با برایتنس 60%نقل قول:
حدود 5-6ساعت بهم آن اسکرین میده
Printable View
با برایتنس 60%نقل قول:
حدود 5-6ساعت بهم آن اسکرین میده
دوستان عزير
لطفا راهنمايي بفرماييد
مدتی قبل s3 عزیزم را گم کردم فکر میکنم حواسم نبوده وازدستم افتاده مدتی صبر کردم شاید ازطریق اقدامات دادسرا پیدا بشه که نشد .
حالا میخواهم یک s4 بخرم. اهل بازی واین حرفها نیستم ولی عکس زیاد روش میریزم وموزیک هم تعداد معقولی میریزم. البته بازی هم محض خالی نبودن عریضه چند تایی کار میکنم.فایلهای ویدئویی فان هم معمولا چند تایی نگهداری میکنم باوابیر ووی چت هم زیاد پیام میدهم بیشتر ازفایلهای ورود واکسل وپی دی اف که روی گوشی ذخیره شده اند استفاده میکنم وهمیشه تعدادی سندوقراراداد این حرفها را روی گوشی خود دارم.
حالا با این اوصاف به نظر شما کدام مدل را بگیر 9500 یا 9505؟
زیاد هم اهل اپدیت کردن واین حرفها نیستم وفکر میکنم همانرا که روی گوشی وازاول باشد تااخر نگاهداری خواهم کرد
راستی یادم رفت بگویم ازاینترنت هم خوب استفاده میکنم ودرسفر به سایت بورس وصل میشوم وسفار ش خرید وفروش واین حرفها
لطفا نظرخود رابفرماييد
ضمنا قیمت گوشی با گارانتی طلایی مایکروتل راچند داری الان؟نمايندگيهاي سامسونگ حتي باگارانتي كارت طلايي نسبت به فروشگاه هاي پايتخت وبازارموبايل گرانتر ميدهند ايا خريد ازانها برتري خاصي دارد اگر ازبيرون هم بتوانم كارت طلايي دريافت كنم
قبلا ازراهنماییتان ممنون هستم
دوستان عزیز
ایا ازگالاکسی s4 اشکالی مشخص ومشکل ساز گزارش نشدها ست ؟
مثلا بیاددارم یک وقتی وقتی s2 میخواستم بخرم عده ای میگفتند که سری G انها هنگ میکند وقتی درهمین سایت سئوال کردم اغلب این راتایید میکردندایادرموردS4 هیچ مشکلی عنوان شده است که ادم وقت خرید باید به ان توجه کند؟
باتشکر ازدوستان
سئوال دیکر اینکه :
بین NOTE3 و S4 کدام را پیشنهاد میکنید ازچند نفر درخصوص سابقه نت 2 ونت 1 سئوالکردم میگفتندمشکل ا ن اینست که هنگ میکند حتی یک کسی که میدانم اصلااهل بازی واینحرفها هم نیست کارهای معمولی بانت میکند هم میگفت نت 2 هنگ میکند ایا نت 3 هم همین مشکل رادارد؟
دوستان با توجه به این تصویر میشه بگین
آندروید من برای کدوم کشور هستش و آیا آخرین نسخه هستش؟؟
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.نقل قول:
متعلق به کشور عراق هست و در حال حاضر آخرین ورژن هست.:11:
اینم اروری که میده[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]نقل قول:
سلام.نقل قول:
من از اودین 1.85 استفاده میکنم براتون پیوست میکنم اونو تست کن ببین درست میشه یا نه. فکر میکنم این ارور مربوط به اودین باشه.:11:
پ ن : راستی تیک یو اس بی دیباگ رو فراموش نکردی بزنی ؟:11:
دستت درد نکنه دیگه اینقدرها هم مبتدی نیستیم.نقل قول:
بازم افاقه نکرد![IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سلام گوشیم باتریش باد کرده نمیدونم چرا اینطوری شده من همیشه تا شارژ میشد میکندم از شارژ
ایا باتریم اصل نیست ؟
سریال نامبرش اینه : BD1D520AS/2-B
از کجا باید باتری اصل رو بشناسم و قیمتش چنده ؟؟ ممنون