اقا این پیام خان واسه خرید مطمینه؟؟؟:hmm:
resident joon به ایمیل شما هم سوالمو send کردم .قربونت
اقا این پیام خان واسه خرید مطمینه؟؟؟:hmm:
resident joon به ایمیل شما هم سوالمو send کردم .قربونت
من امروز و توپ خونه قیمت کردم کرک شده 330 تا 340 پریموم فالکون با درایور لایت آن و 440 هم الیت ولی موندم کدوم رو بگیرم و در ضمن موندم بگیرم یا منتظر جاسپر بشم و این رو بگم فرق جاسپر با فالکون در این که cpu 65 است ولی در جاسپر gpu هم 65 نانو شده حالا اگه کسی نظری داره بگه خوشحال می شم
دارن بهت مفت می دن. اگه مطمئنی فالکونه یه پرمیوم بگیر حالشو ببر.نقل قول:
دوست عزيز جاسپر بياد شك نكن قيمتا ميره بالا !!!نقل قول:
همين الان معطلش نكن بگير ...
یکی هم اینکه این airflow که میگن یعنی چه؟:5:
من هم عقیدم رو پیریم است ولی داداش کوچیکم میگه شاید البته شاید الیت با کیفیت تر باشه ولی خودم میگم پریموم بگیرم با یک دسته تقریبا 370 میشه ولی تا چند روز دیگه که پول دستم بیاد باید اقدام به خرید کنم یک سوال دیگه همه دسته ها فابریک اند چون یک دسته بیسیم قیمتش 39 است محل خرید توپ خونه بهتره یا جمهوری آخه من psp داشتم از توپ خونه قیمت کردم 210 بود ولی تو جمهوری 190 گرفتم بعد هم که فروختم میخوام 360 بگیرم حالا کجابرم بهترهنقل قول:
آقا بالاخره اليت بگيرم يا پريميوم ؟ فردا ميخوام بگيرم زود بگيد . يه قيمت هم بديد .
كيفيتشون كه بستگي به بازي و TV داره !!!نقل قول:
ولي خب Elite خودش hdmi داره ولي permium نداره !!!
Elite رنگ مشكيه فوق العاده زيبايي داره !!!
مهم اينه كه جفتشون falcon هستند !!!
اون دسته ها هم آكبند هستند !!!
اگه منظورت اينه كه دسته هاي جدا فابريكند فكر كنم آره !!!
اطلاعات كاملي ندارم !!! در مورد جا براي خريد هم دوستان پيام رو بيشتر معرفي ميكنند !!!
تو سايت ---------- هستش !!! ولي نميدونم بين توپ خونه و جمهوري كدوم بهتره !!!
permium بين 360000 تا 380000نقل قول:
آقا بالاخره اليت بگيرم يا پريميوم ؟ فردا ميخوام بگيرم زود بگيد . يه قيمت هم بديد .
Elite بين 440000 تا 460000
شايد كمتر تر هم بتوني پيدا كني !!!
Elite بگيرم ديگه؟ حله؟
اسم فروشگاه چیه ؟ اگه می شه آدرسش رو بگونقل قول:
دوستان تو بازی سنتر حرفای عجیبی میزنن و میگن اگه رو دستگاهت اگه فالکون باشه cooling نکنی ماکس نباید بیش از 2 3 ساعت بازی بکنی میخواستم بپرسم بدونم درسته یا نه.
من خیلی تو این مورد وسواسی هستم و از اون حلقه مرگ هم خیلی می ترسم:41::45::19::19::19::19: واسه همین خیلی از این نوع سوالا مبپرسم
2-یکی هم اینکه اگه فالکون خودش x-clamp شده پس اگه سوخت چطوری احیاش میکنن؟؟؟؟:jealous:
3-این اقا پیام مطمینه واسه خرید کنسول؟؟؟؟
کسی نیست جواب ما رو بده لطفا زود:40::40::40::40:
واي قاطي كردم . من نميخوام روزي 2 3 ساعت بازي كنم . آخه 2 3 ساعت چيه ؟ جونه تو اگه خراب ميشه نگيرم
:41::41::41::41::37::37::37::37::41::41::41::41:
والا من خودم روزي 7 8 ساعت بازي ميكنم مشكلي نداشتم !!!
نه 12 ولت كردم نه هيچ كار ديگه ...
من تو پیغام خصوصی جواب شما رو دادم..نقل قول:
دوستان تو بازی سنتر حرفای عجیبی میزنن و میگن اگه رو دستگاهت اگه فالکون باشه cooling نکنی ماکس نباید بیش از 2 3 ساعت بازی بکنی میخواستم بپرسم بدونم درسته یا نه.
