ورژن v12.0.013 می خوام v31.0.017
hellox هست .
مي تونيد هك كنيد.
ولي برا نصب برنامه ها به فايل cer هم احتياج داريد.
اونجور که من میدونم installserver توی helloox پک شده و اتفاقا تو ورژن جدیدش فقط در یک مرحله یعنی نصب helloox گوشی به راحتی هک میشه-من خودم امتحان کردم:46:نقل قول:
من آپ کردم-ندارهنقل قول:
گوشی در ورژن31 حتی خیلی راحتر از hellocarbide با ورژن جدید helloox در یک مرحله هک میشه - منتها برای نصب خود helloox ، باید ساینش کنید....نقل قول:
هك كه بله راحت ميشه.نقل قول:
اونجور که من میدونم installserver توی helloox پک شده و اتفاقا تو ورژن جدیدش فقط در یک مرحله یعنی نصب helloox گوشی به راحتی هک میشه-من خودم امتحان کردم
ولي مثل قبل installserver نداره.
اون installserver ورژن 30 باعث ميشد تمام برنامه ها بدون ساين نصب بشند.
اما در روش جديد فقط بعضي از برنامه ها بدون ساين نصب ميشند و بعضي حتما بايد ساين بشند.
خیالت راحت محمد رضا...:46:این OX مو لا درزش نمیره...واسه FP1 و PreFP1 که installserver مخصوص خودشو داره...و منتقل میشه...به فرض محال هم منتقل نشه..خودمون میتونیم منتقل کنیم.نقل قول:
فقط تو fp2 منتقل نمیکنه...چون باعث ارور فایل کاراپتد میشه...
شاد باشی
آره راست میگی
من N78 را باهاش هک کردم فکر کردم fp1 ها هم همین طورند.
حتی installserver قبلی را هم رو ورژن 20 ریختم جواب نداد.
سلام
آقا من شنیدم اگه روی n95 یه نرم افزار نصب بشه میشه باهاش چندتا شبکه ماهواره رو گرفت
این قضیه درسته ؟
اگه درسته میشه آموزش و لینکشو بزارید
آخر ماهواره ؟!!نقل قول:
سلام
آقا من شنیدم اگه روی n95 یه نرم افزار نصب بشه میشه باهاش چندتا شبکه ماهواره رو گرفت
این قضیه درسته ؟
اگه درسته میشه آموزش و لینکشو بزارید
یک دیش که 80 سانته و یک LNB قوی داره ، اگر کوچکترین تکانی بخوره تنظیمش بهم میریزه و کانون دیش بهم میخوره و کانال ها قطه میشن !
بعد یک موبایل فکستنی ، چطور میتونه امواج رو بگیره ! اونم صوت و تصویر و دیتا !!!!!
اینا همه fake هستند باور نکنید
اون برنامه mobile TV و غیره ، برای این هست که بتونید از طریق اینترنت وصل بشوید یا اگر شبکه قابلیت TV داشت ، فعلا فقط روی N96 به خاطر داشتن ----H بتونید کانال های ارائه شده را ببینیدو اونم تا جایی که اون شبکه خاص گسترش داده شده !
دوستان 3 تا سوال !! خوب آخر در باطری خار هاش شکست !! کسی نمیدونه قاب دور N95 اصل چنده ؟؟ بعد باطری میخوام بخرم ! به نظر شما باطری 8gig بخرم ؟؟ قیمت باطری خود 95 و 8گیگش چنده ؟ مموری چی ؟ فکر کنم یا 4 گیگ یا 8 گیگ بخرم ، آپدیت 30 هم هست گوشی ، 8 جواب میده دیگه ؟ چه مارکی بخرم ؟ و باز قیمت 4 و 8 گیگ؟
مرسییییییییییی
در مورد مموری تا 16 گیگ جواب میده.
قیمت هم ندارم.
اگه توشیبا گیرت اومد توشیبا بگیر.
باتری هم حتما باتری 8 گیگ بگیر.
فقط با ضمانت تست مثلا 1 هفته ای بگیر که تث=قلبی بهت نندازند.
قاب خوب گیر آوردی, من هم می خوام!!
مموری 16 هم می خوام.
اصلا باتری هم می خوام!!
شما چطور خارها رو میشکونید ؟ چقدر خشنید ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب وقتی باتری 8 گیگ میندازی, خواسته یا ناخواسته بر اثر فشاری که بهش میاد بالاخره دیر یا زود میشکنه.
ضمن این که یه قاب نو و اصل من می خوام داشته باشم.
به نظرم باید برید سراغ تعمیرکار ها ... من باتری 8 گیگ اصلی گیرم اومد مفت ، به همین طریق !
یعنی گوشی طرف سوخته بوده ، من سریع پریدم باتری اش رو خریدم
آپدیت جدید کی میاد؟
n95 دیگه تکمیل شده.
فکر نکنم آپدیت جدیدی دیگه به این زودیا براش بیاد
الان دقیقا آخرین آپدیت شمارش چنده ؟ میشه هکش کرد ؟
31
بله میشه با روش جدید HelloOX هکش کرد.