وقتی پلاگین رو نصب کردی اکسپلورر رو بستی و باز کنی یا نه ؟ چون اگه نکنی نصب نمیشه .نقل قول:
Printable View
وقتی پلاگین رو نصب کردی اکسپلورر رو بستی و باز کنی یا نه ؟ چون اگه نکنی نصب نمیشه .نقل قول:
سلام به همگی اساتید فن...:20:
بازم من و بازم یه مشکل جدید....:31:
من برنامه swiss manager رو در برنامه bootman تیک زدم که هر وقت گوشیم رو ری استارت میکنم خودش بالا بیاد.:5:
یه مدت خوب کار میکرد ولی حالا اگه گوشیم موقع روشن شدن در حالت فلیپ بسته باشه و swiss manager اجرا بشه بعد از اینکه فلیپ رو باز میکنم از swiss میپره بیرون و یه متن ارور میاد.:41:یعنی حتما باید گوشیم رو در حالت فلیپ باز روشن کنم تا این اتفاق نیفته.
نمیدونم چرا همیشه مشکلات احتمال صفر به تور من میخوره؟؟؟؟:19::19::19::19:
کسی در این رابطه چیزی میدونه؟
ممنون.:11:
سلام دوستان.يه مشكل اساسي داشتم اونم اينه كه من هر رمي رو روي گوشيم ميندازم بعد يه مدت مثلا يه ماه رم خراب ميشه و هيچ گوشي نميخونش و همه ي اطلاعاتش پاك ميشه.الان اين رم سوم هست كه روي گوشيمه و باز اطلاعاتش پاك شده و مشكلي كه ايجاد ميكنه اينه كه گوشي زياد هنگ ميكنه مخصوصا توو قسمت مسيج و وقتي رم رو در ميارم درست ميشه.اگه بگين چي كار كنم كه درست شه ممنون ميشم.
این مشکل رو هیچ کدوم از دوستان با هندزفریشون داشتن ؟(هندزفری بلوتوث)نقل قول:
آره عزيز . حتي ويندوزمم رستارت كردم ولي بازم همون ارور .:41:نقل قول:
چاره هر دردی فقط آپدیت.نقل قول:
آپدیت کن احتمال 99% مشکلت حل میشه.:46:
حرف دل ما رو زدی عزیز....:9::42:نقل قول:
بس که از این مموری های قلابی خون دل خوردیم این دل لامصب مشک خون شد.:37:
اگه هنوزم آپدیت نکردی بکن بی از هیچ چیه.ولی در کل باید خواب یه مموری اصل رو ببینی.البته شب قدر رو هم نباید فراموش کرد.چون تقدیر یه سال آدم توش رقم میخوره،:14: میتونی از خدا بخوای یه مموری اصل بهت بده.(شوخی کردم.:31:)
مي بخشيد من تازه كارم يه سوال داشتم
يكي مي گفت وقتي مي خواي اين گوشي رو شارژ كني بايد اونو خاموش كرد ايا درست ميگفت؟اخه من هميشه وقتي گوشي روشنه شارژش مي كنم
من به حرفش گوش كردم اما وقتي خاموشش كردم و به شارژر وصلش كردم روشن شد و چراغ بالاي گوشي قرمز شد مي خواستم بدونم مشكلي هست؟
سوال بعدي اينه كه من خيلي دير به دير گوشيمو خاموش مي كنم ولي وقتي روشنش ميكنم و به
more_stuts ميرم هر دفعه 2 mb به حافظه ازاد اضافه كرده در حالي كه اين مقدار فضا وجود نداره باتريشم يه دفه ته مي كشه مشكل چيه؟
با تشكر از شما لطفا" كامل توضيح بديد
نقل قول:ممنون از كمكتون.اميدوارم با آپديت درست بشهنقل قول:
حتما نبايد گوشي رو خاموش كني ميشه در حالت روشن هم گوشي رو شارژ كردنقل قول:
اون چراغ قرمز هم نشون ميده كه گوشي داره در حالت خاموش شارژ ميشه اگه گوشي روشن باشه اون چراغه زرد ميشه
آزاد كردن حافظه دو راه داره
يكي با خاموش و روشن كردن گوشي و يكي ديگه با استفاده از برنامه swiss manager
دوستان کسی کار با برنامه ++XS رو میدونه.
منکه آموزششرو پیدا نکردم.
دیدم که با این برنامه وقتی p990 روشن یا خاموش میکنی دیگه لوگو سونی اریکسون نمیاد میتونی جاش استارتاپ ویندوز رو بزاری.
هرکی اطلاع داره راهنمایی کنه بقیه هم استفاده کنن.
با سلام خدمت همه دوستان،
وقتی از گوشی BackUp میگیریم اطلاعات مربوط به گوشی در چه فولدری تو کامپیوتر ذخیره میشه...
درد سرش زیاده. بی خیال بش بهتره!!!نقل قول:
فکر کنم توی پوشه other گوشیت ذخیره میکنهنقل قول:
كسي نبود به ما كمك كنه؟ آقا اين همه ميگين آپديت كنين خوب ما مي خوايم آپديت كنيم مشكل داريم يكي راهنماييمون كنه
اگه PC suit رو نصب كرده باشي و با اون بكاپ بگيري در همون قسمت Backup manager برات ميذاره خيلي هم كار كردن باهاش ساده تره.نقل قول:
ببين رو يه كامپيوتر ديگه هم امتحان كن.نقل قول:
اول PC suit رو نصب كن.
دوم تست كن ببين گوشي رو در حالت phone mode ميشناسه يا نه.
سوم فلش پلير نسخه 8 به بالا رو نصب كن.
چهارم آپديت سرويس رو دانلود كن.
پنجم آپديت سرويس رو نصب كن.
ششم آپديت سرويس رو اجرا كن.
منم نميدونم چرا رو بعضي از سيستم ها نميشه آپديت كرد؟:13:
دوست عزيز منظورم تو كامپيوتره نه تو خود گوشي.نقل قول:
فکر کنم توی پوشه other گوشیت ذخیره میکنه
ممنون ولي ميخوام خود فايل هاي Back Up رو پيدا كنم كه اگه مجبور شدم ويندوز رو از دوباره نصب كنم بتونم backup هاي قبلي رو برگردونم.نقل قول:
اگه PC suit رو نصب كرده باشي و با اون بكاپ بگيري در همون قسمت Backup manager برات ميذاره خيلي هم كار كردن باهاش ساده تره.
خب اول بکاپ رو برگردون بعد ویندوز رو دوباره نصب کن بعدش دوباره بکاپ بگیر.:31:نقل قول:
یا اینکه رو یه کامپیوتر دیگه بکاپ بگیر.
در هر صورت شرمنده من نمیدونم دقیقا کجا میریزه.:13:
از لطفت ممنون دوست عزيز . انشالله كه درست ميشه:27:نقل قول:
خوب منم همونو گفتم ديگه.يه نگاه كن ببين شايد اونجا مي زاره:46:نقل قول:
راستی این تاپیک میخ دار بود. چرا میخشو برداشتن هی می افته پایین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
سلام بچه ها....:20:
میبینم که چقدر خوب و مشتاقانه به دونه دونه سوالهای من جواب دادین!:19: بسه آقا دیگه نمی خواد جواب بدین.:31:
یه مشکل دیگه رو هم که باهاش دست به گریبان هستم اینجا میذارم اما نترسین....:27:
لازم نیست به خودتون فشار بیارین و یه عالمه پست مثل سوال های قبلیم در جواب بدین.این مشکل ها رو میگم تا در تاریخ ثبت بشه و اگر یه نفر دیگه با این مشکلات روبرو شد بدونه که لا اقل یه همدرد داره.:37:
واما مشکل:
وقتی دارم با گوشی رادیو گوش میکنم هنگامی که وارد بازی بیلیارد میشم رادیو قطع میشه.این در حالیه که هنوز آیکنش تو swiss manager وجود داره یعنی برنامه بسته نشده ولی صدا قطع میشه.:2:
خب دیگه مشکل منو فهمیدین برین استراحت کنین.:12:
موفق باشین.:10:
با برنامه های uiq3 موسیقی و رادیو کلا مشکل داره. طبیعیه !!نقل قول:
مال منم قط میشه
یه مشکل دیگه محض اطلاع رسانی::2:
من این برنامه long cut رو نصب کردم و تو قسمت تنظیماتش اون گزینه سوم مربوط به بالا آمدن خودکار در هر بار روشن شدن این برنامه رو تیک زدم.(اون قدیما):5:
اما حالا هر کاری میکنم این تیک برداشته بشه نمیشه.یعنی برداشته میشه ولی اگه یه بار دیگه بری تو تنظیمات میبینه بازم سر جاشه.:41:اعصابم رو خورد کرده.:9:
یکی دیگه هم اینکه این برنامه جزء برنامه های سیستمی میشه و همیشه باید با swiss ببندیش و موقع بستن هم ازت میپرسه که میخوای برنامه سیستمی رو ببندی یا نه؟
میخواستم بدونم چجوری میشه از حالت سیستمی در آد؟:13:
.
.
.
.
.
.
.
بابا اگه نمیدونید خوب بگین نمیدونیم.نه اینکه آدمو بی جواب ولش کنین به امون خدا...:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:: 19::19::19::19::19::19::19::19:
چه عجب یکی ما رو تحویل گرفت...
نه با همشون... مثلا من این مشکل رو وقتی دارم شطرنج بازی میکنم ندارم.نقل قول:
بازم نشد.همه اين كارا رو انجام دادم ولي باز وقتي رو آپديت سرويس كليك ميكنم همين ارورو ميده:2:نقل قول:
i don't knowنقل قول:
نمیشه کاری کرد که موقع زنگ خوردن گوشی وقتی هندزفری بلوتوث تو گوشمونه اسم طرف تکرار بشه ؟
دوست عزیز این کاریو که میگم انجام بدهنقل قول:
1-اگه برات مقدوره ویندوز رو از اول نصب کن اگه مقدور نیست حتما فلش پلیر ونرم افزار آپدیت رو آن اینستال کن ضمنا pc suite حتما باید نصب باشه
2-نرم افزار آپدیتر رو نصب کن
3-حتما وحتما از طریق اینترنت اکسپلورر به سایت adobe برو و برنامه فلش پلیر رو به صورت آنلاین نصب کن و تا انتهای نصب ادامه بده ضمنا تا وقتی از اینترنت رسیو داری به هیچی دست نزن وقتی پیغام instalation complete
ظاهر شد سیستم رو ری استارت کن
4-برنامه آپدیتر رو اجرا کن
موفق باشید و التماس دعا.
میتونی به جای زنگ یه صدا ضبط کنی توش اسم طرف رو هی تکرار کنی.:31:نقل قول:
من می خوام اس ام اس های پی 910 رو سیو کنم کسی می تونه کمکم کنه
خیلی ممنون !:46:
برنامه myphone explorer رو نصب کن . بعد بازش کن و گوشی رو وصل کن خودش کانکت میکنه به گوشی و همه رو میگیره و ذخیره میکنه . البته ورژن جدیدش رو باید بگیری .نقل قول:
مزیت این نرم اقزارم اینه که میتونی باهاش مسیج و ... هم بفرستی .
مطمعني كه 990 رو ساپورت ميكنه ؟ اخه من آزمايش كردم . نشد............نقل قول:
اره . این ورژن جدیدش میکنه . واسه من که کار کرد .نقل قول:
دوستان انگار تو نخ کار با ++XS نیستن:41:
با این برنامه هر کار که به خواهید میتونید روی Smartphone ها انجام بدید:5:
.
.
.
.
از دوستانی که فایل های gdfs.* و یا fsx و حتی patch دارن بذارن تا دستی به سر و روی گوشیامون بکشیم.
P990 مخصوصا:31:
.
.
.
.
:11:
مثلا چه کارایی؟؟؟نقل قول:
من که هر جایی دیدم نوشته که گوشیشون فرت شده !!!!نقل قول:
فکر می کنم این برنامه هم یه چیزی تو مایه های کریستال عربیک باشه که هر کی نصب کرد پشیمون شد!نقل قول:
دوستان انگار تو نخ کار با ++XS نیستن
با این برنامه هر کار که به خواهید میتونید روی Smartphone ها انجام بدید
نقل قول:
مرسی . ولی هندزفری من با پی 990 مشکل داره زنگ گوشی رو تو هندزفری پخش نمیکنه!!