صدا اصلا نداره من دیشب روشن گذاشت اصلا صدا نداشت(احتمالا صدا ماله کول پد ایشونه)نقل قول:
پاساژ پارسیان رفتی؟؟؟
اونجا باید باشه
Printable View
صدا اصلا نداره من دیشب روشن گذاشت اصلا صدا نداشت(احتمالا صدا ماله کول پد ایشونه)نقل قول:
پاساژ پارسیان رفتی؟؟؟
اونجا باید باشه
سلام به همه.
آقا یه سوال.010V بایس رمش چنده آخر؟1333 یا 1066؟آقای Mohammad-Asus شما این مدل را دارید؟بایسش چنده؟اگه 1066 باشه میشه در آینده روش رم 1333 بندازم؟ساپورت میکنه؟آخه این مدل هاردش بهتره.سرعتش را میگم.
دوستان کسی جدیدا قیمت نگرفته؟ شیرازیا جای خوبی رو میشناسن؟ لطفا پیام خصوصی کنید مممنون
سلام
ابن عکس مربوط به برنامه CPU-Z روی نوت بوک من هست ، همونطور که میبینید باس رم 1066 هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد تغییر رم هم توی این سایت نوشته شده که این CPU مقدار 1333 رو ساپورت میکنه(با تشکر از دوست خوبم بهزاد)
کد:http://ark.intel.com/Product.aspx?id=43122
مدل لپ تاپتون 10 v بود؟ یعنی هر کی بخواد این لپتاپ رو بخره به جورایی مثل تخم مرغ شانسی هست دیگه؟ یا اینجوری بگم مثل این بسته های سک سک اگه اینجئزی باشه که به درد لای جرز دیوار هم نمیخوره هارد یکی seagate یکی westen خب باس رم که خیلی مهمه هم همینطوره اونایی که 14v بود چی؟ اونا هم کسی هست که باس رمشون 1066 باشه؟
دوستا لطفا هر کسی هست این id رو اد کنه من بیشتر وقتا هستم دارم به کل گبچ مبیشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی مدل 010 گیر نمیاد یا 014 هم گیر نمیاد ؟
مدل من 61v هستش و باس رم هم 1333 هست
آره ممکنه مال هارد باشه اما هر چند دقیقه یکبار میاد اینطور نیست که همزمان با چشمک هارد صدا بدهنقل قول:
شما ناراحتی ، این همه نوت بوک تو بازار ، مجبور نیستین این رو بخرین !نقل قول:
مدل 010 باس رمش 1066 هست و 061 و 014 و 007 باس رمشون 1333 طبق گفته دوستان !
مدل 010 هاردش Seagate هست و مدل 014 Western Digital ، بقیه رو هم کسی مثل اینکه نگفته !