تا جایی که من دیدم همه پک های piano black فقط کنسول شارژر باطری و دفترچه همراهشون هست.و مثل اینکه پک خاصی نداره.نقل قول:
تا جایی که من دیدم همه پک های piano black فقط کنسول شارژر باطری و دفترچه همراهشون هست.و مثل اینکه پک خاصی نداره.نقل قول:
به هیچ وجه نمیشه گفت... سلیقه ایه... هدفون خوب از 15-16 تومن (Creative ep630) داریم تا 80 تومن (سونی) من همونطور که گفتم یه ex-32 دارم که قیمتش 21 تومنه.نقل قول:
دوستان,بهترين هدفون واسه psp قيمتش چنده؟
تایید میشه... همین روزا، قیمت واقعیش رو میگم بهتون... ولی همنیو الآن با قاطعیت میگم که ایران رهجو تقلبی نمیآره!!!!!!!!نقل قول:
آخه مشكل اينجاست كه منم به خود ايران رهجو زنگ زدم،شماره نمايندگي رشت رو دادن, 2 تا نمايندگي تو رشت دارن ! هر دوتا گفتن قيمت جديد خيلي كمتر از هفته پيشه ! يكيشونم اين قيمتا رو داد,اون يكي هم گفت فردا قيمت مياد دستش و هردو گفتن با 5 سال گارانتي ايران رهجو ميدن مموري سوني رو ! من موندم نكنه "ايران رهجو" خودشم تقلبيش وجود داره ! حالا بايد ايران رهجوي اصلي رو پيدا كرد !
خود سیستم... باتری... شارژر... دفترچه... کارت گارانتی (که اگه فروشنده خودش گارانتی کنه، نگهش میداره پیش خودش)نقل قول:
متعلقات داخل piano pack رو میخواستم لطفا.
مطمئنا ايران رهجو تقلبي نمياره ولي ميگم شايد بعضي شركت ها گارانتي ايران رهجو رو جعل ميكنن كه اينا با گارانتي اون ارزونتر از خودش ميدن !نقل قول:
اگه اشتباه نکنم یه اتفاقایی افتاده!
انگاری بازار مموری استیک یه تکونی خورده اساسی! به نظر میآد قیمت جهانی مموری استیک پایین اومده...
قیمت مموری 8 گیگ بین 70-120 دلار هست الآن. که احتمالا اون گرونا، مال فروشگاه هاییه که هنوز قیمتاشونو بروز نکردن. مثلا Buy . com قیمت 8 گیگ رو زده 76.24 دلار! سایت sonystyle . com هم زده 79.99 دلار:
یا مموری استیک 4 گیگ از 41 تا 71 دلار داریم. سایت Buy . com زده 42.33 دلار و sonystyle . com زده 54.99 دلار!کد:http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&XID=O:msx-m8gs:dg_ggldf&kw=msx-m8gs&lp=8198552921665089761&productId=8198552921665089761
اگه همینطور باشه، قیمتها واقعا پایین اومده. از سونی همچین افت قیمتی بعید بود. به هر حال فردا قیمت ایران رو هم میگم.
ريموت اصل psp و دوربينش چنده؟
ریموت کم اصل فقط دیدم یجا با هدفونش میگفت 35 تومن. ولی غیر اصلش هیچ مشکلی نداره! جز اینکه هدفون خوبی روش نیست. اگه فقط واسه ریموتش میخواید همون غیر اصل بگیرید بهتره. 7، 8 ، 10 تومن!نقل قول:
ویرایش: دوربینش یادم رفت بگم!! 75-90 تومن من دیده ام!
نمایندگی های مجاز هرگز همچین کاری نمیکنن! چون بن میشن!!نقل قول:
مطمئنا ايران رهجو تقلبي نمياره ولي ميگم شايد بعضي شركت ها گارانتي ايران رهجو رو جعل ميكنن كه اينا با گارانتي اون ارزونتر از خودش ميدن !
نقل قول:
دقيقا ! منم آمازون رو چك كردم 77 دلار بود ! فردا صبح حتما قيمت هاي جديد رو ميزنم ! انگار سوني متحول شده ! خدا كنه واقعا ارزونتر شده باشه،اينجوري حتما يه 8 گيگا ميخرم! راستي پسر خالم تو زاهدان 35 قيمت كرد مموري 4 رو ! پس حتما ارزون شده !
لیست نمایندگی های مجاز در تهران که در دسته بندی دستگاه های صوتی قابل حمل قرار دارن:
ایران رهجوخیابان سمیه، بین سپهبد
قرنی و ویلا، پلاک 199، واحد 2
و 3
تلفن : +98(21)88802777
شرکت بازرگانی ایران (ایرانکو)خیابان آزادی، نبش خیابان
حبیب الهی، شماره 569
تلفن : +98(21)66061320, +98(21)66061325, +98(21)66006240
مركز خدمات مجاز
آوانگارخیابان دکتر شریعتی،
چهارراه قصر پلاک 29
تلفن : +98(21)88882681, +98(21)88738479
جم سرویس شرقتهرانپارس، خیابان رشید
(باغدارنیا)، شماره 139
تلفن : +98(21)77882132, +98(21)77882133
خدمات مرکزی بهرامیجاده ساوه، شهرک ولیعصر،
خیابان بهرامی، پاساژ صدف
شماره 1
تلفن : +98(21)66229254
فدویبزرگراه آفریقا، ضلع جنوب
شرقی پل میرداماد، جنب
ایرتویا، شماره 266
تلفن : +98(21)88784707, +98(21)88664611, +98(21)88882682
کارا الکترونیک ایرانصادقیه، خسرو شمالی، روبروی
بازار تره بار ساختمان
بهاران، طبقه دوم، واحد 1
تلفن : +98(21)44222789
مرکز خدمات باباخانیانخیابان جمهوری، نبش سفارت
انگلیس، پاساژ گیو، خدمات
ایوا
تلفن : +98(21)66704521, +98(21)66733578, +98(21)66724056
هالکوخیابان جمهوری، چهارراه شیخ
هادی، ساختمان سونی، پلاک
53، طبقه اول
تلفن : +98(21)66460705, +98(21)66468657, +98(21)66408476
ویدئو کفخیابان مطهری، نرسیده به
سهروردی، ساختمان 132، طبقه
اول
تلفن : +98(21)88841322, +98(21)88305759
هر کسی خواست نمایندگی های شهر یا استان خودشو پیدا کنه بره اینجا:
کد:http://www.sony.co.ir/section/servicecenters?site=hp_fa_IR_i
ريموت همراش حتما هدفون هست؟ راستي چجوري ميشه آهنگامو به atrac+ تبديل كنم؟نقل قول:
آره... من جداشو ندیده ام... ببین من یدونه دارم که ازش استفاده نمیکنم... اگه میخوای قرار بزار بدمش بهت... میپرسی چند میدی؟! :13: فروشی نه !! گفتم بدمش بهت...نقل قول:
ضمنا با Sonic Stage میتونید تبدیل کنید به Atrac3+ که نمیدونم چرا از وقتی ویندوز دوباره نصب کردم، دیگه واسه من نصب نمیشه!! دنبال یه برنامه جایگزین هستم... اگه شما هم چیزی پیدا کردی بگو!
راستي يه مركز خيلي معتبر تو رشت ميگفت مموري تقلبي 2 نوعه! پرسرعت و با كيفيت يه مدله،بي كيفيت و كند هم يه مدل ! به نظرم راست ميگفت !
همین الآن یه چیزی دیدم، موهای بدنم ریخت!!!!!!!!
شما هم ببینید:
قیمت مموری استیک در آمریکا از سایت رسمی سونی
16 گیگ 159 دلار؟!!!!!!!!!کد:https://www.sonystyle-europe.com/SonyStyle/catalog/categorieInPath/(xcm=PCM_b2ccrmstandard&layout=15_116_61_50_117_121_2&uiarea=2&ctype=areaDetails&carea=3E996036304E7370E10000002BC29B8F)/.do?key=0/3E996036304E7370E10000002BC29B8F/455198505714003A000000002BC29B85
بله درسته این حرف... بی کیفیت یعنی تقریبا به درد نخور! و با کیفیت و پرسرعت یعنی همونایی که وقتی باهاش بازی میکنی، همش لگ میزنه!! با این قیمتا دیگه مموری تقلبی خریدن، اشتباه محضه!نقل قول:
راستي يه مركز خيلي معتبر تو رشت ميگفت مموري تقلبي 2 نوعه! پرسرعت و با كيفيت يه مدله،بي كيفيت و كند هم يه مدل ! به نظرم راست ميگفت !
دوستان كسي يه برنامه pdf reader خوب واسه psp نميشناسه؟ psp من فت هستش با فيرم ور 3.90m33-3 !
ممنون دوست عزيز ولي يه نرخي تعيين كن تا شرمندت نشم. ميخوام ريموت رو ! باشه قرار ميزاريم. آيديمو بدم؟ راستي مگه برنامه آپديت نميشه؟نقل قول:
بله... میتونید مراجعه کنید به اینجا برای دانلود:نقل قول:
امتحان نکردم... ولی به نظرم جواب میده!!کد:http://dl.qj.net/PSPPDF-v0.2u1-PSP-Homebrew-Applications/pg/12/fid/745/catid/140
راستی... یکی از دوستان یه بازی هموبرو معرفی کرده بود که Suduko بود... یادم نمیآد کدوم یک از عزیزان بود. ولی خلاصه اش این بود که اجرا نمیشد و ارور میداد. بعد از بررسی های فراوان و متوسل شدن به انواع و اقسام روشهای کوماندویی(!) متوجه شدم بجای اینکه طبق راهنمای داخل فایل دانلود شده بریزید تو X:/PSP/GAME باید بریزید تو X:/PSP/GAME150 !!!!!!!! همین!!
نه دیگه... تعارف که نمیکنم... لازمش ندارم. آیدیتمت دارم رفیق!! Bardiamarzbaniنقل قول:
ممنون دوست عزيز ولي يه نرخي تعيين كن تا شرمندت نشم. ميخوام ريموت رو ! باشه قرار ميزاريم. آيديمو بدم؟ راستي مگه برنامه آپديت نميشه؟
شما نمیدونی! ولی جاوید میدونه!! بنده یک آمارگیری هستم که دومی نداره!!
واي هم جالبه هم گرون كه البته واسه جديد بودنشه ! همينه كه مموري هاي ديگه ارزون شدن !نقل قول:
من خودم الان مموري 2 گيگ بي كيفيت دارم كه گاهي وسط آهنگ گوش دادن از كار ميوفته !
خيلي ازت ممنونم دوست عزيز . اين رو دانلود كردم ولي كلي باگ داره ,بازم ممنون .راستي آيدي منو از كجا يافتيد؟نقل قول:
گرون؟! 159 دلار گرونه؟! تا چند روز پیش 300 دلار بود!!نقل قول:
واي هم جالبه هم گرون كه البته واسه جديد بودنشه ! همينه كه مموري هاي ديگه ارزون شدن !
من خودم الان مموري 2 گيگ بي كيفيت دارم كه گاهي وسط آهنگ گوش دادن از كار ميوفته !
فکر کنم با این قیمت همه مموری هاشونو بروز کنن! بنده هم یه مموری 2 گیگ داشتم. البته اصل. ولی عوض کردم 4 گیگ گرفتم. فکر کنم الآن برم یه 8 گیگ بگیرم!! البته وقتی فردا مطمئن شدم.
خوب برم بخوابم!! خودمونیم... اینجا رو کردیم چت روم!!!!! اینقدر این خبر افت قیمت برام عجیب بود!! به هر حال شب به خیر!!! lol :دی
اینم آخرین جواب امشب!نقل قول:
خيلي ازت ممنونم دوست عزيز . اين رو دانلود كردم ولي كلي باگ داره ,بازم ممنون .راستي آيدي منو از كجا يافتيد؟
خواهش، گفتم که تست نکردم... آی دیت رو از اون علامت یاهو که زیر اسم و آواتورت هست، پیدا کردم!! کار خیلی سختی بود!! روش یه کلیک کردم، گفت زارت!! بعد آی دیتو نشون داد!!
این نمایندگی ها psp هم میفروشن؟نقل قول:
هی من میخوام برم بخوابم شماها نزارید!! (شوخی!)نقل قول:
این نمایندگی ها psp هم میفروشن؟
اگه هم بفروشن با گارانتی ایران رهجو نیست! چون ایران رهجو psp وارد نمیکنه... به این دلیل که باید کپی خور کنه و از گارانتی در بیاد و با اینکه میتونه باز هم گارانتیشو پیگیری کنه (با دوباره ارجینال کردن سیستم) ولی این کار رو نمیکنه... چون شریک رسمی سونیه و این کار رو اخلاقی نمیدونه! اینا رو تو الکامپ از خود ایران رهجویی ها شنیدم!!
عجب ! آخه من با موبايل(ايرانسل) پست ميدم واسه همين حتي فروم رو هم درهم ميبينم ! منظورم از گرون بودن 16 گيگ,نسبت به دو تا 8 گيگ بود ! Okeyk ببخش كه سرتو درد آوردم.شبه خوبي داشته باشي,ممنون!نقل قول:
Psp god of war pack تو ايران هست؟ اگه هست كسي نميدونه قيمتش چنده؟ آخه خيلي خفنه !
تو دفترچه راهنماي psp نوشته مموري بايد magic gate داشته باشه(يعني تقلبي نباشه) تازه علاوه بر اون, مموري ريدر هم magic gate رو ساپورت كنه ! پس با اين حساب من تا مموري اصل نخرم نميتونم استفاده كنم! پس حتما برنامه جايگزين هم وجود نداره چون تكنولوژي اينم عين umd انحصاريه ! راستي به نظرت ارزش داره psp فت خودمو بفروشم و اسليم بخرم؟نقل قول:
با اجازه ی بزرگترای تاپیک(!) من دو تا باگ میخوام ازت بگیرم.نقل قول:
اولا،PSPPDF مال عهد شاوزوزک و اون دوره هاست!الآن خودم از Bookr 0.71 استفاده میکنم که ورژن جدید تر همین PSPPDF هست.از موقعی که من گرفتمش شاید ورژن جدید ترش هم باشه.تو dl.qj.net یه سرچ بزنی در میاد!
ثانیا،اگه برنامه توی GAME150 اجرا میشه یعنی کرنل 1.50 که روی اسلیم وجود نداره.اون بنده خدا PSP Slim داشت!نمیتونه بازیش کنه.
ولی تو هم خوب تاپیکو دست گرفتیا!!!
بابا خیلی جدی میگیری!من گفتم یه شوخی کرده باشم یه معاشرتی کرده باشیم!نقل قول:
حالا توضیح تکمیلی واقعی اینکه:
ریجن ها هیچ فرقی با هم ندارن.از Recovery Menu با fake region میشه همه ی ریجن ها رو به هم تبدیل کرد.
با توجه به اینکه PSP کپی خور شده دم دستت نیست کار خیلی سخت میشه.چون از موقعی که پاندورا اختراع(!) شد دیگه دنبال راه های دانگرید نمیگردن.با این حال شاید راهی باشه.شما نت رو سرچ کن ببین چی در میاد.حتما باید ورژن فیرمویرت رو هم سرچ کنی.چون راه های دانگرید هر فیرمویر متفاوتن.نقل قول:
"اگه می شه که حتما می شه" که متأسفانه بدون یه PSP کرک شده هم وزن(!) نمیشه.شرمنده ی اخلاق ورزشیت!
شرمنده ی همگی.من الآن به علت وجود موجودی به نام امتحان نهایی یه کم Out of date هستم.ببخشید دیگه.
