جالبهنقل قول:
این قیمت رو برای 16 گیگ گذاشته بودن
همین الان تصحیح کردن
665 برای 8 گیگ
کلا دیجی قیمت هاش فضاییه !
جالبهنقل قول:
این قیمت رو برای 16 گیگ گذاشته بودن
همین الان تصحیح کردن
665 برای 8 گیگ
کلا دیجی قیمت هاش فضاییه !
خیلی جالبه
مثل اینکه زود فروش رفت . الان دیجی کالا زده ناموجود :41:
نقل قول:
سلام ..
ابتدا ممنون از توضیحات و نقد بی غرض ...
بریم سر اصل مطلب
میدونید که گالاکسی علاوه بر تنظیماتی که برای صفحه نمایش دارد در قسمت تنظیمات وب یا مرورگر هم تظنیماتی برای شفافیت تصویر دارد .. شما برایتنس رو در مرورگر اینترنت دستکاری کردید ؟ و برایتنس رو زیاد کردید؟ چون هر چقدر که برایتنس و رنگها در فیلم و غیره به تنظیمات خود صفحه نمایش بستگی داره برایتنس و رنگ هم در اینترنت به تنظیمات خود وب تاثیر داره که گالاکسی فراهم کرده ...نقل قول:
کیفیت صفحه نمایش واقعا عالیه .. رنگ های زیبا و جذاب و رنگ های تیره واقعا تاریک هستند. زاویه دید خیلی خوبه و به نظر من برای دیدن فیلم بهترین صفحه ای موبایلی است که من تا به حال دیدم. درسته اصلا Sharpness آیفون رو توی تکست ها و اینترنت نداره ولی باز هم از این نظر کاملا قابل قبوله (به خصوص اگه تجربه آیفون رو نداشته باشید!)
این حس چیپ بودن بخاطر وزن کم گوشی هست که هر چقدر وزن بیشتر بشه احساس بهتری دست میده به کاربر از لحاظ ساخت ... مثلا این حس رو بنده با n86 داشتم ..اما از اون ور وزن بیشتر دردسرهایی در طولانی مدت داره از قبیل خستگی دست ها و ..... وگرنه مقاومت گوشی با توجه به فیلمهایی که منتشر شده .. حتی از ایفون 4 هم میتوان گفت مقاوم تر است .. و البته سامسونگ ادعا کرده که 8 الی 9 برابر مقاوم تر از پلاستک های دیگره ...نقل قول:
کیفیت ساخت بدنه گوشی به نظر من ناامید کننده است. وقتی گوشی رو توی دستتون می گیرید کاملا احساس Cheap بودن و بی کیفیت بودن بهتون دست میده.
الان که گوگل گفته برای نصب آندروید نسخه 3 به مشاخصاتی مثل سی پی یو 1 گیگی ، صفحه حداقل 3.5 و ...
نسخه 3 اندروید رو این هم نصب خواهد شد ؟
اووون خبر مربوط به مشخصات آندروید 3 تکذیب شدنقل قول:
امین چرااااا حرفاتووو میکشی :دی
نه بابا فکر نکنم تکذیب شده باشه ! یعنی سخت افزار بهتری میخواد ؟
مخلصییییییم :دی
سلامنقل قول:
خواهش می کنم..
1. صحبت من درباره تکست و اینترنت، درباره برایتنس و رنگ نبود، درباره Sharpness بود. دلیلش هم رندر شدن استاتیک تکست هاست که در همه گوشیهای Android (به جز در بعضی منوهای Sense UI) مشترکه .. این یک ضعف برای Galaxy به حساب نمیاد.
2. درسته کمی از احساس چیپ بودن به خاطر وزن پایینه ولی کیفیت "ظاهری" پلاستیکی که استفاده شده بود اونچنان چیز خاصی به نظر نمی رسید، در همین چند روز استفاده هم پشتش خط افتاده بود (به همون سرعتی که پشت آیفون 3GS خط میفته) ، من احساس می کنم سامسونگ کیفیت ظاهر بدنه رو فدای وزن پایین کرده که خب کار معقلویه .. البته صحبت شما درباره مقاومتش صحیحه و مثل اینکه این جنس پلاستیک مقاومت بالایی درباره ضربه و افتادن داره ولی نه در مقابل خش های ریز و کوچک...
کلا وقتی گوشی رو همراه با خدا بیامرز Nexus One توی دستتون بگیرید کاملا این احساس چیپ بودن کیفیت بدنه (نه فقط به خاطر وزن) بهتون تلقی میشه.
ممنون.
هنوز رسما چیزی اعلام نشده ولی این گوشی جزو High-End ترین Android های فعلی بازاره .. اگه این پشتیبانی نکنه پس تقریبا هیچ گوشی فعلی دیگه ای پشتیبانی نمی کنه.نقل قول:
الان که گوگل گفته برای نصب آندروید نسخه 3 به مشاخصاتی مثل سی پی یو 1 گیگی ، صفحه حداقل 3.5 و ...
نسخه 3 اندروید رو این هم نصب خواهد شد ؟
آقا تو تهران واسه این گوشی برچسب lcd و کاور و ... پیدا میشه یا نه؟
برچسب ال سی دی نوشته شده ال سی دی ... این که super amoled هست نیازی به برچسب نداره ... چون به این راحتی ها خش نمیفته منظورم با کار روزانه هستشنقل قول:
برای محافظ هم فعلا zenus محافظ خوبی ساخته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-------
اون خبر مربوط به اندروید 3 دوباره تایید شد ..البته هنوز قطعی نیست
---------
سلام دوستان امروز رفته بودم خونه پسر عموم اون خرید 16 گیگشو
باهاش کار کردم واقعا فراتر از انتظارم بود سرعتش فوق العاده بود فقط یه مقدار زمانی که کلید back لمس میکنی دیر عمل میکنه دوربینش خوبه ولی واضح هست در حد omnia hd نبود ولی دوربینش از hd2 بهتره
فیلم برداریشم خیلی خوبه ولی در حد panasonic lumix dmc_tz7 نبود
بسیار باریک بود و تا حالا گوشی به این باریکی ندیده بودم
ولی جنس بدنش مخصوصا پشت دستگاه یه مقدار بد بود و خوشم نیومد
صداشم خیلی بلند نبود ولی خوب بود(اسپیکر)
سرعت کپچر کردن عکس بسیار بالا بود
تو دست به خوبی جاا میشه و مشکل نداره
و تاچ ویز خیلی بهتر از اینترفیس desire بود تازه میتونی تو صفحه اصلی مثلا فقط 2 تا پیج داشته باشی و میتونی تعدادشو زیاد کنی
کیفیت تصویر فوق العاده بود حد اقل من تا حالا اینقدر تصاویرو با کیفیت ندیده بودم
بسیار سبک بود(خیلی مهمه)
در کل درمقابل desire خیلی سریع تر بهتر با سرعت تر بود
ولی من شخصا خودم منتظر میمونم ببینم xt720 چه جوریه چون کیفیت بدنش زیاد تعریفی نبود و به نظرم ایکاش لوگو سامسونگ پایین بود نه بالا
راستی خوراک فیلم دیدن بود فیلم up (انیمیشن) که کلی رنگی بود توش دیدم واقعا بی نظیر بود
thats it for now