از کار بر قدیمی انجمن بعید بود که ÷ست بیهوده بده
چرا سوال نمی پرسی جیگر
سوالی دیگر از منویکا
فردا به مادرت چی هدیه میدی؟
Printable View
از کار بر قدیمی انجمن بعید بود که ÷ست بیهوده بده
چرا سوال نمی پرسی جیگر
سوالی دیگر از منویکا
بهورز جان شما چرا تمومه سوالاتت رو يهو باهم مثل بقيه بچه ها نميپرسي تا تعداد پست هاي اين تاپيك بالا نره ؟ ;)نقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
من کاملا موافقم آقا رامد با پیشنهادت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
چون این جوری هم اون طفله معصومی که اینجا نشسته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خسته نمی شه و هم مشتاقان بیشتر می شن و همه ی سوالا یه جا پرسیده می شه می ره پی کارش ....
ما که رفتنی شدیم اما اونایی که بعد از من اینجا خواهند بود یه کم گناه دارن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
----------------
راستی اواتاره قبلیت که قشنگ بود چرا عوضش کردی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آخه این نی نی یعنی چی اونوقت؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بزار ببينيم مديران كل اين تاپيك نظرشون چيه ؟ :biggrin:نقل قول:
نوشته شده توسط Monica
یه سرویس جواهر براش خریدم که با یه دسته گله مریم که خیلی دوسش داره می دم بهش می گم مامی جونم روزت مبارک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آره فکر کنم شدهنقل قول:
تا حالا دلت خواسته جای کس دیگه ای باشی؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه مدت دلم می خواست جای یوری گاگارین باشم ف بعد یه مدت دلم می خواست جای فروغ باشم ، خیلی پیش اومده و زیاده همشو بگم طولانی می شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
رامبد جان
پیشنهاد خوبیه!
در ضمن اگر نفر کم آوردین من هم میتونم بشین رو صندلیتون ها :biggrin: :tongue: :cool:
سعيد_رونالدو جان بيا واست تبليغ كردم الفين هم ميخوايد بشينه روي صندلي !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Elfin-D
حالا يه كاري كن نوبتش بيافته جلو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد بگو رامبد بده ... :blink:
پيشنهاد جالبي نيست.
من حتما يه فكري كردم كه گفتم يه هفته ديگه.
ببينيد عزيزان. تعداد افرادي كه در روز چند بار به پي سي سر ميزنن كم نيست ولي خيلي هم زياد نيست.
يه عده كثيريشون هم حاضر نيستن بشينن رو صندلي.
حالا ما مجبوريم بعد يه مدت بريم سراغ افرادي كه يه روز درميون يا دو سه روز يه بار ميان پي سي
در اين صورت ما نميتونيم در عرض سه روز يه نفر رو از رو صندلي بلند كنيم.
مثلا به دو سه هفته اخير نگاه كنيد.
مستر دوروز رفت و پيداش نشد.
مونيكا يه روز رو به خاطر تغيير سرور از دست داد.
مافيا يكي دوروز اخر كه اصلا پيداش نشد.
و خيلي هاي ديگه. اگرم دقت كرده باشين هر كي ميشينه رو صندلي تازه بعد دو سه روز صندلي تازه داغ ميشه. تازه بقيه ميفهمن كي نشسته رو صندلي.
اصلا شايد يه اتفاقي افتاد خودم سه چهار روز نتوسنتم بيام. اون وقت تكليف چيه؟
گذشته از اون كسي كه ميخواد پست بي ربط بزنه ميزنه. مثلا night mare قبلا با يه ايدي ديگه اومده بود يه شب تاپيك رو منحرف كه چه عرض كنم اصلا برده بود به يه كهكشان ديگه. بعد كه اون ايديش بن شد حالا با اين ايدي مياد و گهگاهي بدش نمياد شيطنت كنه.
من كه صد در صد مخالفم ولي به احترام بهروز كه جاي برادر بزرگمه هر كاري اون صلاح ميدونه انجام بده
حرف سعيد جاننقل قول:
نوشته شده توسط saeid_ronaldo
استدلال خوبيه منكه قبولش دارم
ببخشید قصد ندارم زیاد وارد حاشیه بشم.نقل قول:
نوشته شده توسط saeid_ronaldo
گذشته از اون كسي كه ميخواد پست بي ربط بزنه ميزنه. مثلا night mare قبلا با يه ايدي ديگه اومده بود يه شب تاپيك رو منحرف كه چه عرض كنم اصلا برده بود به يه كهكشان ديگه. بعد كه اون ايديش بن شد حالا با اين ايدي مياد و گهگاهي بدش نمياد شيطنت كنه.
واقعا یعنی فکر کردین tavahommmmmmmm هستم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میدونی ساویس جان ... جمله ی خوبی توی امضات هست که میگه
هر کسی از ظن خود شد یار من.
راستی saeid_ronaldo عزیز ، هر کسی یه مدلی سئوال میکنه . نحوه ی سئوال کردن همه که یکسان نیست.
شاید چون منظور سئوالامون برای شما نا مفهوم بود شما به اونا میگی پست بی ربط. اما ما زیاد به قضاوت دیگران اهمیت نمی دیم... (راستی nightmare قبل از دوستش tavahommmmmmmm اینجا بود و نیازی هم به آیدی جدید ندارم)
این تاپیک رو دوست دارم و دلم نمی خواد خدای نکرده منحرف بشه. امیدوارم شما هم چیزی از من به دل نگیری ، همین طور همه ی اعضایی که تو این تاپیکن. اگه کاری کردم که کسی ناراحت شده ، همین جا و در جلوی همه ی دوستانی که اینجا هستن عذر خواهی میکنم. با اینکه به نظر شخصیه خودم کاری نکردم تو این چند روز که کسی رو ناراحت کنم.
خواهش می کنم چیزی از من به دل نگیرید . چون روی همه ی شما به عنوان یه دوست خوب حساب می کنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا بعد...