من با قاطعیت هر چه تمام تر حرف میزنم و میگم میاد ... نترس ضایع نمیشم دوست عزیز.نقل قول:
الان جز مدير عامل راك استار هيچ كس ديگه نميدونه براي pc مياد يا نه
شما هم انقدر قاطع حرف نزن ممكنه نياد پس فردا ضايع ميشي ها
ولي ما كه اميدواريم بياد.....
Printable View
من با قاطعیت هر چه تمام تر حرف میزنم و میگم میاد ... نترس ضایع نمیشم دوست عزیز.نقل قول:
الان جز مدير عامل راك استار هيچ كس ديگه نميدونه براي pc مياد يا نه
شما هم انقدر قاطع حرف نزن ممكنه نياد پس فردا ضايع ميشي ها
ولي ما كه اميدواريم بياد.....
مطمئنی دوست عزیز تا اونجایی که من اطلاع دارم تمام شرکت های ایرانی بازی ها رو به محض ورود از لینک های تورنت دانلود میکنن دوتا Carck دانلود میکنن میزارن توش بعد دوتا کاغذ چاپ میکنن dvd رایتی میندازن توش میدن دست منو شما.نقل قول:
والا فکر نکم کسی همچین خریتی بکنه که بخواد بازی اصلی رو بخره.
نه ... من مطمئنم.طنین شرکتش خیلی معروفه.من نرم افزارهایی رو از این مغازه میخرم که کم تر کسی داره.مثلا Carrara6 و Poser PRO و FPSCreator X10 .اون زمانی که شرکت نرم افزارهای طلایی تازه یه مدل پک واسه اف پی اس بیرون داده بود من مدل پک 1 تا 6 این نرم افزار رو ازش خریدم. تا این حد بهت بگم که هر چی بخوای داره.
انشاالله که ضایع نمیشی و ما امیدوار میشیم:31:نقل قول:
اصلا سا نسورش میکنن و ممکنه که اصلا توی بازار نیاد. فقط مهم اینه که راک استار تولیدش کنه بقیه اش با ما.نقل قول:
و خداوند دنلود را آفرید!!!!
جالبه. پس احتمال ضایع شدنت کمتر شد!!!نقل قول:
ممنون از خبرهای امیدوار کنندت.:11:
دوستان سلام. در مورد چی صحبت چرا در مورد خود gtaصحبت نمیکنید پس کی واسه ی pc میاد؟
سلامنقل قول:
دوستان سلام. در مورد چی صحبت چرا در مورد خود gtaصحبت نمیکنید پس کی واسه ی pc میاد؟
اگه یه نگاهی به پستها و صفحات قبل انداخته باشین میبینین که هرکسی یه چیزی میگه و اینکه اکثریت میگن که برای PC میاد.
طرفهای 2009 میاد.
بابا فکر نکنم به این زودیا بیاد
اما من فکر نمیکنم که سازنده هاش دارن الان الافی میکنن. اونا هم دارن یه کارایی میکنن. اما به نظر من اگه بخواد خیلی طول بکشه تا سال 2010 هست. اما بیشتر نیست!!نقل قول:
بابا فکر نکنم به این زودیا بیاد
راستی کسی میدونه نسخه sa برای pc چند وقت بعد از نسخه ps اومد؟
والا تا آن جا که حافظه ام یاری می دهد فکر کنم که پاییز 83 سان آندریاس برای Ps2 اومد و تابستان سال 84 برای pc
به حافظه خودت اميدوار باش يكي دوماه زودتر گفتي :10:نقل قول: