از وایمکس هر موقع بیای بیرون ، برد کردینقل قول:
Printable View
از وایمکس هر موقع بیای بیرون ، برد کردینقل قول:
نقل قول:
فعلا که پارس آنلاین خرابه اگه خواستی بیای پارس به نظرم الان موقعش نیست. صبر کن تا درست بشه بعد بش فکر کن البته شبانه یک سوم رو هم به عنوان یک پوئن منفی در نظر داشته باش
پارس قبلش از نظر پینگ و پیج باز کردن خیلی خوب بود پینگش با 4.2.2.4 حدود 110 بود الان شده 280~380
من شبانه استفاده نمیکنم .پارس گاهی خراب میشه ولی مخابرات همیشه خدا داغونهنقل قول:
سلام بچه ها کسی میدونه سرعت 1 مگ ویژه نوروز که تو سایت هست چقدره؟:n01:
دوستان پارس انلاین الان چند وقته خرابه . پس الکی پولتون هدر ندین . اینو واقعا دوستانه میگم .
پارس انلاین فقط بلده جلوه بده که خوبه . ولی در واقع هیچی نیست .
وضعیت نت الان انقدر افتضاح است که اسپیدتست رو نمیتونم کامل باز کنم؛ مگه قرار نبود با برداشتن شبانه سرعت این وقت شب خوب باشه واسه تحقیقات ، چی شد؟:n13::n13:
بزک نمیر بهار میاد کمبزه با خیار میاد... این حرفها کدومه! پارس فقط و فقط به فکر سود خودشه ولاغیر! به جز این اختلالات پارس زیرساخت مناسبی نداره برای سرویس دهی به این حجم کاربر که هر روز هم دارن پورت میفروشن به خلق الله از همه جا بی خبر!نقل قول:
کسی شبانه ی یک سوم رو امتحان کرده؟ دقیق یک سوم کم می کنه؟ ممکنه کم/زیاد بشه؟
سلام دوستان.مشکل کندی چیز پی ان هنوز رفع نشده؟ برا من که هنوز مشکل داره.دیروز که تماس تلفنی با پارس داشتم اپرتور سخنگوش میگفت "با عرض معذرت بابت اختلال در سرویس های v * P * N یعنی به نظر مشکل جدیدیه ؛ قبلا این جوری نبود یعنی؟