سلام. با فن استاندارد تا 3.2 راحت اورکلاک می شه.نقل قول:
Printable View
سلام. با فن استاندارد تا 3.2 راحت اورکلاک می شه.نقل قول:
با فن استوک خودش منظورته دیگه?؟:18:نقل قول:
عجب اوری میشه! نه در این حد نمی خوام اور کنم یه مقداری که ثابت باشه و دما و... هم زیاد بالا نره چقدر خوبه؟
سلام. می تونی فرکانس رو حدود 2.8 تا 3 بزاری. کارایی بسیار بالا می ره و دما هم زیاد بالا نمی ره.نقل قول:
3.2 که چیزی نیست من دارم روی 3.6 کار میکنم ! البته پایداریش رو هنوز درست تست نکردم ولی تا حالا که تو گیم ها مشکلی نداشته ! فن هم استوکه ! دما تا 75 حداکثر میره بالا ! البته دمای اتاق هم پایینه !نقل قول:
سلام. می تونی فرکانس رو حدود 2.8 تا 3 بزاری. کارایی بسیار بالا می ره و دما هم زیاد بالا نمی ره.
ولی مشکلی نیست ! شما سعی کن مالتی پایلر رو زیاد ندی بالا تا دما زیاد گیر نده !
سلام دوست من.نقل قول:
جناب ali_ranger گفت که می خواد تا حدی اورکلاک کنه که دما بالا نره(با فن همراه پردازنده) و سیستم کاملأ پایدار باشه و طول عمر cpu هم کم نشه. که این حالت ها در فرکانس بالای 3 گیگاهرتز به دست نی اد.
من هم به خوبی می دونم که این پردازنده تا 3.65 اورکلاک می شه. ولی در این فرکانس ، باید از یک خنک کننده ی مناسب تر استفاده کرد ، وگرنه دمای پردازنده به بالای 75 می رسه ، یعنی 15 درجه بیش از حد استاندارد این پردازنده . که این وضع اصلأ خوب نیست چون هر لحظه ممکنه که پردازنده اسیب ببینه و در این دما کارایی پردازنده هم خیلی کم می شه. کلأ دمای پردازنده ای مثل q6600 در هیچ شرایطی نباید از 60 بیشتر بشه.
من که برای دوستمون این روش رو توضیح ندادم !نقل قول:
سلام دوست من.
جناب ali_ranger گفت که می خواد تا حدی اورکلاک کنه که دما بالا نره(با فن همراه پردازنده) و سیستم کاملأ پایدار باشه و طول عمر cpu هم کم نشه. که این حالت ها در فرکانس بالای 3 گیگاهرتز به دست نی اد.
من هم به خوبی می دونم که این پردازنده تا 3.65 اورکلاک می شه. ولی در این فرکانس ، باید از یک خنک کننده ی مناسب تر استفاده کرد ، وگرنه دمای پردازنده به بالای 75 می رسه ، یعنی 15 درجه بیش از حد استاندارد این پردازنده . که این وضع اصلأ خوب نیست چون هر لحظه ممکنه که پردازنده اسیب ببینه و در این دما کارایی پردازنده هم خیلی کم می شه. کلأ دمای پردازنده ای مثل q6600 در هیچ شرایطی نباید از 60 بیشتر بشه.
در ضمن من سیستم تهویه مناسبی دارم !
بحث رو ادامه ندید !
سلام.نقل قول:
من قصد ناراحت کردن شما رو نداشتم. چه قدر زور عصبی می شی.:18:
فقط گفتم که 75 درجه بسیار بالاست و باید یک فکری براش بکنی. وگرنه پردازندت اسیب می بینه.:8:
باز هم اگر باعث ناراحتیت شدم عذر می خوام.:10::20:
نه !نقل قول:
ناراحت نشدم !
بله درسته 75 درجه خیلی زیاده به همین خاطر یک مدل کولر براش قراره تهیه کنم !
شاید یک تست دما گذاشتم تو حالت 3.2 ! به زودی !
در این حالت cacsh global performance خیلی میاد پایین.نقل قول:
حتما باید ولتاژ رو 5 درصد اور کنی که این ایراد پیش نیاد.
سلام. اون که انگلیسی نوشتی ، فارسیش چی می شه؟نقل قول:
تا جایی من می دونم در فرکانس 2.8 نیاز به افزایش ولتاژ نیست ، ولی در 3 چرا. البته در هر دو حالت ولتاژ در محدوده ی مجاز پردازنده کافیه.
البته اگر ولتاژ پردازنده روی auto باشه ، نباید مشکلی پیش بیاد.