1- دوست عزیز چون من این 2 بازی رو ندیدم و بازی نکردم نمیدونم سیستمش چیه ولی فکر نکنم سیستم خیلی بالایی بخواد .نقل قول:
2- احتمال زیاد کارت گرافیک شما ضعیف هست .
لطفا مشخصات کل سیستمتونو بزارید .
Printable View
1- دوست عزیز چون من این 2 بازی رو ندیدم و بازی نکردم نمیدونم سیستمش چیه ولی فکر نکنم سیستم خیلی بالایی بخواد .نقل قول:
2- احتمال زیاد کارت گرافیک شما ضعیف هست .
لطفا مشخصات کل سیستمتونو بزارید .
اینم مشخصات سیستم: ram 512 . cpu 2.4GHz . کارت گرافیک 128 ( NVIDIA Geforce4 MX 4000 )نقل قول:
فکر نمی کنم سیستم برای این بازی پایین باشه.... قبل از اینکه ویندوزمو عوض کنم بازی بدون اشکال اجرا می شد !!!
تشكر فراوان از شما دوست عزيز كه كمك كرديد ولي متاسفانه ويندوز من هنوز xp است .نقل قول:
[QUOTE=Oracle_Eldorado;1806248]دوست عزيز ميتوني يه نگاهي به اين لينک بکني :
وقتي اين پچ روگرفتيم باهاش چي كار كنمکد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=1337502&postcount=61
بارعرض سلام وخسته نباشيد..............
ترينر يا كد اين بازي را مي خواستم War Front - Turning Point تشكر فروان اگر لطف كنيد به ايمل بفرستيد تشكر بسيار بسيار از شما دوستان دارم
حق با شماست دوست عزیز .نقل قول:
چون ورژن 1 با این سیستم میاد .
شما DirectX جدید رو نصب کردی ؟
ممکنه اشکال از اون باشه .
پس سیو ها داخل مسیر زیر هست :نقل قول:
My Documents
یه پوشه به اسم بازی یا شرکت سازنده ی بازی باید وجود داشته باشه .
[QUOTE=DHAMID;1848012]والا من باهاش کار نکردم . ولی توی تاپیک بازی باید توضیح داده باشه .نقل قول:
لطفا در قسمت زیر درخواست بدید :نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=156536
ببخشید دوستان من خودم با نصب یه بازی مشکل دارم :
وقتی میخوام FEAR جدیده رو نصب کنم ، وقتی مسیر پیش فرض خودش توی درایو C هست میتونه نصب کنه ولی درایو C من جا نداره .
وقتی مسیرش رو عوض میکنم میگه There Is Not Enough Space درحالی که 10 گیگ خالی داره .
توی قسمت نصب نوشته 6گیگ نیاز داره برای نصب ولی توی درایو دیگه ای نصب نمیشه .
ممنون میشم راهنمایی کنید .
چرا بازی Kane & Lynch بعضی از صداهاش نیست . توی تاپیک های Gamespot هم بعضی ها همین مشکل را داشتند . ولی بعضی ها با تغییرات در منوی صدا ، صدای بازی درست شده بود ولی مال من خراب Sound Card man : Realtek
مگه شما داری به P30 بازی میکنی ؟!نقل قول:
چرا بازی Kane & Lynch بعضی از صداهاش نیست . توی تاپیک های Gamespot هم بعضی ها همین مشکل را داشتند . ولی بعضی ها با تغییرات در منوی صدا ، صدای بازی درست شده بود ولی مال من خراب Sound Card man : Realtek
بعدشم ممکنه اشکال از کرک بازی باشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
errore برای چیه؟
تو بازی نیدفورسپید پروستریت
سلام بر همه
من توبازی splinter cell double agetوقتی بازی میکنم بازی کند میشه دوباره به حالت عادی بر میگرده میشه کمک کنید.
این هم سیستم
Ram:2gb
cpu:3.6
Graphic:512 8500
توی بازی نیئد فور اسپید پرو استریت نمیره ...پیغام میده .....shine error ..... و میگه یه فایلی رو پیدا نکردم
منظورت از P30 همون PC هست ؟ آره . و فقط یک کرک براش اومده .نقل قول:
دوست من این ارور میگه که DVD یا سیدی بازی شما مشکل داره .نقل قول:
ممکن هم هست لنز سیدی رام شما ضعیف باشه .
روی یه سیستم دیگه امتحان کن . اگه باز هم اینطوری بود که سیدی بازی مشکل داره .
