نقل قول:بله ه ه ه ه . . .
6 ترک شهاب اکبری . . .
2 ترک کوشان حداد . . .
1 ترک محسن چاوشی . . .
Printable View
نقل قول:بله ه ه ه ه . . .
6 ترک شهاب اکبری . . .
2 ترک کوشان حداد . . .
1 ترک محسن چاوشی . . .
رای من :
یه شاخه نیلوفر + حریص ...
:20:
نفرین
خودکشی ممنوع
لنگه کفش
چرا تو لیست نیستن !؟
-------------------------------
گزینه اول نظرسنجی چرا اینجوریه !؟
سلام...نقل قول:
آلبوم متاسفم به نمایندگی از آلبوم های بدون مجوز قرار داده شده.
امکان استفاده از لينكهاي اينترنتي در سوال نظرسنجی نبود، مجبور
شدیم "اطلاعات بیشتر" رو به عنوان یکی از گزینه ها قرار بدیم. اون
پست کاملتر خواهد شد...
با تشکر مهران...
بی شک متاسفم + سنتوری.....
امشب هم دموی آلبوم دل صدا قراره پخش بشه....
چرا نظر خواهی اينجوريه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا امکان رأی دادن به چند گزينه وجود داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظرم واسه اينکه نتيجه ی مورد انتظار بدست بياد فقط و فقط بايد به يه گزينه رای داده بشه . . .
عنوان نظر سنجی " بهترين آلبوم . . . " هست ، نه " بهترين آلبوم های . . . "
وگرنه اين 5 آلبوم جزوِ شاهکارهای محسن چاوشی هستن ( البته با ارفاق به آلبوم ژاکت ) !
دوستانی هستن که به تمام گزينه ها " حتی گزينه اول " هم رای دادن . . . اينکه نميشه آخه . . .:41:
مثل اينکه واسه جواب سوال کنکور " به هر 4 گزينه " علامت بزنين . . . !!!
" عنوان " نظر سنجی با "آرای " داده شده متناقض به نظر مياد . . .:28:
سلام
با حرفهای یونیک موافقم
اینطوری نظرسنجی به عدالت نزدیکتره
سلام ...نقل قول:
ابتدا ازتون خواهش میکنم پستهاتون رو با فونت معمولی یا حداقل کوچکتر ارسال کنید، ارسال پست با فونت 3 و 4 عموماً برای جلب توجه انجام میشه و هیچ توجیهی نخواهد داشت. ممنون میشم کمی هم به فکر چشم کاربران باشید :11:
در مورد نظرسنجی؛ یه رفع ابهام کامل بکنم تا انشاالله دیگه نکتهی مبهمی مطرح نشه ...
نظرسنجی به هر شکلی که ایجاد میشد، باز این اعتراضها وجود داشت. اول قرار بود فقط آلبومهای مجاز در نظرسنجی قرار بگیرن، اما با پیشبینی اعتراضات دوستان، آلبوم متأسفم به عنوان نمایندهی آلبومهای غیرمجاز (و محبوبترین اونها) در نظرسنجی گنجانده شد.
دیدید که در همین حالت هم باز دوستان اعتراض کردند !!
در مورد انتخابهای چندگانه هم دقیقاً به همین شکله ...
قبل از ایجاد نظرسنجی باید به تمام عواقبش فکر کرد. اگه انتخاب چندگانه فعال نبود، 2 مشکل به وجود میاومد؛
اول اینکه با وجود آلبومی مثل یه شاخه نیلوفر یا حریص که به نسبت پرطرفدارتر هستند، کسی از طرفداران آقای چاوشی نمیاومد رأیش رو خرج آلبومی مثل سنتوری بکنه که نصف آهنگاش تو متأسفم وجود داشته !! عدد 0 جلوی گزینهای از نظرسنجی، باعث زیر سؤال رفتن کامل طراحان اون میشه !
مسألهی دوم هم کاربرانی بودن که طبق تجربهی چندین ساله، بعد از ایجاد نظرسنجی، شکایت و شکوه و گلایه میکردن که چرا فقط یه گزینه رو میشه انتخاب کرد ؟! چرا انتخاب چند گزینه فعال نیست؟! ما نمیتونیم یه آلبوم رو انتخاب کنیم! و ...
جدای از این، اتفاقاً به این شکل عدالت بهتر اجرا میشه، دلیلش رو توضیح میدم خدمتتون ...
این نظرسنجی یه نظرسنجی عمومیه و هدف، شناختن آلبوم برتر خواننده است. نتیجهی این نظرسنجی، برآیند نظرات کاربران خواهد بود. در نتیجه، کاربران آلبومهای مورد علاقهی خودشون رو انتخاب میکنن و مجموع آرای اونها، آلبوم منتخب خواننده رو مشخص میکنه ...
لطفاً برای جلوگیری از به حاشیه کشیده شدن بحث تاپیک، انتقادات رو به صورت خصوصی مطرح کنید :11:
من به شخصه از نظرسنجی راضیم
البته اگه همه آلبوما بودن راضی تر بودم ولی اینم خیلی خوبه ...
انتخاب چند گزینه هم واقعا خیلی خوبه ...
انتخاب یک آلبوم از بین یه شاخه نیلوفر و حریص برای من هم حقیقتا غیرممکن بود ...:11:
من ترجيح ميدادم اولا تمام آلبوم ها تو نظرسنجي ميبود و دوما فقط 1 گزينه رو ميشد انتخاب كرد ولي باز مشكلي نيست چون قرار نبود به اون آلبومايي كه تو ليست نيستن راي بدم و همچنين واقعا سخت بود بخوام بين يه شاخه نيلوفر و حريص يكي رو انتخاب كنم!
راي من:
يه شاخه نيلوفر و حريص
يه شاخه نيلوفر كه خيلي عالي از همون اول باهاش ارتباط برقرار كردم و هميشه تو خاطرم ميمونه. همچنين شعراي فوق العادش كه يه سر و گردن از بقيه آلبوم ها بالاتره
حريص به خاطر اينكه هم آهنگاش تنوع داشت و هم همشون انصافا قشنگ بود براي همين خسته كننده نيست و هردفعه يه سري از آهنگاشو گوش ميدم
نقل قول:
ابتدا ازتون خواهش میکنم پستهاتون رو با فونت معمولی یا حداقل کوچکتر ارسال کنید، ارسال پست با فونت 3 و 4 عموماً برای جلب توجه انجام میشه و هیچ توجیهی نخواهد داشت. ممنون میشم کمی هم به فکر چشم کاربران باشید
آقا کوروش گل من هيچ وقت واسه جلب توجه چند دقيقه وقتمو تلف نميکنم که پست شکيل بدم . . .
و به خواننده های پستم " حتی اگه پستم خونده نشه " ارزش قائلم که فونت بزرگی رو انتخاب ميکنم . . .
فک کنم اگه فونت کوچيک باشه چشم کاربرا اذيت ميشه . . . به هر حال چشم فونت و معمولی ميگيرم . . .:11::40:
نقل قول:
لطفاً برای جلوگیری از به حاشیه کشیده شدن بحث تاپیک، انتقادات رو به صورت خصوصی مطرح کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بحث و به حاشيه نکشوندم . . . صرفاً سو ء تفاهمی بود که به لطف شما حل شد . . .
" دشمن دوست نمای " محسن چاوشی هم نيستم که بخوام خرابش کنم . . .
چاوشی خواننده ای هست که تو ماشين 100 تا آهنگشو دارم . . . و هميشه آرامش بخش اجزای ماشينم !!!! و سلولای تنم بوده . . .!!!
انتقاداتم از اين به بعد فقط به صورت Private با شما Discuss ميکنيم . . .
تا چند دقیقه دیگه دموی آلبوم دل صدا....
دموی آلبوم دل صدا اومد بالاخره . . .