اگه داشته باشن قیمتشون از بقیه جاها مناسب تره یا نه بستگی به نمایندگی و از این جور صحبت ها نداره ؟نقل قول:
دوستان... به دلایلی بنده حداقل یه چند وقت اینجا نیستم. فقط اول به قولهایی که دادم عمل کنم بهتره...
قیمت مموری استیک واقعا پایین اومده. خود خود اریان رهجو(!) 8 گیگ رو گفت 95 تومن و 4 گیگ رو 51 تومن. که تو بازار هم گشتم همین بود. اگه خواستید خودتون بپرسید، زنگ بزنید 118 تهران و شماره ایران رهجو رو بگیرید. شماره ای که میده دفتر مرکزیشه. آدرسش هم تو سمیه است. به هر حال... چیزی بود که ما فهمیدیم!
بقیه دوستان هم که تو پیام خصوصی یا همینجا این چند روز از بنده قولهایی گرفتن... بدونن سر قول هام هستم. پیام خصوصی بدید بنده در خدمت هستم.
I3ye معلوم نیست تا کی.
اگه psp پلمپ شده باشه کپی خور نیست ؟
یا پلمپ شده ی کپی خور هم داریم؟
باید حتما پلمپ شده بگیرم دیگه؟:31:
نقل قول:
خود نمایندگی psp کپی میفروشه کجای کاری!!!
اکثر psp هایی که الان فروش میره کپی خوره ببینین طرف psp باز که بهتون نمیده! جعبه رو خوشگل میبنده شما فک کنین آکبنده ولی نیست ... این قضیه برای موبایل هم صادقه همه ی موبایل فروشا جعبه گوشی رو باز میکنن تا گوشی رو تست کنننقل قول:
هی من میخوام عکس امضام کوچیک نشه نمیشه...!
psp ویرایش god of war هم فک نمیکنم اومده باشه
يه پيشنهاد :
اگه بازي lego indiana jones رو بازي نكرديد حتما بازي كنيد چون خيلي جالب و عاليه .
قیمت ها شون ارزون تر از جاهای دیگست؟ (نمایندگی هارو میگم.)نقل قول:
بعد اگر به اون صورت بگیرم مشکلی نیست؟
راستی اگه کپی خور نبود با چقدر هزینه کپی خور میشه؟
اگر از نمایندگی بگیری گارانتی داره واحتمالا گرون ترهنقل قول:
نه مشکلی نیست فقط باید کپی خور بکنی که در اون صورت گارانتی باطل می شه!
اگر پی اس پی دم دست داری هیچی ولی اگرنه از 5 تا 20
آره کپی خور بگیرنقل قول:
حدود 8 تومن
دوستان از کجا بفهمیم که پی اس پی کپی خوره یا نه؟
و همچنین قیمت umd چنده؟
اگر پلمپ شده نداشت نگیرم دیگه؟نقل قول:
سلما بچه ها
يه سوال داشتم من اگه بخوام به جاي اينكه بازي كپي بخرم برم umd بخرم هر umd چنده؟
قيمت umd بازي هاي مختلف با هم فرق داره يا همشون يكيه؟
ميشه قيمت umd چند تا بازي رو بگيد؟؟
ممنون:40::11:
زيره 15 تومان umd نيست . تازه اين قيمت هم براي بازي هاي 2 يا 3 سال قبل هست . من سيفون ----- دارك ميرور رو گرفتم 15 تومان . ولي بعد از عيد تو توپخونه umd گاد آف وار رو كمتر از 40 تومان نميدادن .نقل قول:
شما مگه تهران نیستی؟ بری توپخونه تقریبا همشون کپی خور میفروشن...نقل قول:
نه خیر شهرستانم.نقل قول:
نمیدونم اگه کپی خور داره بگیر من از وضعیت شهرستان خبر ندارم...نقل قول:
نه بابا شهرستان نمیگیرم مگه دیونه ام.!!!!!نقل قول: