آموزشش رو گذاشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
آموزشش رو گذاشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بله پخش میکنه.نقل قول:
مرسی:laughing:نقل قول:
مرسی:happy: این یکی هیچ جوری به عقلم نمیرسید!نقل قول:
سلام
من دو تا سوال داشتم خواهش میکنم جواب بدین
1- اگه شما در شرایط انتخاب بودین w800 با رجیستر اصلی رو انتخاب می کردین یا w810 با رجیستر دستی ؟
2- آخرین فریم ور برای w810 چی هست .
بابا یکی جواب بده . یعنی فقط گوشی من اینجوریه؟؟؟؟نقل قول:
من اگه بودم W810 به خاطر اینکه از ظاهر w800 خوشم نمیاد ...نقل قول:
1- اگه شما در شرایط انتخاب بودین w800 با رجیستر اصلی رو انتخاب می کردین یا w810 با رجیستر دستی ؟
اینجا زده آخرین فریم ویر همه گوشی هارو :نقل قول:
2- آخرین فریم ور برای w810 چی هست .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
دوست عزيز
من فكر كنم مشكل از هدفون باشه چون خودم دو روز پيش خريدم هدفونش صداي باسش از k750 خواهرم ضعيف تر بود.
نظر ت در مورد دوربينش چيه؟
عكس انداختي باهاش ؟
چه جوري بود؟
دوربینش همون در حد k750 هستش.نقل قول:
من نمیدونم آخه این چه خریتی بود که من کردم رفتم این لعنتی رو خریدم حیف اون 280 هزار تومان. هرچی فکر
میکنم میبینم تو هیچی بهتر از k750 نیست . شما اگه یه هدفون چکشی و یهدونه رم 512 واسه k750 بگیری
میشه همون w810 تازه بهترم هست. واقعا خریدن این لعنتی تو زندگیم یه اشتباه بود. خیلی پشیمونم.:puke:
ببینم کسی هستش اینو با یه k750 نو عوضش کنم.
از من به همه نصیحت پولتون رو بریزید تو جوب بهتره که w810 بخرید .
من 1 گوشي 810 دارم كه بعد ازهر بار در اوردن سيم كارت و گذاشتن دوباره ان inactive simcard ميزند وبايد سيم كارت ديگري را چند بار داخل گوشي گذاشت تا سيم كارت فعال شود و من ان را 1 با ريست كلي كردم كه تم اوربيت ان نيز رفت.ورژن گوشي همr4ea031 ميباشدو گوشي نيز قانوني است و شماره هاي ان نيز يكي است و گارانتي پارس نيكاتل دارد.راهنمايي نماييد چه كار كنم تا مشكل برداشته شود؟