دوستان چه استرسی هستید:31:... من از استارت عالی شروع فصلمون یه خورده زیادی نگران بودم... چون برای تیم هایی مثل منچستر که فوق ستاره ندارن، آتیش تند، فقط باعث زود سوخته شدن چوب میشه... ما تاوان این آتیش تندمون رو جلو سیتی دادیم... اما بعد اون واقعا داریم به خوبی خودمون رو جمع و جور می کنیم... شما فقط یه سری به بازی های فصل قبل چلسی بعد از سپری کردن هفته های ابتدایی فوق العادش بزنید... بعد از اون هفته های اول چه افت بدی کرد و به زور بعد از نیم فصل تونست دوباره به جدول و کورس بالانشین ها برگرده... یا آرسنال بعد از باخت حذف مقابل بارسا کلا ادامه فصل رو ول کرده بود...
ولی نگاه کنید... تیم ما با اختلاف 5 گل تو خونه به سیتی باخت... اما 5 بازی پشت سر هم که بیشترش خارج از خونه بودند گلی نخورد... این یعنی موفقیت...
در کنار اینها ما به خاطر مصدومین و محرومینمون مدام داریم از سیستم چرخشی استفاده می کنیم... تیم مقابل ما در بازی فینال فصل گذشته CL چقدر از نفرات مختلف فقط در لالیگا استفاده می کنه؟! به عنوان یه طرفدار با در نظر گرفتن تمام شرایط این فصل تیم، از یونایتد رضایت دارم...
درباره CL هم من مطمئنم صعود می کنیم... خیلی سخته فکر کنیم که بنفیکا بره بازل رو تو خونش با دو گل ببره اما یونایتد نتونه!
ولی درباره صعود به عنوان تیم دوم، منم موافقم بد میشه... سوای اینکه به تیم اول یه گروه دیگه می خوریم (این تازه جای خوب قضیست!) بخش ناخوشایند اینه که فکر کنم بازی برگشت باید تو خونه حریف انجام بدیم و بازی رفت تو خونه خودمون... حالا این بازی رفت دقیقا تو بدترین زمان ممکن است... یعنی بعد از بازی هامون مقابل آرسنال، استوک، چلسی و لیورپول...
در کل این بازی رو باید فراموش کنیم و باید مثل سیتی امتیاز کامل رو از نیوکاسل بگیریم و امیدوار باشیم سیتی این هفته مقابل لیورپول مشابه چلسی باشد!:20:
+
کماکان منتظر خبری مبنی بر خرید زمستانه هافبک وسط طراح!:5: