اره خوب اصل همون محک زدن هست ولی خوب برنامه ریزی هم مهمه ! به نظر من برنامه ریزی گزینه ی 2 از قلم چی بهتره ، حتی تو برنامه اش تست هم گنجانده شدهنقل قول:
Printable View
اره خوب اصل همون محک زدن هست ولی خوب برنامه ریزی هم مهمه ! به نظر من برنامه ریزی گزینه ی 2 از قلم چی بهتره ، حتی تو برنامه اش تست هم گنجانده شدهنقل قول:
آره به نظر منم برنامه ریزی گزینه 2 بهتره و اینکه جزوه هایی که میده واقعا به درد بخوره.حتما از جزوا هاش استفاده کنین(:
سلام.بابا ما گذاشتیم دیگه، راستی واقعا برای کارنامت تبریک میگم،اگه میشه عکس کارنامتو بزار چون میخوام ببینیم اون درسایی که خوب زدی ترازت چند شده؟ممنون.نقل قول:
منم از گزینه 2 راضیم
جدی با این درصدا 7440!!!حتما فروختن سوالا رو وگرنه پارسال اگه اینجوری میزدی تراز 8000 رو شاخت بود عجب!!!نقل قول:
میگم تو این امتحان تعیین سطح گزینه 2 از پیشم اومده بوده مگه؟
نظر مشاور کانون اینجا هم همینه می گفت از ترازت تعجب می کنمنقل قول:
نه به کانون اطمینان داشته باشید آزمونای گزینه دو فوق العاده سخته و چرته من میدیدم آزموناشو خندم میگرفت سوالاش خیلی سختهنقل قول:
آره به نظر منم برنامه ریزی گزینه 2 بهتره و اینکه جزوه هایی که میده واقعا به درد بخوره.حتما از جزوا هاش استفاده کنین(:
بابا آزمونتون آسون بوده که اینجوری شده بزار سخت بشه اونوقت خوب محک میخورید من خودم از مهر با کانون اومدم چون از مهر به بعد جدی میشهنقل قول:
نظر مشاور کانون اینجا هم همینه می گفت از ترازت تعجب می کنم
تو تابستون تراز اونقدر بالا نمیره.از مهر همه یه افزایش ترازی دارننقل قول: