اگه معافیت تحصیلی داری.سربازی نمیری دیگه
ایشالا سال دیگه که نتایج اومد و قبول شدی.میری انصراف میدی
نگران نباش منم مثل خودتم:10:
اگه معافیت تحصیلی داری.سربازی نمیری دیگه
ایشالا سال دیگه که نتایج اومد و قبول شدی.میری انصراف میدی
نگران نباش منم مثل خودتم:10:
منم هنوزم مرددم کدوم کد رو بزنم!الکی یکی رو باید بزنیم بره!چون فکر نکنم انچنان سفت و سخت بگیرن البته شرایط و ضوابط اساسی هم باید رعایت بشه!
اقا بازم ممنون از راهنماییتنقل قول:
یه ادمیو از استرس نجات دادی ثواب داره:11:
ایشالا هم تو کنکور تک رقمی شی:31:
سایت سنجش یه قسمتی هست " اصلاحات دفترچه" فعلا فعال نیست. شاید اون قسمت و فعال کنن و در این مورد یه توضیحی بدن. امیدوارم
زمان انصرافت تا ثبت نامت در دانشگاهی بعدب نباید بیشتر یک ماه بشه
اگر بار گران بودیم ما رفتیم........بقیه شو نمیدونم.
من متولد 4 / اذر /71 هستم فردا میخوام برم دفترچه رو برای سربازی ارسال کنم.میخوام بدونم جریان غیر حضوری و حضوری وکد اینا چیه؟اگه بخوام (نمیدونم تو این فرم هم هست یا نه) پر کنم چگونه باید پر کنم؟
در ضمن میشه راهنمایی کنید.ایا تو همون اداره پست بعد از اینکه دفترچه را پر کردم باید تحویل آقاهه بدهم یا باید برم پلیس +10 و ....؟
من برای مدارک پزشکی که شاید معاف شوم هنوز اقدام نکردم مشکلی نیست؟
لطفا راهنمایی کنید.
دوست عزیز مدارکت رو پر کن.عکس ها رو هم بچسبون.نقل قول:
واکسن ها رو برو بزن و پیش دکتر معتمد پلیس+10 جهت پر کردن یکی از فرم ها بود.
یک شماره حساب سپه هم باید داشته باشی.
از کل مدارکت هم یه کپی بگیر.
همگی رو ببر پلیس+10 تا ثبت کارات همون روز انجام شه.
در ضمن هر وقت که دلت بخواد میتونی برای پزشکی اقدام کنی.ولی اگر زودتر باشه بهتر.
دوست عزیز ممنون.اما من میخوام کنکور بدم و مهر 91 به دانشگاه برم.فعلا قصد سربازی ندارم فقط میخوام بفرستم که برای دانشگاه غیبت نخورم.حالا به نظر شما باید برم واکسن بزنم یا برم پلیس 10+ ؟؟لطفا راهنمایی کنید.
نیازی به این کارا هست یا نه؟
ممنون
بله باید واکسن بزنید همه کارا بکنیدنقل قول:
بعد اعزامتون میوفته 18دی سال 91
که برگه شهریور ماه میبرید دانشگاه برای ثبت نام که بعد ثبت نام اعزامتون لغو میشه
سلام به همه عزیزان
متولدین سال 1372 که فارغ التحصیل شدن و برگه اعزام به خدمت هم ندارند ( خرداد 90 فرغ التحصیل شدم ) کدوم کد رو باید بزنن ؟!
ممنون میشم راهنمایی کنید (دفترچه لازم که نیست نه ؟!! )
اگه امروز همه ی کارهام برای نظام وظیفه انجام نشد مشکلی نیست شنبه انجام بدم؟اغیبت که نمی خورم؟آخه نوشته 18 اذر
در ضمن فردی که معاف میشه اونم باید واکسن بزنه دیگه؟
برای پر کردن فرم ها باید برم پست یا پلیس +10 ؟
كد 4) فارغ التحصيلان و دان ش آموزان سال آخر دوره متوسط ه روزان ه بزرگسالان و آموزش از راه دور و همچنين فارغ التحصيلان دوره پيش دانشگاهي و دان شآموزان دوره پيش دانشگاهي نظام جديد آموزش متوسطه متولد سا ل 1372 و بعد از آ ن.نقل قول:
تبصره - اين افراد براي ثبت نام و شركت در آزمون سراسري سال 1391 احتياجي به اخذ برگ ه آماده ب ه خدمت ندارند ، ولي لازم است در تاريخي كه توسط سازمان وظيفه عمومي ناجا اعلام مي گردد، خود را معرفي نمايند.