اگه اینطوری نبود که اشکال از سیدی رام شما هست.
من منظورتونو متوجه نشدم .نقل قول:
یعنی بازی خوب پیش میره ، یکمی که میگذره گیر میکنه و دوباره خوب میشه ؟
شما میشه مشخصات سیستمتونو بزارید ؟نقل قول:
+ یه عکس از اروری که میده .
آره دیگه دوست من . همون PCنقل قول:
پس باید یکمی صبر کنی تا یه پچ یا کرک دیگه ای واسش بیاد .
[php]
من منظورتونو متوجه نشدم .
یعنی بازی خوب پیش میره ، یکمی که میگذره گیر میکنه و دوباره خوب میشه ؟
[/php]
قربون آدم چیز فهم
Call Of Duty 4 قشنگتره یا BioShoCk ؟ کدومو بگیرم (از بین این دو تا)
سلام
من میخوام بازی Company of Heroes Opposing Fronts را نصب کردم نصبش دو مرحله ای
هست مرحله اول که نصب میشه که هیچ اما وقتی میخوام مرحله دوم را نصب کنم product keyو retail code(if applicable) میخواذ میشه این دوتا رو بهم بدید؟
دوست من سیستمت که مشکلی نداره .نقل قول:
شما میخوای یه بار DirectX خود سیدی بازی رو نصب کن .
اگه مشکل حل نشد ، ویندوز عوض کن .
احتمال زیاد مشکل حل میشه .
اگه باز هم نشد یه کرک دیگه رو امتحان کن .
به نظر من هر2تا رو بگیر ! هر 2 تا خیلی قشنگ هستند .نقل قول:
BioShoCk : بازی تقریبا تخیلی که گرافیک عالی داره و گیم پلی فوق العاده
COD 4 : بازی کاملا واقعی که گرافیک خیلی عالی تری داره و گیم پلی خیلی فوق العاده !
دیگه بستگی به نظر و سلیقه خودت داره .
من وقتی که GRAW 1 رو بازی می کنم یهو وسط بازی بدون هیچ دلیلی هنگ می کنه و اصلا به موس یا کیبورد جواب نمیده ، در این شرایط مجبورم کامپیوتر رو با دکمه کیس ریستارت کنم . البته بعضی وقتها هم یهو از بازی بیرون میاد و اروری که باید Don't Send اش کنی می ده بعدشم یه اتفاق عجیب میفته تنظیمات گرافیکیم خراب میشه یعنی رزولیشن میره رو 800 by 600 و کیفیت رنگم هم 4 bit !!!! میشه ، باز هم مجبورم ریستارت کنم تا درست شه . اینم بگم قبلا ( 6.7 ماه پیش ) که بازی می کردم همچین مشکلاتی نداشتم ،اما وقتی ویندوزو عوض کردمو بازی رو دوباره نصب اینجوری شد . اگه کسی می دونه که چرا و باید چیکار کرد بگه لطفا .
در ضمن سیستمم اینه ، فکر هم نمی کنم واسه این بازی ( لااقل ) کم باشه !!
XP SP 2
GeForce 7100 GS
CPU 2.80
1 GB RAM
اها ، راستی یادم رفت بگم که تنظیمات گرافیکی بازی رو همشو رو متوسط میذارم . (البته بالا پایینش فرق نمی کنه بازم هنگ میشه !!! )
مرسی
سلام
من بازي GT legends رو نصب كردم ولي موقع اجراي بازي پيغامي راجع به disk و . . .اين جور چيزا ميده.همون پيغامي كه وقتي كرك بازي رو نريزي مي ياد يا لا اقل شبيه اونه.
ولي كرك نداره.تو اينترنت هم خيلي گشتم نبود.ضمنا روش نصب كه تو DVD بازي نوشته خيلي عجيب غريبه من مو به مو ميرم ولي بعد از اجرا به جاي اينكه ازمن سريال بخواد اون errorr رو ميده.
خواهش مي كنم كمك كنيد.اگر هم سوالم تكراريه بخشيد . . .
میشه یه عکس از ارورر بزاری
دوست من فکر کنم سیستم شما بازی رو نکشه . چون این بازی گرافیک خیلی بالایی میخواد .نقل قول:
شما میخوای اول یه کرک دیگه رو امتحان کن ، اگه مشکلت حل نشد یه ارتقایی به سخت افزارت بده .
چون کارت گرافیک شما توربو کش هست و قدرت زیادی نداره .
همونطور که علی گفتند یه عکس یا متن ارور رو بزار .نقل قول:
موفق باشی .
ممنونم.....
آفا من خودمو كشتم نتونستم عكس بذارم نمي شه : ولي پيغامه يك خطه با سه تا گزينه :
insert the Gt legends disc into the disc drive and press Retry
ok
information
Retry
دوست عزیز مشکل ساده تر از این حرف هاست !نقل قول:
ممنونم.....
آفا من خودمو كشتم نتونستم عكس بذارم نمي شه : ولي پيغامه يك خطه با سه تا گزينه :
insert the Gt legends disc into the disc drive and press Retry
ok
information
Retry
در سیدی بازی یه پوشه ای هست به اسم Crack .
همه ی محتویات اونو کپی اونجایی که بازی رو نصب کردی .
اگه حل نشد بگو تا واضح تر بگم .
سلام
خوبین
من بازی فرار از سلول 3 رو نصب میکنم بعد از چند مرحله ای که میخواد ببینه بلدم بازی کنم یا نه پسورد میخواد چی کار کنم
راستی اسم فرار از سلول 3 splinter sell 3
دوست عزیز اگه منظورت این بازی هست Splinter Cell Chaos Theory باید بگم احتمالا اونی که شما داری نسخه ی Demo ( یا نسخه ی نمایشی که قبل از منتشر شدن بازی میاد ) یا نسخه ی Trial ( که همون نسخه ی پولی که چند مرحله بیشتر نداره و کامل نیست ) باشه . چون من تا آخر بردم و مشکلی هم نداشتم .نقل قول:
ميدونم crack چيه و بايد چيكارش كنم ولي مساله اينجاست كه تو dvd كرك نداره و تو اينتر نت هم پيدا نكردم.لطفا اگه مي تو نيد لينك داتلود رو بزارين تا كرك رو دانلود كنم.نقل قول:
متشكرم.
سلام دوستان من هرچی سعی کردم وارد call of duty4 بشم نتونستتم هرچی رو ایکن کلیک میکنم این ارور رو میده:
video card or driver doesnt support separate alpha blend.glow will be disabled
به خدا اخرین درایور geforce رو نصب کردم directx9.0c رو نصب کردم 3d هم فعال هست.کارت گرافیکم fx5500 geforce هست لطفا کمکم کنید که چیکار کنم وارد بازی شم.
سلام عزیزم !!!:20:نقل قول:
گرافیک شما برای این بازی اصلا کافی نیست !!!:41::41:
یه سری به تاپیک مخصوص این بازی بزن تا ببینی بچه های این فروم با چه کارت گرافیک های خفنی تونستن این بازی رو اجرا کنن :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=123086
عزیز جان در مورد کرک ، تو سیدی من اصلا کرک نداشت که بخوام یکی دیگه اشو امتحان کنم
سخت افزارم برا 9 ماه پیش خریدم اون موقع بهتر از این سیستم (لااقل تو شهر ما !!! ) نبود من این بازی رو هم رو این سیستم خریدم و گفتن که باهاش می خونه و مشکلی نداره و...... قدیما بازیشم کردم خوب بود.....
حالا شما فکر نمی کنی که Patch ی چیزی داشته باشه ؟؟ :41:
برا خرید سخت افزار هم اگه تاپیکی می شناسید معرفی کنید برم اونجا مشورت کنم این دفعه سرمو کلاه نذارن . :13:
مرسی
دوست عزیز شما میتونی اینجا کرک درخواست بدی :نقل قول:
عزیز جان در مورد کرک ، تو سیدی من اصلا کرک نداشت که بخوام یکی دیگه اشو امتحان کنم
سخت افزارم برا 9 ماه پیش خریدم اون موقع بهتر از این سیستم (لااقل تو شهر ما !!! ) نبود من این بازی رو هم رو این سیستم خریدم و گفتن که باهاش می خونه و مشکلی نداره و...... قدیما بازیشم کردم خوب بود.....
حالا شما فکر نمی کنی که Patch ی چیزی داشته باشه ؟؟
برا خرید سخت افزار هم اگه تاپیکی می شناسید معرفی کنید برم اونجا مشورت کنم این دفعه سرمو کلاه نذارن .
مرسی
عزیز به نظر شما سیستم 9 ماه پیش ! میتونه این بازی به این سنگینی رو اجرا کنه ؟!کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=156537
والا من هنوز خودمم این بازی رو نصب نکردم که بخوام نظر بدم .