سايت برای دانلود :
کد:www.mra-chavoshi.blogfa.com
اینم لینک:
کد:http://mohsenchavoshi.net/upload/Del%20Seda%27s%20Demo.mp3
با عاشقای بی مزارت گريه کردم
با مادرای بی قرارت گريه کردم
داغ برادر ديدم و آتيش گرفتم
با لاله های داغ دارت گريه کردم . . .
>>>> نفرين به جنگ <<<<
<<<<Curse On War >>>>
دموی نفرین به جنگ
(صدای محسن جدا کردم از بقیه آهنگای دمو)
کد:http://www.uploadbaz.com/az4bb0q9ypft
انتخاب دمو چندان حرفه ای نبود . . .
2 بيت شعر نشون دهنده ی اينه که بايد منتظر مضامين و تشبيه های زيبا باشيم . . .
ولی بايد ببينيم واسه صلح جهانی هست يا نه ؟؟ اين 2 بيت بيشتر ميخوره واسه جنگ تحميلی باشه تا صلح جهانی . . .
انصافاً لحن سوزناک و تحريرهای محسن با اين 2 بيت کاملا چفت شده . . .
بايد ببينيم که آيا اين آهنگ ميتونه در کنار آهنگ های بی نظير " سياوش قميشی " و " داريوش اقبالی " قرار بگيره . . .
با قطعاتی از محسن چاوشی، فرزاد فرزین، فریدون آسرایی، بهنام صفوی، مهدی یغمایی، شهاب رمضان و پدیده جوان این آلبوم «شاهد صادقپور»
هفته آخر آبان تاریخ نهایی انتشار «دلصدا»
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موسیقی ما - بهمن بابازاده: آلبومی که گفته میشود نگاه جدید و جالب چهرههای پرطرفدار موسیقی پاپ به جنگ و همه اتفاقات حول و حوش آن است، اواخر آبان و به طور گسترده در بازار موسیقی کشور منتشر میشود. «دلصدا» نامی ست که سازندگان این البوم برای آن انتخاب کردهاند و هر هفت خواننده حاضر در آلبوم، عمیقترین حس درونیشان را از جنگ و خاطرات و تاثیراتش، در قطعاتشان گنجاندهاند. خبر چندانی از این البوم به بیرون درز نکرده ولی شنیدهها حاکی از آن دارد که محسن چاوشی اولین کسی بوده که کارش را تحویل عوامل سازنده آلبوم داده و فریدون آسرایی نیز به دلیل به تعویق افتادن مجوز شعرش ، آخرین نسخه نهایی را تحویل داده است.
این آلبوم که ظاهرا تبلیغات گستردهای برای ان در نظر گرفته شده، تحت امتیاز دفتر مطالعات هنری بشارت است.
دموی این آلبوم برای اولین بار و بصورت کاملا اختصاصی در اختیار «موسیقی ما» قرار گرفته است. '
گفتنی ست در روزهای آینده گفتگوهای مفصلی را درباره قطعات و دلایل حضورشان تک تک خوانندههای حاضر در این آلبوم با آنها خواهیم داشت.
به نظر من که آلبوم جالبی نمیشه :13:
امير ارجيني :
آلبوم سنتوري پر از سوالاتي است که هنوز برايشان پاسخي نيافتهام. سوالاتي که نه تنها ذهن من را درگير خود کرده بلکه بعد از طرح آنها ذهن بسياري از مخاطبان هم با اين سوالات درگير خواهد شد.
البته من به دنبال کسي نيستم که به اين سوالها پاسخ بدهد چرا که بي شک شرکت ايرانگام بايد پاسخ گو باشد که بنا به نوشته پشت کاور آلبوم تمامي حقوق مادي و معنوي اثر را متعلق به خود دانسته .
بزرگترين سوال من اين است که ترانههاي امام رضا و ابراي پاييزي ، چگونه بدون اطلاع و اجازه شاعر توانستهاند در آلبومي قرار بگيرند که رو ي آن نوشته شده ترانه هاي فيلم سنتوري .
در کدام آلبوم موسيقي ديده شده که اسامي شاعران بدون ذکر اينکه کدام ترانه را سرودهاند، در کاور آلبوم آورده شود که ايشان فقط به آوردن اسامي زير کاور آلبوم که به نوعي شناسنامه و کارنامه يک هنرمند است نوشته اند : ترانه سرايان ترانه مکرم، امير ارجيني ، و حسين صفا و اصلا مخاطب از کجا بايد بداند کدام ترانه متعلق به کدام ترانه سراست. ابراي پاييزي يکي از ترانه هايي است که من با تنظيم شهاب اکبري بسيار دوستش ميدارم اما متاسفانه حتي اسمي از اوهم در هيچ جاي آلبوم نديدم . و اما سوالي که سالهاست به آن پاسخي داده نشده اين است که تا کي شاعران بايد کسي باشند که بيشترين خيانت به آنها شده باشد ، منظورم اين است که براي مثال در همين آلبوم تنها کساني که ريالي سود نکردهاند شاعران آثار مي باشند و در فروش آن سهمي ندارند ، مگر نه اينکه مردم به خاطر زيبايي يک ترانه به آن گوش مي دهند پس سهم شاعر از اينهمه سود فقط سواستفاده است و يا حق ديگري هم دارد و ما از آن بي خبريم.
در کل من فکر مي کنم اين آلبوم سواي درد دلهايي که کردم آلبوم خوبي نبود و ميتوانست با تنظيم هايي بهتر از قبل و اجراهايي جديدتر و با کيفيتتر به گوش مردم برسد تا مردم پولشان را براي شنيدن ترانه هايي که بارها شنيده بودند تقديم شرکت ايرانگام نکنند ، من به شخصه تنظيم هاي خوبي از سنگ صبور و زخم را پيش محسن چاوشي شنيده بودم که کار مشترک محسن چاوشي و شهاب اکبري بود و ميتوانست جذابيتهاي تازهاي داشته باشد شايد شرکت نخواسته براي عرضه چنين اثري حتي به خواننده و تنظيم کننده هم بهايي بپردازد .
منبع: سومین شماره ویژه نامه هنری اعتماد
کد:http://etemaad.ir/Released/1390-08-05/187.htm#186176
سلام و عرض ادب فراوان
دوستان عزیزم
در شبکه ایرانیان ، برنامه شب شما بخیر برای اولین بار نظرسنجی بهترین خواننده پاپ جوان ایران ( امشب 90/8/7 ) را قرار داده است . این شبکه که زیرنظره مستقیم وزارت ارشاده در دومین نظر سنجی خودش از بینندگانش پرسیده محبوب ترین خواننده جوان ایران کیه ؟
برای شرکت در این نظر سنجی و انتخاب چاوشی فقط و فقط عدد 3 را به شماره 1000040000 ارسال نمایید
فرکانس شبکه ایرانیان : ماهواره هاتبرد ، 12245 ، 27500 ، 5/6
ساعت برنامه : هر شب ساعت 20:30 الی 22:00 به وقت تهران
شرکت در این نظر سنجی ساعت خاصی نداره همیشگیه و هنگامی که به یک میلیون نفر رسید نتیجه اولیه اش رو اعلام می کنه ( حتما ویدئو نتایج هم می زارم )
فکر کنم 7 یا 10 روز باشه و بعد تموم میشه ! از 90/8/7 یعنی شنبه شروع شده .
دانلود تیزر های ویدئویی نظر سنجی محسن چاوشی :
کیفیت خوب ( فرمت wmv حجم : 17 مگابایت ) از لینک زیر استفاده کنید
http://s2.picofile.com/file/7170190000/nazar_sanjiye_ava_Khob.wmv.html
کیفیت معمولی ( فرمت mp4 حجم : 9 مگابایت ) از لینک زیر استفاده کنید
http://s2.picofile.com/file/7170200642/nazar_sanjiye_ava_mamooli.mp4.html
کیفیت پایین ( فرمت 3gp حجم : 3.5 مگابایت ) از لینک زیر استفاده کنید
http://s2.picofile.com/file/7170259672/nazar_sanjiye_ava_paiin.3gp.html
دموی دل صدا رو گوش دادم
صدای محسن که مثل همیشه خوبه اما ، هیچ وقت با آهنگایی از محسن که بدون مضمون عاشقانه بوده حال نکردم !!
