تو رو خدا یکی لطف کنه این برنامه کنترل تلویزیون رو ساین کنه.
مثل چراغ قوه که خیلی ها می خواستن و به آرزوشون رسیدن اینم یه کاری بکنین...
خیلی لازمه.
Printable View
تو رو خدا یکی لطف کنه این برنامه کنترل تلویزیون رو ساین کنه.
مثل چراغ قوه که خیلی ها می خواستن و به آرزوشون رسیدن اینم یه کاری بکنین...
خیلی لازمه.
منم خيلي لازم دارم اين برنامه ي tv رو ...جون من يكي بزارش....
آقا یکی بگه جریان این دکمه وسطی که بین تنظیم صدا تو پانل هندزفری هست چیه؟
فرق Rom با Ram چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منم همينو پرسيدم ولي انگار كسي نيست جواب بده... آخه هيشكي نمي دونه...
بچه ها من يك ساعت ديگه مي خوام يه مهموني... بعد ممكنه بخوام عكس و فيلم با گوشيم بگيرم... به نظر شما دوربين 5700 كيفيت خوبي داره؟؟؟ من تا حالا به صورت جدي باهاش عكس و فيلم نگرفتم... شما چي ميگيد؟؟؟
بچه ها ماجرای اتوبوس 2 هفته پیش رو براتون تعریف کردم؟؟؟اقا ما تو اتوبوس بودیم داشتیم میرفتیم تهران!این راننده فیلم قل قلک رو گذاشته بود من قبلا فیلمو دیده بودم!به خاطر همین کمی حس شیطنت گل کرد!!ای ار ریموت!!!!تلویزیون سونی بود!اقا من یه 10 دقیقه توی مدلهای مختلف گشتم تا اخرش یکی از مدلها گرفت و تونست کانالهای این تی وی سونی رو عوض کنه!هی عوض میکردم!!هی راننده تق میزد توی تی وی و دنبال کنترلش میگشت!!کنترلشو پیدا کردن ولی هنوز کنترل اصلی که همانا 5700 باهوش خودم بود دردستم بود!اقا یه کیفی داد!!اخرش هم کسی متوجه نشد!!!!
توی گوشی rom حکم همون رم رو توی کامپیوتر داره!!(فکر کنم!!دقیقا نمیدونم!!)ram هم فکر کنم حافظه ی داخلی گوشی باشه!(فون ممموری!)
در ضمن منوظرتون رو از جمله ی اخری متوجه نشدم!امین هستم مخلص شما!نقل قول:
وقتی خواستی عکس یا فیلم بگیری بگو همه ی چراغ ها رو روشن کنن.
چون عکسا یا فیلم تو تاریکی زیاد خوب نمی شه.
بورو حال کن.
چطوری !!!!!!!!!!!!!نقل قول:
چجوری !!!!!!!!!!!!!
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اون برنامه رو به ما هم بگو.
خیلی لازمه.
نقل قول:
ای شیطون...به ما هم بده این برنامه رو...
نقل قول:
RAM = Random Access Memory
ROM = Read Only Memory
رم حافظه با دسترسی تصادفی هست
رام حافظه فقط خواندنی هست
توی رم هم میشه نوشت و خوند اما توی رام فقط میشه خوند.
دقیقا مثل کامپیوتر...
همونطوری که این دوتا بار سنگین CPU رو کم میکنند و به سرعت کامپیوتر می افزایند توی گوشی هم همین کارو میکنند
با ir remote!!!کنترل همه چیز در دستان شماست!!!!
نقل قول:
لینک بده امین خان...
جاوا هست یا سیمبین ؟؟؟
برم خودم پیدا کنم..