ولی اگه میخوای مشاوره کنی اینجا یه تاپیک بزن :
کد:http://www.forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=41
Oracle عزیز راست میگی این بازی سیستم بالایی می خواد البته من خودم یه دلیلی واسه باگش پیدا کردم ، این که وقتی بیشتر از دو سه ساعت پاش بشینی ، معلوم نیست داغ می کنه سیستم قاطی می کنه بازی چه جوری می شه که یهو هنگ میکنه اگه کمتر بازیش کنی به ندرت این اتفاق میفته .
حالا من به خاطر اینم نه ، واسه بازیای جدید باید یه دستی به سر و روی سخت افزارام بکشم .
راستی گفتی که بازیش نکردی اگه ازاکشنای اول شخص خوشت میاد حتما امتحانش کن بازی توپیه .
در کل به خاطر اینکه به سوالام جواب دادی ازت ممنونم رفیق
اها راستی یه چیزی شما میدونی ادرس این سایتی که سیستم PC رو با بازیه مورد نظرت مقایسه میکنه و میگه بازیه به سیستمت می خوره یا نه چی هست ، ادرسشو تو این تاپیکدیدم قبلنا ولی حالا که می خوام واردش بشم می گه شما اجازه بازدید از این تاپیکو ندارید ( یعنی چی !؟! ) اگه واست زحمتی نیست یه لطفی بکنکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=181495
خیلی خیلی مرسی
دوست من بازی هایی که از روی یه کنسول دیگه تبدیل میشوند ،معمولا باگ های زیادی دارند .نقل قول:
ممکنه اونی هم که شما پیدا کردی یکی از باگ های بازی باشه .
در مورد بازی هم خودم میدونم ! ولی جا ندارم نصب کنم!!!! درایو ها همه پر هستند .
در مورد سیستم شما هم بله . به نظر من یه ارتقای کلی بدی بهتره .
در مورد لینک هم منم نمیتونم وارد بشم ! خیلی عجیبه . به مدیران اطلاع بده .
به M E H D I که مدیر انجمن بازی هست یه پیغام خصوصی بزن .
دوست عزیز تا اونجایی که من فهمیدم باید با GameShark این کد هایی که داده وارد کنی .نقل قول:
بعدشم اینا که Fatality نیستند !
مشکل توي اجراي Call Of Duty 1
من قبلاً اين بازي رو ريخته بودم و خيلي هم راحت اجرا شده بود.
اما الان وقتي اين بازي رو ميريزم و روش کليک ميکنم صفحه اول بازي اينجوري مياد :
وقتي هم روي New Game ميزنم که بازي شروع بشه هيچ کاري نميکنه .
البته Multiplayer درست هست اما اين SinglePlayer اينجوري ميشه.
روي درايو هاي مختلف هم بازي رو چند بر ريختم اما فايده اي نداشت.
چيکار کنم ؟
دوست عزیز شما مشخصات سیستمتونو بزار .نقل قول:
بعدشم شما آخرین درایور کارت گرافیکتو نصب کردی ؟
بازی روی سيستمم اجرا ميشه ، چون قبلاً يه بار بازی رو خيلی رون تموم کردم.
آخرين درايور کارت گرافيک رو از کجا ميتونم بريزم ؟ البته فکر نکنم مشکل از اون هم باشه چون Multi Player اجرا ميشه !
سلام
من سیمز دانشگاه رو نصب کردم
میره داخل بازی مپ رو هم انتخاب
میکنم ولی هم می خوام یه خونه
انتخاب کنم پیغام زیر رو میده
چه کار کنم
ممنون
اقا من توي بازي call of duty airborne دي وي دي اول بازي رو نصب كردم گفت دي وي دي 2 رو بزار من هم گذاشتم ok كردم كه سيستم رستارت شد براي چي رستارت شد بعد رفتم توي اون درايو ديدم كه يه نت پد اومده با نام BOOTEX نوشته هاش هم اين بودش
من چي كار كنم:10:نقل قول:
Checking file system on H:
The type of the file system is FAT32.
One of your disks needs to be checked for consistency. You
may cancel the disk check, but it is strongly recommended
that you continue.
Windows will now check the disk.
Volume Serial Number is 88DE-0525
Windows has checked the file system and found no problems.
30813632 KB total disk space.
2480 KB in 34 hidden files.
3072 KB in 192 folders.
375712 KB in 1954 files.
30432352 KB are available.
16384 bytes in each allocation unit.
1925852 total allocation units on disk.
1902022 allocation units available on disk.