سلام
با توجه به نوشته بالا و تا اونجایی که من میدونم کد 4 رو باید وارد کنید.
تو قسمت تبصره هم نوشته که "در تاريخي كه توسط سازمان وظيفه عمومي ناجا اعلام مي گردد" خوب با توجه به تاریخ تولد شما ( که حتما نیمه اول هستین) تا 18 آذر 91 وقت دارین تا خودتونو معرفی کنید. و ایشاالله تا اونموقع هم کنکور قبول میشین و دیگه نیازی نیست خودتونو معرفی کنید.
البته اگه اشتباه نکنم شکا قبلا در مورد ضمن سال و بزرگسال و .... یه چیزایی نوشته بودین . من در اون مورد اطلاعی ندارم
اطلاعات من در این حد بود. حالا نمی دونم تا چه حد درسته:20:
بچه ها من دانشجوی سال دوم ترم 5 ام و متولد 69 و کارشناسی پیوسته
باید کی مشرف بشم؟:دی
بچه ها این فایل صوتی که من میذارم مربوط میشه به برنامه گزینه برتر که موضوعش در مورد سربازی هست.
تاریخش فکر کنم مهر ماه 90 باشه
کد:http://s1.picofile.com/file/7206497525/gozine2_sarbazi.mp3.html
امروز بابام رفته بود نظام وظیفه. سرهنگه گفته چون تاریخ تولد من نیمه اول 72 هست. حتی اگه بعد انصرافم خودمو معرفی نکنم و دفترچه نگیرم ایرادی نداره. شرایطم مثل کسیه که امسال پشت کنکوره و تو دانشگاه ثبت نام نکرده. :18::18::18: یعنی دیگه کلا من قاطی کردم. 10+ یه چیز میگه سازمان یه چیز دیگه.:23::23:
در مورد کد گفته که مربوط به سنجش میشه ما اطلاعی نداریم.:19:
تو را خدا یکی منو زاهنمایی کنه.
من رفتم ÷ست دفترچه راهنمای نظام وظیفه را گرفتم.حالا باید چی کار کنم؟ایا باید تو همون دفترچه مشخصات خودمو پر کنم و وقتی پر کردم باید کجا ببرم؟الان میخوام برم واکسن بزنم باید دفترچه را هم ببرم؟
تو دفترچه نوشته نیم 3 ماهه باید دفترچه را ارسال کنند.من متولد 71.اذر 4 هستم.زود نیست؟
یه سوال دیگه من امروز نمی تونم به کارهام برسم.غیبت نخورم؟
دوست عزیز کجا نوشته 18 آذر؟؟نقل قول:
نقل قول:
تا اونجایی که من میدونم چون شما متولد سه ماه سوم سال هستین تا 18 دی امسال فرصت دارین خودتونو معرفی کنید
خیلی ممنون دوست من :11:نقل قول:
درسته , من بزرگسالان درس خوندم ولی تو دفترچه هم کامل گفته که 72 فرقی نمیکنه بزرگسال و آموزش از راه دور و ...
فقط قسمتی که گفته در تاریخ مشخص شده خود را معرفی کنند یکی نگرانم کرده ! آخه بعضی از دوستام میگن باید همون ماهی که به دنیا اوومدی (خرداد) دفترچه رو پست کنی !
موندم چیکار کنم ! :20:
این لینک ثبت نام وضعیت مشمولان میباشد
کد:http://www.police.ir/Portal/Home/ShowPage.aspx?Object=Event&CategoryID=a1e98947-f745-40c1-83c2-578db36d1e55&LayoutID=004dddb7-9c96-4856-b9f3-6506b3510f83&ID=ec6f5817-f2b5-4c6f-be3c-b80568ce595e
اشکنه سایت سازمان نظام وظیفه تو قسمت اخبار هم این مطلب زیر هم وجود داره.نقل قول:
کدوم معتبره ؟ مشخص نیست:41:کد:http://www.police.ir/Portal/Home/ShowPage.aspx?Object=News&ID=28d99374-cab5-43cb-b06c-1964e7c9c344&LayoutID=26e2a87c-aaf5-4502-ba49-4b1e474cd4de&CategoryID=a1e98947-f745-40c1-83c2-578db36d1e55
خواهش میکنمنقل قول:
آهان پس شما سه ماهه اول سال هستین. من فکر کردم سه ماه دوم سالین
نمیدونم اون فایل صوتی رو گوش کردی یانه! تا اونجایی که میدونم و با توجه به جدول مهلت معرفی که حتما یادتون هست تا 18 آبان سال 91 وقت داری. حالا اینکه بعضی از دوستان میگن ماه تولدتون مهمه اونو من نمی دونم
سلام به همه دوستان،
من اونطوری که جویا شدم از نظام وظیفه اینطور هست که اون کد امسال درج نشده یعنی چاپ نشده و ایراد از دفترچه اس وگرنه نظام وظیفه هیچ گونه اخباری برای حذف این قانون نذاشته و قانون پابرجاس!هر کدی رو خواستید بزنید ،اهمیتی نداره موقع ثبت نام :46:
آقا من دفترچه راهنمای نظام وظیفه را گرفتم.
تقریبا 8 برگه هست که آخرای دفترچه باید پر بشه.نمی دونم کدام هاش مربوط به من میشه!ایا باید همش پر بشه؟
ایا در پایان باید دفترچه را به پلیس +10 بدهم؟مدارک پزشکی را باید چگونه ارائه بدهم؟
لطفا راهنماییم کنید من نمی دونم چی کار کنم؟
در برگه شماره 3(مشخصات بستگان مشمول) مربوط به چیه؟ایا باید حتما پر کنم؟
عکس هامو خودم باید بچسبانم؟تو همون دفترچه راهنمای وظیفه برگه شماره 1 ؟؟؟
منتظر جواب وستان گل هستم.لطفا زودتر همه جوابمو بدید چون باید فردا کارهاشو بکنم.
مرسی
به نظرم بهتره اول دفترچه رو بخونین.چون خودش گفته که هر برگه برای چیه و چطوری پر بشه.:20:نقل قول:
ممنون.در این فاصله یه نگاهی انداختم و من فقط باید برگه 1 را پر کنم و برگه 2 هم توسط پزشک.
اما به جواب چند تا سوالم هنوز نرسیدم:
منظور از حضوری یا غیر حضوری در اعزام چی هست؟(در دانستنش شک دارم)
و اینکه عکس های تمام رخ را خودم باید تو همون برگه های 1و 2 بچسبونم؟
و یه سوال دیگه:برای مافیت پزشکی باید خودم از طریق پلیس +10 اقدام کنم یا تو مهمون دفترچه (برگه شماره 2) اقدام میشه؟(خواهشا اینجا را راهنمایی کنید)
سلام بچه ها
این جانب بدبخت روزگار:(
من ترم 5هستم / میخواستم امسال کنکور بدم که میبینم نمیشه و باید انصراف بدم و برم واسه سربازی :(
بچه ها من چه بکنم.
1.میتونم امسال کنکور بدم یا نه؟
2.به مشکل سربازی نمیخورم برای نام وظیفه؟
3.اگر من ترم نیمسال دوم را مرخصی بگیرم و کنکورا بخونم و بعد دانشگاه بیارم باز میشه یا نه؟
4.من انصراف بدم از دانشگاه میشه بعد ارسال دفترچه / کنکور بدم و هروقت اوردم کنکورا برم دانشگاه یا باید برم سربازی و اگر اوردم بعد برم دانشگاه.
5.تورا خدا یه راهی جلوم بگذارید که دارم دیونه میشم.
و در اخر:
سرنوشت:ننوشت
گرنوشت,بد نوشت
باور کن نمی توان, سرنوشت را از سر نوشت :41::37::45::19:
ولی میگم توکلم به خدا است که در بدترین شرایط زندگیم / دست نیاز من را , رد نکرده !:40::10::46:
سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز
بنده متولد سال 70 و ترم 3 دانشگاه پیام نور سراسری هستم (با کنکور رفتم)
از معافیت تحصیلی استفاده میکنم
امکان این هست که در کنکور 91 شرکت کنم ؟
در صورت امکان الویت های زیر رو دارم
1.در صورت قبولی میتونم هم زمان در 2 رشته ادامه تحصیل بدم؟ هم پیام نور و هم روزانه( در صورت قبولی)؟
2. در صورت قبولی در کنکور 91 اگر از پیام نور انصراف بدم میتونم در دانشگاه ثبت نام کنم ( یا حتما باید سربازی رو برم و بعد از خدمت کنکور بدم و... ) ؟
3. امکان این هست که الان همین پیام نور رو ادامه بدم و از طریق فراگیر پیام نور یه رشته دیگه رو هم بخونم ؟
با تشکر
دوست عزیز زندگی شیرین تر از این حرفاست اگه نگاهت خوب باشه.میری سربازی برمیگردی ایشالله ادامه میدی دیگه.سخت نگیر.گر خواهی شرافتمندانه زندگی کنی هیچ گاه منال!نقل قول:
چنسالتونه؟
نقل قول:
20سالم هست دادا.