آقا من گوشی رو تازه آپدیت کردم یه برنامه اذان اضافه شد بهش حالا یه سوال هستش اون هم اینه که چرا اذان رو زودتر میگه مثلا 10 دقیقه زودتر اذان رو پخش میکنه
تنظيمات ساعت و منطقه رو درست كننقل قول:
DJ.Mamal جان ممنون ولی من تنظیمات منظقه رو درست کردم آوردم روی Tehran ولی فکر کنم این برنامه برای اهل تسنن درست شده چون اذان رو زودتر پخش میکنه مثلا 10 دقیقه زودتر از اینکه اینجا اذان مغرب رو بگه این اذان میگه.نقل قول:
ميشه برنامه های زير رو 1 بار ديگه آپلود کنيد،چون مثله اينکه لينکش از کار افتاده:
ultimate voice recorder
voice inbox
خیلی ممنون از جوابهاتون:31:نقل قول:
واقعا شرمندم کردین:18:نقل قول:
د لینک بده دیگه :18:هی میایی دهن ما رو آب میندازینقل قول:
یه نرم افزاری هستش که میگن مثل alt+tab کامپیوتر کار میکنه اگه باشه واقعا ضروریه بعضی وقتا من توی بازی هستم میخوام برم مثلا توی فلان جا که اگه این نرم افزار باشه خیلی خوبه.
کسی در مورد نرم افزار نهج البلاغه چیزی میدونه اگه دارید ممنون میشم.
بابا بیایید هر چی داریم بریزیم تو دایره تا همه استفاده بکنند.:11:
دوست عزيز ...
اين alt + tab كه شما ميگين نياز به برنامه نداره ...
اگه كليد منو رو بفشاري ميرو تو منو و كارهاي ديگتو انجام بدي .
نقل قول:
د لینک بده دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هی میایی دهن ما رو آب میندازی
یه نرم افزاری هستش که میگن مثل alt+tab کامپیوتر کار میکنه اگه باشه واقعا ضروریه بعضی وقتا من توی بازی هستم میخوام برم مثلا توی فلان جا که اگه این نرم افزار باشه خیلی خوبه.
کسی در مورد نرم افزار نهج البلاغه چیزی میدونه اگه دارید ممنون میشم.
بابا بیایید هر چی داریم بریزیم تو دایره تا همه استفاده بکنند
شما دکمخ منو رو چند ثانیه نگه دارین همین کارو میکنه...
کاظم جون الت +تب دیگه چیه!!!شما توی هر بازی یا هر جا که هستید دکمه ی منو رو بگیرید!همون که سفیده و زیرش چراغ نداره!!بعد از 21 ثانیه لیست برنامه های باز و دسکتاپ گوشی میاد اونجا شما انتخاب میکنید!!!!برای کنترل هم گفتم باید بری توی سایت gsmaria .com توی بخش نرم افزارهای 5700 و توی بخش اینفرارد و بلوتوث!اونتجا باید دانلود کنی بعدش ساین کنی!!نرم افزار رو به زور کرک کردن به خاطر همین حتی ممکنه تا دو بار نصب نشه و شانسی نصب بشه!!اصلا نرم افزار مفتی توی سیمبین ورژن3 دردسری شده!اما خدا رو شکر اصل کاریها مانند core پلیر و پی دی اف ریدر و چند تای دیگه نیازی ساین ندارن!!!نقل قول:
كاظم جان(اگه اشتباه نكرده باشم...) شما اگه دكمه ي منو رو نگه داريد مانندalt+tab عمل ميكنه...نقل قول:
ممنون... كلا مهمونيه بهم خورد... ولي بازم دستت درد نكنه...نقل قول:
بابت اينكه اگه با گوشي كار كني زودتر شارژ ميشه عرض كردم...نقل قول:
عزيزان ميشه يكي لينك اون فرومي كه توش برنامه ساين ميكننو بده؟؟/
اره بچه ها فهمیدم دمتون گرم.
یه پست میدادید بس بود چه خبره باباااااااااااااااااااااا ااااااااا.
رینی جون میشه همون برنامه خودت رو یه جایی بذاری ما از همون جا دانلود کنیم.به خدا دهن ما سرویس شده از بس که هر چی برنامه میگیرم هر کدومشون یه جاش میلنگه.
بابا من اون همه درخواست کمک و همیاری داشتم شما فقط به یکیشون جواب دادین.
راستی داشتم پیام میفرستادم که یهویی یه صفحه باز شد که رمز میخواست نوشته بود message center منم خوشحال شدم که میتونم برای مسج فرستادن رمز بذارم الکی همینجوری 2711 رو زدم ولی الان اصلا مسج نمیفرسته و این پیغام رو میده:
text message:
Invalid phone or message center number check the number
فکر کنم باید همون کد شرکت سیار رو میذاشتم.
سیم کارت من کد 6 هست.
اق كاظم شما بايد اونجا شماره ي مسيج سنتر رو وارد مي كردي... (البته فكر كنم...)نقل قول:
من خودم ايرانسل دارم... مسيج سنترش +989350001400 البته اون مثبته بايد اولش باشه نه آخرش... چون تايپ مي كنم اين طوري شد...
ولي اگه همراه اولي بايد از بقيه بچه ها بپرسي...
براي وارد كردن هم بايد بري توي massaging/setting/text massage/massage center بعد اونجا كه شماره ي 2711 رو ميبيني شماره ي بالا رو وارد كني...
باید بری اینجا و imei گوشی رو بهش بگی و جواب بگیری:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاظم جان این چی بود که گفتی!!!!من اگه ای ار ریموت خودم رو بزارم باز هم همون ارور رو میده چون توی ساین کردن هر کسی imei گوشی خودشو وارد میکنه!!!!
باور نمی کنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
امتحان کن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:21:
راست میگه امتحان کن!من قبلا هم متوجه شده بودم ولی چون کسی عنوان نکرده بود من هم فکر میکردم در زمان گرفتن اشتباه کردم!ولی ایشون که این نکته رو گفت و اتفاقا دیروز هم برای من دوباره اتفاق افتاد دیگه شک ندارم که وقتی با گوشی کار کنی اتوماتیک شارژ قطع میشه!البته شاید هم این طور نباشه و فقط توهم سیمبینی باشه!!!!!!
کاظم جان Imei رو بده برایت ساین کنم
خفته رپ من سیم کارتم رو عوض کردم انداختم توی یه گوشی دیگه اونجا مسج سنترش رو پیدا کردم
+981100500 بودش.حالا که این رو زدم و میخوام مسج بفرستم.مینویسه که
text message:unable to send message
چی کار کنم؟مستر ریست کنم حله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه مستر ریست کنم چه چیزایی پاک میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حمید رضا جان اینم IME:
353964014416135
حالا این ساین فقط برای همین برنامه هستش یا واسه همه هستش؟
+ رو باید اولش بزاری ها نه اخرشنقل قول:
نه نکن این کارو احتیاجی نیست شما مسیج سنتر پاک شده که اون رو هم راحت وارد کن مشکلی نیستنقل قول:
الان بهت میگم چی کار کنی یه 10 دقیقه صبر کنی به کار میکنم دیگه خودتت هر برنامه ی رو که خواستی ساین کنینقل قول:
آقا کاظم این شماره ها رو هم امتحان کن:
+9891100501
+9891100510
+9891100503
اگه درست نشد مشکل از گوشی هست.چون گوشیه 5700 پسر عموم هم همین بلا رو داشت و به هیچ صراطی مستقیم نمی شد :20:
ولی الان خود به خود درست شده و مسیج میفرسته!!!!!!!!!!
حمید ضا جان زحمت می کشی ماله منم حل کنی ؟نقل قول:
imei : 353964011151578
خیلی آقایی...:11:
اگه تونستی key و cer برنامه ir remote رو واسم بگذارید.
imei : 353964011151578
خیلی ممنون.
:11::11:+ رو اولش گذاشتم.اره مجید جون یه بار هم به من گفتی 5700 پسرعموت اینجوری شده و من گفتم اتفاقی بوده.
اون سه تا رو هم امتحان کردم و همون خطا رو مینویسه که قادر به فرستادن پیام نیست.
مجید یه تماس با پسرعموت بگیر ببین چی کار کرده.
اعصابم ریخته به هم من میخوام پیام بدمممممممممممممم.
اگه نشد باید چی کار کنم؟مستر ریست کنم چه اتفاقی میفته اصلا درست میشه؟
حالا که این پست رو دادم یه مطلب رو میخوام بگم که هیچ ربطی به کلوپ نداره و پست بیهوده هم نخواهم داد.
همه میدونن این سبک امضا مال منه
my phone: next phone:
این حمید رضا و مجید عجب متقلب هایی هستنااااااااااااااااااااا اا.یه کم به مختون فشار بیارید از خودتون سبک در وکنید.:21::21::21:
پس فردا می بینم که همه صفات گوشیشون رو میذارن توی امضا:40::11:
کاظم جان میدونم واسه شماست ولی خوشم امد ایده جالبی بود اگه مشکلی باهاش داری ورش دارمنقل قول: