ببخشيد شما ها از سرعت سروراي خارج راضي هستين؟
راستي من ديروز ثبت نام كردم چقد طول ميكشه بيان نصب كنن؟
Printable View
ببخشيد شما ها از سرعت سروراي خارج راضي هستين؟
راستي من ديروز ثبت نام كردم چقد طول ميكشه بيان نصب كنن؟
ممنون میشم دوستانی که براشون سخت نیست یه امتحان بکنن ببیند میشه از تورنت با برنانه های bi torrent و uTorrent دانلود کرد یا امکانش نیست بینهایت سپاس گذارم
مشکلی با utorrent نداره. همیشه از utorrent یرای دانلود تورنت و magnet استفاده میکنم که تا به امروز به مشکلی نخوردم.
مبین نت توی طرحش زده 1000 گیگ اینترنت شبانه این منظورش همون چیزی هست که توی کنترل پنلش قسمت گزارش مصرف زده اینترنت رایگان؟
پول هزار گیگ رو که حساب نمیکنه رایگان به هت میده بعد اینترنت رایگان چه ربطی به حجم اینترنت داره:/ محدود یا نامحدود بودن ربطشهنقل قول:
تورنت هیچ مشکلی نداره. من با سید خوب حتی با سرعت 3 و خورده ای مگابایت هم دانلود داشتم.نقل قول:
دوستان ميشه سوالمو جواب بدين لطفانقل قول:
درسته شبانش رایگان است ولی فکر کنم تا سقف 1000 گیگ باشد. یعنی بیشتر از 1000 گیگ اجازه میدن دانلود کنیم؟نقل قول:
سرور های خارج تک کانکشن خیر راضی نیستم ولی چند کانکشن بله. البته اونم باز بگیر نگیر داره یعنی گاهی تک کانکشن هم خیلی خوب میشه. قاعده خاصی براش پیدا نکردم :n02:نقل قول:
برای من فاصله ثبت نام تا نصب کمتر از 5 ساعت طول کشید. قبل از دریافت وجه از شما با مودم تست خودشون تست میگیرن میتونید چند دقیقه بشینید پشت سیستمتون و هرچی که میخوای چک کنید (سرورهای خارج، پینگ و...) اگر راضی بودید اوکی میدید و وجه رو کارت میکشید.
این مطلب بارها گفته شده . 1000 گیگ جنبه تبلیغاتی داره شما اگر حساب کنی تقریبا 1/4 این مقدار رو میتونی دانلود کنی تو بهترین شرایط چون سرعت محدود میشه به 4مگابیتنقل قول: