ای بابا باز یک جوان اینده دار بارسلونا رو خریدن!!
روسل داره چی کار میکنه؟
Printable View
ای بابا باز یک جوان اینده دار بارسلونا رو خریدن!!
روسل داره چی کار میکنه؟
مدافع 30 ساله و آرژانتینی باشگاه، پس از 4 فصل حضور در تیم اول بارسا اجازه ترک باشگاه را پیدا کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اف سی بارسلونا و الخاندرو میلیتو برای آزادی این بازیکن آرژانتینی به توافق رسیدند، قرارداد این بازیکن در تاریخ 30 ژوئن 2012 به اتمام می رسید. میلیتو در مجموع 75 دیدار برای بارسا انجام داد و به تازگی نیز به همراه تیم ملی آرژاتین در مسابقات کوپا امریکا حضور پیدا کرد.
پپ گواردیولا از نمایشی که تیمش در بازی های پیش فصل نشان داد ناراحت نیست، ولی به خوبی اگاه است که اولین بازی های رسمی به زودی آغاز می شوند و شکست دیشب مقابل خیواس یک گام به عقب بود.
با توجه به نتایج شکست در میامی، بهرحال گواردیولا اعتمادش را به بازیکنانش و تواناییشان در غلبه به کمبود زمانی که تا آغاز بازی سوپرکاپ اسپانیا در این فصل مانده نشان داد.
"بد بازی نکردیم"
سرمربی معتقد است: "ما بد بازی نکردیم، ولی وقتی تیمی شما را با نتیجه 1-4 شکست می دهد، چیزهایی هست که باید درستشان کنید. امشب هر دو تیم در نیمه اول موقعیت هایی داشتند و در نیمه دوم کنترل بازی را در دست داشتیم. ما برای بازی مان برنامه داشتیم – تنها چیزی که در حال حاضر به آن نیاز داریم رقابت کردن است".
سپری شدن زمان
با تمام این مسائل، گواردیولا رضایت خود را از نمایش بازیکنانش ابراز کرد، ولی اخطار داد: "شکست 1-4 یک گام به عقب می باشد. ما زمان کمی داریم و پس از آن وارد بازی های لیگ می شویم، ولی قرعه و تقویم بازی ها اینچنین است". بارسا برای انجام بازی رفت سوپرکاپ 14 آگوست (22مرداد) به برنابئو خواهد رفت، و بازی برگشت 17 آگوست (25مرداد) در ورزشگاه کمپ نو برگزار خواهد شد.
در زیر نظر چند تن از بازیکنان را درباره بازی:
داوید ویا
"احساس خوبی داشتم، سریع و چالاک. اگرچه می توانیم نتایج مثبتی بگیریم، ولی همیشه شکست سخت خواهد بود. باید از اشتباهاتمان درس بگیریم"
"ما به سختی تلاش می کنیم تا برای بازی 14 آگوست 100% آماده شویم و مطمئنیم که برای آن بازی در موقعیت بهتری خواهیم بود".
آدریانو
"با سرمربی درباره چگونگی 15 دقیقه ای که بازی کردم صحبت کردم و احساس خوبی داشتم. علی رغم شکست، بازی کردن برای دقایقی برای من خوب بود".
"باید این تفکر را ذهن خود داشته باشیم که الآن زمان مسابقه است".
کوانکا
"علی رغم نتیجه بدست آمده، از اینکه دقایقی بازی کردم خوشحالم".
"بارسا غافل نخواهد ماند – باید بر رو ی انجام درست کارها تمرکز کنیم".
تیاگو:
"می خواستیم هرطوری که شده بازی را ببریم. شکست چیزی نیست که بخواهیم به آن فکر کنیم".
منبع: سایت رسمی باشگاه / مترجم: سامان اکبری FCBarca.ir
سایت گل- این طور به نظر می رسد که آندرس اینیستا، ستاره خط میانی بارسلونا بی صبرانه در انتظار انتقال سسک فابرگاس به رختکن تیمش استاین درحالی است که مدتهاست صحبتهایی درمورد پیوستن سسک فابرگاس 24 ساله به بارسا به گوش می رسد و پپ گواردیولا اخیرا تمایلش برای جذب سسک را اعلام کرده و چابی، داوید ویا و سیدوکیتا هم به تمجید از کاپیتان جوان آرسنال پرداخته انداکنون اینیستا هم به جمع تحسین کنندگان سسک اضافه شده است.ستاره اسپانیایی بارسلونا در صحبتهایی به ایی.اس.پی.ان گفت:« ما بارها این را گفته ایم که از آمدن سسک خوشحال خواهیم شد. ما درمورد یکی از بهترین ها صحبت می کنیم ولی همه چیز به روند مذاکرات سران دو باشگاه و خواسته خود بازیکن بستگی دارد.»اینیستا دراداه صحبتهایش اعلام کرد که احساس می کند تیمش در رقابتهای فصل آینده در نبردی شانه به شانه با رئال خواهد بود:« سطح رقابتهای لالیگا بسیار بالاست و این فقط به خاطر رئال مادرید نیست. تیمهای دیگری هم هستند که کار را برایتان سخت می کنند ودرهر بازی باید نهایت تلاش را به کار گیری.همه بازیها مثل بازی فینال هستند و نمی توانی امتیازی را از دست بدهی.»بارسلونا شنبه شب در دیداری دوستانه مقابل کلوب آمه ریکا قرار خواهد گرفت.
مدافع آرژانتینی و اسبق بارسلونا به کشورش بازگشت تا فوتبالش را در باشگاه ایندیپندینته ادامه دهد
سایت گل – باشگاه بارسلونا اعلام کرد گابریل میلیتو مدافع آرژانتینی این باشگاه برای ادامه فوتبالش به این کشور آمریکای جنوبی سفر کرد تا به باشگاه ایندیپندینته بپیوندد.
این ملی پوش آرژانتینی که یک سال از قراردادش با بارسلونا باقی مانده بود به دنبال تیمی جدید برای ادامه فوتبالش بود. این مدافع 30 ساله با قبول کاهش چشمگیر دستمزدش به باشگاه ایندیپندینته که بین سال های 1997 تا 2003 در آن توپ زده بود بازگشت تا به فرزندان و خانواده اش نزدیک تر باشد."
میلیتو بعد از پیوستن به این باشگاه گفت:" از اینکه به ایندیپندینته بازگشته ام بسیار خوشحالم. بازگشت به این تیم برای من یک ضرورت بود. ابتدا مذاکرات را انجام دادیم و در نهایت به این تیم پیوستم." امروز روز خاصی برای من است. اکنون به تیمی که 8 سال پیش آن را ترک کردم بازگشته ام. باید بگویم که در طول این سالها همیشه رویای بازگشت به تیم را داشتم."
میلیتو که قراردادی سه ساله با ایندیپندینته امضا کرد در طول زمان حضورش در بارسا 75 بازی برای این تیم انجام داد
گوارديولا:
ميليتو به ما درس بزرگي داد
شايستگي قهرماني سوپرجام را داريم
سرمربي تيم فوتبال بارسلونا تيمش را براي قهرماني در سوپرجام اسپانيا آماده مي كند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گوارديولا پس از ورود تيم بارسلونا به دالاس در نشست خبري حاضر شد و به سوالات خبرنگاران پاسخ داد، البته بيشتر موضوع نشست نه به اردوي آمادگي تيم در آمريكا بلكه به فينال سوپرجام و ديدار با رئال مادريد اختصاص داشت.