زندگی شیرین هست ولی ما و بعضی موقعیت ها تلخش میکنند.:41:
نقل قول:
عزیزم دیگه شما ماشالا اخر راهی.ترم 5..
همش 3 ترم مونده.ایشالا ارشد رشته مورد علاقه تو دانشگاه مورد علاقه ات بخونی
الان دیگه لازم نیست بری از سر خط شروع کنی
ما ها ترم 1 و 2 هستیم
کنکور دیگه نمیتونی بدی فک کنم
چون 5 ترم خوندی.
ولی بازم بپرس این قانون سربازی رو فقط نظام وظیفه میدونه
درود می فرستم بر همت و پشتکار عزیزانی که علاوه بر تحصیل در دانشگاه برای کنکور مجدد درس می خوانند.
خدا قوت
1میتونی .ولی فکر نکنم با حجم سنگین کتابای پیام نور و 6نمره دست استاده بتونی همزمان روزانه هم بخونی .وقت نمیکنی درسای هردوتاشون بخونی معدلت شدید میاد پایین اون وقت بدرد هیچی نمیخوره نه ارشد نه استخدامی
2.غیبت نداشته باشی مشکلی نداره میتونی شرکت کنی
3_تو پیام نور نمیدونم ولی روزانه نمیشه دورشته همزمان خوند .چرا همش میخوای پله ها یک دفعه بری .تو پیام نور که بخاطر حجم سنگین درسا اصلا توصیه نمیشه دوتا رشته همزمان بخونی اگه بزارن از دوستان شاید اطلاعی داشته باشن بهتر با مشاور خود دانشگاه مشورت کنی
تو یک رشته که دوست داری به مقطع بالاتر برسی بهتره از چندتا مدرک یک سطح.میتونی نوبتی بخونی
نقل قول:
مگه کسی غیبت داشنه باشه میتونه دانشگاه ثبت نام کنه؟
من الان معافیت تحصیلی دارم غیبت نخوردم که؟
نه گفتم غیبت نداشته باشی میتونی شرکت کنی.
نه وقتی٫ وقت سربازیت برسه و در حال تحصیل نباشی برای فرستان دفترچه سربازی اقدام نکنی غیبت میخوری.
الان درحال تحصیلی غیبت نخوردی
---------- Post added at 12:54 AM ---------- Previous post was at 12:54 AM ----------
نه گفتم غیبت نداشته باشی میتونی شرکت کنی.
نه وقتی٫ وقت سربازیت برسه و در حال تحصیل نباشی برای فرستان دفترچه سربازی اقدام نکنی غیبت میخوری.
الان درحال تحصیلی غیبت نخوردی
لطفا جواب بدید
من متولد فروردین 72 هستم ، الان دارم دانشگاه آزاد درس می خونم ، می تونم بدون اینکه از دانشگاه انصراف بدم و مرخصی بگیرم برای کنکور سراسری ثبت نام کنم ؟ یعنی هم درس دانشگاه رو بخونم ، هم برای کنکور بخونم و اگه قبول شدم برم سراسری ؟
لطفا جواب بدییید ، ممنوووووووووووون
سلام
من متولد 71 هستم و الان هم دانشجوی شبانه دانشگاه دولتی هستم ولی انگار تو دفترچه نوشته دانشجویا شبانه برای شرکت در آزمون باید ابتدا از دانشگاه انصراف بدن و بعد ثبت نام کنند آیا این درسته ؟
یعنی نمیشه هم دانشگاه رفت و هم برای کنکور درس خوند و بعد از قبولی در دانشگاهی دیگر از دانشگاه فعلی انصراف داد یا باید اول انصراف
لطفا کمک کمک کنید:11:
کد نظام وظیفه رو از کجا گیر بیارم؟؟
سلام دادانقل قول:
اره از ما گذشته و دیگه نمیشه کاری کرد:46:
ولی نباس خودما ببازم / زندگی سروبالایی داره.
