سلام دوستان
یه سوال خیلی مهم دارم
من که الان پشت کنکور موندم نمرات سال سوم چقدر تاثیر داره تو کنکور 90؟ پیش دانشگاهی هم که 4 تا درس نهایی بود تاثیر داره؟ چقدر؟
Printable View
سلام دوستان
یه سوال خیلی مهم دارم
من که الان پشت کنکور موندم نمرات سال سوم چقدر تاثیر داره تو کنکور 90؟ پیش دانشگاهی هم که 4 تا درس نهایی بود تاثیر داره؟ چقدر؟
اینطور که من پرسیدم نه ندارهنقل قول:
چون اگه قرار بود پارسال آزمایشی باشه برای سالای دیگه
فقط همون سال سوم هست
برای پشت کنکوریا
سلام به همگی
لطفا یکی از دوستانی که تو ازمون های قلمچی ثبت نام کردند برنامه و محدوده ی ازمون ها رو واسه رشته ریاضی بذارن ( یا اگه تو سایت قلمچی هست راهنمایی کنن ). خیلی لازم دارم و اینکه بگید برنامه امسال که شما دارید با برنامه سال های گذشته ی ازمون های طول سال قلمچی فرقی کرده و بهتر شده یا نه ؟ خیلی ممنون .
بابا شما که از الان انقدر رفتین تو درس بعد عید چی کار میکنین؟
-----------------------------------------------------------------------
من نمیدونم چرا وقتی یه روز خوب میخونم روز بعدش خراب میکنم؟
راستی این تاپیک اینهمه کنکوری داره،چرا فقط چند نفر پست میدن و تو بحث ها شرکت میکنن؟
هیشکی کارنامه نمیذاره بجز همون 1 نفر؟
نقل قول:
من چند صفحه قبل آزمون قلمچی رو گذاشتم .
من که الان قلم چی نمیرم ... زمستون میرم شرکت می کنم .
از تجربم در انجمن های دیگر میگم:
کارنامه نگذارید اگر بالا باشد چشم میخورید(این چشم زدن یک موضوع کاملا علمیست و رواشناسی و تمام دنیا قبولش دارند و به دین ربط ندارد)
اگر پایین باشد فایده ای ندارد گذاشتن کارنامه
از ما به شما نصحیت بود
دلیلش اینه که به خودت فشار میاری مثلا یه مرتبه از صبح پا میشی تا شب 12 ساعت میخونی اور دوز (:31:)میشی روز بعد هیچی نمیخونی . بدون اینکه به خودت فشار بیاری شروع کن به درس خوندن آروم آروم تایمت رو زیاد کننقل قول:
تا جایی که من میدونم چشم کردن و چشم زدن جز خرافات چیز دیگه ای نیست نه علمیه نه روان شناسی (و البته نه دینی) اگه هست بی زحمت یه منبعی بفرمایین شاید من اشتباه میکنم ولی من هرچی سرچ کردم چشم کردن رو جز توی وبلاگهای دره پیت جایی پیدا نکردم:31:نقل قول:
اتفاقا کارنامه گذاشتن خیلی عالیه. من خودم پارسال از اولین کارنامم تا آخرین کارنامم رو گذاشتم (حتی کارنامه دانشگاه آزاد و سراسری) خوبی کارنامه گذاشتن اینه که اگه بالا بره ترازت همین که میدونی چند نفر دارن پیشرفتت رو میبینن دلگرم میشی. و اگه بره پایین تلاش میکنی نشون بدی این یه اتفاق نادره (اتفاقی که آزمون بیست و چهارمین آزمون واسه من افتاد و 700 تا ترازم کم شد ولی واسه اینکه به بچه های فروم نشون بدم این یه بدبیاری بود آزمون بعد این 700 تا رو جبران کردم) پس حتما بذارین این تجربه ی منه.
نقل قول:
1- سطر اول حرفت خیلی درست بود من دوستام بودن روای اول بهترین ترازا رو داشتن تو مدرسه روزی 8 ساعت میخوندن در صورتی که هر روز تا ساعت 2 ظهر مدرسه بودیم از 7 صبح بعد ولی بعد عید یع دفعه اوفت کردن !
طوری شد که الان شبانه راضی شده بره !
رتبه اول مدرسه هم بود :18:
3ماه بعد عید میگفت هفته میشد که روزی یک ساعت نیمخوند
--------------------------------------------
2- سعی نکن یه روز عالی باشی یه روز بد سعی کنی همیشه متوسط باشی
بعدش اینا هم ماله تازه اول مهر بری وسط سال خودش درست میشه
اینو یادت باشه
سعی کن پیوسته بخونی و توی یه رنج باشی یه شعری هست میگه رهرو آن نیست که گه تند گه خسته رود رهرو آن است که اهسته پیوسته رود (شرمنده اگه شعر رو خراب گفتم:دی)
----------------------
همیشه اینطوریه بعضیا فقط میان تاپیک ناظرن هیچ موقع پستی نمیدن
-------------------
منم میزارم ولی اگه خوب باشه (قلم چی )
نه آزمون ها که شروع شه کم کم ببینن 2 نفر کارنامه نهادن بقیه هم میزارن
پارسال فکر کنم حداقل 7-8 کارنامه متوسط هر آزمون قلم چی میزاشتن
نه ديگه اگه ميزاري هميشه بزار:31: من چند بار ترازم به 5200 هم رسيد اما بازم گذاشتم:20:نقل قول:
پارسال حداقل 10-11 نفر هر ازمون كارنامه ميذاشتن...پارسال تو تيم يكدلي حاكم بود:31:
واقعا اینو قبول دارم.نقل قول:
من دلیل علاقه مندیم به این تاپیک اینه که حداقل 500 صفحه از تاپیک کنکور 89 رو خوندم و واقعا به نظرم عالی بود...
ایشالا امسال اینجا هم مثل تاپیک کنکور 89 باحال بشه.خدا رو چه دیدی...