سرمربي بارسلونا در ابتداي نشست دربارهي اهميت ديدار سوپرجام اسپانيا براي بارسلونا گفت: هميشه يك تيم در پايان قهرمان مي شود. رئال مادريد با اين انگيزه مقابل ما ظاهر مي شود كه جام قهرماني را از ما بگيرد. ما هم چنين قصدي داريم. تلاش مي كنم بازيكنانم را متقاعد كنم كه تيم ما شايستگي و ظرفيت بالابردن اولين جام در فصل را دارد.
گوارديولا ادامه داد: با اين شرايط كه در تيم مصدوم داريم، در تعطيلات به سر مي بريم و ده يازده بازيكن جديد در تيم اول حضور دارند نمي توانيم بازي كنيم. از اين كه مي توانم از بازيكنان جديدم در تيم استفاده كنم لذت مي برم و دوست دارم عملكرد آنها را ببينم. اين بهترين فرصت براي ماست.
سرمربي بارسلونا با اشاره به اهميت آمادگي پيش فصل براي حضور موفق در رقابتها عنوان كرد: موضوع آماده سازي تيم فقط به بدنسازي و مسائل آمادگي جسماني باز نمي گردد. هر مسالهاي مي تواند در آماده سازي تيم تاثير داشته باشد. فصل گذشته بازي فينال سوپرجام به دليل جام جهاني به تعويق افتاد و امسال هم چنين شرايطي وجود دارد و بايد با تمرين بسيار كم در اين بازي حضور پيدا كنيم.
پپ در بخشي از سخنانش به جدايي ميليتو اشاره و عنوان كرد: كمتر بازيكني در تيم ما وجود داشت كه به اندازهي گابريل ميليتو روحيهي رقابت طلبي و جنگندگي داشته باشد. او نياز داشت كه بازي كند. ميليتو از بازي كردن لذت مي برد و من به خودم افتخار مي كنم كه روزي مربي او بودهام. به او به خاطر روحيهي بالا و تلاش زيادي كه در دوران آسيب ديدگياش انجام داد و انگيزهي زيادي كه داشت تبريك مي گويم. او به همهي ما درس بزرگي دارد. به هر تيمي مي رود برايش آرزوي موفقيت مي كنم.
سرمربي جوان بارسلونا در پايان با ابراز رضايت از برپايي اردو در آمريكا گفت: موضوعي كه در اين اردو برايم اهميت زيادي داشت اين بود كه به هر شهر آمريكا كه رفتيم با استقبال زيادي روبرو شديم. تلاش و انگيزهي بازيكنان در اين اردوي تمريني هم واقعا ستودني بود. بازي با تيمهاي آمريكايي كه تيمهاي خوب و باكيفيتي بودند سبب شد كه نقاط ضعف و قوت خودمان را شناسايي كنيم و براي حضور موفق در فصل آينده آماده شويم.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، آندرس اينيستا پس از ورود تيم بارسلونا به دالاس به همراه پپ گوارديولا در نشست خبري شركت كرد و به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.
اينيستا دربارهي وضعيت تيم براي فصل آينده گفت: هر سال كه مي گذرد كار براي ما سختتر مي شود. تيمها سال به سال با آمادگي بيشتري وارد رقابتها مي شوند و اين كار را براي تيمهاي مدعي پيچيده تر مي كند. تيم ما براي تكرار موفقيتهاي فصل گذشته نياز دارد كه انگيزه پيدا كند و به چالش كشيده شود.
زوج طلايي ژاوي در ميانهي ميدان ادامه داد: ما كارمان را تاكنون به خوبي انجام دادهايم. نتايج به ما اين را مي گويد. اما اين را هم بايد بدانيم كه گاهي اوقات اوضاع آن گونه كه ما دوست داريم پيش نمي رود و اين مي تواند براي ما هشداردهنده باشد.
اينيستا همچنين اظهار كرد: بايد نسبت به گذشته بهتر فكر كنيم، بهتر تمرين كنيم، بهتر تلاش كنيم تا در نهايت بتوانيم بهتر بازي كنيم. شايد برخي مسائل مطابق ميل ما رخ ندهد اما هدفي كه در سر ماست اين است كه بتوانيم به آنچه شايستگياش را داريم دست پيدا كنيم. نتيجهاي كه روز گذشته در ديدار دوستانه به دست آورديم ما را سرد نمي كند، بلكه بايد تلاش كنيم تا با انگيزهي بيشتري بازي كنيم.
سومين بازيكن برتر جهان در سال گذشته در پايان كلماتي در وصف گابريل ميليتو سخن گفت و عنوان كرد: به عنوان يك همبازي احساس مي كنم كه او الگوي بزرگي براي من و ساير بازيكنان بود. در روزهايي كه شرايط برايش واقعا سخت بود و دوران آسيب ديدگي را پشت سر مي گذاشت انگيزهاش را از دست نداد. ما از او درسهاي زيادي گرفتيم اميدوارم در آينده شرايط خوبي برايش رقم بخورد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، كريم بنزما دربارهي وضعيتش در آستانهي آغاز رقابتهاي فصل جديد فوتبال گفت: نسبت به گذشته احساس بسيار بهتري دارم. از هيچ چيز هم ناراضي نيستم. براي سومين سال حضورم در رئال مادريد آماده مي شوم و شك ندارم كه مي توانم به كمك ساير بازيكنان نتايج خوبي را براي هواداران رقم بزنيم.
بنزما دربارهي ميزان آمادگياش هم عنوان كرد: در تمرين وضعيت خوبي داشتهام. با كريستيانو رونالدو به خوبي هماهنگ شدهام. او هم در تمرين و هم بيرون از زمين چمن رابطهي دوستانهاي با من دارد. حالا بايد همهي تلاشم را انجام بدهم تا بتوانم بازيهاي خوبي انجام بدهم.
مهاجم رئال مادريد در پايان از اظهار نظر دربارهي فينال سوپرجام مقابل بارسلونا خودداري و با بيان اين كه ترجيح مي دهد از الان به بارسلونا فكر نكند به سوال خبرنگاران پاسخ نداد.
این روسل دیگه واقعا داره من یکی رو کلافه میکنه تیم رو به حراج گذاشته!درسته که میلیتو این فصل مصدوم بود اما وقتی بازی میکرد واقعا ادم دل گرم بود(جز اون سوتی که تو بازی با پیکه با هم داشتن)هر چند که کاپیتان یه چیز دیگه است!
نقل قول:
سلام
درسته راسل مثل لاپورتا نيست ولي كنار گذاشتن ميليتو مثل يك خريد بزرگ با ارزشه و همين 1 كارش باعث شد يكم با ديد بهتري بهش نگاه كنم !:ي
اتفاقا هر وقت ميليتو تو زمين بود بايد منتظر خلق يك موقعيت براي هر حريفي ميبوديم . ميليتو فصل اول خوب بود ولي بعد با مصدوميت هاش و افت سرعتش خيلي از اون بازيكني كه ميشناختيم فاصله گرفت.
در هر صورت خدا رو شكر و اميدوارم يك فكرم به حال مكسول كنه و حداقل با نبود اين دو عزيز :31:به بازيكنهاي لاماسيا فرصت بيشتري بده (سطح بازي جوانان بالاتر از مكسول و ميليتو نباشه پايينتر هم نيست ) و يا تو دفاع هم به فكر خريد باشنه تا مثل فصل قبل به مشكل نخوريم .
دیگه وقتشه راسل یه شورت ورزشی بپوشه و بین نیمه خودشو گرم کنه تا اگه مصدومیتی چیزی برای بازیکنا پیش اومد بیاد تو میدون...!
این مردک معلوم نیست داره چیکار میکنه و این هوادارای بارسا هم خیلی...هستند که حتی یه اعتراص هم بهش نمیکنن!!!
با این وضعیت فصل بعد فصل مادریده!!!