من خیلی تو این مورد وسواسی هستم و از اون حلقه مرگ هم خیلی می ترسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واسه همین خیلی از این نوع سوالا مبپرسم
2-یکی هم اینکه اگه فالکون خودش x-clamp شده پس اگه سوخت چطوری احیاش میکنن؟؟؟؟:jealous:
3-این اقا پیام مطمینه واسه خرید کنسول؟؟؟؟
کسی نیست جواب ما رو بده لطفا زود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر از مدل های جدید که برد فالکون دارن استفاده کنی.. مشکلی پیش نمیاد.. حالا هم که اپدیت جدید اومده و بازی ها رو میتونیم از روی هارد اجرا کنیم.. پس مشکلات باز هم کم خواهد شد و درصد خرابیش خیلی پایین میاد.
2- x-clamp رو کلا بیخیال شو..
3- کاملا قابل اعتماده..
نه من خودم الان حدود 6 ماه هست که روزی 8 ساعت دارم بازی میکنم و مشکلیم پیش نیومده.. فقط اگر میخوای عمر کنسولت بیشتر بشه هر 2 - 3 ساعتی که بازی میکنی یک استراحتی بهش بده..نقل قول:
واي قاطي كردم . من نميخوام روزي 2 3 ساعت بازي كنم . آخه 2 3 ساعت چيه ؟ جونه تو اگه خراب ميشه نگيرم
دسته همگي درد نكنه من الان دارم ميرم بخرم يه جاي توپ پيدا كردم . اما هاردش مدل چي باشه بهتره؟
بالاخره XBox360 با مادربورد Jasper جاسپر رسید !!!
به قول یکی از فروشنده ها:
قیمت های جدید با کاهش شدید مواجه بوده است .
ليست قيمت های xbox های جاسپر :
آرکید بهمراه بازی اورجینال Sega Super Star
235تومن
پرمیوم هارد 60
315تومن
الیت همراه بازی اورجینال2009 Pro soccer
415تومن
خوب با این وضعیت مطمئن شدیم قیمتها بالا که نرفت هیچ پایین هم اومد
هارد به خود شما بستگی داره ولی 60 غالبا مناسب هستش.نقل قول:
دوست عزيز ميشه بگيد كجا اين قيمتها رو ميدن.نقل قول:
البته این قیمت های کنسولهای پلمپ (کپی خور نشده) هستنقل قول:
با پ خ جوابتو میدم
مرسی دوستان خیالمو راحت کردین:31:
یه سوال نیمچه تخصصی داشتم:43: و اون هم اینکه شما که میگین با داشبورد جدید که بازیها روی برد ریخته میشن
مشکل کمتر میشه یعنی چی؟؟؟؟یعنی چرخیدن dvd9 خیلی گرما تولید می کنه که با این داشبورد جدید مشکل کمتر
بشه؟؟؟ (اگه سوال مبتدیه ببخشین ولی باس بدونم)
سلامنقل قول:
بنده دیروز همه توپخونه رو زیرو رو کردم و همه مغازه ها فالکون داشتن و از ج. که آدم با اطلاعاتی هم هست پرسیدم ایشون گفتن تا یکی دو ماه دیگه میاد
از اونجا که فالکون هم خریدنش ریسک داره از خریدن فالکون منصرف شدم.
میشه آدرس این مغازه ایی که جسپر میفروشه رو بدید.ممنونم.
نقل قول:
ميبخشيمت (شوخي ) :31:
خب دوست عزيز وقتي بازي رو بريزي رو هارد ديگه از روي dvd بازي رو نميخونه و
به همين دليل لنز كنسول كاملا بي كار ميشه و همين طور صداي كنسول هم كاملا خفه ميشه ...
كه از هر جهت بخواي به اين قضيه نگاه كني بازي روي هارد ريختن براي كنسولت مفيد هست ...
چرا ريسك داره ؟؟؟!!!نقل قول:
از اونجا که فالکون هم خریدنش ریسک داره از خریدن فالکون منصرف شدم.
دوستان من در کرمانشاه الیت قیمت کردم650 تومان :18::18::18:
چرا این قدر گرونه؟
داداش توپ خونه پاساژ اصلی طبقه بالا ولی کلا بگرد یادم نیست ارزون ترین فکر کنم طبقه 2بودنقل قول:
اگه میشه یک مردی بکن به من هم بگو آخه من هم میترسم از فالکون دمت گرم منتظرمنقل قول:
[quote=resident_evil;3504978]ميبخشيمت (شوخي ) :31:
خب دوست عزيز وقتي بازي رو بريزي رو هارد ديگه از روي dvd بازي رو نميخونه و
به همين دليل لنز كنسول كاملا بي كار ميشه و همين طور صداي كنسول هم كاملا خفه ميشه ...
كه از هر جهت بخواي به اين قضيه نگاه كني بازي روي هارد ريختن براي كنسولت مفيد هست ...
خب تا اونجاشو که میدونم:20: میخوام بدونم چطوری به بهبود مشکل گرمایی کنسول که دوستان میگن منجر میشه؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
من ديروز يه 360 پريميوم 60گيگ گرفتم 330 تومان.(قيمتو گذاشتم براي اطلاع دوستان)
وقتي كه از توي منوي دستگاه سريالشو ديدم با سريال پشت كنسول فرق داشت ميدونيد چرا؟
کپی خور کردن کاری به مادربرد (جاسپر یا فالکون) نداره درسته؟
چون این جاسپر ها که گفتم درایوهاشون همون لایتون هست خواستم ببینم اینها کپیخور کردنشون مثل همون لایتون های فالکنه یا نه؟
چون آمار سوختن باز هم دارهنقل قول:
قبلیا که خیلی میسوخت سی پی یو و gpu هر دو 90 نانو متر بودن
فالکون فقط سی پی یوش 65 نانو شده و gpu اش 90 نانو باقی مونده.
برای همین فرق چندانی با قبلیا نمیکنه! و بخاطر تجدید نظر تو کیفیت ساخت یه ذره آمار سوخت و سوزش اومده پایین و ..بهتر از قبل شده ولی بازم باید با ترس و لرز بازی تا حدودی بازی کرد.آمار سوخت و سوز فالکون هم میتونید از تعمیرکارای ایکس باکس بپرسید
جسپر هم cpu و هم gpu شصت و پنج نانو شده و این آمار تقریبا به صفر رسیده.
واقعا یه کمپانی چقدر باید بی لیاقت باشه که آزمون و خطای دستگاهاش رو مشتریاش باید انجام بدن:13:
برای کپی خور کردن xbox360 فقط درایو دستگاه را دستکاری میکنند تا بتوان بازی های کپی را اجرا کند.نقل قول:
هیچ فرقی بین کپی خور کردن فالکون و جاسپر وجود ندارد.
----------------------------------------------------------
دوستان تا حالا کسی دستگاهی با درایو لایتون به فروشگاه biggame داده کپی خور کنه؟بچه ها میگویند این فروشگاه فقط 15 تومن میگیره برای کپی خور کردن.
البته خودم آموزش هک کردن این درایو را خوندم نباید زیاد سخت باشه.
سلام
من ديروز يه 360 پريميوم 60گيگ گرفتم 330 تومان.(قيمتو گذاشتم براي اطلاع دوستان)
وقتي كه از توي منوي دستگاه سريالشو ديدم با سريال پشت كنسول فرق داشت ميدونيد چرا؟
یه سوال
توی xbox از پورتهای usb به غیر از اتصال دسته چه کارهای دیگه ای میشه کرد . مثلا میشه حافظه فلش بهش وصل کنی و مثلا سیوها یا بازیها رو توی اون بریزی
داداش زنگ زدم میگه کردستان هستم فالکون رو تو تهران میتونم تحویل بدم ولی جاسپررو با شماره حساب وغیره میگم نمشه بیاره تهراننقل قول:
فعلا تازه آورده فکر کنم اگه یه مدت صبر کنی جاسپر بیشتر بشه توی تهران هم میتونه بهت تحویل بده .
البته با پست هم بد نیست ها من خیلی از بچه هارو دیدم که همینجوری خریدن البته از یه فروشنده دیگه
راستی من از بعضی ها شنیدم جاسپر رو فعلا نمیشه کپی خور کرد تو که زنگ زدی ازش نپرسیدی داستان چیه ؟نقل قول:
اگه نشه که ارزش نداره
اگه از نظر شما کاهش امار از 85 درصد به 10 درصد کمه خوب بحث جداستنقل قول:
اون تعمیر کار های xbox هم که کاملا مشخصه برد تخصصی تعمیراتشون رو از کجا میگیرن
که میان نظر میدن
jasper به اسم این ویژگی ها رو داره بزار بیاد بیرون فراگیر بشه اونوقت امتحاناش رو پس بده بعد
شما بیا بگو 0 شده امارش
اگه صفر شده بود microsoftا ز همین الان به فکر main بعدی نبود
ماها حدودا 10 نقری هستیم که falcon داریم و روزی 8 ساعت بازی و گاهی 2 ساعت فیلم divx هم
میبینیم و کنسول حتی باد گرم هم نمیزنه چه برسه به rrod
اتصال انواع و اقسام usb flash و mp3 player و ....نقل قول:
که میتونی ار روی اونها فیلم ببینی یا music گوش کنی
persian _power شما مطمینی که دستگاهت اک بند هستش؟؟؟(منظورم خدایی نکرده قطعاتش دست دوم و تعمیر نشده نیستش)
احتمالا واسه خاطر همونه:13:
در ضمن دوستان سعی کنید این سوال های کوتاه و تکراری که
شبیه به بحث های موجود تو chat room های yahoo هست رو تو pm یا profile انجام بدید
که امار صفحات این تاپیک با پست های spam بالا نره و کسی که اطلاعات مهم رو تو زمان کم میخواد سر در گم نشه
در ضمن از تبلیغات و اوردن اسم و ادرس فروشنده ها خود داری کنید
موفق باشید