:31::31::31::31:نقل قول:
ناصر الجوهر اخراج شد
Printable View
:31::31::31::31:نقل قول:
ناصر الجوهر اخراج شد
به این میگن ثبات تیم ملی:31:
اینو میبینم یاد بنده خداها فتح الله زاده رو مصطوفی میافتم که هی میان اخراج میشن باز میان:31:نقل قول:
ناصر الجوهر اخراج شد
این ناصر خان عروسک خیمه شب بازی عرب های سوسمار خور :27:
بدون توجه به جدول که انصافا من یکی دیگه کلا گیج شدم! من فکر می کنم اگه از سد کره بگذریم با اعتماد به نفس کسب شده در صورت برد و توجه به این نکته که کره یکی از بهترین تیم های این جام بوده می توانیم بسیار به قهرمانی امیدورام شیم. در واقع من فکر می کنم برنده این بازی قهرمان رو مشخص می کنه .
........
از همین الان این جوهر برای جایگزینی اماده است:31:
ویرایش: با اجازه pcforlife جان این رو بزارم برای امضام تا بازی ایران کره. روحیه بگیریم:31:
بدبختانه ما کره رو هم بزنیم نمیتونیم بریم فینال، چون تاریخ ثابت کرده که برنده این بازی (چه ایران چه کره) تو بازیشون در مرحله نیمه نهایی شکست خوردن و از صعود به فینال باز موندن!!:41: واقعا چرا آخه!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:31:
---------- Post added at 12:28 AM ---------- Previous post was at 12:25 AM ----------
اختیار داری دادا!:10: مخلصیم!:11:نقل قول:
ویرایش: با اجازه pcforlife جان این رو بزارم برای امضام تا بازی ایران کره. روحیه بگیریم:31:
ایشالا کره رو میزنیم! فعلا یه نیم کره رو زدیم، ایشالا این نیم کره رو هم میزنیم!:31:
خب امیدواریم تاریخ تو بازی ایران-کره عادلانه رقم بخوره، ولی بعد از اون تغییر هم کرد، کرد! مهم نیست! :27:نقل قول:
چون تاریخ ثابت کرده که برنده این بازی (چه ایران چه کره) تو بازیشون در مرحله نیمه نهایی شکست خوردن و از صعود به فینال باز موندن!! واقعا چرا آخه!!!
این جوری طبق تاریخ ما کره رو می زنیم و بعدش هم سنت شکنی می کنیم و میریم واسه فینال و جام جهانی! :27:
ایول:دی باحال بود:27:نقل قول:
شمالیشونو که زدیم.جنوبیشونم میزنیم:دی
عبدالله عمر، بازیکن خط میانی بحرین پس از شکست تیمش مقابل استرالیا درآخرین دیدار مرحله گروهی رقابتهای جام ملتهای آسیا با دلخوری و ناامیدی از زمین خارج می شود.او در پایان بازی، پیراهنش را با پیراهن یکی از بازیکنان تیم استرالیا عوض کرد و با قیافه ای غمگین، پس از حذف از گردونه رقابتها، از زمین خارج می شود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای کاش با استرالیا میوفتادیم حداقل یه تنوعی ایجاد بشه !