نقل قول:
هر روز هزاران نفر این این سایت استفاده می کنند ؛ من و شما که از سایت خاصی استفاده نمی کنیم تا مشکلی برامون پیش بیاد. تازه خوبه تمام این تورنت ها و فایل های اینترنتی و سایت هایی که خصوصی هستند رو این خارجی ها درست کردند و اون هم مجانی. مگنه که ما ایرانی های گوش فلک رو هم کر می کردیم.
دوست عزیز باز هم تاکید میکنم هیچ سایتی بصورت رایگان و بدون بدست آوردن پول از راههای مختلف و گاهی پشتیبانی مالی توسط یوزرهای خودش نمیتونه مدت زیادی روی نت دووم بیاره حتی اگه صاحبش بیل گیتس باشه چون واقعا هزینه های داشتن یه سرور اختصاصی برای همچین کاری اونهم با اونهمه ترافیک هزینه بر هستش اگه باور نداری میتونی تو امضای من اون لینک مربوط به رپید شیر رو دنبال کنی و از دوستمون 4shakh که مدیر یکی از اون سایتهاست بپرسی چقدر براش هزینه برداشته تازه با اونهمه هزینه سایت همیشه کمبود پهنای باند داره و اکثر دوستان نتونستن چیزی از سایت دانلود کنن ؛ ولی بازهم میگم و تاکید دارم این سایت برای کسایی خوبه که هیچ راه چاره ای برای دانلود از تورنت و حل مشکلشون ندارن خوبه ولی برای کسایی که بتونن مشکلاتشونو حل کنن خیلی بده چون میتونه اونا رو تنبل بار بیاره و بخاطر اینکه مشکلشونو با این سایت حل میکنن دیگه دنبال یاد گرفتن مسائل اساسی و واقعی تورنت نباشن ؛ باز هم از شما تشکر میکنم و خواهش میکنم دیگه این بحث رو ادامه ندید چون هدف اصلی تاپیک رو داریم به بیراهه میکشونیم اگه امری بود با پیغام خصوصی بفرمائید من در خدمتتون هستم راستی مشکل شما چیه که از این سایت استفاده میکنید ؟ اگه مشکلی هست که بشه حل کرد با کمال میل منو دوستان در خدمتتون هستیم