Acer Aspire 5742G-484G64Mncc اقا این مدل العان چنده؟
Printable View
Acer Aspire 5742G-484G64Mncc اقا این مدل العان چنده؟
خوب درواقع اون کیبورد فارسی نیست عربیه واسه همینه که جابجا هستن بهش عادت میکنی :10:من که یه کیبورد فارسی جدا براش خریدم:8:نقل قول:
5742G مشکی با هارد 500 و Cori5 گارانتی الماس 790نقل قول:
اما قهو ای با هارد 640 و گارانتی آوا خوشه 810 هزار
البته سازگار گرونتر هست....:8:
آره من 3 ماه پیش 830 خریدم:31:نقل قول:
ببین از من میشنوی این گارانتی ها فرعی رو بیخیال شو یه لپ تاپ میخوای بخری یه پول درست حسابی بده گارانتی معتبرش رو بخر...نقل قول:
سلام دوستان.
عزیزان من می خوام برای لپتاپ5742ز ایسر گع روش ایکس پی ریختم درایو نصب کنم درایو گرافیک و از سایت اینتل پیدا کردم مال صوتی اینا هم از رو دیسک همراهش نصب شد.
حالا می خوام درایو بلوتوث وایرلس و رم ریدرش رو نصب کنم.
به خاطر این می خوام نوع وایرلس اسم مارکس و ورژنش اینا رو بدونم برنامه ای هستکه با اون ااسم کانفینگ رو بده مثلا وایررلس اینتل هست یا اکروس یا یا؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
براي نصب تمام درايورهاي لپ تاپ 5742g روي ويندوز 7 مي توني از لينك زير دانلود كني اما براي xp نمي دونم ...
کد:http://support.acer.com/us/en/product/default.aspx?modelId=3278
اول بگم حیف روی این سخت افزار XP نصب کنینقل قول:
بهرجهت باید تک تک به سایت های سلزنده سر بزنی و داریور XP موجوده دان کنی
اوندیا و ریلتک و اینتل و........
عزیز منم میدونم درایو گرافیکم برای ایکس پی رو از سایت اینتل گرفتم.نقل قول:
مشکل این هست نمیئونم نوع وایرلس و بلوتوث و رم ریدر پی هست.مثلا نمیدونم وایرلس برد کام هست یا اکروس:31:
میگم برنامه ای هست اینارو نشون بده؟من یکی داشتم اما نمیدونم اسمیش پی بود.
خدایی ایکس پی بهتره.سون یه جوری هست.تو ایکس پی کیفیت بازی همه چی بهتر هست البته برای سیسنم من که 5742z هست اینطور هست.
دوستان تو سایت ایسر در قسمت بایوس از ورژن 1.05 زده تا ورژن 1.19. کدومشون بدرد می خوره.ایا همشونو باید نصب کرد؟
در ضمن ویندوز7 به لب تابم نمره4.6 داد.به5742 شما چند؟
لطفا یه با مرام پیدا بشه به بنده جواب بده<قول میدم ثواب داره>
یه برنامه هست به این اسم FilesDownload_HWID_HWVendorDetectionنقل قول:
توی پست های قبلی یکی از بچه ها معرفی کرده بود ببین میتونی پیداش کنی دانلودش کنی یا نه.