سلام
من اون مرحله اي كه بايد forgot id رو بزنيم و ايميل رو وارد كنيم وقتي ايميل رو وارد ميكنم ميگه email adress was not found
Printable View
سلام
من اون مرحله اي كه بايد forgot id رو بزنيم و ايميل رو وارد كنيم وقتي ايميل رو وارد ميكنم ميگه email adress was not found
حتما این ایمیل درست نیستنقل قول:
این ایمیلی که میدید باید اون ایمیلی باشه که باش فیس چوقتون رو ثبت نام کردید
همون ايميله كاملا هم درسته روزي چند دفعه ميرم ايميلمو ميبينمنقل قول:
هم قدیمی ها ( باسه تبدیل اکانت ijji به aeria ) و هم بازکن های جدید که تازه می خوان شروع کنننقل قول:
بهتره دانلود ijji رو متوقف کنی ( پوزش ولی دیگر سرورش بسته میشه - بد شانسی اوردی)نقل قول:
بعد انتقال نسخه aeria رو باید دانلود کنی
با ان ایمیل وارد سایت شدی قبلش تا اکانت فیس بوک رو بشناسه؟نقل قول:
یادمه یک تعداد از خارجی ها هم همین مسئله رو داشتن و می گفتن یک ایمیل دیگر رو می سازن و با ان یکی اکانت رو می سازند.
خوب خبرای بعدی بتا بسته شد ( نامردا نزاشتن من برم...) و طبق اخبار دیگر سرور ijji هم حدود 2 روز دیگر بسته میشه و غیر قابل دسترس میشه و روز بعدش امکان ادغام جابه جایی اکانت ها فراهم میشه
این متن پرسش پاسخ که گذاشتن با سوالاتی که پیش میاد
محتوای مخفی: متن
باسه ثبت نام و بازدید ساید aeria هم راه حل رو پیدا کردم
به این سایت برید و پلاگین رو نصب کنید بعد تنظیم کنین که سایت هارو با https باز کنه و بعد می تونین راحت برین سایت aeria ثبت نام کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تصاویر راهنمای نصب نسخه جدید هم تموم شد. و دارم می نویسم.
بايد از اول دانلود و ثبت نام كنيم؟:18: بد بخت شدم.
از كجا بايد دانلود كنيم؟:37:
راهنمای نصب ava نسخه aeria
راهنمای دانلود:
بخاطر اینکه خیلی ها نتونستن دانلود کنن لینک دانلود مستقیم رو در لینک زیر موجود است و می تونید باسه دانلود بازی استفاده کنید:
بعد دانلود و قرار دادن فایل ها در یک پوشه مرحله نصب رو می تونید از ادامه این بخش دنبال کنید.
راهنمای اصلی
خوب بعد از ساخت اکانت برید به صفحه زیر:
فایل دانلودر را دانلود کنید ( حجم چند صد کیلوبایت است )
سپس در ویستا و 7 به صورت run as administrator اجرا کنید تا امکان دانلود و نصب فایل را پیدا کند
در این مرحله باید صفحه زیر را ببینید.
در این مرحله دانلودر اول دو نرم افزار ignite و akame رو نصب می کنه و حواستون باشه اگر فایروال گیر داد انها را به عنوان نرم افزار ایمن بهش معرفی کنید.( در غیر این صورت در دانلود مشکل پیدا می کنید.)
نکته:در بعضی موارد اتفاق می افته که دانلود سه فایل شروع نمی شه و یا ارور گرفته می شه...هنوز علت دقیق مشخص نیست چرا بعضی مواقع اینجوری می شود ولی راه حلی که تا الان پیدا شده این هست که با استفاده از چیز پی ان استارت دانلود رو بزنید .به این صورت که ابتدا کانکشن چیز پی ان رو فعال کنید بعد دانلودر را فعال کنید تا شروع به دانلود کند بعد از شروع شدن پارت 2 کانشکن چیز پی ان را قطع کنید... در این حالت دانلودر یکبار ارور قطع کانکشن می دهد و بعد 15 ثانیه دوباره تلاش به اتصال می کند و بعد از ان از طریق کانکشن عادی دانلود می کند.
نکته 2: اگر دانلود پارت 3 شروع نشد یکبار دانلودر را ببندید و دوباره باز کنید تا این مشکل حل شود.( در صورت لزوم از روش نکته 1 استفاده کنید تا فایل سوم هم دانلود شود - حجم فایل اول و سوم بسیار کوچک است.)
در این مرحله صبر می کنین تا فایل های بازی دانلود شود ( 3 فایل است ....مسیر ذخیره سازی c>AeriaGames>Downloader )
و پس از اتمام دانلود که پیغامش رو صفحه میاد منتقل می شید به صفحه نصب ( اگر پنجره باز نشد بریم محل ذخیره سازی فایل ها و فایل installer را ران کنید )
نکته: در این مرحله فایل های دانلودی از حالت فشرده خارج می شن و بسته به سیستم چند دقیقه ای ممکنه زمان ببره)
مرحله نهایی نصب
خوب نصب تمام شد و لینک بازی رو دسکتاپ است ولی یک مسئله...وقتی روش کلیک می کنید ignite رو باز می کنه ( و چون سایت فیلتره نرم افزار با ارور مشکل در باز شدن همراه است...گرچه برعکس راکتور ijji که قبلا کاربرا استفاده می کردن باز می شه و میشه باهاش کار کرد.)
در اینجا از منوی سمت چپ بازی هایی که نصبه رو می بینین و باید بازی ava رو تو لیست ببینین ( من ]چون قبلا نصب شده داشتم نشون نمیده ولی اگر مججد نصب کنم تو لیست می اید.)از این طریق می تونین لودر بازی رو اجرا کنین
ولی شاید بعضی ها بخوان مستقیم برن لودر بازی رو اجرا کنن ( مثل من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) در این حالت برین به پوشه نصب بازی و یک shortcut از فایل NWZLauncher.exe بسازین و از ان برای ساخت بازی استفاده کنید ( من shortcut رو انداختم تو پوشه game ویندوز )
لودر اجرا و فایل های بازی رو از لحاظ اخرین اپدیت چک و فایل های لازم رو دانلود می کنه بعد دکمه game start رو می زنید ...
در این مرحله یک پنجره جدید باز میشه که به صفحه aeria به صورت https وصله انجا یوزر و پسورد اکانت خودتون رو وارد می کنید :
بعد این صفحه و لودر بسته میشه و بازی لود میشه .
نکته: بعضی مواقع سیستم گارد بازی نیاز به اپدیت پیدا می کنه ( برای جلوگیری از -- های جدید ) بزارید اپدیت شود و بعد بازی لود می شود و می روید داخل بازی.
خوب در این مرحله کار نصب تموم میشه ولی دو کار مهم رو باید انجام بدین در رابطه با نرم افزار های ignite و akame
ignite هر دفعه ویندوز اجرا بشه خودش رو لود می کنه برای جلوگیری از لود شدن برین تو بخش setting سمت راست بالا و تیک لود شدن رو بردارین
بعد نوبت akame است که خیلی مهم است. اکامی سیستم دانلود جدیدی است که aeria استفاده می کنه و ترکیبی از سیستم دانلود از هاست و سیستم اشتراک فایل بین کاربراست تا دانلود سریعتر بشه- اگر نمی دونین برین معرفی تورنت رو بخونین بخش دوم چیزی شبیه ان است) و بعد از دانلود فایل هاتون همچنان فعال است و فایل های دانلود شده رو باسه بقیه می فرسته که باید جلوش گرفته بشه تا روی پهنای باند و پینگ ما تاثیر نزاره
برای متوقف کردن akame مراحل زیر رو برید.
تو منوی start>control panel>network and internet>Akamai NetSession Interface Control Panel برید و اجراش کنید
بعد از اجرا برید تب preferences و انجا مثل پنجره زیر عمل کنید.
allow upload: disable
service:stop
این کارو انجام بدین تا دیگر پهنای باند مصرف نکنه ( همچنین اگر وسط کار دانلود رو متوقف کردین این کارو انجام بدین و وقتی خواستین دانلود رو ادامه بدین دوباره گزینه ها رو در حالت فعال قرار بدین تا از حجمتون کم نشه)
نقل قول:
راهنما رو نوشتم ولی 5 روز صبر کن بعد دانلود کن چون هنوز نگفتن که بتا رو اپدیت می کنن یا نه ( و معلوم نیست چقدر حجم اپدیت میشه - چون نتونستم چک کنم همه مپ ها توش بوده یا نه)
راهنمای بتا
راهنمای ساخت اکانت در aeria
خوب برای ساخت اکانت باید بریم سایت زیر
ولی ان جایی که مسئولین لطف دارن مسدود است.
راه حل چیست؟
بهترین راه حلی که تا الان من برای حل این مشکل پیدا کردم استفاده از پلاگین https-everywhere است . این پلاگین امکان دسترسی به تمام سایت هایی که ssl رو ساپورت می کنن فراهم می کنه و برای کار ما مناسب است
به لینک زیر برین و نسخه فایرفکس یا کروم رو دانلود و نصب کنید
منوی تنظیمات ( مرورگر من seamonkey است تو هر مرورگری فرق می کنه مکان دسترسی اش ولی منو ها یکی است.)
بعد از نصب برین به سایت aeria:
بالای بخش sign up موجود است که اگر صفحه کامل لود شده باشد به صورت زیر
و اگر تو یک پنجره جدید باز کنید به صورت زیر نمایش داده خواهد شد.
اکانت رو بسازید و بعد کار تمام است.( می تونید پلاگین رو هم بعدش غیر فعال کنید - اگر باز نیاز به رفتن به سایت داشتین دوباره پلاگین رو فعال کنید.:46:)
این سایت سگ مصب areia پسوردهای خفن رو قبول می کنه
اعصاب خورد کنه
حالا هرد فعه باید کپی بگیرم از پسورد و پیست کنم:18:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می دونم چه حالی داری ولی مثل من مجبور باشی باسه کار های عادی پسورد های سخت سخت استفاده کنی به مرور یادت می مونه پسورد رو چطور بزاری که این سیستم ها گیر نده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
باسه aeria فکر کنم باید 8 حرف باشه به اضافه عدد به اضافه یک حرف با شیفت و یک کارکتر بی معنی ....اینجوری گیر دیگر نمی دهد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی باسه کاربرای ijji که تو زمان بندی مشخص شده اکانتشون رو منتقل کنن امتیاز می دن: ( dooni اگر دانلودت تموم شده نصب کن بیا تو بازی کارکتر بساز که باسه انتقال جایزه هارو بگیری:46:)
محتوای مخفی: متن شرایط