یادمه دیشب گفتم توکلم به خداس و همین هم ردیف کرد!:40:
ادم تا قدر چیزی را داره نمیدونه و خودش / خودشا نابود میکنه !
دیشب با دوتا مشاوره تلفنی صحبت کردم / اولی گفت نمیشه و باید بری سربازی و بعد کنکور بدی که خیلی دیر میشه و شاید زده بشی و جندسال عمرتا به باد دادی / حرفش درست !
بعد دومی گفت که رشته ای که میخوای بری تازه هست و حالا حالا مونده تا جا بیفته و رشته خودت که پژوهشگری هست بهتره و ایندش هم خوبه چون جا افتاده و دانشجو کم داره.
و رشته ای هست که بار اطلاعاتیش خیلی بالا هست.
دیشب نشستم فکر کردم و حتی میخواستم انصراف بدم و برم واسه سربازی و حتی از نظام وظیفه هم سوال کردم و گفت نمیشه باید 2سال خدمتت برود و بعد کنکور بدی / من هم فوقش با 70تا واحد گذرونده میشم / فوق دیپلم و بعید نیست ما را هم نگهبان بکنن.:13:
گرچه نشد کنکور بدم ولی چیزی هم از دست ندادم / چون هنوز دانشگاه را دارم / خدا را چه دیدی شاید در ناباور ترین قسمت زندگیم که باورش نمیکنم / یه کاری برام کرد که خودم خودما تشویق کنم که چه کاره خوبی کردم رشتم را ادامه دادم.
ولی امروز که میخواستم برم واسه انصراف قطعی / در راه داشتم با خودم کلنجار میرفتم که یهو دیدم یه پیرزن داره /رانندگی یاد میگیره و در یکی از پراید های اموزشی. در حال تعلیم هست.
من اینا میگم یه کمک از خدا ,واسه اینکه به خودم بیام دیدم باز تر بشه./ چون با خودم گفتم این پیرزن که 50سالش باشه چطور داره رانندگی یاد میگیره و به خو.دش نمیگه که من سنم گذشته و بلد نمیشم ولی باز داره تلاش میکنه.
انوقت من که جوونم دارم از همین الان ساز مخالف میزنم و دارم زندگیما تباه میکنم.
به قول یکی از خواننده ها میگفت : ادم تو (در) محدودیت ها ستاره میشه !:8:
باید دیدما عوض بکنم و به همین رشتم دل ببندم.
همه موفقیت های خوب را براتون ارزو دارم.
و میدونم در این شرایط خدا هم تنهام نگذاشت و شرمندم کرد.
در سختی ها از خدا کمک بخواهید و در اسانی ها , او را از یاد نبرید !
مواظب خودتون و خوبی هاتونم باشید.
یاحق:10::40::11::46::46::46::46::40::40::40::4 0::11::11:
ببین دوست عزیز منم مثل شما متولد 72 هستمنقل قول:
رفتم نظام وظیفه گفت شما چون 72 هستی و سال اعزامتون برای 91 هست هیچ مشکلی نداری. ولی خوب بعضیام میگن باید مرخصی بگیری تابستون انصراف بدی .... منم مثل شما موندم چیکار کنم. :41::41:
نقل قول:
ببین دادا
مرخصی بگیر/ اگر رشتت را اوردی که خدا را شکر و انصراف میدی و میری دانشگاه جدید ولی اگر نیوردی و انصراف بدی / اعزام میشی به خدمت.اگر هم انصراف ندی / فقط شانس خودتا سنجیدی و چیزی از دست ندادی!
اگر کنکور را نیوردی / میتونی رشتت را دز دانشگاه به کل تغییر بدی و رشتت مورد علاقت را بری یا اگر از دانشگاه خوشت نمیاد / یکم سخته اوردن دانشگاه ولی خب همه میتونن اگر اراده داشته باشن.ردیف میشه.
ولی فقط مشورت بکن با یه مشاور خوب و دلسوز.
برات بهترین ها را ارزو دارم:10:
ميگم براي ورودي هاي 90 كه مشمول هستند بايد بروند از پليس +10 برگه معافيت بگيرند.
ما كه روودي قبل بوديم نميخواد؟ كاري بكنيم؟