نمیدونم چرا بین آهنگاش از این چیزام میخونه !!
آقا من نمیدونم جای این حرفی که میخوام بزنم اینجاست یا نه، اما امروز داشتم آلبوم کولاک رو گوش میدادم
آهنگ شهر خاموش که رسید
یعنی واقعا فقط تاسف خوردم!
میدونی چیه؟ یعنی اگه صدای علی اصحابی رو از روی این آهنگ حذف کنی، بعد صدای محسن رو هم از روی آهنگ حریص حذف کنی،
اصلا نمیشه تشخیص داد کدوم کدوم آهنگه انقدر که کپی زده!!!!
یعنی حتی ترتیب افکتها هم عین همدیگست!
خیلی تاسف خوردم برای کوشان حداد.
فقط امیدوارم توی 13 از این کارای تکراری نکرده باشه!
یوسف جان به مبحث جالبی اشاره کردی : دی
یادمه یکی از دوستان هم میگفت تنظیم آهنگ نگاه تو (خاص) علی اصحابی 80 درصد مثل آهنگ زیباییه ...
ولی یه جای امید هست:
کوشان تا اینجا ابتکاراشو گذاشته برای محسن و کپی هاشو برای دیگران ...:46:
ها کپی نبود
زیبایی ...
حریص ...
غیرمعمولی...
چمدون...
ضمنا یادمه تو مصاحبه بعد از حریص گفته بود محسن چاوشی با همه فرق میکنه و به فکر پیشرفت موسیقیشه اما
بقیه اینطور نیستن و با موسیقی میخوان به اهداف دیگه برسن و...
این یعنی امید هست که کوشان تا جایی که میتونه واسه محسن مایه بذاره و ...
با امید به آلبوم من خود آن سیزدهم ...:40:
راست میگید خیلی شبیه همه تنظیماش :31:
راستی شماها دل صدا رو میخرید ؟
به نظرم اصلا آلبوم جالبی نیس.
آلبومی که هفت هشتا ترک واسه وطن داشته باشه کی باش حال میکنه :31:
به جاییکه رو این چیزا سرمایه گذاری کنن برن یه فکر بهتر بکنن.
به "خاص" بهتر بسازن.
فقط امیدوارم محسن دیگه تو آلبومای چند نفره نباشه :41:
حرفت درست، اما آخه کپی هم یه حدی داره بابا!نقل قول:
یه افکتی هست تو آهنگ حریص، شبیه به صدای پر شدن ظرف آب هست.
این افکت رو دقیقا کپی برابر اصل آهنگ حریص به کار برده!
یعنی دقیقا به همون تعداد دفعات و دقیقا با همون ترتیب ریتمی!
من که خیلی افسوس خوردم به هر حال.
اگه کوشان حداد واقعا میخواد یه تنظیم کننده حرفه ای باشه نباید همچین کارایی بکنه.
اوهوم :31::31::31:نقل قول:
سیروان هم همین طوره اگه دقت کنی...
خیلی مایه نمیذاره تکراری کار میکنه ...
وقتی خواننده هامون به تنظیم تکراری راضی میشن و پول کلان میپردازن چه لزومی داره
که یه تنظیم کننده ایده هاشو زود زود هدر بده ؟
شاید یکی مثل کوشان یا سیروان در کل عمرش 50 تا ایده ناب به ذهنش برسه
همینه که برگ برنده ها رو نگه میدارن واسه آینده ...
به مسعود فولادی تنظیم کننده ی سیاوش قمیشی هم میشه امید داشت ...
الان تو Djlist نفر 71 جهانه ...
یه زمانی نفر 16 بود ...
کاش میشد محسن باهاش کار کنه ...
نظر شما چیه؟
مثلا آهنگ خیلی ممنون از قمیشی ...
چطوره؟
جز این 3 نفر کس دیگه ای رو فکر نمیکنم داشته باشیم
که در این حد کار کنه ...
یه کم بریم سراغ حاشیه :31:
سلام....
تو نظر سنجی شبکه ایرانیان بنیامین با اختلاف زیاد اوله...
محسن چاوشی اومد صدر رشیدپور الان گفت
بروبچز sms فراموش نشه
ویدئو اول شدن چاوشی ......... حمایت ایمان سرورپور کارشناس برنامه از
چاوشی .......... پخش آهنگ محسن از برنامه ........... همه و همه رو ميتونيد از لینک زیر ببینید
کد:http://s2.picofile.com/file/7173384943/aval_shodan_chavoshi.3gp.html
عههههههههه :18:نقل قول:
دوست عزیز به نظر بقیه چی کار داری !
هر کسی یه سلیقه ای داره.
من خودم یه پا طرفدار بنیامینم پسرم هستم :31:
اما بین بنیامین و محسن، صد در صد محسن رو انتخاب میکنم :11:
کسی با شما نبود ها ...نقل قول:
در ضمن دیدم که دارم میگم ، تو این مملکت زیاد دیدم که به قیافه یه خواننده نمره میدن تا به صداش و خوندنش !
خب بنیامین مگه قیافه ش چیز خاصیه ؟نقل قول:
کسی با شما نبود ها ...
در ضمن دیدم که دارم میگم ، تو این مملکت زیاد دیدم که به قیافه یه خواننده نمره میدن تا به صداش و خوندنش !
خیلی عادیه !
البته قبول دارم که واسه دخترا شاید پسر خشکل باشه :31:
ولی در کل به نظر منم بنیامین یکی از خواننده های خوبه کشوره !!
من که صداشو خیلی دوست دارم و همچنین طرز خوندنشو :31:
به نظر من چون کاراش خیلی احساسیه دخترا بیشتر دوس دارن.
البته این نظر سنجی اینم ثابت میکنه که جمعیت دخترا از پسرا بیشتره و به پسرا نفری دو سه تا میرسه :27:
رشيدپور گفت همچنان چاوشي با اختلاف كمي نسبت به بنيامين اوله :40:
خيلي جالبه،من فكر ميكردم رقابت بين چاوشي و يگانه و خواجه اميري باشه!!
دوستان لطفاً تاپیک رو به حاشیه نبرند، اینجا یه تاپیک عمومیه و جایی برای بحثهای شخصی نیست ...
ضمناً یاد بگیریم به نظرات همدیگه، هر چقدر هم که مخالف یا از نظر ما غیرمنطقی باشه، احترام بگذاریم ...
کولاک هواداران محسن چاوشی در نظرسنجی تلویزیونی
سلام دوستان عزیزم
امشب یکشنبه ( 90/8/15 ) در نظرسنجی بزرگ برنامه شب شما بخیر در عید سعید قربان .......... آقای رضا رشیدپور مجری توانمند صداسیما خبر فوق العاده ای به هواداران محسن چاووشی داد
رشیدپور : طرفداران محسن چاوشی در نظرسنجی تلویزیونی کولاک کردند !
لحن و نوع گفتار آقای رشیدپور بسیار جالب و دیدنی هست که باید خودتون حتما اون رو ببینید ......
دعوتتون می کنم که از یکی از دو لینک زیر این ویدئو جالب رو ببینید .
کد:http://s2.picofile.com/file/7176530535/kolak_chavoshion.wmv.html
کد:http://www.mediafire.com/?rr641x98s9lub6c
کد:http://chavoshi-dl.blogfa.com/
این نظرسنجی هنوز ادامه داره؟
هنوز 7-8 تا خط دیگه دارم که اس ام اس ندادم
این تیکه رو خیلی باحال گفت : نمودارش خیلی رفته بالا :39:نقل قول:
پس تبریک میگم ... :11:
بله هنوز ادامه داره تا تعداد راي دهندگان به 1 ميليون برسهنقل قول:
با هر خطي داره اس ام اس بده. دمت گرم:31:
حرفهای غرور آمیز رضا رشیدپور درباره طرفداران محسن چاوشی
برنامه امشب