این بانک خصوصیه؟امنیت داره؟بعد تا دو سال نمیتونم اصل پول رو دست بزنم درسته؟نقل قول:
Printable View
این بانک خصوصیه؟امنیت داره؟بعد تا دو سال نمیتونم اصل پول رو دست بزنم درسته؟نقل قول:
بانک خصوصیه . از نظر امنیت خیالتون راحت باشه . از نظر سیستم های امنیتی هم دارای استانداردهای بین المللی هست .نقل قول:
هم میتونین اصل و سودشو در پایان دوسال بگیرین که در اینصورت سود بیشتری بهتون پرداخت میشه .
یا میتونین سود پولتونو هرماه بگیرید که همون مقداری که گفتم میشه . و اصل پولتون هم در پایان دو سال .
سلام دوستان .
جریان سودِ فردوسی بنده رو حسابی کنجکاو کرده بود ببینم جریان چیه که تو سایتش نوشته سود روزشمار 7% اما وقتی زنگ زدند به شعبه ی فردوسی تو اهواز گفتند 25% !!!!!!
به یکی گفتم دیروز زنگ زد بهشون و پرسید چرا اینجوریه ؟
گفتند از دست بانک مرکزی تو سایت نوشتیم 7% اما سودمون 25% !!!!
7% کجا و 25% کجا !!!!!
خلاصه زنگ زدند بانک مرکزی و جریان رو گفتند .
کارمند یا مسئولی که جواب داده بهشون گفته این کار غیر قانونیه و حق ندارند این کار رو انجام بدند !!!!!! (فقط همین ).
عجب جوابی , واقعا که این حرف رعشه میندازه به تن بانکدارها از ترس .
مختصر و مفید :
وله وله . این صندوقها و موسسه ها زیر میزی برای این کارها چراغ سبز گرفتند .
زیر میزی؟ اینها همه علنی فعالیت میکنند.
بانک مرکزی بیخود گفته خبر نداره. یا شاید کارمند جزء بوده، از اصل موضوع خبر نداشته.
البته سودشون 25% نیست. همون 20.5 درصد روزشماره که اگه نری سر ماه بگیری، به حسابت اضافه میشه و سر سال بیشتر درمیآد.
من خودم فردوسی اهواز حساب دارم. همون طور که قبلاً گفته ام ، اعتبار این بانکها وابسته به خود نظام هست و تازه صالحین شده بانک آینده.
سلامنقل قول:
بله , درسته 20%هست
حالا این کجا نرخ درج شده در سایتشون کجا
صحبتِ بنده اینه که چرا اطلاعاتی که میدن با حقیقت اختلاف داره ؟و چرا بانک مرکزی یه چیز میگه اینا یه چیز دیگ؟
چرا شفاف نیست کاراشون ؟
اگر ریگی به کفش کسی نباشه باید اطلاعات سایتشون و حرفشون و حرف بانک مرکزی یکی باشه .
این رو هم بگم که سودی که بانکهای معتبر دارند میدند فوق العاده کم و ناچیز هست و سودهائی که عایدشون میشه اونقدر زیاده که حد و حساب نداره .
مدیر بانک مهر که تو تلوزیون یک ماه پیش مصاحبه داشت گفت سود بانکها رو کسی نمیدونه که چقدر زیاده .
از چند جهت دارند سود کسب میکنند .
سود کم به سپرده گذارها
سود زیاد وامها
کارمزدها
تجارتها مثل خرید و فروش املاک و طلا و ارز
سود کارخونه هاشون
همه ی اینها از پول مردمه که سود ناچیزی میگیرند .
من چندسالیه (فکر کنم 10 سال شایدم کمتر) تو موسسه مهر حساب قرض الحسنه داشتم ( همون بسیجیان سابق) حالا دفترچه حساب گم کردم . برای بستن حسابم چیکار کنم ؟
با همراه داشتن کارت ملی و شناسنامه به شعبه ای که حساب دارید مراجعه کنید .نقل قول:
سلام
حقوق فردی را میریزند داخل بانک تجارت.حالا این فرد همیشه حقوقش را از طریق سیستم ساتنا در بانک تارت میذاره حساب بانک پارسیان.بعد از حساب پارسیان به چند تا حساب پارسیان دیگه (مثلا بچه هاش) هر ماه پول میریزه
همه این کارها با مراجعه به بانک انجام میشه.آیا راهی هست که این کارها با اینترنت حل شود؟روش کار چیست؟
سپاس
با اینترنت بانک میشه خیلی راحت .نقل قول:
مثلا با پابا حواله میزنی به حساب بانک پارسیان . از حساب بانک پارسیان هم باز با اینترنت بانک یا مبایل بانک خیلی راحت میتونه انتقال بده به حسابهایی که میخواد (اگه هرماه باید این روند با مبالغ ثابت انجام شه میشه از حواله مستمر استفاده کرد .یعنی هرماه یک مقدار پول ثابتی از حسابت برداشته میشه به هرچندتا حساب که بخوای ریخته میشه )
اگه خدایی نکرده پول رو بالا بکشن آیا بانک مرکزی تضمین میده برای برگشت اصل پول؟نقل قول: